Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 3.: a Vízöntők számára kivételes lehetőség adódik, a Halak bátran állnak ki magukért

Napi horoszkóp október 3.: a Vízöntők számára kivételes lehetőség adódik, a Halak bátran állnak ki magukért
A nap cikke

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét első napjára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 3.

KOS (március 21-április 20)

Komoly lépésre szántad el magad: eddigi életed talán egyik legnagyobb kihívásával készülsz szembenézni. Éppen ezért szükséged van arra, hogy kizárd a külvilágot, magányba vonulj és mindent nagyon pontosan kidolgozz. Mivel nagy kockázatot vállalsz, így abszolút biztosra kell menned, nehogy véletlenül hiba csúszhasson a számításaidba. Ha megfelelően koncentrálsz, kellő figyelemmel teszed a dolgodat nem okozhat gondot, hogy véghezvidd, amit kiterveltél. Ezúttal nem vagy önző, ha csak magadra figyelsz, hisz ez most egy kockázatos kalandnak ígérkezik!

BIKA (április 21-május 20)

Végeláthatatlan úton baktatsz a siker után hosszú ideje, már tulajdonképp azt sem tudod, merre mész, s mi volt az eredeti célod. Éppen ezért kissé hitevesztett lettél, elveszetetted a lelkesedésedet, a motivációdat, a startvonaltól azonban túl messze jársz már ahhoz, hogy visszafordulj. Inkább pihenj meg egy kicsit, rendezd a gondolataidat, vedd számba a lehetőségeket, hátha új motivációt találsz. Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz, de higgy magadban, amennyiben pedig egyszer az út végére érsz, abban az esetben olyan élményben lehet részed, amelynek nyomán nem lesz többé okod kételkedni a képessegeidben!

IKREK (május 21-június 21)

Más miatt kerülsz kellemetlen helyzetbe a hét első napján, így az ő ténykedése okán szorul némi magyarázatra az, hogy mi és hogyan történt. Ne hagyd, hogy a környezeted emiatt elítéljen, igyekezz mihamarabb mindenki számára világossá tenni, hogy semmi közöd az ügyhöz, valaki csupán megpróbál téged besározni. Nem érdemes azonban az illetővel beszélni sem erről, mert később, szorult helyzetében akár még fel is használhatja ellened a kettőtök között elhangzottakat! Meglátod, ha tisztázni tudod a történteket – márpedig miért ne tudnád –, akkor nem származhat semmi hátrányod a dologból! Ne késlekedj azonban, mert fogy az időd!

RÁK (június 22-július 22)

A hét első napján olyasfajta meglepetés ér, amely bearanyozza az egész napot, ráadásul olyan személy áll a háttérben, akitől a legkevésbé sem számítottál még csak hasonló gesztusra sem. Légy tehát hálás az ilyen a pillanatokért, hiszen ezek átsegíthetnek a nagyobb akadályokon is. A benned lévő, határtalan örömet igyekezz másokkal is megosztani, hiszen sokkal könnyebben megy a munka, ha mindenki látja, hogy a megoldhatatlannak tűnő feladatokra is lehet megoldás. A lehető legjobban kezdődik a hét, ennek köszönhetően mindenhez sokkal nagyobb kedvvel fogsz hozzá, este pedig önfeledten adhatod át magad a pihenésnek!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét első napján rá kell jönnöd, hogy elég kedvezőtlenül alakulnak a számodra kedvezőtlen ügyek, ennek okán úgy érzed, hogy egyszerűen nem nézheted tétlenül, ahogy az eddig befektetett munkád és energiád kárba vész. Éppen ezért eljött az idő, amikor a sarkadra kell állnod és a lehető leggyorsabban közbe kell avatkoznod, különben sutba dobhatsz minden eddig meghozott áldozatot és befektetett energiát. Motiváljon az, hogy amennyiben sikerül átvágnod a gordiuszi csomót, szinte garantált a siker! Ne hallgass a kéretlen tanácsadókra, ne hagyd magad letéríteni az útról, csak menj, amerre a női megérzésed visz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét első napján egy számodra fontos személy lesz az, aki utat mutat neked, mintegy bizonyítandó, hogy időnként érdemes többféle aspektusból megközelíteni egy-egy élethelyzetet. Mindig tanulságos látni, hogy mások milyen módon próbálnak boldogulni, s ha valaki megosztja veled a tapasztalait arról, miként érte el saját munkájával a sikereit, azért csak köszönettel tartozol. Légy hálás ezért, értékeld az önzetlen segítséget és törődést, hiszen különösen szerencsésnek tudhatod magad, nem mindenki mondhatja el ugyanis magáról, hogy ilyen személyek veszik körül!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kezd borzasztóan frusztrálni a tudat, hogy valamilyen oknál fogva nem éppen a számodra kedvező módon alakulnak a dolgaid, rendkívüli módon frusztrál az, hogy nem igazán tudod befolyásolni az eseményeket, így csupán sodródsz az árral. Ugyan ebben a pillanatban még fogalmad sincs, min kellene változtatnod ahhoz, hogy minden a helyére kerüljön és esélyed legyen a sikerre, ne feledd azonban, hogy magától nem fog semmi az öledbe hullani, a jó eredmény érdekében tenni is kell valamit. Hidd el, ha van benned kellő hit, magabiztosság és akaraterő, elérheted azt, amit szeretnél!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nem indul éppen a legjobb hangulatban a heted, olyan terhet kapsz ugyanis a nyakadba, amelyre cseppet sem voltál felkészülve, így kissé váratlanul ér, menekülni azonban nincs lehetőséged. Kénytelen vagy tehát megerőltetni magad és tenni valamit a siker érdekében, de ne késlekedj sokáig, hiszen minél tovább húzod az időt, annál később végzel a tennivalókkal. Küzdd le a rossz érzéseidet, hiszen sokkal messzebbre jutsz, ha megpróbálsz kicsit lelkesedni és kihívásként tekinteni az előtted álló feladatokra!

NYILAS (november 23-december 21)

Mindenáron ki szeretnék húzni egy hozzád közelálló személyt a gödörből, valahogy azonban az illető teljesen félreérti a helyzetet és nem a segítő, sokkal inkább az ártó szándékot látja benned. Téged ez az első pillanatban teljesen ledöbbent, majd rájössz, hogy valószínűleg nem veled van problémája, hanem az előzőleg elszenvedett csalódásai okán húzta meg mindenkivel a határvonalat. Igyekezz tehát türelmesen megértetni vele, hogy te nem az ellenfél csapatát erősíted, hanem vele együttműködve kívánod elérni a győzelmet. Ne haragudj rá, inkább igyekezz elmagyarázni neki, hogy mit akarsz, s biztosítsd arról, hogy mindenben számíthat rád! Hidd el, a nap végén értékelni fogja az érte meghozott áldozatokat!

BAK (december 22-január 20)

Kissé csodabogárnak tekint a környezeted, másféle úton próbálod meg ugyanis megvalósítani az álmaidat. Eleinte megpróbálnak lebeszélni a dologról, te azonban nem engedsz a huszonegyből. Ennek okán eleinte meg is orrolnak rád, te azonban eltántoríthatatlan vagy a terveid megvalósításának tekintetében. Ne is foglalkozz azzal, hogy mások mit gondolnak rólad, egyszerűen hagyd, hadd mondják, nem érdemes emiatt konfliktusba kerülnöd, hisz az elveszi a fókuszt a terveidről. Te csak magadra koncentrálj, ne feledd a mondást: ne álmodd az életet, éld az álmaidat!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kivételes lehetőség adódik a hét első napján, mely nagy sikereket tartogat számodra. Egy dolgot azonban el kell döntened: hajlandó vagy-e a a szokásosnál nagyobbnak tűnő áldozatot hozni, avagy úgy látod, hogy nincs egyenes arányban a sok meghozott áldozat a siker súlyával. Neked kell mérlegelned, hisz a sikerhez vezető úton neked kell végigmenned, senki nem fog helyett egyetlen lépést sem megtenni. Amennyiben azonban belegondolsz, beláthatod, hogy időnként muszáj belevágni a bizonytalanba, még akkor is, ha az veszélyesnek tűnnek, másként ugyanis messze elkerül a siker. Legyél bátor, hisz aki mer, az nyer!

HALAK (február 20-március 20)

A legnagyobb megdöbbenésedre arra kell a hét első napján rájönnöd, hogy valaki a közvetlen környezetedben gátlástalan módon gázol át mindenen és mindenkin annak érdekében, hogy ő zsebelhesse be a sikert. Még mielőtt azonban első felindulásodban nekirontalál, s keresetlen szavakkal szidalamazni kezdenéd, mutass neki stílusból és eleganciából is példát. Visszafogottan, de világosan add a tudtára, hogy ez így nem működik, tisztességtelen eszközökkel nem illik versenyezni, s ezt mindenáron meg fogod akadályozni. Azt is tedd hozzá, hogy ez bizony már másoknak is feltűnt, így többen vagytok és bármikor össze tudtok fogni annak érdekében, hogy móresre tanítsátok. Talán elegendő lesz az, hogy tudtára hozod, hogy bizony a macska-egér játékban elégge pórul járhat!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

28 emlékezetes autós film, amit látnod kell

Az autó egy filmben lehet főszereplő vagy kulcsfontosságú kellék – egy biztos: sokszor tesz emlékezetessé egy-egy jelenetet.

Kép

A csillagjegy, akinek kész katasztrófa lesz az élete április végéig

Ezeknek a csillagjegyeknek nem lesz szerencséje mostanság.

Kép

Ijesztő, de ezt a 6 dolgot a telefonod is tudja rólad!

Adatok, üzenetek és helyszínek – mi mindent tud rólad a telód? Most kiderül!

Kép

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!