Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 7.: a Mérlegek kecsegtető ajánlatot kapnak, a Nyilasok nagy volumenű projekten dolgoznak

Napi horoszkóp október 7.: a Mérlegek kecsegtető ajánlatot kapnak, a Nyilasok nagy volumenű projekten dolgoznak

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

A párnatrükk már a múlt: ezzel a szuper módszerrel még többet spórolhatsz repülés során

Igen, felvihetsz még több mindent a repülőre anélkül, hogy fizetnél érte. Mutatjuk, hogyan!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 7.

KOS (március 21-április 20)

Arra kell ma rájönnöd, hogy gyakorlatilag a széllel szemben futsz, hisz olyan emberekkel próbálsz szembeszállni, akikkel teljesen felesleges vitatkoznod, mert hiába fárasztod magad. Ne akarj mindenkivel mindent megértetni, időnként tudomásul kell venni, hogy az embereknek lehet saját álláspontjuk is. Előbb-utóbb konfliktushelyzetbe sodrod magad azzal, hogy a saját véleményedet próbálod másokra erőltetni, akik első pillanattól kezdve nem is vevők erre. Engedd el az egészet és koncentrálj olyasmire, ami előrevisz.

BIKA (április 21-május 20)

Általában nagy álmokat dédelgetsz, pontosan tisztában vagy azzal, hogy mit szeretnél elérni, ugyanakkor azt is pontosan tudod, hogy milyen képességekkel rendelkezel. Ennek ellenére most úgy tűnik, beletörik a bicskád valamibe, amivel a szükséges tapasztalat híján nem boldogulsz. Lehetséges, hogy kissé túlbecsülted magad? Ülj le és gondolkodj el azon, vajon hol hibás a számításod, s mit kellene esetleg másként csinálni. Kizárólag erre koncentrálj, majd tedd, amit helyesnek gondolsz, és meglátod, menni fog: kikeveredsz a gödörből, s egy szinttel feljebb juthatsz!

IKREK (május 21-június 21)

Mivel nem igazán szeretsz helyzetekből önszántadból kilépni, sokszor foglalkoztatnak múltbeli események, így gyakran nehéz helyzetekbe sodrod magad. Ez történik veled a mai napon is, valami ugyanis véget érni látszik, ami kifejezetten elszomorít, nem szeretted volna, ha ilyen hamar ismét befejeződik valami, épp ezért foggal-körömmel ragaszkodsz a dologhoz. Mielőtt azonban felesleges kapálózásba kezdesz, előtte érdemes belegondolnod, hogy mennyi mindent hozhat a jövő, új élményeket, új kapcsolatokat, új tapasztalatokat, amelyektől jobb emberré válhatsz! Próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy lehet, valami véget ért, de ezzel együtt el is kezdődött egy másik kaland, ami rengeteg pozitívumot tartogathat a számodra! Légy nyitott, hogy aztán maradandót alkothass!

RÁK (június 22-július 22)

A legnagyobb megdöbbenésedre ma ráébredsz arra, hogy a szívedhez különösen közelálló személyek kapcsolatba feneklett meg, mivel azonban közös megegyezés alapján titkolták előled, így neked eddig erről sejtésed sem volt. Hirtelen azt sem tudod, hogyan reagálj, hiszen roppant ijesztőnek találod a helyzetet, azt hitted ugyanis, hogy örök szerelemben fognak élni, ha pedig nekik sem sikerült, akkor valami gond lehet az eddigi elméleteddel. Épp ezért úgy érzed, hogy nem nézheted tétlenül, ahogy elválnak útjait, tenned kell valamit, légy azonban óvatos, hiszen a szituációnak nem vagy szereplője, így csupán kívülállóként látod a helyzetet. Bármilyen nehéz is tehát, fogadd el, hogy ilyen a világ, te pedig nem menthetsz meg mindent és mindenkit!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Borzasztóan frusztrál egy meg nem oldott ügy, egyszerűen fogalmad sincs, miképp kellene pontot tenned a végére és ez rengeteg álmatlan éjszakát okoz. Megpróbáltad egyszer, tízszer, százszor, megis mindig megfeneklett az ötleted, épp ezért abszolút tanácstalan vagy, miként zárd le úgy az ügyet, hogy a lehető legjobban gyere ki a helyzetből. Egy biztos: minél hosszabbra írod a mondatot, annál nehezebb lesz pontot tenni a végére. Ne nyújtsd hosszúra a dolgot, igyekezz a lényegre koncentrálni, hiszen így hosszú ideig éberen fogsz még aludni.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ebben a pillanatban úgy érzed, nincsen ráhatásod a körülötted zajló eseményekre, egyszerűen csak sodródsz az árral, gyorsan visz a víz, ami igencsak megrémít. Mivel azonban nem élhetsz örökös félelemben, épp ezért szükséged van egy jó adag önbizalomra, higgy magadban, abban, hogy van benned annyi tudás és tapasztalat, amelynek révén képes leszel megoldani a helyzetet. Ne félj, inkább próbáld élvezni a szituációt, lazíts és csak a megoldásra koncentrálj,meglátod, hogy nagyon jól fogsz szórakozni és számos új élménnyel lehetsz gazdagabb!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kecsegtető ajánlatot kapsz, amelyre az igazat önmagadnak is megvallva, nagyon nehezen tudsz nemet mondani. Mielőtt azonban meggondolatlanul beadnád a derekad, érdemes leülnöd és minden részletet, illetve esetleges következményt aprólékosan megvizsgálni. Sorakoztass fel minden mellette és ellene szóló érvet, amelyek hozzásegíthetnek ahhoz, hogy végül jó döntést hozhass. Amennyiben több az kontra, mint a pro érv, abban az esetben bölcsebben döntesz, ha nemet mondva inkább más utakat keresel! Ne aggódj, új lehetőség szinte minden sarkon adódik, csak nyitott szemmel kell járnod!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Ugyan nem minden alakul az előzetes terveid szerint, mégsem bánod, hisz ez talán pozitívabb végkimenetelt hozhat, mintha az eredeti útvonalat választottad volna. Ugyan általában véve a kiszámíthatóság híve vagy, szeretsz a terveid szerint pontról pontra haladni, ám talán most neked mégis könnyebbséget jelent neked is, ha csak sodródsz az eseményekkel, úgy tűnik ugyanis, hogy izgalmasabb az az út, amelyre akaratodon kívül rátévedtél. Élvezd minden pillanatát, ne izgulj azon, hogy mi lesz a végkifejlet, te csak arra figyelj, hogy neked jó legyen! Nyugi, ez nem önzőség, hiszen mindenkinek a saját érdekei szerint kell az utat törnie!

NYILAS (november 23-december 21)

Ugyan a hét második felére nem igazán terveztél világmegváltó dolgokat véghezvinni, mégis nagy volumenű projektet kapsz a nyakadba, ráadásul olyat, amely teljes embert kíván, iszonyatos koncentrációval. Mivel jobban szereted az alkotói szabadságot, ezúttal viszont eléggé meg van kötve a kezed, épp ezért rendkívülien frusztrál az, hogy nem is választhatsz taktikát, egyszerűen menned kell egy olyan úton, amelyet kijelöltek számodra. Mivel azonban megvan benned a megfelelő tudás és tapasztalat ahhoz, hogy ha nem is túl könnyen, de útközben sokat tanulva és újabb tapasztalatokat szerezve végül sikerrel oldd meg a feladatot, épp ezért hagyd hátra minden bosszúságodat és ugorj fejest a feladatba. Egyszerűen nincsen más választásod!

BAK (december 22-január 20)

Ma egyszerűen úgy érzed, hogy nincs kedved nagyobb volumenű kihívásokat teljesíteni, inkább elevickélsz a jelenlegi feladataidban, hogy majd aztán a nap végén fejest ugorhass a pihenésbe. Mivel tulajdonképp nem sokszor adódik alkalmad arra, hogy mindenféle felelősség nélkül, tedd a dolgod, amíg mások izzadnak minden részeredményért is, épp ezért használj ki minden pillanatot, hisz ki tudja, meddig áll fenn ennek a lehetősége. Ez ma egy ilyen nap, nem mindig áll az ember készen arra, hogy hatalmas hegycsúcsokat hódítson meg!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valakivel vitába keveredsz, hisz olyasmit próbál elhitetni veled, ami gyakorlatilag teljesen egyértelmű számodra, ráadásul olyan messze áll az értékrendedtől, hogy arra szavakat sem találsz. Mivel úgy érzed, ezt már nem hagyhatod szó nélkül, ezért beleállsz a konfliktushelyzetbe annak érdekében, hogy megvédd az érdekeidet. Mielőtt azonban nagyon mélyre mennétek, érdemes végiggondolod, vajon megéri-e bárkivel komoly összetűzésbe kerülnöd olyasmi miatt, amire nem biztos, hogy van megoldás. Lehet, hogy nagyobb értelme van annak, ha elengeded, továbblépsz és inkább más dolgokra koncentrálsz ahelyett, hogy mindketten úsztok a katyvaszban és teljesen feleslegesen reszelitek a közöttetek lévő viszonyt vékonyabbra!

HALAK (február 20-március 20)

A hét második felében úgy érzed, olyannyira lecsökkent az energiaszinted, hogy gyakorlatilag a túlélésre játszol, messziről kerülöd az új feladatokat, a nagy kihívásokat, egyszerűen csak próbálsz ellavírozni a hétvégéig. Mivel nem alaptalanul érzed magad fáradtnak, hisz nem a lustaság az, ami meghatározó a dologban, sokkal inkább a kimerültség az oka a jelenlegi állapotodnak, épp ezért ne hagyd, hogy mások -akiknek feltűnik az, amit csinálsz- fogást találjanak rajtad, hisz senkinek nem tartozol elszámolni valóval. Csak annak magyarázd el a dolgok miértjét, aki különösen fontos számodra! Koncentrálj arra, hogy mihamarabb letudj minden feladatot, hogy aztán pihenhess a neked leginkább tetsző formában!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.

Kép

Híres magyar emberek, akik 2023-ra várják gyermeküket

A sztárvilág mindig tartogat meglepetéseket.

Kép

7 tény a Titanic-ról, amit el sem fogsz hinni

A Titanic rejtélyei a mai napig foglalkoztatják az embereket, most megismerheted „féletett titkait”.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!