Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 3.: a Skorpiók kecsegtető ajánlatot kapnak, a Vízöntők nyugodtan dőlhetnek hátra

Napi horoszkóp október 3.: a Skorpiók kecsegtető ajánlatot kapnak, a Vízöntők nyugodtan dőlhetnek hátra
Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 3.

KOS (március 21-április 20)

Egyfajta kikényszerített véleményt kell ma kimondanod nagyobb plénum előtt, hisz ez az, amit elvárnak tőled. Amennyiben azonban ellenkezik a te álláspontoddal és értek rendeddel, nem kell valamiféle bábuként viselkedned és úgy mozogni, ahogy mások elvárják. Ha nem egyezik az álláspontod másokéval, egész nyugodtan vállald fel, hisz ha az nem ütközik a társadalmi normákkal, akkor még az is kehet, hogy meggyőzhetsz másokat az igazadról. A kérdés már csak az, hogy kikkel állsz szemben: olyanokkal, akiket érdemes meggyőzni vagy egyszerűen a Dunába öntöd a vizet azzal, hogy igyekszel a saját oldaladra állítani őket? Ezt kell márcsak mérlegelned! Időnként meg kell neked is mutatnod, hogy mire vagy képes, nehogy eltapossanak, mint egy száraz virágot!

BIKA (április 21-május 20)

A hét utolsó napjára egyszerűen elfogyott a szufla belőled, pihenésre van szükséged ahhoz, hogy megfelelő energiákkal kezdj neki az előtted álló hétnek. Épp ezért ne hagyd magad semmilyen megerőltető programra rávenni, a házimunka is várhat, egyszerűen aludj, pihenj, nézz meg egy filmet, kuckózz be otthon, gyűjtsd energiát, hisz a közeljövőben nagy szükséged lesz rá! Vannak mindenki életében ilyen napok, egyszerűen túlhajszoltad magad és lemerültél. Felállni azonban nem lehetetlen, csupán erő kell hozzá, azt pedig másképp nem szerezhetsz, csakis passzív pihenéssel! Ne legyen lelkiismeretfurdalásod, minden megvár, most csakis az a fontos, hogy összeszedd magad mind fizikailag, mind pedig lelkileg!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy érzed, semmi sem sikerül ma, egyszerűen bármibe kezdesz, nem tudsz zöldágra vergődni, emiatt pedig elég frusztrált vagy. A bosszankodás helyett azonban inkább mérlegelned kellene, hogy ami nem megy, azt vajon érdemes-e mindenáron erőltetned tovább. Ne akarj mindenképp olyasmivel foglalkozni, ami sikerélményt biztosan nem tartogat a számodra, viszont igen sok a munka vele. Feleslegesen ne áldozz be más lehetőségeket, tudj elengedni dolgokat, ha kiderül, hogy valamiért hiába küzdesz. Keresd inkább a siker kulcsát!

RÁK (június 22-július 22)

Olyan emberrel kell egy közös programon részt venned, akit a legkevésbé sem kedvelsz, épp ezért igyekszel távol tartani magad az illetőtől. Ma azonban mégis úgy hozza az élet, hogy egy társaságban kell elviselnetek egymást, hisz nem nagyon más választásotok. A békesség érdekében tehát igyekezz leküzdeni a benned lévő ellenszenvet és csak arra koncentrálj, hogy másoknak fontos, hogy ti ketten intelligens emberek módjára, átmeneti időre megtanuljátok leküzdeni az egymás iránt érzett ellenszenvet! Ne aggódj, csupán átmeneti helyzetről van szó, nem kell örök hűséget fogadnotok egymásnak. De ki tudja, talán a nap végére még az is kiderülhet, hogy mégsem vagytok halálos ellenségek?

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Gondolkodás nélkül mondtál igent egy bizonyos dologra, amelyet mostanra meg is bántál, hisz elhamarkodott válaszodnak meg is lesz a böjtje, neked pedig felelősséget kell vállalnod az eredményért. Mielőtt azonban nagyobb bukás lenne az egészből, érdemes bevallanod annak, akivel szemben elvállaltad ezt a bizonyos projektet, hogy bizony te is korlátok között mozgó, halandó ember vagy, aki nem tud minden akadályt leküzdeni, így sajnos az eredmény sem lett olyan, amely büszkeséggel töltene el. Legközelebb igyekezz végiggondolni, hogy mit vállalsz el annak érdekében, hogy ne szégyenkezz később miatta!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kellemes meglepetésben lehet részed a hét utolsó napján, ami abszolút felrázza a szokásos, októberi egykedvűségedet. Hálás lehetsz az illetőnek, hogy épp akkor gondolt rád, amikor a legjobban szükséged van rá. Igyekezz viszonozni a kedves gesztust, amit kaptál, hisz ez most tényleg az a pillanat, amikor a szokásosnál is többet jelent egy ilyesfajta apró meglepetés. Milyen szívet melengető érzés, amikor az ember rájön, hogy milyen sokat jelent mások számára, nem igaz?

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egészen eddig a pillanatig toltál magad előtt egy bizonyos megbízást, amelyhez abszolút nem fűlött a fogad, ma azonban ráébredsz arra, hogy a leadási határidő vészesen közeledik. Mivel pontosan tudod, hogy már, ha szeretnéd, sem tudnád egyedül megoldani és lezárni a dolgot, épp ezért ajánlott mihamarabb keresned valakit, aki a segítségedre lehet annak érdekében, hogy ne szenvedj csúfos vereséget. Mindenképpen ragadd meg a kezét, bízz benne, hiszen úgysincs más választásod, tedd azt, amit az illető a saját tapasztalai birtokában jó szívvel tanácsol neked. Légy hálás, mert ha nem érkezett volna időben a segítség, bizony nagy bajba kerülhettél volna! Biztosítsd arról az őrangyalodat, hogy szükség esetén ő is bármikor mindenben számíthat rád!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét utolsó napján olyan ajánlatot kapsz, amely nagy haszonnal kecsegtet, a dolog árnyoldala azonban az, hogy teljesen magad mögött kellene hagynod a jelenleg végzett tevékenységedet, ami azonban sokat jelent számodra. Éppen ezért mielőtt rábólintasz arra, hogy feladod az eddigi életedet és egy teljesen más irányba indulsz el, érdemes mérlegelned, hogy megéri-e mindent egy lapra feltenni vagy inkább szeretnél biztonsági játékot játszani és maradsz a jelenleg végzett tevékenységednél. Érdemes persze arra is gondolni, hogy ez egyszeri lehetőség, és ha sokat hezitálsz, elmegy a hajó, s utóbb esetleg megbánod, hogy nem voltál elég bátor! Ez most csak rajtad múlik!

NYILAS (november 23-december 21)

Az utóbbi időben kissé zárkózottabb lettél, nehezen engedsz bárkit közel magadhoz, egyszerűen elijeszt a gondolat, hogy amennyiben közelebb kerülsz valakihez, abban az esetben egyre kiszolgáltatottabbá válhatsz, s annál nagyobbat csalódhatsz. Be kell látnod azonban, hogy a világ folyamatosan változik, semmi sem tart örökké, és akármennyire is kapaszkodnál másokba, az ő szándékaik ellenére nem járhatsz sikerrel. Jobb, ha megtanulod elfogadni, hogy időnként el kell engedni dolgokat, és akkor sokkal egyszerűbb lesz az életed!

BAK (december 22-január 20)

Úgy tűnik, a hét utolsó napján derült égből villámcsapásként ér egy bizonyos találkozás, olyan személyt sodor ugyanis az utadba az Élet, akivel kérdés nélkül azonnal egy hullámhosszon vagytok, úgy érzed, mintha ezer éve ismernéd az illetőt, emiatt abszolút fesztelenül tudsz vele bármiről beszélni. Ritkán adódik ilyen az életben, éppen ezért gondolkodás nélkül veted bele magad a kapcsolatba, mert úgy gondolod, most biztosan nem csalódhatsz. Érdemes azért nyitva tartani a szemed, nehogy a naivitásod áldozatává válj, hisz korántsem biztos, hogy az illetőt ugyanazon szándékok vezérlik, mint téged, könnyen lehet, hogy hatalmas csalódás érhet. Épp ezért igyekezz megtalálni az arany középutat és egy kicsit borogatni a lelkesedésedet!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét utolsó napján végre nyugodtan dőlhetsz hátra, semmi nem zavarhatja meg a pihenésedet, hisz egész héten nagyon intenzíven dolgoztál azon, hogy ma zavartalanul kapcsolódhass ki. Nagyon hálás vagy a dolgok pozitív végkimenetele miatt, hisz a hosszú, viharos idő után végre kisütött a Nap, neked pedig egy darabig biztosan nem lesznek álmatlan éjszakáid. Most egy kicsit végre szusszanhatsz és felhőtlenül kikapcsolódhatsz, de igyekezz mindenképp rajta tartani a szemed mindenen annak érdekében, ha mégis egy váratlan fordulat következne be, be tudj azonnal avatkozni!

HALAK (február 20-március 20)

Elhamarkodott véleményt fogalmazol meg, amiatt konfliktushelyzetbe kerülhetsz hozzád közelálló emberekkel. Anélkül foglaltál álláspontot, hogy meghallgattad volna mások szemszögét és ismernéd az ügy valamennyi részletét. Ennek következtében talán joggal orrolnak meg rád néhányan, ez pedig egy jó tanulópénz arra, hogy érdemes máskor jobban meggondolnod, mit, mikor és hogyan mondasz, annak érdekében, hogy a jövőben elkerülhesd ezeket a helyzeteket. Néha jobb, ha csak vársz türelemmel, hiszen nem kényszerít senki arra, hogy azonnal minden ügyben foglalj állást. Hidd el, van olyan helyzet, amikor nem érdemes beleszólni mások dolgaiba, különösen ha nélküled is megoldják a problémáikat. Örülj, ha kimaradhatsz a kínos szituációkból!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép

5 film, amely igencsak problémás lenne 2023-ban

Az elmúlt években elképesztő módon változott meg az emberek gondolkodása, legyen szó a nemek közötti egyenlőségről, az elfogadásról vagy éppen a testpozitivitásról.

Kép

Akkor és most fotók Madonnáról - félelmetes, hogyan tették felismerhetetlenné arcával a plasztikai sebészek

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.

Kép

A Vámpírnaplók színésze ismét szerelmes: fiatal barátnője 8 éves volt, amikor a sorozat elkezdődött

Paul Wesley ismét szerelmes, méghozzá egy nála jóval fiatalabb nő mellett találta meg a boldogságot.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!