Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 9.: az Ikrek fontos döntés előtt állnak, az Oroszlánok a sikerről álmodoznak

Napi horoszkóp október 9.: az Ikrek fontos döntés előtt állnak, az Oroszlánok a sikerről álmodoznak
A nap cikke

4 csillagjegy, aki még március előtt lezár egy 10 éve tartó nehéz időszakot: végre beköszönt az életükbe a boldogság

Március beköszöntével szinte érezhetően lezárjuk a telet, az elmúlás és a szürkeség időszakát.

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

Zendaya a csupasz feneke után most a szeméremdombját is megvillantotta a vörös szőnyegen: leesik az állunk!

Úgy tűnik, hogy ebben az évben a gyönyörű színésznő maximális sebességre kapcsolt a szexi öltözködés terén!

Olvasd el!

Ilyen lesz a szerelmi életed a héten a Tarot kártya jóslata alapján

Február közepén már megünnepeltük a Valentin-napot, de mit tartogat számodra ez a hét szerelem terén? Máris kiderül.

Olvasd el!

"Rengeteg anyuka hazudik" - 8 dolog, amit nem is sejtettem, míg nem született gyerekem

Minden baba más, minden szülő máshogy éli meg az első éveket, de az biztos, hogy tartogat ez az időszak jó néhány meglepetést.

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Legendás magyar sztárok, akik rák következtében hunytak el

Sajnos a betegség nem válogat, híres kedvenceink közül is többeket elvesztettünk a legszörnyebb kór miatt.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét utolsó napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 9.

KOS (március 21-április 20)

Mivel pontosan tudod, hogy a hét utolsó napja a határidő egy bizonyos feladat befejezésére, ezért eszeveszett kapkodásba kezdesz, hisz folyamatosan ott ketyeg az óra a fejedben, s bármikor megszólalhat, jelezve, hogy lejárt az idő. Mielőtt azonban a nagy rohanásban fejjel mennél a falnak, a lehető leggyorsabban ki kell dolgoznod egy megfelelő tervet, meg kell találnod a megfelelő taktikát ahhoz, hogy a lehető legtökéletesebb eredményt produkálhasd, lehetőség szerint még időben. Meg tudod csinálni, hinned kell csupán abban, hogy megvan benne a kellő tudás, talpraesettség és magabiztosság ahhoz, hogy végül mindenki elégedett lehessen, magadat is beleértve. Hajrá!

BIKA (április 21-május 20)

A jövődre gondolva szeretnél kiküszöbölni egy bizonyos problémát, hogy amikor arra kerül a sor, ne kelljen ezzel foglalkoznod, így azonban elkerüli a figyelmed egy igen fontos dolog, amit viszont csak most tudsz megoldani. Ha logikusan gondolkodsz és van a fejedben egy prioritási sorrend, rá kell jönnöd, hogy fontos ugyan megelőzni a bajt, de nem érdemes ennyire előre szaladnod, épp ezért igyekezz csak akkor időt szakítani a jövőbeli dolgokra, ha a jelenleg folyamatban lévő ügyeidnek pontot tudtál tenni a végére. Arra koncentrálj, hogy most minden sínen legyen, és semmiféle apró részlet ne kerülhesse el a figyelmedet!

IKREK (május 21-június 21)

Fontos döntés előtt állsz és mivel nem szeretnéd elkapkodni a dolgot, így jó ideje hezitálsz a különböző megoldási lehetőségeken. Amennyiben ennyire tanácstalan vagy, nem kell egyedül ekkora felelősséget a nyakadba venni, nyugodtan keress valakit, mondd el neki a bizonytalanság okát és hallgasd meg a véleményét. Légy azonban óvatos, csak olyan embertől kérj tanácsot, akiben teljes mértékig megbízol, vannak ugyanis olyan személyek a közvetlen környezetedben, akik nem feltétlenül a te javadat akarják! Ha résen vagy, nem nyúlhatsz mellé, mindenképp jól teszed, ha nem egyedül döntesz, hanem mások véleményét is meghallgatod annak érdekében, hogy kissé a kívülállók szemével is láthasd a szituációt!

RÁK (június 22-július 22)

Úgy érzed, a környezeted túl sok akadályt gördít eléd, amelyeket nem fogsz tudni megugrani. Ők azonban azt gondolják rólad, hogy valamiféle szuperképességgel rendelkezel, hogy te mindig mindent meg tudsz oldani. Ez egyfelől abszolút legyezi a hiúságodat, másfelől kicsit bosszant is, hiszen teljesen kihasználva érzed magad. Mindenképp érdemes tehát szóvá tenned nekik, hogy nem szeretnél mindenáron a mártír szerepébe kerülni, neked is van életed, neked is jár a kikapcsolódás. Mindenképp állj ki magadért!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A sikerről, a csillogásról álmodozol, szeretnél másokhoz hasonlóan felhőtlen életet élni, ehelyett a legnagyobb bosszúságodra, látszólag eredménytelenül futsz a mókusban megállás nélkül. Érdemes belegondolnod azonban abba, hogy azok, akikre kissé féltékenyen tekintesz, miféle akadályokkal küzdöttek meg ahhoz, hogy eljussanak oda, ahol most tartanak. Jóllehet, első ránézésre egyszerűnek tűnik csak úgy bezsebelni minden elismerést, de hidd el, mindenért meg kell dolgozni, áldozatokat hozni. A siker tehát senkinek nem jön csak úgy magától, azért neked is meg kell harcolnod kell!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Elég makacs vagy ahhoz, belásd, ha valamire nem érdemes több lapot feltenni, te igenis tüzön-vizen keresztül mész, semmifajta veszéllyel nem számolva. Így azonban gyakran megütöd a bokádat, mely ma sem történik másképp. Mindenáron kötöd ugyanis az ebet az karóhoz, ez pedig nemcsak konfliktust okoz egy közeli családtagoddal, de még kudarcot is vallasz a helyzetben. Érdemes egy kicsit csiszolni a hasonló szituációkhoz történő hozzáállásodon annak érdekében, hogy ne keveredj kellemetlen helyzetbe és ne kelljen olyasmiért elnézést kérned, ami tulajdonképp elkerülhető lett volna.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy számodra fontos ember elég komoly problémával küzd, te pedig mindenféleképpen szeretél segíteni nek, a hiba azonban ott csúszik a dologba, hogy nem kérdezed meg, mivel lehetnél a segítségére. Nem biztos tehát, hogy ebben az esetben célravezető, ha anélkül kezdesz bármiféle mentőakcióba, hogy a részletekben elmélyednél, s nem egyeztetnél magával az érintettel. Ne akarj mindenáron a megmentő szerepében tetszelegni, sokkal bölcsebben teszed, ha csupán jelzed, hogy ott állsz az illető mellett, akit biztosítasz arról, hogy mindenben kész vagy támogatni. Hidd el, néha a kevesebb sokkal több lehet!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kellemetlen helyzetbe kerülsz mások miatt a hét utolsó napján, melyben te vagy a mentegetőző szerepben úgy, hogy nem is te vagy a felelős. Semmiképp ne hagyd tehát, hogy ez alapján ítéljen el a környezeted, igyekezz mihamarabb mindenki számára világossá tenni, hogy semmi közöd az ügyhöz, valaki csupán megpróbálja rád kenni az egész maszlagot. Nem érdemes az illetőt megkeresned ez ügyben, mert később, szorult helyzetében még fel is használhatja ellened a kettőtök között elhangzottakat! Meglátod, ha a megfelelő logikai vonal mentén felállított magyarázattal tudsz szolgálni -már pedig miért ne tudnál-, akkor nem származhat semmi hátrányod a dologból! Ne késlekedj azonban, mert fogy az időd!

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki mindenáron szeretne a magáénak tudni, te azonban nemigen érzed nyitottnak magad egy új kapcsolatra. Mivel az illető nem adja fel és egyfolytában ostromol, épp ezért két dolgot tehetsz: vagy adsz neki mégis egy esélyt vagy pedig világosan, de kicsit sem arrogánsan megérteted vele, hogy feleslegesen futja a köröket, semmi esélye a pozitív végkimenetelre. Amennyiben azonban egy kicsit nyitsz felé, még az is lehet, hogy most találod meg a boldogságot. Ne aggódj, nem kell odaadni magadból mindent elsőre, de mégis próbáld a barátságos arcodat mutatni, ismerkedj, tudj meg minél többet az illetőről és a szándékairól. Ha viszont mégis úgy ítéled meg, hogy nem kívánsz tartósabb kapcsolatba bonyolódni vele, akkor ne lopjátok egymás idejét, mindenki menjen tovább a maga útján. Ez csak a te döntésed!

BAK (december 22-január 20)

A hét utolsó napján, borzasztóan későn kezdesz bele egy bizonyos dologba, amihez sokkal több időre lett volna szükséged. Mivel a listádon nem szerepel az az opció, hogy feladd a dolgot, épp ezért igyekezz ma csak erre az egyetlen projektre összpontosítani annak érdekében, hogy ha olyan eredmény nem is születhet, amit elvárnál magadtól, mégsem fog mások előtt úgy tűnni, hogy karba tett kézzel, tétlenül ültél és semmit nem próbáltál meg. Legközelebb jobban be kell osztanod a tennivalóidat annak érdekében, hogy mindenre jusson időd, ám emiatt ne okold magad, hisz időnként akármennyire tiltakozol, akaratodon kívül is akadnak a horgodra ilyen, utolsó pillanatban elvégzendő dolgok. Ne feledd: teher alatt nő a pálma, a lényeg, hogy te megpróbáltad!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyan ügy megoldását vállaltad magadra, amelyet mások korántsem biztos, hogy bevállaltak volna, pontosan a dolog nehézségi foka miatt. Neked azonban szükséged van arra, hogy a környezetedben elismerjék azt, amit csinálsz, ennek érdekében folyamatosan tolod feljebb a határaidat. Nincs is ezzel semmi gond, érdemes azonban arra mindenképp ügyelned, hogy át ne ess a ló túloldalára és egyfajta megfelelési kényszerré váljon az, amit csinálsz. Elsősorban önmagadért dolgozz, arra törekedj, hogy a saját elvárásaidnak megfelelj, az hogy mások mit gondolnak, legyen mindig másodrangú számodra. Hidd el, sokkal szabadabbnak és boldogabbnak fogod érezni magad, ha magadért teszed, amit teszel és így vívod ki a környezeted elismerését!

HALAK (február 20-március 20)

Olyasmivel foglalkozol mostanában, ami ugyan rengeteg izgalmat rejt, de legalább annyi kockázatban is bővelkedik, emiatt gyakorlatilag folyamatosan a penge élén táncolsz. Ezt a környezeted is nagyon hamar észreveszi és mivel nagyon féltenek, minden lehetőséget kihasználnak arra, hogy lebeszéljenek róla. Éppen ezért igyekezz elmagyarázni mindenkinek, hogy valamennyi veszéllyel tisztában vagy, de ha soha nem kockáztatsz, nem fogsz tudni új élményekkel gazdagodni. Időnként szükséged van az adrenalinra ahhoz, hogy maradandót alkothass! Légy türelmes és belátó velük, hiszen mindenki csak félt és a te javadat akarja!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Íme a szituációs személyiségteszt, ami felfedi az igazságot az életedről

Szükség lesz a fantáziádra, hiszen az alábbi 10 kérdés megválaszolása után különleges dolgokat tudhatsz meg magadról. Szituációs személyiségteszt következik!

Kép

Napi horoszkóp február 27.: a Rákok csapatjátékosokként bizonyíthatnak, a Skorpiók izgalomra vágynak

A csillagok mára is bőséggel tartogatnak számodra izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Legendás magyar sztárok, akik rák következtében hunytak el

Sajnos a betegség nem válogat, híres kedvenceink közül is többeket elvesztettünk a legszörnyebb kór miatt.

Kép

Ez volt a közös abban a 3 férfiben, akivel őrülten jó volt a szex

Sokan nem is sejtik, ezek mennyire fontosak az együttlét során!

Kép

Összeköltöztök? 4 tanács közös otthon dekorálásához pároknak

Íme néhány megfontolandó és hasznos dekorációs tipp együtt élő pároknak.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!