Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY-napok

Napi horoszkóp szeptember 11.: a Kosok rendkívül önfeláldozóak, a Mérlegek komoly lépésre készülnek

Napi horoszkóp szeptember 11.: a Kosok rendkívül önfeláldozóak, a Mérlegek komoly lépésre készülnek
A nap cikke

Kiderült: így teltek II. Erzsébet királynő utolsó percei

Nyilvánosságra hozták a feljegyzéseket a néhai uralkodó halálának napjáról, amiből megtudhattuk, hogy a kötelezettségeit tényleg kivétel nélkül mindig szem előtt tartotta.

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Kényelem és minőség a család minden tagjának - A Lasocki márka új kollekciója már elérhető a CCC-ben

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Olvasd el!

Mindenki Jennifer Lopez és Ben Affleck válásáról beszél: a színész már el is költözött a közös álomotthonból

Lassan két hónapja, hogy nem láttuk őket együtt, sőt Ben Affleck már nem lakik a közös álomotthonukban.

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 18.: az Ikrek kissé kilógnak a sorból, az Oroszlánok változásra vágynak

A hosszú hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

3 dolog, amire egy hacker képes pusztán az e-mail címed megszerzésével

Ha egy hacker megtudja, mi az e-mail címed (és nem is kell, hogy be tudjon lépni), máris óriási problémákat tud okozni neked.

Olvasd el!

A demencia első jelei, melyek már 9 évvel korábban megmutatkoznak

Sokan nem is sejtik, de ezek mind a demencia kialakulásának korai előjelei lehetnek. Egy kutatás most alátámasztotta ezt.

Olvasd el!

10 színész, aki túl messzire ment egy filmszerep kedvéért

A színjátszásnak eme módszerét alkalmazva a színész valósággal tényleg átalakul azzá a karakterré, akit megformál.

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégén is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok mára is üzentek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 11.

KOS (március 21-április 20)

Komoly dologban nyújtasz segítséget valakinek, aki érzésed szerint abszolút rászorul. Mivel te egy abszolút áldozatkész, jó barát vagy, ezért azonnal ugrasz és felfegyverkezve állsz oda mögé, ezzel biztosítva arról, hogy természetesen ezúttal is számíthat rád. Nem biztos, hogy azok az igazán jó barátok, akik állandóan együtt lógnak, miközben nincs egy önálló gondolatuk sem, s kimondani sem merik egymás előtt féltve őrzött titkaikat. Te pontosan tudod, mik az illető erényei és hátrányai melyeket, s ezt soha nem használod ki a saját érdekedben, míg önzetlenül, teljes mellszélességgel kiállsz érte, ha a szükség így hozza. Igazán értékes ember vagy!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, ez nem az a pillanat, amikor köntörfalaznod kellene, egyszerűen ki kell mondanod a véleményedet, mielőtt hatalmas galiba lenne belőle. Lehet, hogy első hallásra furcsa lesz a környezetednek ilyesmit hallani, mégis muszáj megtenned. A hangnemre és az előadásmódra figyelj azért oda, hisz ha nem vagy elég szofisztikált, akkor meg is bánthatsz vele másokat. Nehéz teher ez, amelytől érdemes mihamarabb szabadulni. Szedd össze a gondolataidat és bátran állj fel a pódiumra!

IKREK (május 21-június 21)

Borzasztóan nagy aggodalommal tölt el egy olyan ügy, amelynek nem-igen látod a végkimenetelét, mégis csak a kockázatokat látod benne. Általában nem vagy az a típus, aki megijed a saját árnyékától is, ám ezúttal mégis rossz érzést kelt benned. Amennyiben helyesnek bizonyulnak a megérzéseid, abban az esetben nem kell semmit vállalnod, mihamarabb zárd le a szóban forgó ügyet és olyasmivel foglalkozz, ami nem rejt ennyi kockázatot magában! Bölcsen teszed, ha hallgatsz a megérzéseidre, hisz nem véletlenül súgják azt, amit!

RÁK (június 22-július 22)

Viszonylag régóta próbálsz dűlőre jutni egy bizonyos dolgot illetően, folyamatosan ekörül járnak a gondolataid, egyszerűen nem hagy nyugodni a helyzet. Amennyiben szeretnél mihamarabb felszabadulni, itt az idő, hogy leülj és alaposan végiggondolj mindent töviről hegyire annak érdekében, hogy racionális döntést hozhass. Nem kell mindenáron ragaszkodnod egy lukas zoknihoz, s ha már nem tudod használni, keress egy másikat. Időnként meg kell hozni nehezebb döntéseket is, de próbáld elhinni, hogy minél előbb zársz le magadban egy-egy korszakot, annál nagyobb tehertől szabadulhatsz meg! Bízz magadban!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ugyan hétvégére pihenést terveztél, ám mivel nem végeztél a feladataiddal, épp ezért akad még tennivalód bőven. Ahelyett, hogy hátradőlnél tehát, szedd össze magad és minden figyelmeddel összpontosíts, mert most nem hibázhatsz. Meglátod, ha időben sikerül mindent elvégezned, sokkal hamarabb adhatod át magad a hétvégének. Addig azonban mindenképp összpontosíts arra, hogy be tudj fejezi mindent, aminek mihamarabb pontot kell tenni a végére!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Igazán szokatlan dologra készülsz, amely nem mindennapi kalandnak ígérkezik, épp ezért a megfelelő felkészültség érdekében minden tőled telhetőt megteszel, hogy amikor eljön a pillanat, a lehető legtökéletesebben sikerüljön minden. Rengeteg időt és energiát belefektettél már ebbe, csakis ezért halad az egész projekt a maga útján úgy, ahogyan eltervezted. Kissé fárasztó mindig a topon lenni, de hidd el. ha sikerült felérned a csúcsra, rendkívül büszke lehetsz majd magadra! Csak így tovább, így dolgoznak a profik!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Komoly lépésre készülsz, úgy érzed ugyanis, hogy eljött végre a pillanat, amikor felkavarhatod az állóvizet, ezáltal egy olyan élménnyel gazdagodhatsz, amely bizony nem mindennapi és pozitív értelemben véve emlékezetes lesz. Ennek érdekében egyes hátráltató tényezőket le kell ráznod magadról, és csak arra érdemes fókuszálnod, ami valóban fontos és elengedhetetlenül szükséges a célod eléréséhez. Az első lépések garantáltan nem lesznek könnyűek, de ha hiszel magadban és valóban meg szeretnéd szerezni azt, amit megálmodtál, nem lesznek majd olyan akadályok, amiket ne tudnál legyőzni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Fifikásan kimatekoztad a helyzetet, ezért hétvégére szép sorjában elkezdenek jönni az eredmények, melyek hatalmas büszkeséggel töltenek el és végre lehetővé teszi, hogy hátradőlj egy időre. Használd ki a helyzetet, pihenj, kapcsolódj ki a barátaiddal, ünnepeld a pillanatot, hisz megérdemled. Arra azért vigyázz, nehogy túlságosan elvegye a mámor a józan ítélőképességedet! Maradj szerény, bármennyire is sikeres vagy, ne feledd el, honnan indultál! Különösen szépen csillog persze az aranyérem, ami bizonyosság arra, hogy nem hiába hoztál annyi áldozatot érte! Csak így tovább!

NYILAS (november 23-december 21)

Mindent megteszel azért, hogy zöldágra vergődj valakivel, akihez, bármit teszel, nem tudsz közelebb kerülni, pedig nagyon szeretnél többet is kihozni a kapcsolatotokból. Az illető azonban egyszerűen elhárít minden gesztust és közeledést, amely jelek számodra is egyértelműek. Nyilvánvalóan nem szimpatizál veled, neked pedig el kell fogadnod ezt a tényt és tovább kell lépned. Ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel, a Világ tele van olyan emberekkel, akik értékelnek, akik szeretni tudnak, aki pedig úgy dönt, hogy nem kér belőled, az nem tudja, mit veszít! Lépj tovább!

BAK (december 22-január 20)

Meredek fordulatot vesznek a történések egy bizonyos ügy kapcsán, te pedig kétségbeesetten kapkodsz annak érdekében, hogy mentsd a menthetőt. Mielőtt azonban még nagyobb galibát okoznál magadnak, épp ezért érdemes lehűtenek az ijedtséget és logikus gondolkodással pontot tenni a dolog végére. Hidd el, még mindig nem késő más irányt venni, időnként te is hibázhatsz, nem vagy tökéletes, de ezt bátran vállald fel, nem kell ezután sem lesütött szemmel, szégyenkezve járnod! Igyekezz végiggondolni, hol hibáztál és merre kell indulnod ahhoz, hogy végül gond nélkül elérd az úti célod. Bizonyosan tudni fogod, mit kell majd ezután másképp csinálnod, mindenből le tudod ugyanis vonni a megfelelő konzekvenciát. Ne keseredj el, ne add fel, csak menj tovább az utadon, mert a végén nagyon elégedett leszel!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki a környezetedben igyekszik rábeszélni valamire, amihez sem kedved, sem energiád nincsen. Megbántani azonban semmiképp nem szeretnéd, hisz valamilyen oknál fogva éppen benned keresi a társát. Érdemes megfontolnod tehát a dolgot, hogy miféle kockázattal jár az, ha beadod a derekadat. Amennyiben kockázatosnak ítéled meg a helyzetet, abban az esetben semmiképpen nem kell vállalnod, hisz ha távol áll tőled, miért hoznád azért kellemetlen helyzetbe magad, mert igent mondtál valamire, amit később meg is bántál?! Járd a saját utadat és magad dönts arról, hogy pontosan melyik ösvényen és milyen tempóban haladsz. Amennyiben engedsz mások nyomásának, onnantól többé nem tudod irányítani a dolgokat sem!

HALAK (február 20-március 20)

Úgy érzed, kissé nagy falattal kell ezen a hétvégen megbirkóznod, amely jócskán meghaladja a képességeidet. Amennyiben azonban alaposabban elmerülsz a részletekben, kiderülhet, hogy csupán te magad dramatizálod túl a helyzetet, hisz korántsem biztos, hogy nem fogod tudni teljesíteni a küldetésedet. Ne rettenj meg az a első pillanatban a magasságtól, egyszerűen állj oda és összeszedetten, koncentráltan indulj felfelé. Most itt a lehetőség arra, hogy a környezeted előtt is bizonyíthasd rátermettségedet és azt, hogy alkalmas vagy a feladatra! Hajrá!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Kényelem és minőség a család minden tagjának - A Lasocki márka új kollekciója már elérhető a CCC-ben

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Kép

Így néznek ki most a ’90-es évek legnagyobb „It girl” sztárjai: mind túlvannak a 40-en

Sokan boldog nosztalgiával tekintünk vissza a ’90-es és 2000-es évekre, hiszen gyerek- és fiatalkorunk meghatározó élményei kötődnek ezekhez az évtizedekhez.

Kép

3 extra hasznos dolog, amit A Bridgerton család tanított nekünk a szerelemről

A Netflix egyik legnépszerűbb sorozatában nemcsak a főszereplő férfiakra érdemes figyelni, hanem azokra a fontos leckékre is, amelyeket a párkapcsolatokról tanít nekünk!

Kép

Így pörgesd fel az anyagcseréd 40 felett: 6 szokás, melyet érdemes beépítened a mindennapjaidba

Az idő előrehaladtával az anyagcsere folyamatai lelassulnak, ennek köszönhetően szinte észrevétlenül kúsznak fel a felesleges kilók. Azonban elhoztunk néhány olyan, mindennapokba beépíthető szokást, melyek segítségével felgyorsíthatod az anyagcsere-működésedet, és megszabadulhatsz a plusz kilóktól. Mutatjuk is, melyek ezek!

Kép

5 hiba, amit mindenki elkövet zuhanyzás közben: a bőrgyógyász szerint nagyon káros lehet a bőrre!

Szinte biztos, hogy majdnem minden hibát elkövetsz a listáról. Nézd meg, igazunk van-e!

Kép

4 szokás, amivel villámgyorsan elérheted a nyári álomalakot

A szakértők szerint ezt a 4 egyszerű szokást kell beépítened a mindennapokba, hogy könnyedén elérhesd a vágyott nyári alakot!

Kép

Napi horoszkóp május 18.: az Ikrek kissé kilógnak a sorból, az Oroszlánok változásra vágynak

A hosszú hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!