Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 26.: a Bikákra nagyobb kiadás vár, a Mérlegek hangot adnak a felháborodásuknak

Napi horoszkóp október 26.: a Bikákra nagyobb kiadás vár, a Mérlegek hangot adnak a felháborodásuknak

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 26.

KOS (március 21-április 20)

Többszörös negatív tapasztalás ellenére újra és újra nekifutsz egy bizonyos dolognak, egyszerűen nem akarod ugyanis feladni azt, hogy sikert kovácsolj a semmiből. Amennyiben azonban egyetlen pillanatra megállsz és a dolgok mélyére ásod magad, rájöhetsz, hogy vannak teljesen feleslegesen futott körök, ahol olyan hasznos energiákat pazarolsz el, amelyek máshol sokkal jobban lehetnének felhasználhatóak. Ne ragaszkodj tehát semmihez, amellyel kapcsolatban többször lukra futottál, számtalan olyan dolog van a körülötted lévő világban, amelyben több esélyed van a sikerre, összpontosíts tehát azokra!

BIKA (április 21-május 20)

Kisebb kalamajkába kerülsz anyagi szempontból, nagyobb kiadás ugyanis az, ami terheli a bankszámládat. Akárhogy is gondolkodsz azonban, egyszerűen nem érted, hogyan remeghetett meg az egzisztenciális helyzeted, hisz érzésed szerint tudatosan éled az életed, ennek megfelelően jól bánsz a pénzzel is. Ne ess kétségbe, ez csupán egy rövidzárlat, nem minden nap kell ilyen vaskos összeget kifizetned, igyekezz úgy felfogni a helyzetet, hogy valamilyen szempontból ez is az épülésedet szolgálja!

IKREK (május 21-június 21)

A hét közepe az utolsó másodperc arra, hogy befejezz és leadj valamit, aminek ma éjfélkor jár le a határideje. Épp ezért helyezd ezt az ügyet a prioritási sorrend tetejére annak érdekében, hogy akadálytalanul sikerüljön pontot tenned a végére. Ne hagyd magad senki által elcsábítani, hiszen ez az a pillanat, amely még adott ahhoz, hogy tökéletesítsd a művedet, hogy a hibákat kijavítsd és úgy add át, hogy büszke lehetsz az eredményre!

RÁK (június 22-július 22)

Olyasféle dologban kell felelősséget vállalnod, amelyben abszolút vétlen vagy, mégis téged azonosítanak az üggyel. Ne menekülj a helyzetből, amennyiben tiszta a lelkiismereted, abban az esetben határozottan állj bele és bizonyítsd be mindenkinek, hogy semmi közöd az egészhez. Gondolj bele, ha egyszer elkezdesz futni előle, soha nem fogod tudni lemosni magadról, hogy te vagy a vétkes. Ne akarj álmatlan éjszakákat okozni magadnak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Heves vitába keveredhetsz a hét közepén valakivel, aki nemhogy nem osztja a nézeteidet, egyenesen összeesküvést szervez a hátad mögött. Pont nem volt szükséged arra, hogy összetűzésbe kerülj másokkal, hisz így is elég teher nyomja a vállad, így érdemes elgondolkodnod azon, vajon megéri-e egy ilyesfajta konfliktusba beleállni. Fontos, hogy megvédd az igazadat és kiállj az általad képviselt vélemény mellett, ezúttal azonban mégis talán jobban teszed, ha azokra a dolgokra összpontosítasz, amelyek nem az árral szemben történő evezést jelentik!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasféle misztikus rejtélyek foglalkoztatnak, amelyektől jobb, ha távol maradsz, hisz nem lehetsz biztos abban, hogy nem sodor bajba az, ha mélyebbre ásod magad bennük. Épp ezért még azelőtt igyekezz némi önuralmat magadra erőltetni, mielőtt magával ránt az egész és késő lesz visszafordulni. Fogadd el, hogy vannak bizonyos dolgok, amelyektől jobb, ha távol maradsz és inkább a kézzel fogható jeleket veszed számításba. Hidd el, sokkal jobban jársz!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egészen fura módon valaki anélkül hoz döntést a fejed felett, hogy téged erről megkérdezett volna, noha nagyon is szerves része vagy az ügynek. Érthető módon tehát rendkívül felháborítónak tartod azt, hogy bárki bármit mondhat a fejed felett, amellyel nem csak a tekintélyed ássa alá, de a hitelességed is elvész. Épp ezért mindenképp hozd az illető tudtára, hogy legközelebb ne akarjon kihagyni az ilyesfajta döntéshozatalból, ellenkező esetben te is tudsz olyasmit tenni, aminek ő nem örülne. Ne hagyd magad elnyomni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Általában nagyon nehezen mondasz nemet bárkinek, ennek következtében gyakran túlvállalod magad, ennek köszönhetően pedig se szeri, se száma azoknak az embereknek körülötted, akik csupán kihasználni szeretnének. Mivel egyre fojtogatóbb érzés az, hogy nem jut időd a saját életedre, hisz mindig mások érdekeit szolgálod, épp ezért tanulj meg nemet mondani és arra fókuszálj, hogy a saját utadat taposd, mindenki más pedig majd megbirkózik az Élet által dobott feladványokkal. Ha ezért valaki megharagszik, az úgysem téged, mint embert kedvel, hanem csupán a személyt, aki a hegyet is elhordja, ha a helyzet úgy hozza.

NYILAS (november 23-december 21)

Apró gesztusokkal kedveskedsz egy számodra fontos embernek, ami különösen jól eső érzés a másik számára, hisz akaratlanul is akkor érkezel, amikor a legnagyobb szüksége van a lelki támogatásra. Kivételes érzékkel rendelkezel azt illetően, hogy kinek, mikor, mire van szüksége, így mindig jókor érkezel. Büszke lehetsz magadra, hisz mások boldogsága és lelki egyensúlya mindig fontos számodra, ám mindeközben ne feledkezz meg önmagadról sem!

BAK (december 22-január 20)

Az az érzésed, hogy bármennyi energiát fektetsz egy bizonyos dologba, egyszerűen nem sikerül előrébb jutnod es végre lezárnod az egészet. Roppant bosszantónak találod a tényt, hogy amint egyet előre lépsz, rögtön kettőt hátra is, ennek szeretnél tehát mindenáron véget vetni. Gondold végig, hol kerülhet folyton porszem a gépezetbe és amennyiben sikerrel megtalálod, igyekezz a továbbiakban kiküszöbölni annak a lehetőségét, hogy bármilyen módon hátráltasson. Meglátod, sokkal könnyebben tudsz majd haladni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy tűnik, segítségre szorulsz egy bizonyos helyzetben, egyelőre azonban nem akad senki, aki megragadná a kezed és kivezetne a bozótosból. Mivel az a felállás, hogy magadra maradtál, épp ezért igyekezz kihozni a dologból a tőled telhető legtöbbet annak érdekében, hogy senki ne vonhasson később felelősségre. Nem kell feladnod sem az értékrendedet, sem menekülési útvonalat keresned, csupán használd fel a benned lévő tudást. Ha ez sem elég, legalább a lelkiismereted tiszta marad!

HALAK (február 20-március 20)

A hét közepén érdekes tapasztalásokban lehet részed, olyan beszélgetésbe cseppensz ugyanis, amely több szempontból is felnyitja a szemed és bizonyos, eddig homályos részletekre sikerül rávilágítania. Hálás vagy azért, hogy olyan emberekbe sikerül belebotlanod, akik tanítanak és az épülésedet szolgálják, illetve segítenek abban, hogy megérts olyan téziseket, amelyek kissé bonyolultak számodra. A hét közepe nem is telhetne hasznosabban, nem igaz?

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Két év alatt 200 milliót kerestem OnlyFans modellként: elárulom, mi a siker ára

A neve elhallgatását kérő OnlyFans modell története elképesztő. A megszólalót a továbbiakban nevezzük Elaina-nak.

Kép

A kannibalizmussal vádolt Armie Hammer után exfelesége is megszólalt: „Ő volt a legrosszabb”

Korábban még nem adott interjút Elizabeth Chambers, most viszont megtörte a csendet.

Kép

Micsoda? Endometriózisra is utalhat, ha a következő dolgot tapasztalod menzeszed alatt

Talán eddig azt hitted, ez a kellemetlen, „cikis” dolog csak téged érint, de ez nem így van.

Kép

Brendan Fraser vallomását nem lehet kibírni könnyek nélkül: túlsúlyos és autista fia drámája sokat segített neki

Brendan Fraser aranyszobrocskára esélyes a legjobb színész kategóriájában a 2023-as Oscar-gálán A bála című filmben nyújtott alakításáért.

Kép

Napi horoszkóp február 9.: a Bikáknak valaki önzetlen segítséget nyújt, az Ikrek a szokásosnál nagyobb volumenű feladatot kapnak

A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Megszakad a szívünk Christina Applegate bejelentése miatt

Ezt nem bírják könnyek nélkül a rajongók.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!