Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 9.: az Ikrek fontos döntés előtt állnak, az Oroszlánok a sikerről álmodoznak

Napi horoszkóp október 9.: az Ikrek fontos döntés előtt állnak, az Oroszlánok a sikerről álmodoznak

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 9.

KOS (március 21-április 20)

Mivel pontosan tudod, hogy a hét utolsó napja a határidő egy bizonyos feladat befejezésére, ezért eszeveszett kapkodásba kezdesz, hisz folyamatosan ott ketyeg az óra a fejedben, s bármikor megszólalhat, jelezve, hogy lejárt az idő. Mielőtt azonban a nagy rohanásban fejjel mennél a falnak, a lehető leggyorsabban ki kell dolgoznod egy megfelelő tervet, meg kell találnod a megfelelő taktikát ahhoz, hogy a lehető legtökéletesebb eredményt produkálhasd, lehetőség szerint még időben. Meg tudod csinálni, hinned kell csupán abban, hogy megvan benne a kellő tudás, talpraesettség és magabiztosság ahhoz, hogy végül mindenki elégedett lehessen, magadat is beleértve. Hajrá!

BIKA (április 21-május 20)

A jövődre gondolva szeretnél kiküszöbölni egy bizonyos problémát, hogy amikor arra kerül a sor, ne kelljen ezzel foglalkoznod, így azonban elkerüli a figyelmed egy igen fontos dolog, amit viszont csak most tudsz megoldani. Ha logikusan gondolkodsz és van a fejedben egy prioritási sorrend, rá kell jönnöd, hogy fontos ugyan megelőzni a bajt, de nem érdemes ennyire előre szaladnod, épp ezért igyekezz csak akkor időt szakítani a jövőbeli dolgokra, ha a jelenleg folyamatban lévő ügyeidnek pontot tudtál tenni a végére. Arra koncentrálj, hogy most minden sínen legyen, és semmiféle apró részlet ne kerülhesse el a figyelmedet!

IKREK (május 21-június 21)

Fontos döntés előtt állsz és mivel nem szeretnéd elkapkodni a dolgot, így jó ideje hezitálsz a különböző megoldási lehetőségeken. Amennyiben ennyire tanácstalan vagy, nem kell egyedül ekkora felelősséget a nyakadba venni, nyugodtan keress valakit, mondd el neki a bizonytalanság okát és hallgasd meg a véleményét. Légy azonban óvatos, csak olyan embertől kérj tanácsot, akiben teljes mértékig megbízol, vannak ugyanis olyan személyek a közvetlen környezetedben, akik nem feltétlenül a te javadat akarják! Ha résen vagy, nem nyúlhatsz mellé, mindenképp jól teszed, ha nem egyedül döntesz, hanem mások véleményét is meghallgatod annak érdekében, hogy kissé a kívülállók szemével is láthasd a szituációt!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, a környezeted túl sok akadályt gördít eléd, amelyeket nem fogsz tudni megugrani. Ők azonban azt gondolják rólad, hogy valamiféle szuperképességgel rendelkezel, hogy te mindig mindent meg tudsz oldani. Ez egyfelől abszolút legyezi a hiúságodat, másfelől kicsit bosszant is, hiszen teljesen kihasználva érzed magad. Mindenképp érdemes tehát szóvá tenned nekik, hogy nem szeretnél mindenáron a mártír szerepébe kerülni, neked is van életed, neked is jár a kikapcsolódás. Mindenképp állj ki magadért!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A sikerről, a csillogásról álmodozol, szeretnél másokhoz hasonlóan felhőtlen életet élni, ehelyett a legnagyobb bosszúságodra, látszólag eredménytelenül futsz a mókusban megállás nélkül. Érdemes belegondolnod azonban abba, hogy azok, akikre kissé féltékenyen tekintesz, miféle akadályokkal küzdöttek meg ahhoz, hogy eljussanak oda, ahol most tartanak. Jóllehet, első ránézésre egyszerűnek tűnik csak úgy bezsebelni minden elismerést, de hidd el, mindenért meg kell dolgozni, áldozatokat hozni. A siker tehát senkinek nem jön csak úgy magától, azért neked is meg kell harcolnod kell!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Elég makacs vagy ahhoz, belásd, ha valamire nem érdemes több lapot feltenni, te igenis tüzön-vizen keresztül mész, semmifajta veszéllyel nem számolva. Így azonban gyakran megütöd a bokádat, mely ma sem történik másképp. Mindenáron kötöd ugyanis az ebet az karóhoz, ez pedig nemcsak konfliktust okoz egy közeli családtagoddal, de még kudarcot is vallasz a helyzetben. Érdemes egy kicsit csiszolni a hasonló szituációkhoz történő hozzáállásodon annak érdekében, hogy ne keveredj kellemetlen helyzetbe és ne kelljen olyasmiért elnézést kérned, ami tulajdonképp elkerülhető lett volna.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy számodra fontos ember elég komoly problémával küzd, te pedig mindenféleképpen szeretél segíteni nek, a hiba azonban ott csúszik a dologba, hogy nem kérdezed meg, mivel lehetnél a segítségére. Nem biztos tehát, hogy ebben az esetben célravezető, ha anélkül kezdesz bármiféle mentőakcióba, hogy a részletekben elmélyednél, s nem egyeztetnél magával az érintettel. Ne akarj mindenáron a megmentő szerepében tetszelegni, sokkal bölcsebben teszed, ha csupán jelzed, hogy ott állsz az illető mellett, akit biztosítasz arról, hogy mindenben kész vagy támogatni. Hidd el, néha a kevesebb sokkal több lehet!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kellemetlen helyzetbe kerülsz mások miatt a hét utolsó napján, melyben te vagy a mentegetőző szerepben úgy, hogy nem is te vagy a felelős. Semmiképp ne hagyd tehát, hogy ez alapján ítéljen el a környezeted, igyekezz mihamarabb mindenki számára világossá tenni, hogy semmi közöd az ügyhöz, valaki csupán megpróbálja rád kenni az egész maszlagot. Nem érdemes az illetőt megkeresned ez ügyben, mert később, szorult helyzetében még fel is használhatja ellened a kettőtök között elhangzottakat! Meglátod, ha a megfelelő logikai vonal mentén felállított magyarázattal tudsz szolgálni -már pedig miért ne tudnál-, akkor nem származhat semmi hátrányod a dologból! Ne késlekedj azonban, mert fogy az időd!

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki mindenáron szeretne a magáénak tudni, te azonban nemigen érzed nyitottnak magad egy új kapcsolatra. Mivel az illető nem adja fel és egyfolytában ostromol, épp ezért két dolgot tehetsz: vagy adsz neki mégis egy esélyt vagy pedig világosan, de kicsit sem arrogánsan megérteted vele, hogy feleslegesen futja a köröket, semmi esélye a pozitív végkimenetelre. Amennyiben azonban egy kicsit nyitsz felé, még az is lehet, hogy most találod meg a boldogságot. Ne aggódj, nem kell odaadni magadból mindent elsőre, de mégis próbáld a barátságos arcodat mutatni, ismerkedj, tudj meg minél többet az illetőről és a szándékairól. Ha viszont mégis úgy ítéled meg, hogy nem kívánsz tartósabb kapcsolatba bonyolódni vele, akkor ne lopjátok egymás idejét, mindenki menjen tovább a maga útján. Ez csak a te döntésed!

BAK (december 22-január 20)

A hét utolsó napján, borzasztóan későn kezdesz bele egy bizonyos dologba, amihez sokkal több időre lett volna szükséged. Mivel a listádon nem szerepel az az opció, hogy feladd a dolgot, épp ezért igyekezz ma csak erre az egyetlen projektre összpontosítani annak érdekében, hogy ha olyan eredmény nem is születhet, amit elvárnál magadtól, mégsem fog mások előtt úgy tűnni, hogy karba tett kézzel, tétlenül ültél és semmit nem próbáltál meg. Legközelebb jobban be kell osztanod a tennivalóidat annak érdekében, hogy mindenre jusson időd, ám emiatt ne okold magad, hisz időnként akármennyire tiltakozol, akaratodon kívül is akadnak a horgodra ilyen, utolsó pillanatban elvégzendő dolgok. Ne feledd: teher alatt nő a pálma, a lényeg, hogy te megpróbáltad!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyan ügy megoldását vállaltad magadra, amelyet mások korántsem biztos, hogy bevállaltak volna, pontosan a dolog nehézségi foka miatt. Neked azonban szükséged van arra, hogy a környezetedben elismerjék azt, amit csinálsz, ennek érdekében folyamatosan tolod feljebb a határaidat. Nincs is ezzel semmi gond, érdemes azonban arra mindenképp ügyelned, hogy át ne ess a ló túloldalára és egyfajta megfelelési kényszerré váljon az, amit csinálsz. Elsősorban önmagadért dolgozz, arra törekedj, hogy a saját elvárásaidnak megfelelj, az hogy mások mit gondolnak, legyen mindig másodrangú számodra. Hidd el, sokkal szabadabbnak és boldogabbnak fogod érezni magad, ha magadért teszed, amit teszel és így vívod ki a környezeted elismerését!

HALAK (február 20-március 20)

Olyasmivel foglalkozol mostanában, ami ugyan rengeteg izgalmat rejt, de legalább annyi kockázatban is bővelkedik, emiatt gyakorlatilag folyamatosan a penge élén táncolsz. Ezt a környezeted is nagyon hamar észreveszi és mivel nagyon féltenek, minden lehetőséget kihasználnak arra, hogy lebeszéljenek róla. Éppen ezért igyekezz elmagyarázni mindenkinek, hogy valamennyi veszéllyel tisztában vagy, de ha soha nem kockáztatsz, nem fogsz tudni új élményekkel gazdagodni. Időnként szükséged van az adrenalinra ahhoz, hogy maradandót alkothass! Légy türelmes és belátó velük, hiszen mindenki csak félt és a te javadat akarja!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Micsoda? Endometriózisra is utalhat, ha a következő dolgot tapasztalod menzeszed alatt

Talán eddig azt hitted, ez a kellemetlen, „cikis” dolog csak téged érint, de ez nem így van.

Kép

Brendan Fraser vallomását nem lehet kibírni könnyek nélkül: túlsúlyos és autista fia drámája sokat segített neki

Brendan Fraser aranyszobrocskára esélyes a legjobb színész kategóriájában a 2023-as Oscar-gálán A bála című filmben nyújtott alakításáért.

Kép

Napi horoszkóp február 9.: a Bikáknak valaki önzetlen segítséget nyújt, az Ikrek a szokásosnál nagyobb volumenű feladatot kapnak

A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Megszakad a szívünk Christina Applegate bejelentése miatt

Ezt nem bírják könnyek nélkül a rajongók.

Kép

Úgy szeretlek, dühöngő szobába viszlek! 6 különleges ajándékötlet Valentin-napra, aminek hatására a párod tuti, hogy dob egy hátast

Unod már a bonbont, a virágot, a szivecskés macit? Valami különkegeset szeretnél adni a párodnak Valentin-napkor? Akkor rukkolj elő idén valami különlegessel. 6 kipróbált tipp közül is válaszhatsz! Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!