Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 26.: a Bikákra nagyobb kiadás vár, a Mérlegek hangot adnak a felháborodásuknak

Napi horoszkóp október 26.: a Bikákra nagyobb kiadás vár, a Mérlegek hangot adnak a felháborodásuknak
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma a közeljövőben: nem lesz számukra lehetetlen!

Merni kell nagyot álmodni! A gondolatnak és a pozitív energiáknak ugyanis nagy ereje van!

Divat

Napfény áztatta bohém sikk: Ezzel az 5 nyári alapdarabbal lesz teljes a kapszulagardróbod!

Promóciók

Készülj fel a nyárra - hatékony stratégiák a vágyott testalkat eléréséhez

Életmód

Vakteszt: Megkóstoltam 6 különböző vizet, és most elárulom, melyik volt a legfinomabb

Promóciók

500+100=600 - megérkezett az új Fiat, és trendibb, mint valaha!

Promóciók

TÚLSTIMULÁCIÓ - AMI ALÓL NINCS KIBÚVÓ

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Promóciók

3 tipp, mivel teheted szurkolói bázissá otthonodat idén nyáron

Divat

Kezdd divatosan a nyarat a Deichmann zseniális kiegészítőivel - Íme a legjobb stílustippek, ha biztosra mennél

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Olvasd el!

Napi horoszkóp június 15.: a Rákok örülhetnek a felhőtlen boldogságuknak, a Szüzek büszkék lehetnek magukra

A csillagok hétvégére is izgalmakkal készülnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

FOTÓ - Katalin hercegné először jelent meg a nyilvánosság előtt

A hercegné a király születésnapi ünnepségén jelent meg családja társaságában. Ez volt az első alkalom azóta, hogy felfedte, milyen betegséggel küzd.

Olvasd el!

Ezt mondja el a szemed színe a származásodról és az őseidről

A szem a lélek tükre – tartja a mondás. De ez nem csupán egy kitaláció, sőt, ha belegondolunk nagyon is érdekes és rejtélyes miért is lesz a szemünk olyan színű, amilyen.

Olvasd el!

Nem várt fordulat: A Bridgerton sztárja kéz a kézben jelent meg barátnőjével

Legdrágább nyájas olvasó, add fel a reményt: a sorozat szerelmespárja a valóságban egyáltalán nem talált egymásra.

Olvasd el!

Ők a Bridgerton színészeinek való életbeli partnerei

A sorozatban nagyon jól mutatnak együtt, de valójában ezek a színészek a való életben egészen mással vannak együtt.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 26.

KOS (március 21-április 20)

Többszörös negatív tapasztalás ellenére újra és újra nekifutsz egy bizonyos dolognak, egyszerűen nem akarod ugyanis feladni azt, hogy sikert kovácsolj a semmiből. Amennyiben azonban egyetlen pillanatra megállsz és a dolgok mélyére ásod magad, rájöhetsz, hogy vannak teljesen feleslegesen futott körök, ahol olyan hasznos energiákat pazarolsz el, amelyek máshol sokkal jobban lehetnének felhasználhatóak. Ne ragaszkodj tehát semmihez, amellyel kapcsolatban többször lukra futottál, számtalan olyan dolog van a körülötted lévő világban, amelyben több esélyed van a sikerre, összpontosíts tehát azokra!

BIKA (április 21-május 20)

Kisebb kalamajkába kerülsz anyagi szempontból, nagyobb kiadás ugyanis az, ami terheli a bankszámládat. Akárhogy is gondolkodsz azonban, egyszerűen nem érted, hogyan remeghetett meg az egzisztenciális helyzeted, hisz érzésed szerint tudatosan éled az életed, ennek megfelelően jól bánsz a pénzzel is. Ne ess kétségbe, ez csupán egy rövidzárlat, nem minden nap kell ilyen vaskos összeget kifizetned, igyekezz úgy felfogni a helyzetet, hogy valamilyen szempontból ez is az épülésedet szolgálja!

IKREK (május 21-június 21)

A hét közepe az utolsó másodperc arra, hogy befejezz és leadj valamit, aminek ma éjfélkor jár le a határideje. Épp ezért helyezd ezt az ügyet a prioritási sorrend tetejére annak érdekében, hogy akadálytalanul sikerüljön pontot tenned a végére. Ne hagyd magad senki által elcsábítani, hiszen ez az a pillanat, amely még adott ahhoz, hogy tökéletesítsd a művedet, hogy a hibákat kijavítsd és úgy add át, hogy büszke lehetsz az eredményre!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasféle dologban kell felelősséget vállalnod, amelyben abszolút vétlen vagy, mégis téged azonosítanak az üggyel. Ne menekülj a helyzetből, amennyiben tiszta a lelkiismereted, abban az esetben határozottan állj bele és bizonyítsd be mindenkinek, hogy semmi közöd az egészhez. Gondolj bele, ha egyszer elkezdesz futni előle, soha nem fogod tudni lemosni magadról, hogy te vagy a vétkes. Ne akarj álmatlan éjszakákat okozni magadnak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Heves vitába keveredhetsz a hét közepén valakivel, aki nemhogy nem osztja a nézeteidet, egyenesen összeesküvést szervez a hátad mögött. Pont nem volt szükséged arra, hogy összetűzésbe kerülj másokkal, hisz így is elég teher nyomja a vállad, így érdemes elgondolkodnod azon, vajon megéri-e egy ilyesfajta konfliktusba beleállni. Fontos, hogy megvédd az igazadat és kiállj az általad képviselt vélemény mellett, ezúttal azonban mégis talán jobban teszed, ha azokra a dolgokra összpontosítasz, amelyek nem az árral szemben történő evezést jelentik!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasféle misztikus rejtélyek foglalkoztatnak, amelyektől jobb, ha távol maradsz, hisz nem lehetsz biztos abban, hogy nem sodor bajba az, ha mélyebbre ásod magad bennük. Épp ezért még azelőtt igyekezz némi önuralmat magadra erőltetni, mielőtt magával ránt az egész és késő lesz visszafordulni. Fogadd el, hogy vannak bizonyos dolgok, amelyektől jobb, ha távol maradsz és inkább a kézzel fogható jeleket veszed számításba. Hidd el, sokkal jobban jársz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egészen fura módon valaki anélkül hoz döntést a fejed felett, hogy téged erről megkérdezett volna, noha nagyon is szerves része vagy az ügynek. Érthető módon tehát rendkívül felháborítónak tartod azt, hogy bárki bármit mondhat a fejed felett, amellyel nem csak a tekintélyed ássa alá, de a hitelességed is elvész. Épp ezért mindenképp hozd az illető tudtára, hogy legközelebb ne akarjon kihagyni az ilyesfajta döntéshozatalból, ellenkező esetben te is tudsz olyasmit tenni, aminek ő nem örülne. Ne hagyd magad elnyomni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Általában nagyon nehezen mondasz nemet bárkinek, ennek következtében gyakran túlvállalod magad, ennek köszönhetően pedig se szeri, se száma azoknak az embereknek körülötted, akik csupán kihasználni szeretnének. Mivel egyre fojtogatóbb érzés az, hogy nem jut időd a saját életedre, hisz mindig mások érdekeit szolgálod, épp ezért tanulj meg nemet mondani és arra fókuszálj, hogy a saját utadat taposd, mindenki más pedig majd megbirkózik az Élet által dobott feladványokkal. Ha ezért valaki megharagszik, az úgysem téged, mint embert kedvel, hanem csupán a személyt, aki a hegyet is elhordja, ha a helyzet úgy hozza.

NYILAS (november 23-december 21)

Apró gesztusokkal kedveskedsz egy számodra fontos embernek, ami különösen jól eső érzés a másik számára, hisz akaratlanul is akkor érkezel, amikor a legnagyobb szüksége van a lelki támogatásra. Kivételes érzékkel rendelkezel azt illetően, hogy kinek, mikor, mire van szüksége, így mindig jókor érkezel. Büszke lehetsz magadra, hisz mások boldogsága és lelki egyensúlya mindig fontos számodra, ám mindeközben ne feledkezz meg önmagadról sem!

BAK (december 22-január 20)

Az az érzésed, hogy bármennyi energiát fektetsz egy bizonyos dologba, egyszerűen nem sikerül előrébb jutnod es végre lezárnod az egészet. Roppant bosszantónak találod a tényt, hogy amint egyet előre lépsz, rögtön kettőt hátra is, ennek szeretnél tehát mindenáron véget vetni. Gondold végig, hol kerülhet folyton porszem a gépezetbe és amennyiben sikerrel megtalálod, igyekezz a továbbiakban kiküszöbölni annak a lehetőségét, hogy bármilyen módon hátráltasson. Meglátod, sokkal könnyebben tudsz majd haladni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy tűnik, segítségre szorulsz egy bizonyos helyzetben, egyelőre azonban nem akad senki, aki megragadná a kezed és kivezetne a bozótosból. Mivel az a felállás, hogy magadra maradtál, épp ezért igyekezz kihozni a dologból a tőled telhető legtöbbet annak érdekében, hogy senki ne vonhasson később felelősségre. Nem kell feladnod sem az értékrendedet, sem menekülési útvonalat keresned, csupán használd fel a benned lévő tudást. Ha ez sem elég, legalább a lelkiismereted tiszta marad!

HALAK (február 20-március 20)

A hét közepén érdekes tapasztalásokban lehet részed, olyan beszélgetésbe cseppensz ugyanis, amely több szempontból is felnyitja a szemed és bizonyos, eddig homályos részletekre sikerül rávilágítania. Hálás vagy azért, hogy olyan emberekbe sikerül belebotlanod, akik tanítanak és az épülésedet szolgálják, illetve segítenek abban, hogy megérts olyan téziseket, amelyek kissé bonyolultak számodra. A hét közepe nem is telhetne hasznosabban, nem igaz?

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Divat

Napfény áztatta bohém sikk: Ezzel az 5 nyári alapdarabbal lesz teljes a kapszulagardróbod!

Promóciók

Készülj fel a nyárra - hatékony stratégiák a vágyott testalkat eléréséhez

Életmód

Vakteszt: Megkóstoltam 6 különböző vizet, és most elárulom, melyik volt a legfinomabb

Promóciók

500+100=600 - megérkezett az új Fiat, és trendibb, mint valaha!

Promóciók

TÚLSTIMULÁCIÓ - AMI ALÓL NINCS KIBÚVÓ

Promóciók

Nemzeti Sportrádió – Hajrá, magyarok!

Promóciók

3 tipp, mivel teheted szurkolói bázissá otthonodat idén nyáron

Divat

Kezdd divatosan a nyarat a Deichmann zseniális kiegészítőivel - Íme a legjobb stílustippek, ha biztosra mennél

Promóciók

JOY SOCIAL MEDIA AWARD 2024 - Szavazz te is a kedvencedre!

Kép

Toplista: Minden idők 8 legkatasztrofálisabb filmes szexjelenete

Ami a vásznon erotikus vagy épp megbotránkoztató, netán vágykeltő akar lenni, az a valóságban olykor hatalmas blődségbe torkollik.

Kép

Észrevetted Colin és Penelope esküvőjén ezt a rejtett utalást a Bridgertonban? Eláll tőle a szavunk!

Vigyázz, mert a cikkünk spoilereket is tartalmaz A Bridgerton család harmadik évadjának befejezéséről!

Kép

FOTÓ - Katalin hercegné először jelent meg a nyilvánosság előtt

A hercegné a király születésnapi ünnepségén jelent meg családja társaságában. Ez volt az első alkalom azóta, hogy felfedte, milyen betegséggel küzd.

Kép

Oroszlán, kakas és labdazsonglőr srác - mutatjuk a foci-Eb-k kabaláit

Idén egy Albärt nevű mackóval találkozhatunk majd a helyszíneken és a közvetítésekben, de vajon kik voltak az elődei?

Kép

Az állandó vizelési inger okai nőknél: cukorbetegség is állhat a háttérben

Az állandó vizelési inger egy roppant zavaró probléma, hiszen jelentősen megnehezítheti a mindennapokat. Sajnálatos módon ennek a kellemetlen jelenségnek számos oka lehet, kezelése pedig a kiváltó októl függően változhat. Az alábbiakban összegyűjtöttük, hogy milyen okai lehetnek.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!