Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 28.: az Ikrek nagy fába vágják a fejszéjüket, a Rákok hatalmas áldozatokat hoznak a siker érdekében

Napi horoszkóp október 28.: az Ikrek nagy fába vágják a fejszéjüket, a Rákok hatalmas áldozatokat hoznak a siker érdekében

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 28.

KOS (március 21-április 20)

Borzasztóan idegesítő személy legyeskedik körülötted, aki gyakorlatilag a legapróbb titkaidról tudni szeretne, kéretlen jó tanácsokkal lát el minden tekintetben, téged pedig kezd a személyes jelenléte egyre jobban idegesíteni. Még azelőtt állítsd tehát le, mielőtt elszakad az a bizonyos cérna, mégis ügyelj arra, hogy úgy kommunikálj a lehető legfinomabban és diplomatikusabban, hogy ne kelljen később emiatt bocsánatot kérned. Magyarázd el neki és logikusan igyekezz megértetni vele, hogy a saját utad szereted járni, hogy a te életedben szereted magad meghozni a döntéseket és hogy vannak bizonyos dolgok, amelyek csak és kizárólag rád és azokra a személyekre tartoznak, akikkel te meg kívánod osztani.

BIKA (április 21-május 20)

Az átlagosnál jóval nehezebb feladattal küzdesz, halvány fogalmad sincs arról, hogyan és miként oldd meg, emiatt az sem világos számodra, milyen eredményt érhetsz el ezzel. Szerencsére akadnak a környezetedben olyan személyek, akik nálad sokkal több tapasztalattal rendelkezve pontosan tudják, merre visz az út, mit érdemes és hogyan kell csinálni azért, hogy végül Te is elégedett lehess és a megbízóid is elismerően bólintsanak. Nem szégyen segítséget kérni, hidd el, sokkal jobb még az út elején tisztázni az irányt, a célt, a tempót és a taktikát, mintsem a sűrűjében egyedül jobbra-balra kóvályogni, ahol már nem biztos, hogy meghallják a segélykiáltást. Most ragadd meg tehát a lehetőséget, mert nem tudhatod, később hogy alakul a helyzet!

IKREK (május 21-június 21)

Viszonylag hosszú ideje gondolkodsz azon, hogy olyasmibe vágj bele, amely ugyan teljesen ismeretlen számodra, ám ebben rejlik számodra az izgalma is. Épp ezért most elhatározásra jutsz, nem húzod tovább az időt, hisz a körülmények jelenleg a legideálisabbak ahhoz, hogy meg tudd valósítani azt, amire hosszú ideje vágysz. Fel kell azonban készülnöd, hisz valószínűleg elég nagy áldozatokkal jár majd az, hogy végül pontot tehess a végére és sikeres lehess, de ha visszatekintesz majd a hosszú utadra, rá fogsz jönni, hogy megérte áldozatot hozni a boldogságod érdekében! Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasféle cél érdekében áldozol fel gyakorlatilag mindent, hogy még a környezetedben élők álla is leesik attól, hogy mi mindenre hajlandó vagy azért, hogy megkaparintsd magadnak. Meglehetős elismeréssel figyelik a céltudatosságodat és azt, hogy nagyon keményen dolgozol az ügyön. Ügyelj azonban arra, hogy ne tegyél fel mindent egy lapra a siker érdekében, vannak ugyanis olyan hegyek, amelyek megmászása komoly áldozatokkal, akár a testi épséged kockáztatásával is járnak. Dönts okosan és bölcsen, van időd, nem hajt a tatár, mérlegelj minden előnyt és hátrányt, mielőtt elindulsz az úton!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Tűpontosan kiszámoltál mindent egy bizonyos feladat elvégzéséhez, ennek mentén haladsz is előre, ám egy ponton rá kell jönnöd, hogy valami nagyon nem stimmel. Nem úgy körvonalazódik ugyanis az eredmény, ahogy azt elvártad, hisz ha ennyire jól működik minden, akkor tökéletes produktumot vársz a végén. Haladj centiméterről centiméterre és keresd meg azt a porszemet, amely megakasztotta a folyamatot és igyekezz korrigálni, amit lehet. Sokkal nyugodtabb leszel, ha sikerül kijavítani a hibát és zavartalanul haladhat minden a maga útján, a biztos siker felé!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A legnagyobb megdöbbenésedre ma abban a személyben kell csalódnod, akiről korábban a legkevésbé sem hitted volna, hogy valaha becsaphat, most azonban mégis egy hatalmas arcra esésként hat a felismerés. Elkeseredettséged nem is igen tudod, illetve akarod titkolni, világosan látszik mindenki számára, hogy nem kerek a világ számodra. Adj időt magadnak, hogy megnyugodj, hogy feldolgozd a kialakult szituációt és amennyiben szükségét érzed annak, hogy letisztázd az egészet, mielőtt továbblépnél, abban az esetben ülj le az illetővel és tedd fel neki a benned lévő kérdéseket. Még az is előfordulhat, hogy olyan kérdésekre kapsz választ, amelyek teljesen más szemszögből világítják meg a történteket.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mindennél jobban vágysz arra, hogy kitűnj a tömegből, borzasztóan unod ugyanis, hogy céltalanul állsz a dominósorban, a többekhez hasonlóan fekete-fehérben. Borzasztóan egysíkúnak érzed a hétköznapokat, amelyek monotonitása miatt kezdesz némi apátiával tekinteni mindenre. Ez a környezetednek is elég hamar feltűnik, amelyet szóvá is tesznek, alapvetően ugyanis egy elég magas fordulatszámon pörgő személynek ismernek. Épp ezért mihamarabb törj ki a mókuskerékből és pozitív értelemben valami alkoss olyasféle maradandó dolgot, amelyről még sokáig fognak beszélni. Találj magadnak egy olyan kihívást, amely hozzásegít ahhoz, hogy kilépj a dominósorból anélkül, hogy feldöntsd a többieket, mégis büszkén mondhasd el magadról, hogy most már bizony nem tartozol közéjük, hisz nem vagy többé fekete-fehér!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy bizonyos dologgal kapcsolatban úgy érzed, mindenképp szükséged van rá, épp ezért nagy görcsösséggel hajtasz érte. Ennek oltárán bármit képes vagy feláldozni, csak azért, hogy megszerezd magadnak, annak ellenére, hogy olyan jelek sorozatát kapod, amelyek világosan megmutatják, hogy tulajdonképp nem is biztos, hogy több vagy jobb leszel, ha megszerzed magadnak. Gondold tehát végig, hogy valóban elengedhetetlenül szükséges-e a dolog a jelenlegi életedben, hogy megéri-e ilyesfajta áldozatokat hozni érte. Amennyiben a pro és kontra érvek között több kontrát találsz, akkor ne szégyelld belátni, hogy felesleges köröket futsz, engedd el az egészet. Annyi minden van, ami életed során örömet okozhat még, nem érdemes emiatt keseregned!

NYILAS (november 23-december 21)

Mivel az elmúlt időszakban több kudarccal szembesültél, épp ezért mostanra már óvatosabb vagy, nem ugrasz gondolkodás nélkül fejest bármibe. Nagyon bölcs dolog, ha óvatosabb vagy, ám ez meggátol abban is, hogy új élményekkel, illetve tapasztalatokkal gazdagodj. Igyekezz tehát megtalálni az arany középutat, mérlegelj, mielőtt új kalandokba vágnál, ugyanakkor ne foszd meg magad attól, hogy egy minőségibb, színesebb életet élhess! Mikor tennél őrült dolgokat, ha nem most?! Te is sokkal jobban fogod érezni magad, ha lesz mit mesélni majd az unokáknak, nem igaz?!

BAK (december 22-január 20)

Elég kellemetlen problémával szembesülsz a mai napion, amelyet annak idején a szőnyeg alá sepertél, hisz már akkor is rengeteg bosszúságot okozott. Annak érdekében tehát, hogy ezúttal ne keserítse meg a napjaidat, még csírájában fojtsd el az ügyet. Állj a sarkadra, légy határozott és hatékony, bízz a tudásodban és a tapasztalatodban és mihamarabb, egyszer, s mindenkorra tegyél pontot a dolog végére. Meglátod, sokkal nyugodtabban fogsz tudni aludni, ha nem lebeg állandóan a fejed felett Damoklész kardja!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egy közeli ismerős kér tőled segítséget egy elég komoly dologban, méghozzá olyasvalamivel kapcsolatban, amellyel egyedül nem képes megbirkózni. Mivel neked megvannak a megfelelő eszközeid arra, hogy megoldd a helyzetet, ne hezitálj, ragadd meg a kezét és vezesd el oda, ahol egyszer, s mindenkorra pontot lehet tenni az ügy végére. Borzasztóan hálás lesz neked az illető hiszen akkor számíthatott rád, amikor teljesen egyedül bandukolt a kietlen pusztában. Légy büszke magadra, hisz ismét sikerült bebizonyítanod, hogy mekkora szíved van és alkalomadtán mekkora önzetlenségről tudsz tanúbizonyságot tenni! Mindig maradj ilyen, ezért szeretnek ugyanis olyan sokan!

HALAK (február 20-március 20)

Minden körülmények között a biztonsági játékra törekszel, abszolút nem szeretsz kockáztatni, egy-egy bizonytalanabb helyzetben nem-igen látod a dolgok pozitív kimenetelét és ez a gondolkodásmód az esetek döntő többségében be is vonzza a kudarcot. Épp ezért most itt az ideje annak, hogy végre kicsit bátrabb legyél, hogy ne csak a negatív kimenetelt lásd a dologban és hogy merj olyasfajta őrültségekre vállalkozni, amelyek sikerélményt okozhatnak végre. Hidd el, a kockázatos játékok adják meg az életre szóló élményeket is, ha ugyanis mindig arra mész, hogy óvatosan lépkedj lassú tempóban, elesni ugyan nem fogsz, de soha nem fogsz tudni maradandót alkotni! Hidd el, aki mer, az nyer!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Az 5 leggyakoribb probléma, amiről az elsőszülött testvérek panaszkodnak a pszichológusnak

Az elsőszülöttek gyermekkora, élete és személyisége teljesen más, mint a kisebb testvéreké.

Kép

4 csillagjegy, akik az átlagnál is labilisabbak érzelmileg

Az egész élet önmagában is egy érzelmi hullámvasút.

Kép

Nem semmi, ahogy a különböző színek hatnak az agyunkra a tudomány szerint

A színeknek nagyobb hatalma van felettünk, mint azt valaha gondoltad volna.

Kép

Gyűlnek a felhők Jlo és Ben Affleck felett - A rajongók videókban szúrták ki az intőjeleket

Egyre aggasztóbb jeleket vélnek kiszúrni a rajongók Ben Affeck és Jlo házasságában, akikből igazi mém lett a Grammy-gála óta.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!