Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp szeptember 1.: az Oroszlánok készen állnak a továbblépésre, a Szüzek számára új szerelem helyeződik kilátásba

Napi horoszkóp szeptember 1.: az Oroszlánok készen állnak a továbblépésre, a Szüzek számára új szerelem helyeződik kilátásba
A nap cikke

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 17.: a Rákoknak érdemes önmagukra is időt szánniuk, a Szüzeket váratlan anyagi teher frusztrálja

A hét közepe is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

5 dolog, ami drasztikusan felgyorsítja az anyagcserét 40 felett

40 éves kor után természetes, hogy lassul az anyagcsere, azonban vannak módszerek, amelyekkel tudsz ezen segíteni!

Olvasd el!

Ő III. Károly király magyar rokona, Tibor, akit az uralkodó rendszeresen meglátogat Zalánpatakon

A brit uralkodó mindig olyan jól érezte magát magyar rokona otthonában, hogy azóta vett is magának egy birtokot a romániai Zalánpatakon.

Olvasd el!

6 étel, amit a neurológusok messziről elkerülnek: komolyan károsodhat az agyad

Ezentúl nem igazán lesz kedved ezekhez az ételekhez és italokhoz, az biztos.

Olvasd el!

10 híres leszbikus nő, aki nem kevés férfival is randizott

Vannak olyan híres nők, akik pár leszbikusnak vallják, mégis sokszor randiztak életük során pasikkal is...

Facebook
Twitter
Pinterest
A hónap első napján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz a csillagok mára is izgalmas üzeneteket tartogatnak!

NAPI HOROSZKÓP szeptEmber 1.

KOS (március 21-április 20)

Mindig, minden körülmények között arra törekszel, hogy mindenkivel őszinte legyél és ezt joggal várod el másoktól is. Vannak azonban olyan személyek a környezetedben, akik korántsem hasonló felfogással rendelkeznek és ez téged roppant módon frusztrál. Amennyiben szeretnéd a csalódást elkerülni, hagyd hátra ezeket az embereket, hisz bármilyen kapcsolat alapja az őszinteség, anélkül álságos, taktikával teli játszmák sorozata az egész. Neked pedig nincs szükséged olyasfajta személyekre, akikben nem tudsz megbízni, így nem is kell mindenáron magad mellett tudnod őket.

BIKA (április 21-május 21)

Kitűztél valamit, amit nagyon szeretnél el is érni, a környezetednek azonban egyáltalán nem tetszik a dolog. Igyekeznek lebeszélni róla, néhányan már-már kisdedként kezelve, mintha te nem tudnád eldönteni, jó lesz-e ez neked, vagy hagynod kellene az egészet a fenébe, mert hamvába holt ötlet. Ne érdekeljen, mások mit gondolnak, mennyire féltenek, ha egyszer megszületett a fejedben a gondolat és nem tartod életveszélyesnek, próbáld ki magad benne. Ha rosszul sül el, úgyis neked kell a tanulópénzt megfizetned.

IKREK (május 22-június 21)

Sürgeted az eseményeket, mert úgy érzed, nem haladsz, bármennyire is szeretnél minél gyorsabban a dolgok végére érni. De próbálj meg ténylegesen tenni is valamit az ügy érdekében, különben tényleg nagyon lassan fog haladni minden. Gondolkodj logikusan, légy hatékony és meglátod, fel fognak gyorsulni az események is, te pedig nyugodtan dőlhetsz hátra, mert mindent megtettél annak érdekében, hogy mihamarabb élvezhesd a szabadság ízét!

RÁK (június 22-július 22)

Mint mindenkinek, neked is akad a környezetben valaki, akinek minden megmozdulása, minden szava és gesztusa az agyadra megy, akinek a nyomasztó társaságától legszívesebben mihamarabb szabadulnál, mert úgy érzed, elszívja az összes energiádat és nem marad a számodra értékes emberekre. Igyekezz vele úgy kommunikálni, hogy mindenféle durvaság és udvariatlanság nélkül azt érezze, nem vagytok egy hullámhosszon, de ezért lehetőség szerint próbáld ne bántani. Egyszerűen csak fel kell világosulnia az ügyben, kit, mikor és hogyan érdemes megközelíteni, hogy ne váltson ki ellenreakciót, téged meg jobb, ha teljesen elkerül.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Megérett benned az elhatározás, kész vagy továbblépni, úgy érzed ez a talaj már túl száraz ahhoz, hogy bármit elvess bele, a végtelenségig várva, hogy majdcsak kinő belőle egyszer valami. Amennyiben így látod a helyzetet, felesleges az idődet vesztegetned, indulj el egy új irányba, amely ma még lehet, hogy ismeretlen, de meglátod, ha megveted a lábad és magabiztosan, egy bizonyos célt kitűzve lépkedsz előre, hamarosan el is fogod érni a célodat. Csupán meg kell mozdulnod és tenned kell azért, hogy valami történjen és az állóvíz végre megmozduljon.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki a közvetlen környezetedben arra vár, hogy szabad jelzést adj neki, Te azonban jó ideje csupán csak flörtölsz vele. Ne feledd, könnyen előfordulhat, hogy minél inkább húzod a türelmét, annál kevésbé lesz kedve hozzád. Ha nem küldesz felé jeleket, hogy érdemes kitartania, előbb-utóbb azt fogod észre venni, hogy eltűnt, mint a kámfor. Amennyiben neked is komolyak a szándékaid a jövőt illetően, hozd tudtára, mit szeretnél.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Elérkezett az a pont az életedben, amikor le kell ülnöd, végig kell gondolnod, honnan indultál, merre tartasz, hol van a cél és milyen messze vagy még tőle. Túl régóta nem történt ugyanis semmi említésre méltó dolog, ami előremozdítaná az ügyeidet. Amennyiben tudsz változtatni a dolgokon és meg tudod tolni a sárba ragadt szekeret, ne tétovázz. Ha pedig elakadtál és nem látod a kiutat, akkor kérj segítséget. Nem szégyen az és nem von le semmit az értékeidből. Egyszerűen néha tenni kell valamit, mert a dolgok nem mindig alakulnak maguktól.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Eddig mindig másokkal voltál elfoglalva, mindenkinek megpróbáltad egyengetni az útját, most viszont itt az ideje, hogy a saját életedre és a saját boldogságodra koncentrálj! Járj nyitott szemmel és szívvel, mert sosem tudhatod, kit sodor utadba a sors és ki lesz az, aki mellett ténylegesen kiteljesedhetsz majd. Amennyiben megtaláltad őt és úgy érzed, ketten alkottok egy egészet, ne engedd el, tégy meg mindent annak érdekében, hogy a kapcsolatotok őszinte és szeretetteljes legyen! Sok boldogságot a borsónak és a héjának!

NYILAS (november 23-december 21)

Számodra is meglepő tempóban haladnak a dolgaid, ami nagy nyugalommal tölt el, alig mered elhinni, hogy kezdenek helyükre kerülni a hiányzó puzzledarabok. Kissé azonban csalódással tölt el a tudat, hogy ha korábban nekiláttál volna a kirakós játéknak, talán mára már rég elfelejthetted volna az egészet. Semmi baj, jobb későn, mint soha, ne csüggedj, legközelebb majd gyorsabb leszel, mert most ráéreztél arra, mi az a sebesség, ami még számodra is szédülés nélkül tartható. Ne feledd azonban, elsősorban az a fontos, hogy saját magadnak megfelelj. Szép munka, büszke lehetsz magadra!

BAK (december 22-január 20)

Számodra fontos emberek kerülnek konfliktusba egymással, amit külső szemlélőként is igen nehezen nézel végig. Épp ezért úgy érzed, mindenképp be kell avatkoznod, mert egyszerűen annyira frusztrál, hogy miközben olyan sokat jelentenek számodra, a szemed előtt vesznek össze. Légy azonban óvatos, csak olyasmit mondj vagy cselekedj, amivel egyrészt nem foglalsz állást egyikük oldalán sem, másrészt pedig magadat sem sodrod kellemetlen helyzetbe. Ne tégy olyasmit, amiben te magad sem vagy biztos, mert lehet, többet ártasz, ha csupán egy kósza ötlettel próbálkozol „hátha bejön” alapon. Lehet, hogy többet segítesz, ha hagyod, hogy rendezzék maguk a szituációt!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Mielőtt ész és gondolkodás nélkül cselekednél, ülj le és gondold végig, mit és hogyan kell csinálnod ahhoz, hogy a lehető legkisebb legyen a hibalehetőség, hisz minél jobban benne vagy a sűrűjében, annál nagyobb az esély, hogy hatalmasat ess. És minél nagyobbat buksz, annál komolyabb lehet a sérülés. Épp ezért mindent gondosan elő kell készítened, mielőtt belevágsz valamibe, mert ha rossz döntést hozol, sokkal nagyobb munka lesz kijavítani a hibákat, s ez nemcsak rád lesznek hatással, hanem a környezetedre is.

HALAK (február 20-március 20)

Úgy érzed, elegendő tapasztalattal rendelkezel ahhoz, hogy önállóan végezd a feladataidat és egyedül hozz döntést bizonyos helyzetekben. Erről azonban a környezeted nincs annyira megingathatatlanul meggyőződve, azt látják, hogy forró fejjel, gondolkodás és mérlegelés nélkül csinálsz mindent. Ha az ellenkezőjét szeretnéd bizonyítani, mindenképp győzd meg őket arról, hogy igenis rátermett vagy, és bár sokszor úgy tűnik, nem állsz a helyzet magaslatán, mégis pontosan tudod, mit csinálsz. Ne hagyd magad elbizonytalanítani!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Kép

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Kép

A rák 4 korai jele, amit sokan nem ismernek: az ujjak és a tenyér változása is figyelmeztető tünet

Összegyűjtöttük a rák korai jeleit, amelyekre sokkal jobban oda kéne figyelnünk, mint eddig.

Kép

10 meglepő NASA-találmány, ami a mindennapi életünk részévé vált

Morzsaporszívó, babatápszer, láthatatlan fogszabályzó - a NASA nagyobb hatással van mindennapi éltünkre, mint gondolnánk.

Kép

Hivatalos: Őt tartják jelen pillanatban a legutálatosabb hírességnek a világon - több mint százezer szavazat érkezett!

Íme 2024 legutáltabb sztárjainak listája, több mint százezer szavazat! Egy-két neven még mi is meglepődtünk...

Kép

Azahriah régebben Paul Street néven volt ismert a netezőknek: 7 hátborzongató téma, amiről az énekes videót csinált, mielőtt híres lett

Üstökösként csapott be a hazai zenei életbe, ám Baukó Attila nem a semmiből jött, Youtuberként korábban is elismert volt.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!