Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 24.: a Kosok szorosabbra fűznék a szálakat valakivel, a Skorpiókat új kihívás érdekli

Napi horoszkóp október 24.: a Kosok szorosabbra fűznék a szálakat valakivel, a Skorpiókat új kihívás érdekli
A nap cikke

4 csillagjegy, akivel egy igazi csoda történik márciusban: 180 fokos fordulatot vesz az életük!

A tavaszi szellő igazi felüdülés a tél hideg és komor hangulata után. Néhány csillagjegy pedig igazi csodára számíthat!

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Olvasd el!

Heti horoszkóp március 4-10.: az Ikrek zsúfolt hétre számíthatnak, a Szüzek kínos szituációba kerülhetnek

A csillagok március első hetére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Kiderült, mikor és hol jelentette be Meghan és Harry, hogy gyereket várnak – Senki sem számított erre

A pár mindenkit alaposan meglepett, amikor egy fontos eseményt választott arra, hogy közölje a nagy hírt.

Olvasd el!

Egyre nagyobb a dráma: Így reagált Miley Cyrus, mikor megtudta, hogy anyja húga exéhez ment feleségül

Pár napja robbant a hír, miszerint Miley húga, Noah Cyrus édesanyjuk új férjének volt barátnője volt…

Olvasd el!

Napi horoszkóp március 4.: az Oroszlánoknak érdemes okosan taktikázniuk, a Mérlegek elégedettek lehetnek

A hét első napja is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Minden idők legpocsékabb filmes szerelmes párjai: semmi kémia nem volt köztük!

Számos film alapját adja a szerelmi szál, éppen ezért a készítőknek nem egyszerűen a látványvilágra vagy a jó színészi játékra kell nagy hangsúlyt fektetniük, de a két színész közti kémiára is.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét első napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasni a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 24.

KOS (március 21-április 20)

A hét első napja olyan randit tartogat számodra, amellyel végre szintet léphetsz a kapcsolatodban egy bizonyos személlyel. Rendkívül boldoggá tesz az, hogy jól alakulnak a dolgaid, ám mielőtt kihajózol a szerelemjárattal, érdemes tisztáznod a kettőtök kapcsolatát annak érdekében, hogy később ne érhessen meglepetés. Részedről ugyan nincsenek kérdések, ám azt nem tudhatod, hogy a másik fél is hasonlókeppen érez-e irántad. Az esetleges csalódást megelőzendő játsszatok tehát nyílt lapokkal!

BIKA (április 21-május 20)

Általában a szabálykövetés híve vagy, még arra is kínosan ügyelsz, hogy a legapróbb részletekig megrágj egy dolgot annak érdekében, nehogy bajba kerülj miatta. Ennek köszönhetően a kockázatvállalás nem igazán a te profilod, jobb’ szeretsz a biztonsági zónában láthatatlanul ellavírozni. Mivel azonban titkon mégis vágysz az izgalomra, épp ezért érdemes kisebb kalandokra vállalkozni, nem kell rögtön az évszázad expedíciójára elindulni. Hidd el, az adrenalin az, ami előrébb tud lökni a rögösebb utakon! Legyél bevállalósabb a pozitív élmények érdekében!

IKREK (május 21-június 21)

Nem gondoltad volna, de a hét első napján olyasfajta tapasztalattal gazdagodhatsz, amelyre abszolút nem voltál felkészülve. Hálás vagy azért, hogy az Élet jótékonyan próbál terelgetni az úton, ám ahhoz te is elengedhetetlenül szükséges vagy, hogy észleld a jeleket. A mai nap is azt bizonyítja, hogy érdemes nyitott szemmel járnod, hisz másképp nem megy a tapasztalatszerzés sem. Használd ki az alkalmat és tanulj, okulj, sajátíts el mindent, amivel sikeresebbé válhatsz!

RÁK (június 22-július 22)

Kezdesz türelmetlenné válni egy bizonyos ügyben, egyszerűen unod azt, hogy tyúklépésben haladsz előre, épp ezért legszívesebben nagyobb lendületet vennél és ugornál egyet a célvonal felé. Mielőtt azonban elhamarkodott döntést hoznál, érdemes mindenképp megvizsgálnod a dolgot kicsit alaposabban, vajon mi az oka annak, hogy gyakorlatilag egyhelyben vesztegelsz. Könnyen lehet, hogy megvan a miértje a lassabb tempónak, amelyet ha sürgetni próbálsz, visszájára fordulhat. Légy tehát türelmesebb, ne akard egyetlen nap alatt teljesíteni a távot, hidd el, fogod te még a győzelmet ünnepelni!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét első napjág igazán tökéletesen eltervezted, minden lépést előre lerajzoltál, valaki azonban fittyet hány a terveidre és olyasmivel bíz meg, ami nem várhat. Elég érzékenyen érint a nyakadba zúdított feladatsor, ám be kell látnod, hogy bármennyire is tiltakozol, nincs választási lehetőséged, hisz nem egy eldöntendő kérdést tettek fel, hanem egy elvégzendő küldetést kaptál. Végy tehát egy nagy levegőt, hagyd hátra a negatív gondolatokat és egy hatalmas lendülettel indulj neki a dolognak. Ha elég hatékonyan dolgozol, még az is lehet, hogy az eredeti útvonalra is vissza tudsz majd térni valamelyest!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki azért keres fel a hét első napján, hogy segítséget kérjen tőled, mégpedig a kissé kellemetlen fajtából. Mivel azonban neked már az első pillanatban nagyon nincs ínyedre a dolog, épp ezért ne akard egy másodpercig sem áltatni az illetőt azzal, hogy szívesen állsz a rendelkezésére. Ne árulj zsákbamacskát, egyszerűen mondd, hogy ez nem a te szakterületed, mégpedig azelőtt, mielőtt az illető beleéli magát a dologba, hogy végre valaki kihúzza a slamasztikából. Ne legyen emiatt lelkiismeret furdalásod, hisz szinte senki nem vállalna el olyasmit, ami miatt ő, maga is bajba kerülhet! Kizárólag addig takarózz, amíg a paplanod ér!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Valaki jótékony gondoskodással óvja minden lépésed, melynek eredményeképp egyetlen önálló lépést sem enged megtenni anélkül, hogy felülírná azt. Rendkívül kellemetlen számodra, hogy miként parancsolj megálljt anélkül, hogy megbántanád az illetőt, így azonban egyfajta béklyóban érzed magad. Amennyiben tehát meg szeretnéd őrizni a szuverenitásodat, aban az esetben őszintén el kell mondanod, hogy ugyan nagyra értékeled ezt a fajta törődést, ám a túlféltés megakadályoz abban, hogy viszonylag önálló életet élj. Ha valóban ennyire fontos vagy az illető számára, meg fogja érteni a mondanivalódat, te pedig végre felszabadulhatsz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, a jelenlegi helyzetben kiaknáztál minden lehetőséget, épp ezért másfelé vennéd az irányt, azt azonban beláthatod, hogy igen nagy kockázatot vállalsz. Mielőtt tehát fejest ugranál a semmi közepébe, érdemes egy olyan személy tanácsát kérned, aki nálad több élettapasztalattal rendelkezik, megjárt egy, s más útvonalat, így hiteles véleménnyel szolgálhat. Hidd el, jobban teszed, ha nem rontasz ajtóstól a házba, sokkal inkább végigzongorázod azt, hogy mit is vállalsz pontosan, hol vannak az akadályok és mit veszíthetsz. Nem mindegy!

NYILAS (november 23-december 21)

Van valaki a környezetedben, aki sorozatosan rossz döntéseket hoz, majd hozzád rohan segítségért, azt remélve, hogy elsimítod a kalamajkát, amit okozott. Téged roppant módon zavar ez a fajta kihasználás, emiatt minden alkalommal elhatározod, hogy elengeded az illetőt és többet nem veszed a hátadra. Ám akárhányszor megjelenik, te mindig megsajnálod és kirántod a gödörből, majd azon rágódsz, hogy már megint nem tudtál nemet mondani. Érdemes tehát elgondolkodnod ezen, hisz ez mégiscsak egyfajta kizsákmányolás, amelynek te vagy az áldozata. Amennyiben nem szeretnéd a továbbiakban ezeket a terheket magaddal cipelni, mondj nemet. Ha megsértődik bárki? Már az sem a te gondod lesz!

BAK (december 22-január 20)

Fontos döntést kell meghoznod a hét első napján, amelyet ajánlott alaposan átrágnod, mielőtt állást foglalsz. A barátaid csábítanak ugyan egy közös esti programra, amelyben szíved szerint részt is vennél, ám valahol ott duruzsol a bogár a füledben, hogy neked ma a józan eszedre kell hallgatnod. Mihamarabb fuss tehát neki a dolognak, sorakoztass fel minden ellene- és mellette szóló érvet, majd mondd ki, amit már régen ki kellett volna és zárd be ezt az ajtót. Csak előre nézz, hisz ha folyton visszafelé tekintesz, előbb-utóbb orra fogsz esni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Egyoldalú kapcsolatban élsz valakivel, aki természetes jelenségként éli meg azt, hogy te mindent megteszel azért, hogy a szerelem lángja megállás nélkül égjen, ő pedig hátradőlve, teljes nyugalomban szemléli a folyamatot. Mivel ez neked rendkívül nagy teher, hisz nem érzed a viszonzást semmilyen szempontból, épp ezért eljött a pillanat, hogy leüljetek és őszintén beszéljetek a közös jövőről, hisz te is pontosan tudod, hogy ez így nem mehet tovább. Amennyiben fontos vagy a párodnak, abban az esetben eljut hozzá a mondanivalód, mellyel lekerül egyfajta teher a válladról, ám ha falakba ütközöl, mindenképp mérlegeld, hogy érdemes-e az idődet vesztegetned!

HALAK (február 20-március 20)

A közeli hozzátartozóid közül valaki bajba kerül, te pedig lehetetlent nem ismerve rohansz a segítségére. Nemes dolog az, hogy kiállsz a számodra fontos emberekért, a józan ész használata azonban elengedhetetlen ahhoz, hogy visszahúzd a szakadékból. Gondold tehát végig azt, hogy miként tudnál a leghatékonyabban segíteni, hisz egyelőre egyetlen fakarddal a kezedben rohannál le egy egész várost. Érdemes mindenképp segítséget toboroznod és olyasfajta mankót nyújtani, amellyel egyszer, s mindenkorra megoldhatod az illető problémáját! Ne rohanj fejjel a falnak!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Kép

Hivatalos: Őt tartják minden idők legjobb színésznőjének

A nézők szavaztak! Máris mutatjuk, hogy ki lett minden idők legjobb színésznője egy szavazás szerint! Te egyetértesz a döntéssel?

Kép

Te tudtad? Ezt a meglepő titkot árulja el a Holdjegyed rólad

Te hallottál már a Holdjegyről? Ha eddig nem, akkor itt az ideje, ugyanis sokat segíthet önmagad megértésében!

Kép

A csodaszer, aminek minden konyhában ott a helye: az almaecet 8 áldásos hatása

Ráadásul nem is kell belőle nagy mennyiség, napi 1-2 evőkanál már elegendő ahhoz, hogy segítsen például a makacs kilók ellen vagy csökkenjen a koleszterinszinted.

Kép

Minden idők legpocsékabb filmes szerelmes párjai: semmi kémia nem volt köztük!

Számos film alapját adja a szerelmi szál, éppen ezért a készítőknek nem egyszerűen a látványvilágra vagy a jó színészi játékra kell nagy hangsúlyt fektetniük, de a két színész közti kémiára is.

Kép

Annak szenteltem az életemet, hogy kiszolgáljam a férjemet: az emberek rabszolgának neveznek, pedig szeretem csinálni!

Megosztó életstílusáról mesélt egy netező, amivel kiakasztotta az embereket: 25 évesen egyetlen „munkája” férje kiszolgálása.

Kép

4 testbeszéd trükk Sydney Sweeney-től, amivel minden pasit elcsábíthatsz

Az Imádlak utálni és az Eufória sztárjának flörtölési tippjei pofonegyszerűek, de annál hatásosabbak! Mindössze a tekintetetted kell játszanod, de a siker garantált!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!