Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 10.: a Szüzek kivételes sikereket érhetnek el, a Mérlegek sorsa izgalmas fordulatot vesz

Napi horoszkóp szeptember 10.: a Szüzek kivételes sikereket érhetnek el, a Mérlegek sorsa izgalmas fordulatot vesz
A nap cikke

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

Magyar eredetű nevek, amiket az Egyesült Államokban is adnak gyermeküknek a szülők

Tudtad, hogy magyar eredetű neveket a világ különböző pontjain is választanak olykor szülők? Mutatunk is párat!

Olvasd el!

Jennifer Lopez bebizonyítja: ideje félretenni a fekete magas sarkú cipőt és ezt viselni helyette

Ez a neutrális szín hódítja meg a tavaszt.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP SZEPTEMBER 10.

KOS (március 21-április 20)

Izgalmas rejtély borzolja a kedélyeidet, épp ezért mindenáron szeretnél utána járni, a környezeted azonban óva int a dologtól, hisz amennyi izgalmat, legalább annyi veszélyt is rejt magában. Noha elég kalandvágyó típusú vagy, ezúttal mégis valóban okosabban teszed, ha hallgatsz azokra, akik féltenek és jót akarnak neked. Bármilyen nehéz is tehát, lapozz egyet és lépj tovább, hisz nem akarhatsz bajba kerülni. Hagyd, hogy ezt a bizonyos rejtélyt most az ár sodorja magával, hidd el nem fogod megbánni!

BIKA (április 21-május 20)

Másokhoz képest elég magas színvonalú életet élsz, semmire nem sajnálod a pénzt, gyakorlatilag olyasfajta felesleges dolgokra is hajlamos vagy elszórni, amelyekből sem előnyöd, sem hasznod nem származik. Ahelyett azonban, hogy éjt nappallá téve dorbézolnál és különösebb kontroll nélkül költekeznél, érdemes olyasmibe fektetned, ami hosszútávon jövedelmező lehet számodra. Élj tudatosabban, igyekezz mértéket tartani és anyagi javaidat a jó ügyekre fordítani! Hidd el, hosszútávon ez lehet a legokosabb döntés!

IKREK (május 21-június 21)

A fejedbe vetted, hogy mindenáron megpróbálsz maradandót alkotni, mellyel lenyűgözheted a környezeted és gyakorlatilag mindenkinek tátva marad majd a szája. Ez mind rendkívüli céltudatosságra vall részedről, kezded azonban a saját értékrended is túllépni annak érdekében, hogy mindenki állva tapsoljon neked. Ezen a ponton érdemes tehát feltenned magadnak a kérdést, mi a fontosabb: az, hogy mindenki a kezet rázzon veled és három napig rólad beszéljen vagy az, hogy amikor a nap végén tükörbe nézel, elégedett és büszke képet láss magadról? Minden csak rajtad múlik!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy tűnik, minden sínen van körülötted, a régóta öntözött gyümölcsfa kezd végre zamatos gyümölcsöket teremni, ez pedig rendkívülien megnyugtat. Méltán lehetsz valóban büszke magadra, ám végleg mégsem dőlhetsz hátra, hisz bármikor megindulhat a lavina, ahol neked menteni kell a menthetőt. Igyekezz tehát résen lenni és nyitott szemmel járni annak érdekében, hogy közbe tudj avatkozni, amennyiben a helyzet úgy kívánja!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki, aki tetőtől talpig ismer téged, sejti hogy mostanában nem épp minden rózsaszín körülötted és bizony vannak dolgok, amikről te ugyan nem beszélsz, de legszívesebben időnként üvöltenéd kifelé magadból, mintegy segítséget kérve. Ez a személy azonban túlságosan jól ismer, így mindenképp szeretne beszélni a problémáidról. Amennyiben teljes mértékig megbízol az illetőben, abban az esetben nincs min hezitálnod, egy jeges kávé mellett bátran elmondhatod, mi bánt pontosan. Ki tudja, lehet, hogy olyan tanácsot kapsz, amely megoldja a hepe-hupákat az életedben?!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Végre eljött a te időd, nem kell mostantól szerénykedned, olyasfajta sikereket érhetsz el ugyanis, ami nem mindenkinek adatik meg. Bármit is gondolnak azonban mások, neked sem hullott az öledbe, litereket izzadtál azért, hogy most learathasd a babérokat, illetve méltán lehess büszke magadra. Ne foglalkozz azokkal, akik irigységük vagy féltékenységük okán próbálnak visszahúzni, méltóképp ünnepeld meg azt, amiért oly sokat dolgoztál! Majd holnap ráérsz ismét szerényen tovább menni az utadon!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Izgalmas fordulatot vesznek körülötted az események, te pedig hirtelen azt sem tudod, mihez kezdj a megnövekedett fordulaszámmal. Mielőtt azonban összegabalyodnának a lábaid, próbálj megállni rajtuk és sziklaszilárdan ragaszkodj az álló pozícióhoz. Ne ijedj meg attól, hogy elveszel a sűrű rengetegben, sokkalinkább érdemes felvértezned magad egy kis kurázsival és beleállni a helyzetbe. Hidd el, sokkal több sikert érhetsz el, ha bátran nekiveselkedsz a kihívásoknak, mintsem arra vársz, hogy valaki szembejöjjön és megragadja a kezed. Vannak bizony olyan hegyek, amelyeket neked kell megmásznod ahhoz, hogy tapasztalatot gyűjts. Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egyetlen fenékkel több lovat szeretnél egyszerre megülni, amellyel nem fogsz mást elérni, csak azt, hogy lezuhansz a földre és annál nehezebb lesz felállnod, miközben még nevetségessé is válhatsz. Ahelyett tehát, hogy annyi dologba kezdenél, ami biztosan meghaladja a képességeidet, érdemes végiggondolnod, hogy mik a határaid és mit mersz még bevállalni. Ha ugyanis mindenre igent mondasz és egyre több hátizsákot cipelsz, előbb vagy utóbb össze fogsz roskadni a súly alatt és kudarcot vallasz. Hosszabb és rövidebb távon is a sikerre törekedj, miközben nem áldozod fel magad bizonyos ügyek oltárán!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét második felére olyannyira kimerültnek érzed magad, hogy gyakorlatilag mázsás súlyokat cipelsz a lábaid helyén, ezáltal csupán vonszolni tudod magad. Érthető módon fáradt vagy, hisz akkora a hajtás mostanában körülötted, hogy egyszerűen a végkimerülés határára kerülsz. Igyekezz azonban még egy nagy levegőt venni és a teendőidet mihamarabb letudni úgy, hogy ne csak a mennyiség legyen kipipálva, hanem minőségileg is kifogástalan legyen. Tégy meg mindent azért, hogy mások ne lássák a fáradtságot rajtad!

BAK (december 22-január 20)

Van valaki a közvetlen környezetedben, aki teljesen meg van győződve arról, hogy legyen bármilyen nagy bajban, te mindig, minden körülmények között ott állsz mögötte és teljes mellszélességgel támogatod. Mielőtt azonban teljesen a kezedbe helyezné a sorsát -ezáltal az összes felelősséget rádtestálná-, érdemes lefektetned a határokat, mi az, ami belefér az értékrendedbe és mi az, ami már túllépi a határokat. Hidd el, ha utat mutatsz az illetőnek, pontosan tudni fogja, meddig mehet el. Ne árulj zsákbamacskát!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Pozitív életszemléleted ma nagy segítségedre lehet egy bizonyos helyzetben, valaki ugyanis olyan helyzetbe hoz, ami igen vékony jégre sodorhat. Neked azonban ennél sokkal szilárdabb az élethez való hozzáállásod, nincs az a nyitott mondat, amit ne tudnál megoldani azzal a gondolkodással, amit képviselsz és amelyre méltán lehetsz büszke. Példaként szolgálhatsz mások számára, hisz nem mindenki áll így az élethez, ahogyan te! Ennek köszönheted a népszerűséged és a sikereid is!

HALAK (február 20-március 20)

Kitűztél valamit, amit nagyon szeretnél el is érni, a környezetednek azonban egyáltalán nem tetszik a dolog. Igyekeznek lebeszélni róla, néhányan már-már kisdedként kezelve, mintha Te, magad nem tudnád eldönteni, jó lesz-e ez neked, vagy hagynod kellene az egészet a fenébe, mert hamvába holt ötlet. Ne érdekeljen, mások mit gondolnak, mennyire féltenek, ha egyszer megszületett a fejedben a gondolat és nem tartod életveszélyesnek, próbáld ki magad benne. Ha rosszul sül el, úgyis neked kell a tanulópénzt megfizetned.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!

A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.

Kép

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Kép

Az egyik dal Harry Stylesról szól?! Az 5 legőrültebb teória Taylor Swift legújabb albumáról

Az énekesnő köztudottan híres arról, hogy IMÁD apró nyomokat elrejteni a dalaiba, ezért a fanok már mindenben IS jelet vélnek felfedezni, például a sztár új albuma kapcsán.

Kép

3 étel, aminek fogyasztásával megakadályozhatod a pattanások kialakulását: eláruljuk, mi az az anti-akné diéta!

Az anti-akné diétának köszönhetően szebb lehet a bőröd, mint valaha, ráadásul nem kell lemondanod a finom ételekről!

Kép

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!