A nap cikke

Megszületett Pippa Middleton babája: kiderült a gyermek neme is

A mai napon érkezett a hír, hogy Katalin hercegné nagynéni lett: Pippa első babája ugyanis megszületett.

Még több olvasnivaló

Megszületett Pippa Middleton babája: kiderült a gyermek neme is

Ha EBBŐL a dologból sok van az otthonodban, okosabb vagy, mint az átlag

Személyesen kinyomozva: Ezek az indokai annak, hogy a pasik füttyögnek vagy beszólnak nőknek az utcán

A legsötétebb álmaidban sem hitted volna: ébenfekete ételek

A csizma, amit a francia nők imádnak, és már évek óta viselnek is

Természetfeletti PLL: a misztikus sorozat, amit imádni fogsz

4 jel, amiből lehetett sejteni, hogy Ariana Grande szakítani akar

Tökdíszítés kaszabolás nélkül: Cuki tök unikornis- VIDEÓ

Napi horoszkóp október 26.: a Szüzek a tökéletességre törekszenek, a Nyilasok komoly tervet szövögetnek

Napi horoszkóp október 26.: a Szüzek a tökéletességre törekszenek, a Nyilasok komoly tervet szövögetnek
Reni Reni
Facebook
Viber
Twitter
Google+
Pinterest
Előfizetek
Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 26.

KOS (március 21.–április 20.)

Nem számítottál rá, hogy a mai napodat megzavarhatja egy váratlan helyzet, most azonban olyasmivel kell szembesülnöd, ami tényleg gyors és hatékony beavatkozást igényel. Nem várhatsz a jó szerencsére, s más sem fogja megoldja a több ismeretlenes egyenletet. Szerencsére pontosan tudod, miként kell a helyes irányba terelned a folyamatot, ne késlekedj tehát egyetlen percig sem, hisz nincs idő hosszas hezitálásra. Bár az eredmény így sincs garantálva, te mégis nyugodt lelkiismerettel léphetsz tovább, s mások előtt sem kell szégyenkezned, hiszen minden tőled telhetőt megtettél, ennél többre – akárhogyan igyekeztél – nem futotta. Így sem rossz a teljesítmény, egyéni csúcsnak mindenképp dicséretes!

BIKA (április 21.–május 21.)

Régóta érlelődik benned a váltás gondolata, és ez az utóbbi időben egyre jobban foglalkoztatott, ma pedig megkapod a kezdő lökést. Most már teljesen biztos vagy abban, hogy a jelenlegi helyzetet mielőbb le kell zárnod és egy új úton kell elindulnod. Légy azonban óvatos, mert jó, hogy megszületett benned az elhatározás, de nehogy a nagy semmi felé vedd az irányt. Találjd egy biztos pontot, ahol megtalálhatod azt, amit keresel, így nem lesz okod megbánni a döntést. Ha nem látsz ilyet, ha nincs fogódzó, inkább még mérlegelj, s kicsit várj még. A lényeg, hogy meghoztad egy döntést, ami már önmagában dicséretes dolog!

IKREK (május 22.–június 21.)

Rendkívül felbosszant valaki, aki olyasmit próbál a nyakadba varrni, amihez neked nincs semmi közöd. A célja pedig egyértelműen az, hogy így meneküljön ki egy számára kellemetlen helyzetből. Már az első pillanatban önts tiszta vizet a pohárba, utasítsd vissza határozottan még a feltételezést is. Akik jól ismernek, azok pontosan tudni fogják, hogy az illető állítása köszönőviszonyban sincs a valósággal, hiszen el nem tudnák képzelni rólad, hogy hajlandó vagy efféle dolgokra. Akik ezt másként látják, azok hadd higgyenek, amit akarnak, ne foglalkozz velük!

RÁK (június 22.–július 22.)

Egy hozzád közel álló személy olyan szituációban kéri ki az őszinte véleményedet, amely a számára kis túlzással szinte élet-halál kérdése. Mivel óriási felelősség beleszólni mások életébe, ezt te sem akarod megtenni, hiszen nem akarsz magadnak álmatlan éjszakákat szerezni. Épp ezért igyekezz diplomatikusan kifarolni, s határozott állásfoglalás helyett legfeljebb óvatosan jelezd, ha az üggyel kapcsolatban aggályaid vannak. De akár azt is elmondhatod, hogy te nem tudsz és nem is akarsz objektív véleményt mondani, hisz nem a te bőrödre megy a játék. Ne félj attól, hogy az illető megorrol rád emiatt, mert ha a helyedbe képzeli magát, rá fog jönni, hogy helyesen cselekdtél!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Igyekszel minden eshetőségre felkészülni, nem szereted a váratlan szituációkat, épp ezért – a legapróbb részletekre is figyelemmel – mindig rendelkezel egy B-tervvel is. Ez most nagyon jól fog jönni, mert egy váratlan szituáció adódik. Azt gondoltad ugyan, hogy minden az elképzeléseid szerint alakul, rajtad kívülálló okok miatt azonban irányt kell változtatnod. Bízz magadban, ne hagyd, hogy megrémítsen az ismeretlen, hiszen te mindenre felkészültél, így most sem fog rosszul elsülni a dolog! Nem véletlenül vagy olyan elővigyázatos és alapos, s e tulajdonságok ezúttal kifejezetten előnyödre válnak!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Mindent megteszel azért, hogy tökéletes legyél, hogy senki ne találjon semmiféle kifogásolni valót az életedben. Így folyton azon jár az agyad, hogyan lehetnél még jobb. Emiatt viszont rendkívül fárasztó életet élsz, mindig topformában kell lenned, mert az emberek ezt szokták meg tőled. Azt gondolod, hogy csalódást okoznál nekik, ha egyszer is megbotlanál vagy valami nem úgy sikerülne, ahogyan azt eltervezted, illetve elvárják tőled. Éppen ezért eljött az idő, hogy feltedd magadnak a kérdést, jól érzed-e magad a bőrödben, jó-e ez így neked? Amennyiben változtatnál a jelenlegi helyzeten, ne késlekedj! Nem kell mindig mások elvárásai szerint cselekedned, hiszen ez mégiscsak a saját életed!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Rendkívül bizonytalannak érzed magad egy bizonyos helyzetben, mert fogalmad sincs arról, hogy mivel járnál jobban, melyik utat válaszd ahhoz, hogy az a számodra a lehető legjobb legyen. Szerencsére nem kell egyedül döntened; keress a környezetedben egy olyan személyt, akinek nyugodtan kiöntheted a szíved. Arra azonban ügyelj, hogy olyan embert válassz, aki nem él vissza a pillanatnyi gyengeségeddel, s nem veri nagydobra, hogy problémáid vannak. Ha találtál ilyet, ne titkolózz, mondj el mindent, hogy az illető is objektíven láthassa a szituációt és a segítségedre lehessen. Nem kell minden tanácsát megfogadnod, de hátha kapsz használható ötleteket!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Jó néhányan akadnak a környezetedben, akik folyamatosan megtesznek mindent azért, hogy felhívják a figyelmedet a rád leselkedő veszélyekre, te mégis ragaszkodsz ahhoz az úthoz, amelyen elindultál. Érdemes azonban mérlegelned, hogy kik és pontosan mitől is szeretnének megóvni, hiszen ha ennyien mondják a magukét folyamatosan körülötted, talán lehet némi igazuk. Mielőtt teljesen figyelmen kívül hagyod az álláspontjukat, gondold végig, mit kockáztatsz, és csak akkor menj tovább az úton, ha teljesen meggyőződtél arról, hogy nem érhet semmi baj. Ne ragaszkodj a végsőkig semmihez, ha kétséges a siker!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Komoly terveket szövögetsz, de nem elég csak úgy fejest ugrani a dologba, elő is kell készíteni mindent. Mellesleg nem mindenki lelkesedik veled együtt az ötletért, akadnak olyanok körülötted, akik inkább az aggályaikat fogalmazzák meg. Ha közülük valaki fontos szerepet tölt be az életedben, arra érdemes annyi időt szánnod, hogy elmondod neki, mit és miért teszel, és nyugtasd meg afelől, hogy mindent kiszámítottál. Légy azonban óvatos, hisz olyanok is lesznek majd az aggódók között, akik egyáltalán nem féltenek, sokkal inkább az ötleteidet és a terveidet irigylik. Ezért vigyázz, kivel és mit osztasz meg!

BAK (december 22.–január 20.)

Komoly ügyért harcolsz, és semmi mást nem látsz már magad előtt, csak a célvonalat, a dobogó legfelső fokát és a téged ünneplő tömeget. A győzelmet azonban nem adják ingyen, keményen meg kell dolgoznod a sikerért, esetleg akkora áldozatokat hozva, amire nem is gondolsz. Amennyiben tényleg olyan fontos számodra ez a bizonyos dolog és a megítélésed szerint érdemes küzdeni érte, abban az esetben vedd elő minden kitartásodat és akaraterődet, hisz nem egy sima kocogásról van szó. Légy azonban óvatos, maradj a saját értékrendeden belül, ne hazudtold meg önmagadat csak azért, hogy megszerezz valamit!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

A zsúfolt életed és munkával telt hétköznapjaid miatt kissé elhanyagoltad a testmozgást az utóbbi időben, most azonban lehetőséged adódik arra, hogy beiktass egy kis sportot a hét második felében. A mozgásnak olyasfajta műfaját válaszd, amit nem egyedül kell csinálnod, hívd el a barátaidat és töltsétek el aktívan a délutánt! Ne tántorítson el, hogy szinte biztosan vonszolod majd magad az elején, hisz elszoktál az aktív tevékenységtől, mert rövid időn belül bele tudsz majd lendülni és élvezni fogod az egészet. Hidd el, sokkal jobban érzed majd magad ezután, és a lelkiismereted is megnyugszik, hiszen tettél valamit az egészséges életmód jegyében!

HALAK (február 20.–március 20.)

Igyekszel egy bizonyos dolgot minél tovább halasztani, mert nem szívesen foglalkozol vele, mert az kifejezetten kellemetlen a számodra. Rá kell azonban jönnöd, hogy a problémákat örökké nem seperheted a szőnyeg alá, ezért sokkal jobban teszed tehát, ha rossz szájízzel is, de mégis megoldod a szituációt. Hidd el, megnyugszik a lelkiismereted, s jobban fogsz aludni is. Fogadd el, hogy mindenki életében adódnak olyan helyzetek, amelyek elől legszívesebben menekülnénk, amelyeket leginkább elfelejtenénk, de ezt nem tehetjük meg, és jobban járunk, ha lehetőség szerint mihamarabb lezárjuk ezeket!

Megszületett Pippa Middleton babája: kiderült a gyermek neme is

A mai napon érkezett a hír, hogy Katalin hercegné nagynéni lett: Pippa első babája ugyanis megszületett.

Ez az év más lesz: 8+1 dolog, amit tudnod kell a 2018-as Victoria's Secret Show-ról

Ez az év sem telhet el Victoria's Secret Show nélkül. Ez az a show, ahol a világ legszebb modelljei lépdelnek falatnyi, csilli-villi fehérneműkben, miközben a legmenőbb zenészek dalolnak, és ez az a show, ami után újra és újra megfogadjuk, hogy többet járunk edzőterembe.

Ha EBBŐL a dologból sok van az otthonodban, okosabb vagy, mint az átlag

Az, hogy gyerekkorodban mi vett körül téged az otthonodban, a felnőtt életedre is hatással van. Egy új kutatás szerint nagyon is!

Személyesen kinyomozva: Ezek az indokai annak, hogy a pasik füttyögnek vagy beszólnak nőknek az utcán

Vajon mi visz rá egy pasit, hogy utánaciccegjen a nőknek? Unatkozik? Nincs jobb dolga? Mondani akar valamit? Kinyomoztuk.

A legsötétebb álmaidban sem hitted volna: ébenfekete ételek

Ha ételek, akkor többnyire nem a fekete szín jut eszünkbe, pedig ma már egyre népszerűbbek ezek a finomságok. Tény, hogy nagyon menő finomságok születnek így!

Ez kemény! Tara Reidet le kellett szállítani egy repülőről

Az Amerikai Pite színésznőjéről mostanában szinte csak botrányos dolgokat lehet hallani.

A csizma, amit a francia nők imádnak, és már évek óta viselnek is

Gondoltad volna, hogy a párizsi lányok már évtizedek óta viselik ezt a trendet? Eljött az ideje annak, hogy te is esélyt adj neki!

Természetfeletti PLL: a misztikus sorozat, amit imádni fogsz

A PLL befejezése óta keresed azt a sorozatot, ami méltó utódja lehet a misztikus, izgalmas sztorinak? Akkor ne is keress tovább, megtaláltuk a legjobbat!

4 jel, amiből lehetett sejteni, hogy Ariana Grande szakítani akar

Ariana Grande és Pete Davidson hirtelen jött románca hirtelen ért véget: a sztárpár felbontotta eljegyzését, és már azt is lehet tudni, pontosan miért. Ahogy arra is fény derült, milyen jelek utaltak erre már hetek óta.

Tökdíszítés kaszabolás nélkül: Cuki tök unikornis- VIDEÓ

Ha szeretnéd cuki és egyszerűen elkészíthető, faragás nélküli tökdekorációkat készíteni, akkor jó helyen jársz!

Will Smith először beszélt arról, amikor széthullott házassága

Már évek óta pletykálják, hogy Will Smith és Jada Pinkett Smith házassága nem a legjobb, most pedig ők maguk ismerték be, hogy bizony volt egy időszak, amire nem szívesen emlékeznek vissza...

Meghan hercegné először beszélt születendő kisbabájáról

Tegnap óta valószínűleg nem sokat pihent Meghan hercegné és Harry herceg, hiszen mindenki gratulálni szeretne nekik születendő gyermekük miatt. Ők pedig először beszéltek arról, mennyire izgatottak!

Megszületett A szolgálólány meséjének főszereplőjének babája

Anyuka lett A szolgálalólány meséjének egyik főszereplője, az öröme nem is lehetne nagyobb!

13 idézet, amely megváltoztatja a gondolkodásodat arról, ahogy az időddel bánsz

A napunk köztudottan 24 órából áll. Hogyan tölthetnénk ebből a 24 órából kicsit kevesebb percet azzal, hogy frusztráltan, izzadtan futunk versenyt az idővel? Hogyan koncentrálhatnánk nyugodtan, kiegyensúlyozottan, tiszta fejjel egyszerre csak egy dologra? Hogyan hozhatnánk ki minél többet egy napból vagy akár csak egy órából? Erről – és még sokminden másról – szólnak ezek az idézetek.

Ezzel a férfival költözött össze Hosszú Katinka

Hosszú Katinka a válása után kiköltözött abból a budai lakásból, amiben Shane Tusuppal lakott, egy ideig egyedül lakott, de már nem!

A leghasznosabb tippek a csodagardrób kialakításához

Ha nem szeretnéd, hogy a reggeli, munkanapokat indító vagy az esti bulikat érintő készülődés rémálom legyen, fogadd meg gardróbrendezési tanácsainkat!

Nem olyan szeretet

Lassan 10 éve élek együtt a kutyámmal, tetszik vagy nem, ez felnőtt életem egyik leghosszabb együttélős kapcsolata. Az alomból azonnal hozzám költözött, azóta gondoskodom róla, nevelem, tanítom, etetem, gyógyíttatom, az életem része és szeretem. Minden egyes nap. Neki pedig én vagyok az élete része és szeret. Minden egyes nap.

A 90-es évek elfeledett táskája újra trendi

Figyelem, visszatér a 90-es évek egyik legforróbb trendje. Ha azt hitted, az elmúlt két évben már mindent előszedtek a múltból, akkor most figyelj!

Mit csinál a bőröddel a nagyvárosi élet?

Megvan az a kép, hogy a vidéki fiatal nők bőre makulátlan, mindig kicsit pirospozsgás és úgy egyáltalán, látszik, hogy kicsattan az egészségtől? A nagyvárosokban ezért bizony keményen meg kell dolgozni, el is áruljuk, hogy miért.

Spórolj 3000 Ft-ot! Most a felét mi fizetjük!

Csak 2940 Ft

A kereséshez kezdj el gépelni!
Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem