Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 31.: a Bikák határozottan kiállnak magukért, a Rákok napját váratlan események befolyásolják

Napi horoszkóp október 31.: a Bikák határozottan kiállnak magukért, a Rákok napját váratlan események befolyásolják

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hónap utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 31.

KOS (március 21-április 20)

Abszolút a kiszámíthatóság híve vagy, szereted tudni, melyik lábadat melyik után kell tenned annak érdekében, hogy ki ne törd a bokád, ugyanakkor azt is be kell látnod, hogy bizony nem mindig mennek a dolgok úgy, ahogy eltervezed őket. Légy azonban mindig optimista, ne add fel ilyen könnyen, ha valami nem jön össze első próbálkozásra, az még nem jelenti azt, hogy nem vagy rá képes, sokkal inkább arról szól, hogy tapasztalatot kell még gyűjtened ahhoz, hogy végül megkaparintsd, ami jár neked. Ne gondolkodj negatívan, fuss neki még egyszer és aztán még egyszer, hogy biztosan sikerüljön megugrani az akadályt! Menni fog, csak hinned kell magadban!

BIKA (április 21-május 20)

Valaki szinte már erőszakkal nyomul nálad, oly mértékben szeretne rávenni valamire, amiben te egyelőre csak a negatívumot látod, hogy szinte szemérem nélkül minden percben ott lohol a sarkadban. Amennyiben azonban ennyire tartasz ettől a bizonyos dologtól, abban az esetben ne hagyd, hogy bármit rád erőltessen. Igyekezz gyorsan, világosan és határozottan az illető személy tudtára adni, hogy abszolút nem vagy vevő a dologra, másokat kell keresnie a célja elérésére. Ami téged illet, keress új lehetőségeket és csak olyasmikbe mélyedj bele, amely helyzetek nincsenek eleve elrendelve.

IKREK (május 21-június 21)

A legnagyobb bosszúságodra valaki nagyobb plénum előtt hoz kellemetlen helyzetbe, amely miatt úgy érzed, mindenképp tisztáznod kell magad, nem hagyhatod, hogy egy ilyen ügy befolyásolja a rólad kialakított képet az emberek szemében. Tedd félre tehát a pillanatnyi dühödet, szedd össze a gondolataidat, állj a sarkadra és mindenkivel tudasd, mi áll a háttérben. Ügyelj arra, hogy ne légy nagyon indulatos emiatt, hisz akkor esetleg gyanakvóan fogadják majd a magyarázatot is. Az életben bizony előfordulnak ilyenek, amikor az ember akarva-akaratlanul szorul a sarokba. Ám ezek a tapasztalások csak erősebbé és határozottabbá tesznek, épp ezért próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy ebből is csak tanulhattál valamit!

RÁK (június 22-július 22)

Váratlan esemény szakítja félbe a hónap utolsó napját, ami teljesen keresztülhúzza számításaidat. Amennyiben nem avatkozol közbe gyorsan, abban az esetben bizony veszélybe kerülhet at esti Halloween-i parti is, épp ezért mindenképp ajánlott mihamarabb összeszedned minden energiádat, vedd elő a kreativitásodat, legyél talpraesett és meglátod, minden sínen lesz. Az egész csak azon múlik, hogyan kezeled a problémát. Amennyiben meg tudod őrizni a higgadtságodat és képes vagy hideg fejjel gondolkodni, nincs az az akadály, amit ne tudnál megugrani! Este pedig várhat egy igazi, hamisítatlan spooky Halloween parti!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Elérkezettnek látod a pillanatot, hogy a hosszú monotonitás után kissé felkavard az állóvizet és olyan, számodra ismeretlen dolgokat próbálj ki, amelyekbe még soha nem volt szerencséd belekóstolni. Légy óvatos, csak akkor vágj bele bármibe, ha nem kell mindent egy lapra feltenned, illetve nem veszíthetsz el mindent. Találd meg a dolgok pozitív oldalát, még akkor is, ha valamiről elsőre úgy tűnik, nincs élvezhető oldala. Hidd el, ha nem mersz lépni, nem is fogsz nyerni. Ha új élmények akarsz szerezni, muszáj felállni a karosszékből és elindulni az ismeretlen felé!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egész héten nagyon keményen dolgoztál, olyannyira, hogy a hosszú hétvégére teljesen kimerültél. Mivel semmiféle világmegváltó dolgokra nem vagy most megítélésed szerint képes, így nyugodtan szenteld a mai napot a feltöltődésnek olyan programokkal, amelyek nem járnak különösebben nagy energialeadással. Ha ebben társad is akad, tartsatok olyan napot, amikor szépülhettek, s lelkileg is feltöltődtök. Nem minden nap ilyen, épp ezért ragadd meg a lehetőséget, mert ennyi neked is jár! Este pedig rendelj egy pizzát, pattogtass kukoricát és nézz szörnyen ijesztő filmeket, hisz mégis csak ma van Halloween napja!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki a közvetlen környezetedben olyannyira domináns szerepet kíván betölteni mindenki, így a te életedben is, hogy az már már fojtogató számodra. Ennek okán bizony joggal igyekszel kerülni az illető társaságát, hisz nem akarod folyton azt hallgatni, mit és hogyan kellene másképp csinálnod, leginkább az ő értékrendje szerint. Nem kell azonban folyamatosan egyfajta bújócska játékot játszanod, bújj elő és egyszerűen mondd a szemébe, hogy nem szorulsz az általa osztogatott jó tanácsokra, illetve az életvezetési tanácsaira. Ne haragudj rá, hisz nyilvánvalóan csak jót akar neked, nem feltétlenül a rossz szándék vezérli, ám akkor sem kell mindenki játékába belemenned!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyasfajta ajánlatot kapsz a mai napon, amely elég komoly anyagi befektetéssel jár, amennyiben igent mondasz rá. Épp ezért mivel viszonylag komoly kockázata van a dolognak, épp ezért mindenképp járd körbe többször a dolgot, ne ugorj fejest semmibe, amiben nagy lehet a bukás lehetősége. Készíts költségvetést és ha úgy ítéled meg, hogy nagyobb veszítenivalód van belőle, inkább add át másnak a lehetőséget. Ha nem váratlanul jön az ajánlat, van időd gyűjtögetni és belevágni valamibe, de most nem biztos, hogy ez az, amire szükséged van. Ha bármire vállalkozol, az semmiképp ne olyasmi legyen, amin nagyot bukhatsz!

NYILAS (november 23-december 21)

A hónap utolsó napján sikerül végre pontot tenned egy olyasfajta dolog végére, amely hosszú ideje okozott már fejfájást, szinte ellehetetlenítve a mindennapjaidat. Mivel nemcsak rád, de a környezetedre is komoly hatással volt a dolog, így a körülötted élők rendkívül hálásak neked azért, hogy általad mindenki fellélegezhet egy kicsit. Eggyel kevesebb megoldatlan kérdés, eggyel több bizonyíték arra, hogy a kreativitásod csodákra képes. Figyelsz a részletekre, s nemcsak nézel, hanem látsz is, így ezúttal is kiderült, hogy egy jó ötlet révén milyen könnyen zárhatsz le ügyeket, amelyek számodra és mások számára is súlyos problémát jelenthetnek! Ez igen! Jöhet egy ijesztő, jelmezes buli?

BAK (december 22-január 20)

Komoly döntést kell a hónap utolsó napján meghoznod, amely ügy végképp kezdett már a fejedre nőni. Első pillanatban megrémít a helyzet komolysága, hisz amennyiben nem jól sülnek el a dolgok, neked kell vállalnod a felelősséget, ám ahogy telik az idő, rá kell jönnöd, hogy akárki akármit mond, érdemes volt erre az elhatározásra jutnod. Nagy tehertől szabadultál meg ugyanis, amely nem nyomasztja többé a lelked és ez határozottan boldoggá tesz. Ne táncolj vissza csak azért, mert egyeseknek ez nem tetszik. Ha már elindultál, menj is végig az úton! A döntésedért csak magadnak tartozol felelősséggel!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hónap utolsó napján végre az utolsó szálat is elvarrhatod egy bizonyos folyamat végén, amelynek lezárása után új kihívásokat kereshetsz. Akad azonban valaki, aki mindenáron szeretné megakadályozni a dolog lezárását és azt, hogy te továbblépj, attól tart ugyanis, hogy ilyenformán elveszíthet téged. Eleinte felháborítónak találod azt, ahogy az illető viselkedik, ám ha egy pillanatra empátiát gyakorolsz és belegondolsz a helyzetébe, rájöhetsz, hogy csupán arról van szó, hogy túlságosan ragaszkodik hozzád, tulajdonképp esze ágában sincs neked keresztbe tenni. Tisztázzátok, kinek mi a célja, magyarázd el neki, hogy a saját életedről csak te dönthetsz. Sokkal könnyebben fog menni minden, ha ő is megérti, hogyan is áll pontosan a helyzet.

HALAK (február 20-március 20)

Általában véve jól és kreatívan tudod megugrani az eléd gördülő akadályokat, ez esetben azonban valakivel közösen kellene együttműködnöd ahhoz, hogy sikerre vihessetek egy általad különösen fontosnak tartott dolgot. Minden igyekezeted ellenére azonban úgy tűnik, hogy jelen pillanatban két külön úton haladtok, nem nagyon találjatok azt a közös nevezőt, melynek segítségével könnyedén el tudnátok írni a kitűzött célt. Ám mivel feladni semmiképp nem szeretnéd, érdemes egy próbát tenned arra, hogy megértesd az illetővel a saját álláspontod, ezenkívül neked is engedned kellene az elveidből és több rugalmasságot gyakorolni ahhoz, hogy végül teljesíteni tudjátok a feladatot. Hidd el, ha csapatban dolgoztok együtt, sokkal előbb eléritek a hegy csúcsát!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 1.: az Oroszlánok diplomáciát gyakorolnak, a Nyilasok a szokásosnál nehezebb feladattal küzdenek

A hónap első napjára is üzentek a csillagok, mindenképp érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!