Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 13.: a Bikákat fontos részeredmény teszi boldoggá, a Rákok komoly lehetőség kapujában állnak

Napi horoszkóp szeptember 13.: a Bikákat fontos részeredmény teszi boldoggá, a Rákok komoly lehetőség kapujában állnak

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

8 dolog, aminek egyetlen férfi sem tud ellenállni

Hidd el, nem a fenekeden áll meg először a tekintetük...

Olvasd el!

Ruha nélküli dress code Cannes-ban: ők szinte semmit sem viseltek a vörös szőnyegen

Idén május 16-27. között rendezik meg a cannes-i filmfesztivált, ahol a díjnyertes filmeken túl a híresség szettjeit is érdemes megcsodálni.

Promóciók

A magyarokat jobban aggasztják saját jövőbeli kilátásaik, mint a betegségek

Fitteskedjünk

Global Running Day a PUMA-val!

május 29

kos 03.21 - 04.19

Valaki a közvetlen környezetedben segítségre szorul, amelyet nem...

bika 04.20 - 05.20

Borzasztó nagy elánnal igyekeztél úgy szervezni mindent egy...

ikrek 05.21 - 06.21

A hosszú hétvége utolsó napja lehetőséget ad arra,...

rák 06.22 - 07.22

Korábban abszolút nem szerettél volna szembe nézni egy...

oroszlán 07.23 - 08.22

Kivételes hozzáállásodnak köszönheted azt, hogy a környezetedben olyan...

szűz 08.23 - 09.22

Érdekes szituáció adódik a hosszú hétvége utolsó napján,...

mérleg 09.23 - 10.22

Az esetek döntő többségében ragaszkodsz ahhoz az útvonalhoz,...

skorpió 10.23 - 11.21

A hosszú hétvége utolsó napján végre pontot tehetsz...

nyilas 11.22 - 12.21

Olyan váratlan események befolyásolják a hosszú hétvége utolsó...

bak 12.22 - 01.19

Különleges élmény vár rád a hosszú hétvége utolsó...

vízöntő 01.20 - 02.18

Szerencsésen alakul egy bizonyos helyzet, hisz nem gondoltad...

halak 02.19 - 03.20

Az utóbbi időben elég ingoványos talajon igyekeztél boldogulni,...

Elolvasom végig Megnézem

Fitteskedjünk

Beach Body projekt a maximumon – így kerüld el az izomfájdalmakat!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napjára is izgalmas üzeneteket tartogatnak az egyes csillagjegyek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 13.

KOS (március 21-április 20)

A hét első napján ismeretlen helyzetben kell tudnod boldogulni, annak ellenére, hogy életedben nem találkoztál még hasonló szituációval sem. Az első pillanatban teljesen érthető módon tehát megremegnek a lábaid, abszolút nem vagy ugyanis biztos abban, hogy teljesíteni tudod a kihívást. Amennyiben azonban nem hagyod, hogy a félelmeid uralják a helyzetet, abban az esetben esélyt kapsz arra, hogy tisztességgel megálld a helyed. Ne egyfajta faltörő kosként fuss neki a dolognak, törd a fejed, gondolkodj, logikailag próbáld megközelíteni, hidd el, így lesz a legnagyobb esélyed arra, hogy végül sikerrel abszolváld a dolgot vagy ha nem is lesz teljes a siker, te mindenképp büszke lehess magadra, hogy megpróbáltad a lehető legtöbbet kihozni a dologból! Ne félj semmitől, csak légy magabiztos, abban az esetben nem lesz olyan kihívás, amely megfélemlítene!

BIKA (április 21-május 20)

Egy számodra fontos projektben elért apró részeredmény aranyozza be a mai napodat, melyet szíved szerint azonnal világgá kürtölnél. Mielőtt azonban kikiáltanád a sikert, mindenképp érdemes mérlegelned, hogy ajánlott-e idő előtt elbíznod magad, hisz ha most megbotlasz, azt is fel kell majd vállalnod. Egészen addig maradj tehát szerény, amíg el nem jön az általad elvárt eredmény, melyet már semmi nem sodorhat veszélybe. Addig pedig legyen benned kitartás, gyakorolj alázatot és szenteld az összes idődet annak, hogy a logikával felépített munkafolyamat részleteit is figyelembe véve úgy sikerüljön pontot tenni a dolog végére, hogy méltán lehess büszke magadra és joggal zsebelhesd be az összes elismerést!

IKREK (május 21-június 21)

A hét első napján, noha magad sem érted az okát, de túlteng benned a magas feszültség, apró dolgokon húzod fel magad, olyasmi miatt fortyogsz, amelyen máskor könnyedén, szó nélkül lépsz át, egyszerűen minden és mindenki idegesít. Mivel ez az egész napodra rányomja a bélyegét és elég rosszkedvűen telik az idő, épp ezért igyekezz megtalálni a feszültség okát és próbálj tenni valamit annak érdekében, hogy ebből a mindenkivel szemben ellenséges hangulatból ki tudj keveredni. Ha szükséges, vonulj el egy kicsit, tisztázd a benned dúló háború okát, köss békét magaddal és úgy éld az életed, hogy a dolgok pozitív oldalát keresed!

RÁK (június 22-július 22)

Komoly lehetőséget tartogat számodra a hét első napja, amely azonban minden szépsége és csillogása ellenére rengeteg kockázatot rejt magában. A helyzeted tehát nem olyan egyszerű, hisz alaposan végig kell gondolnod a lehetséges következményeket is, épp ezért ne mondj azonnal igent. Adj időt magadnak arra, hogy átrágd magad a pro és a kontra érveken, majd ha már 100%-ban biztos vagy a dolgodban, nyugodtan adj választ. Pontosan tudod, mik a céljaid, hogy milyen magasságokba szeretnél eljutni, itt az alkalom tehát, hogy mindaz, amire vágysz, a tiéd legyen. Kockázatok nélkül pedig nincs győzelem, ezt ne feledd!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A szeptemberi indiánnyár utolsó napjainak egyikén, hétfőn kedves meglepetést kapsz valakitől, amely rendkívül jóleső számodra. Így ma már semmi nem szegheti a kedvedet, s akkora lendületet kaptál, amely abszolút felráz a monotóniából. Jó érzés tudni, hogy ebben a rohanó világban vannak még emberek, akiknek számít mások boldogsága és tesznek is azért, hogy ezt elérjék. Értékeld ezt a gesztust és igyekezz viszonozni valami aprósággal, hogy az illető is érezhesse, milyen kivételezettnek lenni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Lételemednek számít az, hogy másokon segíts, egyszerűen mindig azon jár az eszed, hogy miképp tudnál mindenki szolgálatába állni, mely hatalmas önfeláldozásáról tesz tanúbizonyságot. Igazán büszke lehetsz magadra, hiszen kevesen vannak, akik ilyesfajta segítőkészséggel bírnak, ám abba is érdemes belegondolnod, hogy vajon ez nem azért van-e így, mert önmagad problémái elől menekülsz, ennek okán állsz folyamatosan inkább mások szolgálatába, mondván, addig sem kell a saját gondjaiddal megküzdened. Nemes tulajdonság ez a fajta áldozat készség, ám ne feledd, te is ugyanolyan fontos vagy és amíg az életed nincs teljesen sima, akadálymentes útvonalon irányba állítva, addig csak is magadra érdemes koncentrálnod. A Te boldogságod ugyanis legalább olyan fontos, mint másoké!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét első napja olyasfajta kihívást tartogat számodra, amelyre abszolút nem számítottál, de azonnal felráz a hétfői egykedvűségből. Amennyiben sikerül teljesítened a rád váró feladatot, az egy bizonyítási lehetőség lehet arra, hogy megmutasd, komolyabb dolgokban is megállod a helyed. Bátran merj szembenézni minden akadállyal, ne félj attól, hogy esetleg elhasalhatsz, sokkal inkább a cél lebegjen a szemed előtt. Nem biztos, hogy első nekifutásra sikerülni fog, de egy kísérletet mindenképp megér, ha másért nem, már csak azért is, hogy magadnak ne okozz csalódást!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Feltétlen bizalmat szavaztál valakinek, az illető viszont csúnyán visszaélt vele, ez hatalmas csalódást jelent számodra. Azt gondoltad ugyanis, hogy bármi történjék is, ő az az ember, aki sosem támadna hátba, amennyiben elfordulnál, sajnos azonban ennek az ellenkezőjét bizonyítja. Szíved szerint azonnal megszakítanád a kapcsolatot vele, ám előtte mondd el a véleményed arról, mit is gondolsz róla. Ne alacsonyodj le a szintjére azzal, hogy vállalhatatlan stílusban, kendőzetlenül mondod ki, ami bánt, hidd el, sokkal nagyobb hatást érsz el azzal, ha csendesen és szerényen világosítod fel arról, mekkora csalódást is okozott. Amennyiben fontos vagy számára, abban az esetben talán ráébred, mit tett veled, az pedig, hogy késő-e megmenteni a kapcsolatotokat, az csakis rajtad múlik. Adj időt magadnak, mielőtt végleges döntést hozol!

NYILAS (november 23-december 21)

Kissé céltalan vesszőfutásnak érzed a jelenlegi helyzetedet, abszolút semmi sem alakul úgy, hogy az neked kedvezzen, úgy érzed, mindig csak áldozatokat hozol, amelyek nem látszanak kifizetődőnek. Bárhogy is alakul azonban a történet, a legfontosabb mégis az, hogy te minden tőled telhetőt megtegyél a lehető legjobb eredményért, a sikerért. Noha most nem feltétlenül futsz nyerő szériát, mégsem érdemes feladnod, hisz rengeteg áldozatot hoztál már az ügyért, így próbálj valamilyen újabb motivációt találni, amennyiben ugyanis hátat fordítasz és elballagsz, azt nagyon megbánhatod, ráadásul önmagadnak okoznád a legnagyobb csalódást azzal, ha nem lenne benned elegendő kitartás. Ne feledd, a siker áldozatokkal jár, és ezt nem lehet megspórolni, hisz más nem futhatja le azokat a köröket helyetted, amelyek végén büszkén szakítod majd át a célszalagot!

BAK (december 22-január 20)

Valaki egyfajta útmutatásokkal teli térképnek hiszi magát az életedben, kéretlenül is mindig meg akarja mondani, hogy miként élj meg bizonyos szituációkat, abszolút figyelmen kívül hagyva azt a szempontot, hogy kérted-e tőle, illetve hogy neked jó-e így. Mielőtt tehát nagyon átvenné az uralmat a saját sorsod felett, igyekezz finoman, ám határozottan a tudtára adni, hogy nem, köszönöd nem kérsz abból a fajta életvezetésből, amelyet kéretlenül is megkapsz, pontosan tudod ugyanis, hogy merre szeretnél menni, nem szorulsz mások útmutatásaira vagy ha igen, akkor magad fogod felkeresni tanácsért. Amennyiben az illető kellő mennyiségű intelligenciával rendelkezik és nem az önbecsülése győzedelmeskedik, abban az esetben meg fogja érteni, ha meg nem, te akkor sem élheted úgy az életedet, hogy mások irányítsanak éjt nappallá téve!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nem nagyon tudsz zöldágra vergődni egy bizonyos dologgal kapcsolatban, fogalmad sincs meg ebben a pillanatban sem, hogyan is kellene jó döntést hoznod ahhoz, hogy a legkevésbé sérülj. Nem érdemes időt húznod azzal, hogy folyamatosan ezen rágódsz, sokkal inkább lenne értelme beavatni valakit és vele megosztanod a benned lévő kételyeket és kérdéseket. Könnyen lehet, hogy a legjobb helyen jársz ahhoz, hogy választ kapj arra, ami jelen pillanatban álmatlan éjszakákat okoz. Amennyiben használható tanácsot kapsz, abban az esetben mindenképp érdemes azonnal cselekedned, ne húzd tovább az időt, hisz egészen addig nem fogsz tudni felszabadulni, amíg pontot nem teszel kételyeket okozó ügyek végére!

HALAK (február 20-március 20)

A hét első napján energiáktól duzzadva indulsz neki a feladatoknak, egyszerűen azt gondolod, nincs az az akadály, amelyet ne tudnál átugrani. Vakmerőségednek azonban egy komolyabb feladat szabhat határt, amellyel a feletteseid bíznak meg és bizony nem a legkönnyebb kategóriából való. Ha már így alakult, adj bele apait-anyait ahhoz, hogy a lehető legjobban teljesíts, legközelebb pedig ne kérkedj azzal, hogy a Világot is legyőzöd, hisz bármikor jöhet egy olyan feladat, amelyben megremeghet a lábad. Amennyiben maradt még energiád egy ilyen volumenű feladat teljesítése után, abban az esetben a szupererődet érdemes inkább arra használnod, hogy segítesz másoknak, akik elakadtak a sok tennivalóval, hidd el, hálásak lesznek érte!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A magyarokat jobban aggasztják saját jövőbeli kilátásaik, mint a betegségek

Fitteskedjünk

Global Running Day a PUMA-val!

Fitteskedjünk

Beach Body projekt a maximumon – így kerüld el az izomfájdalmakat!

május 30

kos 03.21 - 04.19

Valaki a közvetlen környezetedben segítségre szorul, amelyet nem...

bika 04.20 - 05.20

Borzasztó nagy elánnal igyekeztél úgy szervezni mindent egy...

ikrek 05.21 - 06.21

A hosszú hétvége utolsó napja lehetőséget ad arra,...

rák 06.22 - 07.22

Korábban abszolút nem szerettél volna szembe nézni egy...

oroszlán 07.23 - 08.22

Kivételes hozzáállásodnak köszönheted azt, hogy a környezetedben olyan...

szűz 08.23 - 09.22

Érdekes szituáció adódik a hosszú hétvége utolsó napján,...

mérleg 09.23 - 10.22

Az esetek döntő többségében ragaszkodsz ahhoz az útvonalhoz,...

skorpió 10.23 - 11.21

A hosszú hétvége utolsó napján végre pontot tehetsz...

nyilas 11.22 - 12.21

Olyan váratlan események befolyásolják a hosszú hétvége utolsó...

bak 12.22 - 01.19

Különleges élmény vár rád a hosszú hétvége utolsó...

vízöntő 01.20 - 02.18

Szerencsésen alakul egy bizonyos helyzet, hisz nem gondoltad...

halak 02.19 - 03.20

Az utóbbi időben elég ingoványos talajon igyekeztél boldogulni,...

Elolvasom végig Megnézem
Kép

200%-ra nőtt pillangó állomány, elég meleg a Balaton! - Ezek a jó hírek történtek a múlt héten

Láttál már feminista "body horrort"? És sejted miért szerepel a múlt heti jó hírek között? Cikkünkből kiderül!

Kép

Heti horoszkóp május 29-június 4.: a Rákok kedves gesztusokkal okoznak örömet másoknak, a Szüzek bizarr helyzetbe kerülnek

Érdemes elolvasnod a heti horoszkópodat is, hisz a csillagok ismét izgalmas üzenetekkel készültek!

Kép

Napi horoszkóp május 28.: a Skorpiók igyekeznek mások elvárásainak megfelelni, a Halak nem ismernek lehetetlent

A csillagok a mai napra is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

A felnőttek közel fele kerül intim kapcsolatba az első randin, állítja a tanulmány

Egy szexuális segédeszközöket kínáló üzlet felmérése kimutatta, hogy a felnőttek közel fele szexelt már az első randin. A kutatás arra is kitér, hogy melyik csillagjegy az, amelyik a leginkább nyitott a kalandra. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

3 istenien finom, szupergyors és szuperegyszerű lazacos recept rohanós napokra

Miért együnk lazacot? Természetesen elsősorban azért, mert szeretjük. Ám ha ez nem lenne elég nyomós érv, akkor most felsorolunk pár további indokot is. Ha végigolvasod, mennyi értékes tápanyagot tartalmaz, biztosak vagyunk benne, hogy még jobban fogod kedvelni. Ráadásul most az elkészítéséhez is hoztunk pár tippet és három kipróbált, isteni, ugyanakkor szupergyors és egyszerű receptet! Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!