A nap cikke

Az ombre és a balayage már nem menő: ez az új trend hódít a nők körében

Nem gondoltuk volna, de ez is eljött: a balayage után itt a legújabb őrület!

Még több olvasnivaló

Tényleg hatásos Kendall Jenner 11 perces "csoda hasizomgyakorlata"? Eláruljuk!

Gigi Hadid olyan újévi fogadalmat tett, amit mindenkinek be kellene tartania!

Ez az oka annak, hogy nem úgy nézel ki a tükörben, mint a szelfiken

Az ombre és a balayage már nem menő: ez az új trend hódít a nők körében

Horoszkóp szerint rangsorolták a legjobb anyukákat: íme, a lista

A Stranger Things sztárja szerelmes: megmutatjuk, ki Millie Bobby Brown pasija

Hercegek márpedig léteznek! 5 csillagjegy, amelynek szülöttje maximálisan a tenyerén hordoz

5+1 film, amit meg kell nézned, hogy lenyűgözd vele a pasikat

Napi horoszkóp október 27.: a Rákokra izgalmas kaland vár, az Oroszlánok a saját útjukat járják

Napi horoszkóp október 27.: a Rákokra izgalmas kaland vár, az Oroszlánok a saját útjukat járják
Reni Reni
Facebook
Viber
Twitter
Google+
Pinterest
Előfizetek
A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 27.

KOS (március 21.–április 20.)

Egy bizonyos helyzetben annyira dolgozol azért, hogy másoknak megfelelj, hogy közben magadról teljesen megfeledkezel. Mielőtt azonban mindenki a fejedre nőne, érdemes mérlegelned, hogy mi az, ami valójában fontos számodra: a saját sikered, vagy az, hogy a környezetedben levő emberek arcára csalj mosolyt? Te nem azért vagy, hogy másokat boldoggá tegyél, épp ezért elsősorban a saját ügyeidre koncentrálj, s igyekezz a dolgaidat megfelelően menedzselni. Amennyiben ezen felül marad időd és energiád, hát akkor segíts másokon is, ami biztosan jót tesz a népszerűségi indexednek. De ne feledd, az első helyen magad állsz!

BIKA (április 21.–május 21.)

Hatalmas lehetőség kínálkozik a mai napon, és pontosan tudod, ha elengednéd, örökre megbánnád, hisz nem jön mindennap efféle vissza nem térő alkalom. Ne hezitálj tehát sokáig, hogy élsz-e vele, de azért elemezd kissé a helyzetet, mielőtt igent mondasz. Ha meggyőződtél arról, hogy nem kell mindent egy lapra feltenned, ha nem kell feladnod a biztosat a bizonytalanért, akkor nincs mire várnod, mihamarabb indulj el, mert ki tudja, meddig áll nyitva a kapu. Ha húzod az időt, elúszhat a hajó, s utána lelkiismeret-furdalást fogsz érezni, hogy a te hibádból elszalasztottál egy nagyszerűnek tűnő lehetőséget! Ismered a mondást: amit ma megtehetsz...

IKREK (május 22.–június 21.)

A mai nap a felismerések napja, valaki ugyanis régóta legyeskedik körülötted, s minden fórumot kihasznál arra, hogy imponáljon neked, te pedig eddig észre sem vetted a nyomulását. Most azonban olyan egyértelmű jelzést kapsz az illetőtől, amit már nem lehet félreérteni. Amennyiben nyitott vagy egy új kapcsolatra, s nem megy az agyadra ez a tüsténkedés, érdemes esélyt adni a dolognak, mert nem tudhatod, hogy nem éppen a sokak által vágyott királyfi jött-e el fehér lovon érted. Ne aggódj, egy randival még nem kell elkötelezned magad, senki nem fogadott ugyanis örök hűséget a vacsoraasztal mellett! Ismerd meg jobban az illetőt és azután el tudod majd dönteni, lesz-e ebből valami – vagy csak vesztegeted az idődet!

RÁK (június 22.–július 22.)

Izgalmas kaland ígérkezik számodra, amibe szinte gondolkodás nélkül azonnal fejest ugranál. Mielőtt azonban hűbelebalázs módjára fejjel rohannál a falnak, érdemes átgondolkodni mindent. Elemezd a helyzetet, dolgozz ki egy tervet, s készülj fel a váratlan helyzetekre is. Szánj megfelelő időt erre, hiszen nem hajt a tatár, ne akarj ezért egyetlen nap mindent megoldani. Így nagyobb esélyed van rá, hogy csupa kellemes élményben legyen részed, s a végén győztesként kerülj ki a kalandból. Szóval előbb gondolkodj, tervezd meg minden lépésedet, s akkor élvezheted is majd, amit csinálsz!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Végre megtaláltad a saját utadat, s hosszú bizonytalankodás után most már van egy olyan cél, amelyért küzdesz, mert úgy gondolod, hogy megéri a fáradságot. Régóta kerested ezt a lehetőséget, és most rendkívül boldoggá tesz az, hogy van miért harcolni, hiszen a saját boldogságod a tét. Nyugtasd meg a környezetedet, hogy semmiféle veszélyes manőverre nem készülsz, de értékeld azt is, ha féltenek, s emiatt esetleg valaki a nemtetszésének ad hangot. Ha felkészültél, nincs értelme tovább várnod, egyszerűen csak indulj el, mert ki tudja, holnap nem lesz-e más késő! Ha kínálkozik egy lehetőség, miért ne használnád ki?!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Ebben a pillanatban sok benned a kérdőjel egy bizonyos dologgal kapcsolatban, próbálod összeilleszteni a puzzle-darabokat, ám mindeközben kicsit tartasz attól, hogy mit fogsz látni, ha minden a helyére kerül. Emiatt hezitálsz, vajon szeretnéd-e tudni az igazságot, mert lehetséges, hogy az csalódást okoz a végén, így inkább elodázod az ügyet. Lehet, hogy most ezt egy rövid időre félre kellene tenned, s gyűjts elegendő erőt, hogy azt is átvészeld, ha valamilyen kellemetlen következményekkel kell szembesülnöd. Ha teheted, készülj fel mindenre, hogy semmiképpen ne érhessen váratlan meglepetés!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Olyan kérlelhetetlen őszinteséggel szembesítenek ma téged valamivel, ami egészen mellbevágó, s emiatt borzasztóan feldühödsz és elrohansz. Miután azonban a kezdeti indulat lecsillapodik, érdemes leülni és végiggondolni, volt-e vajon alapja annak, amit hallottál. Ha igen, döntsd el, ez az ügy igazán fontos-e a számodra, s tulajdonítasz-e jelentőséget annak, hogy a környezeted mit gondol rólad. Szóval vagy változtass az eddigi hozzáállásodon, vagy ne törődj mások véleményével, s járd a saját utadat, számolva azzal, hogy többen elfordulnak tőled, sőt adott esetben teljesen magadra maradsz. De ne a megfelelési kényszer vezessen, mindazonáltal gyakorolhatsz egy kevés önkritikát annak érdekében, hogy jobban beilleszkedhess egy közösségbe!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

A hét utolsó munkanapján annyi feladatot zúdítanak a nyakadba, s annyi kérdést kapsz, hogy a legszívesebben hátat fordítanál mindennek és átadnád magad a pihenésnek. Ne tedd, mert ha megfutamodsz, az rányomja a bélyegét az egész hétvégédre, s akkor oda a pihenés is. Vesd el a negatív gondolatokat, s tekint egyfajta kihívásként az egészre. Gyorsan állíts fel a tennivalók között fontossági sorrendet, ugorj fejest a munkába. Meglátod, a végén a környezeted is el fog ámulni attól, mi mindenre voltál képes, és te is méltán lehetsz majd büszke magadra! Hajrá!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Noha minden élethelyzetben biztonsági játékra törekszel, ma mégis váratlan szituációban kell viszonylag nagy kockázatot vállalnod a reménybeli a siker érdekében. Eleinte megremeg a lábad a felelősség terhétől, ám jobb lesz, ha belátod, hogy ezúttal nem tudod befolyásolni az eseményeket, s kénytelen vagy fejest ugrani a mély vízbe, ha el szeretnéd érni a célodat. Senki nem mondta, hogy egyszerű menet lesz, de az ilyen helyzetekből tudsz a legtöbbet tanulni. Csak légy magabiztos, állj biztosan a lábadon és ne hagyd, hogy a félelem elrettentsen! Erős vagy, meg tudod csinálni, csak hinned kell magadban!

BAK (december 22.–január 20.)

Általában nem vagy az a fajta ember, aki a fogához veri a garast, s ha valami megtetszik, arra nem sajnálod a pénzt. Időnként azonban érdemes gátat szabnod a féktelen hedonizmusnak, mert ahogyan a jelenlegi helyzet mutatja, a pénzügyeidet tekintve kissé elkalkuláltad magad és emiatt nehéz helyzetbe kerülhetsz a hónap hátralevő részében. Igyekezz jobban beosztani a rendelkezésre álló keretet és csak olyasmit engedj meg magadnak, amire minden gond nélkül futja. Ha ennyire nagy nehézséget okoz számodra, hogy beoszd a fizetéseted, jobban teszed, ha másra bízod a pénzügyeidet. Tégy egy próbát, hátha akkor a hónap végén természetes lesz a mosolyod, amikor meglátod a bankszámlakivonatodat!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Úgy érzed, most váltak ideálissá a körülmények ahhoz, hogy változtass a jelenlegi életeden, s hogy szabadulj a rád nehezedő terhek egy részétől. Olyan dolgok végére tehetsz pontot, amelyek már hosszú ideje nyomasztanak. Éppen ezért semmi mással ne foglalkozz ma, csak ezekkel, s akkor végre kissé nyugodtabb lehet az életed. Hidd el, ha sikerül végre elintézni a már régóta szőnyeg alá söpört dolgaidat, nagy kő gördül majd le a szívedről. Akard a változást, legyél nyitott az új lehetőségek iránt, de elsősorban a magadba vetett hit kell majd ahhoz, hogy boldog és sikeres életet élhess!

HALAK (február 20.–március 20.)

Számodra különösen fontos az, hogyha valakinek ígérsz valamit, azt maradéktalanul be is tartsd, ebből kiindulva tehát joggal várod el ugyanezt a hozzáállást másoktól is. Ma mégis csalódnod kell valakiben, akiben megbíztál, az illető ugyanis váratlanul faképnél hagyott, miközben te már nyakig süllyedtél a mocsárban. Ne hagyd azonban, hogy az egész helyzet elússzon, magadra maradtál ugyan, de most ne erre összpontosíts, hanem arra, hogy kievickélj a bajból. Szerencsére nem mindenki ilyen a környezetedben, hidd el, rengetegen vannak körülötted, akik önzetlenül segítenek, ha rólad van szó. Drága volt a tanulópénz, de mostantól tudni fogod, ki az igazi barát a bajban!

Tényleg hatásos Kendall Jenner 11 perces "csoda hasizomgyakorlata"? Eláruljuk!

Erre esküszik a celeblány, de vajon a valóságban is működik a dolog?

Gigi Hadid olyan újévi fogadalmat tett, amit mindenkinek be kellene tartania!

Bár olyan, mintha már hónapok elteltek volna december 31. óta, sosem késő megfogadni valamit, amivel jobbá teheted az életedet.

Az ombre és a balayage már nem menő: ez az új trend hódít a nők körében

Nem gondoltuk volna, de ez is eljött: a balayage után itt a legújabb őrület!

Horoszkóp szerint rangsorolták a legjobb anyukákat: íme, a lista

A csillagjegyed nagyon sok mindent elárul rólad!

A Stranger Things sztárja szerelmes: megmutatjuk, ki Millie Bobby Brown pasija

A 13 éves színésznőre rátalált az első szerelem!

Hercegek márpedig léteznek! 5 csillagjegy, amelynek szülöttje maximálisan a tenyerén hordoz

A következő csillagjegyek szülötte mellett biztos, hogy hercegnőnek érzed magadat!

5+1 film, amit meg kell nézned, hogy lenyűgözd vele a pasikat

Ha ezeket megnézed, biztos, hogy a pasi szemében vagány csaj leszel!

Neked is mindig hideg a lábad? Tudtad, hogy EZ lehet az oka?

Nemcsak télen, hanem nyáron is szembesülsz ezzel a problémával? Eláruljuk, mi állhat a háttérben!

Benzinkutas (is) voltam, és ezért nem engedem, hogy a kutas töltsön benzint, olajat, ablakmosót a kocsimba!

Bár nem ma volt, hanem úgy 15 éve, de barátoktól úgy hallom, sok kúton ma sem nagyon változott a helyzet.

Napi horoszkóp január 17.: a Vízöntőkre nagyobb kihívás vár, a Halak kiállnak magukért

Ma is érdemes elolvasnod a csillagok üzeneteit, mert izgalmas részleteket rejtenek az egyes csillagjegyek!

Keira Knightley elmondta, miért nem szerepel olyan filmekben, amelyek a 21. században játszódnak

Észrevetted, hogy mostanában csak történelmi filmeket vállal el?

Kettő az egyben trendben -Most három hónapon keresztül minden JOY-hoz egy InStyle magazin is érkezik a postaládádba. Most három hónapon keresztűl minden JOY-hoz egy InStyle magazin is érkezik a postaládádba.

Csak 1485 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!