Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 15.: a Mérlegek végre fellélegezhetnek egy időre, a Bakok veszélyes kalandra vállalkoznak

Napi horoszkóp szeptember 15.: a Mérlegek végre fellélegezhetnek egy időre, a Bakok veszélyes kalandra vállalkoznak

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP szeptember 15.

KOS (március 21-április 20)

Olyan volumenű dolgot zárhatsz le végre, amely hosszú ideje okozott folyamatos fejfájást neked, egyszerűen minden áldott nap történt valami, ami miatt megremegett a lábad. Épp ezért most rendkívülien megnyugtat a tudat, hogy egy darabig biztosan nem lesznek álmatlan éjszakáid és nagy megkönnyebbülésssel zárhatod le a dolgot. Most egy kicsit lazíts, de ne eressz le teljesen, hisz nem jött még el a hétvége, a maradék tennivalóid pedig megoldásra várnak. Még egy nagy levegőt kell venned, nem sokára ott a célvonal, ott majd kipihened magad!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy tűnik, van egy őrangyalod, aki mindig ott áll mögötted annak érdekében, hogy ha történne valami eget rengető dolog, akkor kiállhasson érted. Nem sokan mondhatják el magukról, hogy van ilyesfajta támogatásban részesülnek, épp ezért rendkívül hálás lehetsz a Sorsnak azért, hogy az illető az életed része! Amennyiben bármilyen szituációban esetleg a te véleményednek ellentmondó lenne az övé, érdemes fontolóra venned akkor is, hisz csakis jót akar neked. Biztosítsd róla, hogy az érzés kölcsönös, ő is bárikor számíthat rád, ha úgy hozza az Élet! Jó, hogy vannak még ilyen kapcsolatok!

IKREK (május 21-június 21)

Próbálsz segítséget nyújtani valakinek, akivel kapcsolatban azt érzed, hogy nem igazán boldogul, azt kell azonban észrevenned, hogy kezdenek kicsúszni a kezeid közül a dolgok, így drasztikus lépéseket kell tenned, mielőtt nagyobb baj lesz belőle. Nincs idő hezitálni, szedd össze magad, ha már könyékig benne vagy a dologban ugyanis, vissza nem táncolhatsz semmiképp. Az illető roppant hálás lesz neked azért, hogy mintegy megmentőként érkeztél, még mielőtt összecsaptak volna a hullámok, neked pedig ajánlott legközelebb végiggondolnod, hogy mit vállalsz magadra!

RÁK (június 22-július 22)

Hajlamos vagy anélkül ítéletet mondani, hogy a helyzet minden részletével tisztában lennél. Emiatt kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, ám ha be tudod ismerni azt, hogy tévedtél, még nem lesz minden veszve. Legközelebb érdemes a dolgoknak alaposabban utánajárnod, mielőtt szóra nyílik a szád és hangosan nyílvánítasz véleményt, mivel azonban te sem vagy tévedhetetlen, ezért ez a lépés bocsánatos bűnnek számít. Járj nyitott szemmel annak érdekében, hogy megfelelőképp tájékozódj a részletekről!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Váratlan helyzetek sorozata az, ami ma befolyásolja az egész napot, melynek során abszolút nincs időd gondolkodni, tulajdonképp csak sodródsz az árral. Ez kissé kétségbe ejt, fogalmad sincs ugyanis, hogy bármiféle károsodással kell-e a későbbiek során számolnod, vagy épségben partot tudsz majd érni. A jövővel azonban nem is érdemes most foglalkoznod, arra koncentrálj, ami a jelenben történik és igyekezz minden helyzetet úgy megoldani, hogy a lehető legkevesebb hiba legyen benne. Nem olyan nagy baj az, ha hagyod magad az eseményekkel úszni, csak arra vigyázz, hogy olyan helyzet ne adódjon, ami veszélybe sodorja a későbbi sikert!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Két esélyes helyzet áll elő, melyből legalább akkora eséllyel jöhetsz ki jól, mint rosszul. Mielőtt tehát megijedsz a szituáció komolyságától, nyúlcipőt húzol és elfutsz, érdemes lesz kicsit elveszni a részletekben, hisz csak úgy fogod tudni számodra is kedvezően alakítani a szituációt, ha a a lehető legalaposabban felkészülsz a váratlan fordulatokra is. Menni fog, ne aggódj, nem lesz baj, csak önmagadban kell bíznod annak érdekében, hogy ne érhessen semmifajta negatív előjelű meglepetés!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Hosszú idő után végre úgy alakulnak a dolgaid, ahogy annak idején eltervezted, senki és semmi nem próbálja meg befolyásolni az életed és ez rendkívülien megnyugtat. Kicsit lejjebb eresztheted magad, lassíthatsz a tempón, de ne állj le végleg, hisz még nem ajánlott előre innod a medve bőrére, amíg nem tudod magadénak a zsákmányt. Nézz körül, ne csak egyetlen dolgot láss magad előtt, próbáld észre venni az utadba kerülő, új lehetőségeket is! Véglegesen csak akkor zárhatod le a folyamatban lévő ügyet, ha olyan eredmény született, amely elégedetté és boldoggá tesz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Fontos döntést kell meghoznod, hisz az életednek egy olyan pontjához érkeztél, ahol választanod kell, merre mész tovább annak érdekében, hogy végül kiteljesedhess és megtaláld a boldogságod. Épp ezért, mivel ez most egy elég fontos döntés, igyekezz kizárni a külvilágot, rázd le a sok kéretlen tanácsadót és csak a józan eszedre hallgass. Akármeddig gondolkodsz azonban, előre úgysem fogod tudni, hogy jól döntöttél-e, az csak a távolibb jövőben fog kiderülni! Ne hezitálj sokáig, dönts és cselekedj!

NYILAS (november 23-december 21)

Egy igencsak váratlan helyzet húzza keresztül a számításaidat, teljesen máshogy tervezted ugyanis a mai napot, ám ez a közbejött program átalakít mindent. Ne mondj le azonban teljesen a mai napra tervezett dolgokról, igyekezz mihamarabb megoldani a feladatot, hisz nem lehetetlen megküzdeni vele. Ha sikerült pontot tenned a végére, te is sokkal nyugodtabb leszel és akár még egy romantikus randevú is beleférhet az estébe! Ne aggódj, még nincs minden veszve!

BAK (december 22-január 20)

Veszélytelennek korántsem mondható kalandra vállalkozol, mely rengeteg kockázattal jár, ennek ellenére te mégis igent mondtál rá. A környezeted végülis nem alaptalanul félt annyira, ám amennyiben te biztos vagy a dolgodban, igyekezz megnyugtatni őket, hogy pontosan tisztában vagy a veszélyekkel, számoltál velük és úgy érzed, mindenre fel vagy készülve. Ne hagyd, hogy mások megingassanak a döntésben, hisz úgy mégsem élheted az életed, hogy mindig azt veszed figyelembe, mások mit gondolnak majd!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki a környezetedben rossz irányba próbál befolyásolni, neked pedig fogalmad sincsen, hogy is védd meg magad. Nem érzed magad ugyanis elég határozottnak magad ahhoz, hogy kiállj és a saját értékrended képviselve olyan döntéseket hozz, amelyek saját akaratod fészkéből származnak, nem pedig mások elvei szerint, őket boldoggá és elégedetté téve hozol meg. Ne feledd: ha nem állsz a sarkadra, akkor mások fogják diktálni, hogy mit és hogyan csinálj, még akkor is, ha az nem épp a legtisztességesebb! Épp ezért ez csakis rajtad múlik, szívd fel magad határozottsággal és ne mondj igent valamire csak azért, hogy másnak jó legyen!

HALAK (február 20-március 20)

Valakivel teljesen elbeszéltek egymás mellett, emiatt gyakorlatilag megállás nélkül konfliktushelyzetbe keveredtek, amely semmiképp nem mozdítja előre sem az ügyeiteket, sem pedig a kapcsolatotokat. Mielőtt azonban elmérgesedik közöttetek a viszony, érdemes leülöd vele és megbeszélni, hogy min kellene változtatnotok ahhoz együttes erővel, hogy végül tökéletes eredményt tudjatok felmutatni. Ehhez azonban neked is engedned kell a saját elveidből, épp ezért próbálj meg kicsit rugalmasabb lenni, hisz ha görcsösen ragaszkodsz hozzájuk és csak egyetlen dolgot hajtasz, nem fogtok tudni egyről a kettőre jutni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Gyakran álmodod, hogy elkésel? Meghökkentő oka van!

Egy visszatérő álom többet elárul rólad, mint gondolnád!

Kép

7 film és sorozat, amiben csodásan választották ki a főszereplő fiatalabb énjét játszó színészt

Néha akkora csalódás, mennyire nem hasonlít a fiatalabb verzió az idősebbre, hogy szinte élvezhetetlen az adott jelenet. De nem ezekben az alkotásokban!

Kép

Híres magyar emberek, akik a külföldi élet mellett döntötték – az okot is elárulták

Az elmúlt években egyre több és több ember dönt úgy, hogy elhagyja az országot és külföldön próbál szerencsét.

Kép

A csalódás tényleg megölhet: az összetört szív szindróma veszélyesebb, mint gondolnád

Ha ért már csalódás, veszítettél el valakit, akit nagyon szerettél, akkor biztosan tudod, hogy nem véletlenül találták ki az összetörik a szív kifejezést.

Kép

8 híres ember, aki elmesélte, az élete egyáltalán nem olyan könnyű, mint egy tündérmese

Ha eddig vágytál hírnévre, most lehet, hogy majd meggondolod magad.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!