Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 31.: a Bikák határozottan kiállnak magukért, a Rákok napját váratlan események befolyásolják

Napi horoszkóp október 31.: a Bikák határozottan kiállnak magukért, a Rákok napját váratlan események befolyásolják
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hónap utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 31.

KOS (március 21-április 20)

Abszolút a kiszámíthatóság híve vagy, szereted tudni, melyik lábadat melyik után kell tenned annak érdekében, hogy ki ne törd a bokád, ugyanakkor azt is be kell látnod, hogy bizony nem mindig mennek a dolgok úgy, ahogy eltervezed őket. Légy azonban mindig optimista, ne add fel ilyen könnyen, ha valami nem jön össze első próbálkozásra, az még nem jelenti azt, hogy nem vagy rá képes, sokkal inkább arról szól, hogy tapasztalatot kell még gyűjtened ahhoz, hogy végül megkaparintsd, ami jár neked. Ne gondolkodj negatívan, fuss neki még egyszer és aztán még egyszer, hogy biztosan sikerüljön megugrani az akadályt! Menni fog, csak hinned kell magadban!

BIKA (április 21-május 20)

Valaki szinte már erőszakkal nyomul nálad, oly mértékben szeretne rávenni valamire, amiben te egyelőre csak a negatívumot látod, hogy szinte szemérem nélkül minden percben ott lohol a sarkadban. Amennyiben azonban ennyire tartasz ettől a bizonyos dologtól, abban az esetben ne hagyd, hogy bármit rád erőltessen. Igyekezz gyorsan, világosan és határozottan az illető személy tudtára adni, hogy abszolút nem vagy vevő a dologra, másokat kell keresnie a célja elérésére. Ami téged illet, keress új lehetőségeket és csak olyasmikbe mélyedj bele, amely helyzetek nincsenek eleve elrendelve.

IKREK (május 21-június 21)

A legnagyobb bosszúságodra valaki nagyobb plénum előtt hoz kellemetlen helyzetbe, amely miatt úgy érzed, mindenképp tisztáznod kell magad, nem hagyhatod, hogy egy ilyen ügy befolyásolja a rólad kialakított képet az emberek szemében. Tedd félre tehát a pillanatnyi dühödet, szedd össze a gondolataidat, állj a sarkadra és mindenkivel tudasd, mi áll a háttérben. Ügyelj arra, hogy ne légy nagyon indulatos emiatt, hisz akkor esetleg gyanakvóan fogadják majd a magyarázatot is. Az életben bizony előfordulnak ilyenek, amikor az ember akarva-akaratlanul szorul a sarokba. Ám ezek a tapasztalások csak erősebbé és határozottabbá tesznek, épp ezért próbálj úgy tekinteni a helyzetre, hogy ebből is csak tanulhattál valamit!

RÁK (június 22-július 22)

Váratlan esemény szakítja félbe a hónap utolsó napját, ami teljesen keresztülhúzza számításaidat. Amennyiben nem avatkozol közbe gyorsan, abban az esetben bizony veszélybe kerülhet at esti Halloween-i parti is, épp ezért mindenképp ajánlott mihamarabb összeszedned minden energiádat, vedd elő a kreativitásodat, legyél talpraesett és meglátod, minden sínen lesz. Az egész csak azon múlik, hogyan kezeled a problémát. Amennyiben meg tudod őrizni a higgadtságodat és képes vagy hideg fejjel gondolkodni, nincs az az akadály, amit ne tudnál megugrani! Este pedig várhat egy igazi, hamisítatlan spooky Halloween parti!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Elérkezettnek látod a pillanatot, hogy a hosszú monotonitás után kissé felkavard az állóvizet és olyan, számodra ismeretlen dolgokat próbálj ki, amelyekbe még soha nem volt szerencséd belekóstolni. Légy óvatos, csak akkor vágj bele bármibe, ha nem kell mindent egy lapra feltenned, illetve nem veszíthetsz el mindent. Találd meg a dolgok pozitív oldalát, még akkor is, ha valamiről elsőre úgy tűnik, nincs élvezhető oldala. Hidd el, ha nem mersz lépni, nem is fogsz nyerni. Ha új élmények akarsz szerezni, muszáj felállni a karosszékből és elindulni az ismeretlen felé!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egész héten nagyon keményen dolgoztál, olyannyira, hogy a hosszú hétvégére teljesen kimerültél. Mivel semmiféle világmegváltó dolgokra nem vagy most megítélésed szerint képes, így nyugodtan szenteld a mai napot a feltöltődésnek olyan programokkal, amelyek nem járnak különösebben nagy energialeadással. Ha ebben társad is akad, tartsatok olyan napot, amikor szépülhettek, s lelkileg is feltöltődtök. Nem minden nap ilyen, épp ezért ragadd meg a lehetőséget, mert ennyi neked is jár! Este pedig rendelj egy pizzát, pattogtass kukoricát és nézz szörnyen ijesztő filmeket, hisz mégis csak ma van Halloween napja!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki a közvetlen környezetedben olyannyira domináns szerepet kíván betölteni mindenki, így a te életedben is, hogy az már már fojtogató számodra. Ennek okán bizony joggal igyekszel kerülni az illető társaságát, hisz nem akarod folyton azt hallgatni, mit és hogyan kellene másképp csinálnod, leginkább az ő értékrendje szerint. Nem kell azonban folyamatosan egyfajta bújócska játékot játszanod, bújj elő és egyszerűen mondd a szemébe, hogy nem szorulsz az általa osztogatott jó tanácsokra, illetve az életvezetési tanácsaira. Ne haragudj rá, hisz nyilvánvalóan csak jót akar neked, nem feltétlenül a rossz szándék vezérli, ám akkor sem kell mindenki játékába belemenned!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyasfajta ajánlatot kapsz a mai napon, amely elég komoly anyagi befektetéssel jár, amennyiben igent mondasz rá. Épp ezért mivel viszonylag komoly kockázata van a dolognak, épp ezért mindenképp járd körbe többször a dolgot, ne ugorj fejest semmibe, amiben nagy lehet a bukás lehetősége. Készíts költségvetést és ha úgy ítéled meg, hogy nagyobb veszítenivalód van belőle, inkább add át másnak a lehetőséget. Ha nem váratlanul jön az ajánlat, van időd gyűjtögetni és belevágni valamibe, de most nem biztos, hogy ez az, amire szükséged van. Ha bármire vállalkozol, az semmiképp ne olyasmi legyen, amin nagyot bukhatsz!

NYILAS (november 23-december 21)

A hónap utolsó napján sikerül végre pontot tenned egy olyasfajta dolog végére, amely hosszú ideje okozott már fejfájást, szinte ellehetetlenítve a mindennapjaidat. Mivel nemcsak rád, de a környezetedre is komoly hatással volt a dolog, így a körülötted élők rendkívül hálásak neked azért, hogy általad mindenki fellélegezhet egy kicsit. Eggyel kevesebb megoldatlan kérdés, eggyel több bizonyíték arra, hogy a kreativitásod csodákra képes. Figyelsz a részletekre, s nemcsak nézel, hanem látsz is, így ezúttal is kiderült, hogy egy jó ötlet révén milyen könnyen zárhatsz le ügyeket, amelyek számodra és mások számára is súlyos problémát jelenthetnek! Ez igen! Jöhet egy ijesztő, jelmezes buli?

BAK (december 22-január 20)

Komoly döntést kell a hónap utolsó napján meghoznod, amely ügy végképp kezdett már a fejedre nőni. Első pillanatban megrémít a helyzet komolysága, hisz amennyiben nem jól sülnek el a dolgok, neked kell vállalnod a felelősséget, ám ahogy telik az idő, rá kell jönnöd, hogy akárki akármit mond, érdemes volt erre az elhatározásra jutnod. Nagy tehertől szabadultál meg ugyanis, amely nem nyomasztja többé a lelked és ez határozottan boldoggá tesz. Ne táncolj vissza csak azért, mert egyeseknek ez nem tetszik. Ha már elindultál, menj is végig az úton! A döntésedért csak magadnak tartozol felelősséggel!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hónap utolsó napján végre az utolsó szálat is elvarrhatod egy bizonyos folyamat végén, amelynek lezárása után új kihívásokat kereshetsz. Akad azonban valaki, aki mindenáron szeretné megakadályozni a dolog lezárását és azt, hogy te továbblépj, attól tart ugyanis, hogy ilyenformán elveszíthet téged. Eleinte felháborítónak találod azt, ahogy az illető viselkedik, ám ha egy pillanatra empátiát gyakorolsz és belegondolsz a helyzetébe, rájöhetsz, hogy csupán arról van szó, hogy túlságosan ragaszkodik hozzád, tulajdonképp esze ágában sincs neked keresztbe tenni. Tisztázzátok, kinek mi a célja, magyarázd el neki, hogy a saját életedről csak te dönthetsz. Sokkal könnyebben fog menni minden, ha ő is megérti, hogyan is áll pontosan a helyzet.

HALAK (február 20-március 20)

Általában véve jól és kreatívan tudod megugrani az eléd gördülő akadályokat, ez esetben azonban valakivel közösen kellene együttműködnöd ahhoz, hogy sikerre vihessetek egy általad különösen fontosnak tartott dolgot. Minden igyekezeted ellenére azonban úgy tűnik, hogy jelen pillanatban két külön úton haladtok, nem nagyon találjatok azt a közös nevezőt, melynek segítségével könnyedén el tudnátok írni a kitűzött célt. Ám mivel feladni semmiképp nem szeretnéd, érdemes egy próbát tenned arra, hogy megértesd az illetővel a saját álláspontod, ezenkívül neked is engedned kellene az elveidből és több rugalmasságot gyakorolni ahhoz, hogy végül teljesíteni tudjátok a feladatot. Hidd el, ha csapatban dolgoztok együtt, sokkal előbb eléritek a hegy csúcsát!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Kép

Kezdőknek ajánlott sminktermékek: A tökéletes megjelenés elérésének első lépései

Szeretnéd elkezdeni felfedezni a smink világát, de nem tudod, hogy hol kezdj? Ha kezdő vagy a sminkelésben, ne aggódj! A kezdőknek javasolt termékekkel könnyen megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbeket.

Kép

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Kép

Hatalmas az öröm: A Next Top Model Hungary sztárja, Axente Vanessa kisbabát vár!

A gyönyörű magyar modell az Instagramján jelentette be a hatalmas hírt a rajongóinak!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!