Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 13.: az Oroszlánok a végsőkig ragaszkodnak valakihez, a Skorpiók rendkívül népszerűek a környezetükben

Napi horoszkóp szeptember 13.: az Oroszlánok a végsőkig ragaszkodnak valakihez, a Skorpiók rendkívül népszerűek a környezetükben
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

Igazi férfi lett Madonna fiából: a 23 éves Rocco szívdöglesztően néz ki!

Sármos pasi lett Madonna idősebb fiából.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Facebook
Twitter
Pinterest
Csak mert péntek van, még nem muszáj megfeledkezned a horoszkópodról.

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 13.

KOS (március 21-április 20)

Megállás nélkül igyekszel valakivel megértetni egy számodra nagy jelentőséggel bíró dolgot, ám folyamatosan azt érzed, hogy az illető „csukott” fülekkel ül és gyakorlatilag ennél érdektelenebb már nem is lehetne. Ezen a ponton érdemes mérlegelned, érdemes-e ennél több energiát belefektetned abba, hogy megértess valakivel valamit, ami a legkevésbé sem érdekli. Amennyiben nem látsz perspektívát a dologban, abban az eseteben még azelőtt hagyd hátra az illetőt, mielőtt túlságosan belebonyolódsz és teherként nehezedik majd rád az érdektelenségével együtt. Fogadd el, hogy vannak emberek, akik nem alkalmasak bizonyos helyzetekben az együttműködésre.

BIKA (április 21-május 20)

Van valaki a környezetedben, aki kissé túlmisztifikálja kettőtök kapcsolatát és már-már olyan dimenziókba emeli, ami kissé zavaró számodra. Adj egy esélyt az egésznek, de valahogy hozd a másik tudtára, hogy egyenlőre teljesen felesleges beleélnie magát a dologba, mert nem látsz túl nagy fantáziát abban, ami a közös jövőt illeti. Legyél tapintatos, ne bántsd meg az elején!

IKREK (május 21-június 21)

Valakivel konfliktus helyzetbe keveredsz, melynek során az illető akaratán kívül megbánt, de azóta nagyon röstelli magát emiatt. Minden órában igyekszik tudtodra hozni, milyen fontosnak tart, hogy mennyire sajnálja a történteket. Üljetek le, beszéljétek meg a konfliktus okát és eredetét, találjatok közös nevezőt és próbáljatok dűlőre jutni egymással. Bocsáss meg neki, lépj túl rajta, hisz attól, mert haragszol rá, neked még nem lesz egyszerűbb az életed.

RÁK (június 22-július 22)

Olyasmit szeretnél kipróbálni, amit eddigi életedben soha nem volt még bátorságod megtenni, de most úgy érzed, mégis eljött a pillanat, hogy megmutasd elsősorban magadnak, mire is vagy képes. Semmi másról nem szól ugyanis a történeted, mint önmagad legyőzéséről és arról, hogy vajon megvan-e benned a siker kulcsa, amelynek segítségével könnyűszerrel érheted el a célod. Nem lesz ugyan sétagalopp, ám mivel Te kifejezetten szereted a kihívásokat, ez sem igen fog tudni rajtad kifogni! Hajrá, menj és győzd le a Világot!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valakit nagyon nehezen engedsz el, mindenáron ragaszkodsz hozzá, még annak ellenére is, hogy nagy csalódást okozott neked. Nem tudsz szabadulni tőle, egyfolytában azon rágódsz, hogy mi és miért történt, hol romlott el az egész. Ez azonban nem vezet sehova, mert csak egyre mélyebben süllyedsz el a kátyúban. Beleragadsz a múltadba, vagy veszel egy nagy levegőt, és gyorsan továbblépsz? – csak rajtad múlik. Valószínűleg jobban jársz, ha az utóbbi megoldást választod, és most már csak a jövőre koncentrálsz. Az év első napja van: vond le a megfelelő tanulságokat és keress számodra ígéretesebbnek tűnő megoldásokat.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Igencsak elbizonytalanodsz egy megoldásra váró üggyel kapcsolatban, de ennek okát ezúttal nem magadban kell keresned, mert akad valaki az ismerőseid között, aki mindent megtesz azért, hogy megingasson a hitedben. Egyfolytában azon dolgozik, hogy zavart keltsen, s mindenáron szeretné elérni, hogy add fel az egészet. Nem egészen világos, hogy ezt miért csinálja, de ne is foglalkozz vele. Neked most nincs más dolgod, mint határozottan továbbmenti az általad választott úton, s ha elhiszed, hogy győzhetsz, győzni is fogsz.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nem nagyon találod a helyed abban a szituációban, amelybe éppen belekeveredtél. Bár minden erőfeszítéseddel arra koncentrálsz, hogy élvezd a helyzetet és magabiztos legyél, egyszerűen nem megy. Amennyiben valóban mindent bevetettél és ennek ellenére nem látod belőle a kiutat, most mondj nemet és add vissza a lehetőséget, mielőtt mélyebbre merülsz el az ügyben, mert akkor sokkal nehezebb lesz kihátrálni belőle. Így megnyugodhatsz, nem lesz lelkiismeret-furdalásod és nem kell megszégyenülten elkullognod, hanem nyugodtan kihúzhatod magad és indulhatsz el más irányba!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Általában véve nagy elánnal segítesz másoknak, valahogy mindig úgy hozza az élet, hogy pont jó időben vagy jó helyen. Emiatt a népszerűségi indexed az egekben van, ám közel sem biztos, hogy a te szempontodból ez lenne a legjobb. Miközben ugyanis a méltán szentté avatott Teréz anya szerepében átöleled a világot, elfelejtesz a saját dolgaiddal foglalkozni, emiatt sokszor azon kapod magad, hogy egyes dolgokhoz vagy késő, vagy az utolsó utáni pillanatban tudsz pontot tenni a folyamatban lévő ügyek végére. Ennek elkerülése érdekében érdemes tehát előbb a saját ügyeid rendezni, utána jótékonykodni másokkal!

NYILAS (november 23-december 21)p

Ismeretlen vizekre evezel, amerre még soha nem jártál, épp ezért teljesen bizonytalan vagy azt illetően, vajon tovább kellene-e menned, avagy inkább most fordulj vissza, amíg lehet. Legyen benned egy kis nyitottság, hisz jelen pillanatban nem tudhatod, merre sodor a folyó, az is lehet, hogy olyasfajta kalandban lesz részed, amelyről az út elején még csak álmodni sem mertél volna. Adj egy esélyt magadnak és a helyzetnek, mert ha semmit nem próbálsz ki, soha nem fogsz maradandó élményeket szerezni!

BAK (december 22-január 20)

Általában véve úgy ismer a környezeted, hogy mindig mindenkinek megmondod a véleményed, nem nagyon szoktad véka alá rejteni az álláspontod. Ez a tulajdonság azonban időnként képes kellemetlen helyzetbe sodorni, amelyben aztán magyarázkodhatsz és mások bocsánatáért esedezhetsz. Épp ezért az utóbbi helyzetet elkerülendő, érdemes tehát okosan végiggondolnod, milyen szituációkban hasznosabb hallgatnod és megtartanod magadnak azt, amit szíved szerint kimondanál. Időnként sokkal bölcsebb maradsz, ha meg tudod állni, hogy ne szólj. Nemes tulajdonság az őszinteség, de mindenképp óvatosan kell bánnod vele, hisz akadnak olyan helyzetek, amelyekben csak akkor érdemes beszélned, ha kérdeznek!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Pozitív csalódás ér a mai napon, olyan hírt kapsz, amire nem számítottál, de kifejezetten jó hatással lesz rád, a jövőt tekintve. Mostantól nem kell aggódnod amiatt, hogyan legyen tovább, mert az Élet kisegített bizonytalan helyzetedből. Amikor már azt hinnéd, veszendőbe ment minden, akkor derül ki, hogy tulajdonképp bármikor bármi megtörténhet. Most már nyugodt szívvel fellélegezhetsz!

HALAK (február 20-március 20)

Bár abszolút nem így tervezted a mai napot, mégis váratlan fordulat az, ami meghatározza a programod, hisz olyasmivel kell megbirkóznod, amelyre egyáltalán nem számítottál. A hatékonyság érdekében most tegyél félre mindent, amit szíved szerint csinálnál, hisz ezúttal az eszed után kell menned. Állíts fel egy olyan tervet, amellyel a lehető leggyorsabban lezárhatod a problémát és felmutatható eredményt tudsz majd produkálni, ezután pedig nyugodtan tölts el a barátaiddal egy kellemes estét, hisz neked is jár a bábeli zűrzavarban egy kis kikapcsolódás!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Hivatalos: Íme a legszennyezettebb gyümölcsök és zöldségek listája 2024-ben

Tudományosan bizonyított tény, hogy zöldséget és gyümölcsöt enni NAGYON egészséges - feltéve, ha odafigyelünk arra, hogy előbb alaposan megtisztítsuk őket.

Kép

Ez az év legjelentősebb asztrológiai eseménye: 6 csillagjegy, akinek zseniális változást hoz a Jupiter-Uránusz együttállás

Április 20-án érkezik a Jupiter-Uránusz együttállás, ami az év legjelentősebb asztrológiai eseménye. Tudd meg, hogy a te csillagjegyedre hatással lesz-e!

Kép

8 étel, ami csökkenti a vérzsírt, ezzel meghosszabbítva életed: szíved hálás lesz ezekért!

A trigliceridek a szervezetben található zsírok egy fajtáját jelentik. Az emelkedett szintek a szív- és érrendszeri betegségek fokozott kockázatához kapcsolódnak. Az étrend fontos szerepet játszik a trigliceridek termelésében a szervezetben, és bizonyos élelmiszerek akár csökkenthetik is a vérzsír szintjét.

Kép

Keanu Reeves egy közülünk – ezek a sztorik bizonyítják

Az egyik legszerényebb, legközvetlenebb hollywoodi sztár, aki nem menekül el rajongói elől.

Kép

3 filléres arcápolási termék, amire a bőrgyógyászok esküsznek

A bőrgyógyászok szerint ennél a három szépségápolási terméknél nem számít a márka, az olcsóbb is ugyanolyan jó!

Kép

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!