Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 9.: a Bikáknak komoly helyzetben kell állást foglalniuk, az Ikrek végre pihenhetnek

Napi horoszkóp október 9.: a Bikáknak komoly helyzetben kell állást foglalniuk, az Ikrek végre pihenhetnek
Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégén is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok mára is izgalmas üzenetekkel készültek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 9.

KOS (március 21-április 20)

Komoly kihívással kell ma szembenézned, akaratodon kívül ugyanis olyan szituációba keveredsz, amely igen nehéz akadályokat állít eléd, neked mégis meg kell küzdened mindennel. Ha nem esel kétségbe, az eszed és a szíved is a helyén van, pontosan tudni fogod, hogyan kell megoldanod a helyzetet, hol van elrejtve a megoldókulcs. A végén mindenki elismerését kivívod és te magad is elégedett lehetsz a teljesítményeddel. Ezért ne futamodj meg rögtön az első nehézséget látva, inkább állj a sarkadra és keményen küzdj meg a sikerért! Hidd el, édesebb lesz az álmod, ha nem gyötör a lelkiismeret-furdalás amiatt, hogy meg sem próbáltad!

BIKA (április 21-május 20)

Meglehetősen komoly szituációban kell kifejtened az álláspontodat, mégpedig határozottan és összeszedetten annak érdekében, hogy me válj hiteltelenné mások szemében. Noha nem egyszerű kimondanod azt, ami gondolsz, most mégis bátran vállalnod kell a véleményedet. Lehet, hogy tizenkilencre lapot kell húznod, de próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy rajtad a világ szeme és talán a te álláspontod lesz az, ami döntőnek bizonyul. Ne hezitálj sokat, mert ha nem mondod ki gyorsan, amit gondolsz, elúszhat minden az árral. Legyél bátor!

IKREK (május 21-június 21)

Hétvégére teljesen kimerültél, olyannyira sok volt a tennivaló a hét folyamán, hogy mára semmi másra nem vágysz, csak a pihenésre, a kuckózásra, amikor egyszerűen nem szorongatnak a határidők és magad dönthetsz arról, miként osztod be az idődet. Nincs is a szabadságnál jobb érzés, te pedig már borzasztóan vágytál erre. Használd ki tehát ezt a hétvégét és csakis olyasmivel foglalkozz, ami feltölt és amelynek köszönhetően újult energiával vághatsz bele a következő hétbe! Ez ám a dolce vita!

RÁK (június 22-július 22)

A környezetedben mindenki azért tisztel annyira, hogy az esetleges problémaival, kérdéseivel hozzád forduljon, mert általában minden helyzetben képes vagy racionálisan gondolkodni és határozott talpraesettséggel hozni döntéseket. Neked ez abszolút egy alapállapot, különösebben nem szoktál kérkedni azzal, hogy másoknak segítesz, mégis büszke lehetsz magadra, hisz olyasfajta intelligenciával kezelsz minden helyzetet, amivel kevesen rendelkeznek. Arra azért mindig ügyelj, hogy ne ess át a ló túloldalára, hisz sok esetben nem vagy közvetlenül érintett egy-egy kérdéses szituációban, így nem a saját bőrödet viszed a vásárra, másoknak azonban viselniük kell a tanácsod nyomán történt cselekményük következményeit!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Fontos számodra, hogy mások érdekeit kiszolgáld, hogy mindig elégedetté tegyél mindenkit, ezért amennyiben szükséges, a saját ügyeidet hagyod hátra, olyannyira biztonságot nyújt számodra az elismerés. Ez azonban az állandó küzdelem ellenére sem minden esetben sikerül, hisz egyszerűen képtelenség mindig, mindenkiben az elégedettség érzését kelteni. Nem is biztos, hogy megéri folyamatos áldozatokat hozva mindig másokra koncentrálni, épp ezért a sokszor feleslegesen futott körök helyett inkább saját magadat helyezd előtérbe és a saját boldogságodra összpontosíts! Hidd el, hosszútávon ez sokkal kifizetődőbb lesz számodra. Emellett persze nagyon fontosak a szeretteid is, de nem a saját rovásodra!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki mindent megtesz azért, hogy meggyőzzön egy számára sokat jelentő ügyről, te azonban nem egyszerűen nem vagy hajlandó kötélnek állni. Amennyiben biztos vagy a dolgodban, abban az esetben ne is hagyd magad befolyásolni, hisz ha tudod, hogy neked van igazad, akkor küzdj a végsőkig érte. Ha a naivitásod miatt sorozatosan bedőlsz azoknak az embereknek, akik nagy befolyással bírnak és azt gondolják, ekkora hatalmuk van a szavak tekintetében, akkor előbb vagy utóbb, de az eszközükké válsz minden tekintetben! Légy határozott és mutasd meg azt hogy a te véleményed is számít legalább annyit, mint az övék!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Fontos elhatározás fogalmazódott meg benned, olyasfajta célt tűztél ugyanis ki magad elé, amelynek elérésével új élményekkel gazdagodhatsz, illetve olyan kapcsolatokra tehetsz szert, amelyeket a hosszútávú jövőben kamatoztathatsz majd. Készíts tehát egy alapos tervet, próbáld magad tartani hozzá, de ne riadj meg attól sem, ha esetleg porszem kerülne a gépezetbe. Mivel kellőképp talpraesett és találékony vagy, nem okozhat gondot az sem, hogy az esetleges hibákra gyorsan és adekvátan reagálj. Nem lesz egyszerű, de amennyiben sikerül, méltóképp ünnepelheted az elért sikereket. Ehhez azonban fontos, hogy semmiképp ne add fel, bármekkora hétfejű sárkány kerül is az utadba.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kissé elgondolkodtató számodra az a szürkeség, amely jelen pillanatban jellemzi az életed, gyakorlatilag semmiféle változás vagy szín nincs a mindennapjaidban, emiatt megfordul a fejedben, hogy teljesen új kalandba vágj bele. Épp jókor kezdődik ez a fajta gondolatmenet, hisz váratlanul olyan lehetőség adódik, amely végre a nagy kiugrás esélyét rejti magában és nem utolsósorban segíthet abban, hogy kitörj az egyhangúságból, az unalomból. Ragadd meg a kínálkozó alkalmat, mert ez lesz az, ami meghozza az élményeket, a kalandot, a színt az életedbe. Ne hagyd elúszni, mert nem mindennap jön ilyen lehetőség!

NYILAS (november 23-december 21)

A hétvége első napján frusztráló híreket kapsz, amelyek elég negatívan befolyásolják a hangulatodat és ugyan körül vagy véve barátokkal, nem érzed ma pozitív társaságnak magad. Amennyiben szeretnéd csendesen tölteni az estét, hívd át egy bizalmas barátod és egy pohár bor mellett öntsd ki neki a szíved! Meglátod, sokkal könnyebb lesz a lelked, ha a téged terhelő dolgokat kibeszéled. Könnyen meglehet, hogy együtt megoldást találtok a problémára és holnap még a Nap is szebben süt majd! Ne keseredj el, nincs minden veszve!

BAK (december 22-január 20)

Számodra sokat jelentő élethelyzet záródik ma le, amelyen nem feltétlenül tudsz könnyen továbblépni, ragaszkodtál ugyanis ahhoz a komfortzónához, amelyet a szituáció jelentett neked. Bármennyire is nehéz most a szíved, igyekezz elfogadni, hogy egyszer minden véget ér, a világ ugyanis folyamatos változásokból áll, melyekhez neked kell alkalmazkodnod, hisz a világ teljes egészében nem tud hozzád idomulni. Vondd le a megfelelő konzekvenciát és lépj tovább, meglátod, ha nyitott szemmel jársz, jönni fognak az újabb és újabb lehetőségek!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Túlságosan magasra tetted a mércét, amelyet úgy tűnik, első nekifutásra nem sikerül megugranod, emiatt azt gondolod, hogy alkalmatlan vagy az egészre és hátat fordítva elballagnál inkább. Az bizonyos azonban, hogy az önmagadba vetett hit feltétlenül szükséges ahhoz, hogy sikerüljön esetleg nehezebb akadályokat is megugranod, hisz ha meg sem próbálod, sosem tudod majd meg, hogy mire vagy képes és hol vannak a határaid. Az, ha nem tudsz valamit első nekifutásra teljesíteni, az korántsem jelenti azt, hogy alkalmatlan vagy bizonyos feladatokra, sokkal inkább azt, hogy más pályákon kell tapasztalatot szerezned ahhoz, hogy ezzel is meg tudj egyszer birkózni. Ne add fel, higgy magadban!

HALAK (február 20-március 20)

Kéretlenül ragadod meg valakinek a kezét, akiről azt gondolod, nélküled elveszne a sűrű rengetegben. Segítőszándékod azonban könnyen a visszájára is fordulhat, hisz kívülállóként ha szeretnéd, sem tudod magad az illető helyébe képzelni, ez viszont meghatározó a szituációban. Épp ezért mielőtt teljesen jószándékkal ugyan, de belekontárkodnál a dolgába, előtte érdemes feltérképezned a helyzetet és megkérdezned az illetőtől, hogy igényel-e bármifajta segítséget, amennyiben igen, abban az esetben biztosítsd arról, hogy számíthat rád. Ne akarj úgy belegázolni a tóba, hogy a mélységet nem ellenőrizted előtte!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép

5 film, amely igencsak problémás lenne 2023-ban

Az elmúlt években elképesztő módon változott meg az emberek gondolkodása, legyen szó a nemek közötti egyenlőségről, az elfogadásról vagy éppen a testpozitivitásról.

Kép

Akkor és most fotók Madonnáról - félelmetes, hogyan tették felismerhetetlenné arcával a plasztikai sebészek

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.

Kép

A Vámpírnaplók színésze ismét szerelmes: fiatal barátnője 8 éves volt, amikor a sorozat elkezdődött

Paul Wesley ismét szerelmes, méghozzá egy nála jóval fiatalabb nő mellett találta meg a boldogságot.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!