Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 23.: a Bikák konfliktushelyzetbe keveredhetnek, a Rákoknak több motivációra van szükségük

Napi horoszkóp október 23.: a Bikák konfliktushelyzetbe keveredhetnek, a Rákoknak több motivációra van szükségük

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégén se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 23.

KOS (március 21-április 20)

A környezeted jócskán kihasználja a segítőkészségedet, egyszerűen nem tudsz ugyanis senkinek nemet mondani, ennek köszönhetően egy örökös vesszőfutásban éled az életedet. Mivel ezt így hosszútávon képtelenség menedzselni, így döntésre kell jutnod, hogy elkezdesz szelektálni és nem mondasz mindenkinek igent azonnal vagy soha nem jut majd szabadidőd semmire, amikor a saját életedre koncentrálhatnál. Ha azért vállalsz el mindent, hogy nem kelljen a problémáiddal szembenézned, az is érthető, de minél tovább tolod magad előtt őket, annál nagyobb eséllyel fogsz arccal beleesni az egészbe! Találd meg az egyensúlyt az életedben!

BIKA (április 21-május 20)

Egy hozzád közelálló emberrel keveredsz ma konfliktusba, amelyben mindketten kissé elvetitek a sulykot, ennek köszönhetően kezdenek elszabadulni az indulatok, így gyorsan döntened kell, hogy megéri-e kockára tenni a közöttetek lévő jó kapcsolatot. Amennyiben úgy döntesz, hogy hátralépsz az illető javára a kapcsolatotok érdekében, abban az esetben azt is el kell fogadnod, hogy ebben a helyzetben engedve a másik félnek, most neki lett igaza. Ha viszont tűzön-vizen keresztül véded a saját érdekeidet, akkor szembe kell nézned s ténnyel, hogy megromolhat közöttetek a viszony, neked azonban igazad lett. A döntés csakis a te kezedben van!

IKREK (május 21-június 21)

Fontos részlet válik világossá számodra, amely végre hozzásegít ahhoz, hogy egyre magabiztosabban tedd a dolgodat, ennek köszönhetően hamarabb érj célba és végre olyan eredményt produkálj, amire igazán büszke lehetsz. Roppant büszke vagy most magadra ugyan, ám azért érdemes a földön két lábbal maradnod, hiszen nem fogsz tudni semmiképp sikereket elérni úgy, ha elszállsz, mint a győzelmi zászló. Amíg tehát megoldandó feladatok vannak, addig érdemes azokra koncentrálnod ahelyett, hogy idejekorán koccintasz a nem létező sikerre!

RÁK (június 22-július 22)

Hosszú ideje menetelsz az úton, mostanra pedig a csekély részeredmények miatt elfogyott belőled a motiváció, gyakorlatilag nem érzed, hogy tovább kellene menned. Kitartónak lenni valóban nem egyszerű, amennyiben egy olyan természetű ügyről van szó, amelyben ráadásul felelősséged is van, abban az esetben nem engedheted meg magadnak azt a luxust, hogy elengedd az egészet. Az élet tele van megpróbáltatásokkal, de ebből ne azt a következtetést vond le, hogy akkor nem is érdemes küzdeni semmiért. Gondolj inkább arra, hogy a váratlan kihívásokból mennyit tanulhatsz, s milyen tapasztalatokat szerezhetsz, amelyek birtokában sokkal sikeresebb ember lehetsz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Hétvége van, teljesen alkalmas tehát a nap arra, hogy végre önmagad idejével gazdálkodj, hogy ne az határozza meg a tennivalók sorát, hogy mi a legégetőbb ügy, amelyet le kell zárnod. Épp ezért használd ki a szabadidődet arra, hogy olyasmivel foglalkozz, ami feltölt energiával és egy kis boldogsághormont rejt magában. Menj el egy nagy erdei sétára a pároddal és a kutyáddal, hívd át egy barátnődet vagy épp kuckózz be egyedül és nézz meg egy halloween-i filmet. Ez a nap így tökéletes, ahogy van!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Ma sikerül végre megszabadulnod egy hatalmas tehertől, amely hosszú ideje okozott fejfájást és gyakorlatilag nem igazán tudtál másra összpontosítani. Épp ezért vagy nagyon boldog, hisz az, hogy végre felszabadulsz és más dolgokkal is foglalkozhatsz. Legközelebb igyekezz olyan feladatokat vállalni, amelyek nem húzódnak el emberöltőkig és nem vonnak el olyannyira, hogy nem hagynak lehetőséget arra, hogy másra figyelj. Most pedig legyen a pihenésé a főszerep!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mint mindenkinek, neked is vannak az életedben olyan szegmensek, amelyeket mélyre ásnál, szíved szerint soha nem beszélnél róluk, hisz ha kiderülne valamennyi, akkor igen-igen kellemetlen helyzetbe kerülnél. Épp ezért hat rád roppant mellbevágóan az, hogy valakitől visszahallasz ma egy olyasfajta titkot, ami te annak idején egyetlen emberre bíztál rá. Vond nyugodtan kérdőre az illetőt, hogy mi vagy ki jogosította fel arra, hogy másoknak kitálaljon, legközelebb pedig igyekezz vagy megtartani magadnak a kellemetlen dolgokat vagy olyasvalakit válassz bizalmasodnak, aki alkalmas a titoktartásra!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Minden sínen van körülötted, így végre teljes emberként koncentrálhatsz a szerelmedre, a romantika ugyanis egy kissé háttérbe szorult az utóbbi napokban. Most azonban eljött az idő, amikor kiengesztelheted, főzz neki valami finomat, érdeklődj iránta, szervezz vele közös programot vagy egyszerűen csak bújjatok össze, a lényeg, hogy töltsetek minőségi időt együtt. Ne akard egy nap alatt lehetetlen dolgokkal megváltani a világot, neki az is elegendő lesz, hogy figyelsz rá!

NYILAS (november 23-december 21)

Noha a mai napra pihenést terveztél, mivel azonban nem sikerült befejezned a tegnap elkezdett feladatot, a határidő pedig közeleg, így ma nincs más választásod, mint fintorogva ugyan, de belevetni magad a munkába. Igyekezz azonban úgy szervezni az életedet, hogy mihamarabb elvégezd a rád bízott feladatot, így maradjon időd arra is, hogy olyasmivel foglalkozz, ami kikapcsol és feltölt. Legközelebb próbáld jobban beosztani az idődet annak érdekében, hogy ne fojtogasson ennyire a határidő!

BAK (december 22-január 20)

Túlmisztifikáltál egy bizonyos dolgot, amely nem olyan eredménnyel zárult, mint amit vártál, így most elég nagy csalódást érzel. Amennyiben azonban mélyebben belegondolsz, ez nem a helyzet hibája, hisz tulajdonképp te voltál az, aki túl sokat várt, ennek okán olyasmibe élted bele magad, aminek kevés köze volt a valósághoz. Szóval egyszerűen illúziókat kergettél, s ez – mind már annyiszor – nem vezetett semmi jóra. Időnként előfordul az emberrel, hogy elveszíti a realitásérzékét, ebből azonban levonhatod a tanulságot, mely szerint legközelebb igyekezz racionálisabban gondolkodni, hogy elkerülhesd ezt a fajta csalódást. Álmodozni jó, de csak bizonyos ésszerű határok között! Nyugi, szerencsére ez még nem a világ vége!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Te vagy az a személy, aki mindig minden eshetőségre fel van készülve, akinek mindig van egy B-terve arra az esetre, ha váratlan helyzet adódna. Ez a fajta felkészültség most nagyon jól fog jönni, hisz ugyan azt gondoltad, minden úgy fog alakulni, ahogyan azt korábban eltervezted, mégis rajtad kívül álló okok miatt kénytelen vagy irányt változtatni és másfelé indulni. Bízz magadban, de légy résen, s ne hagyd, hogy megrémítsen az ismeretlen, hiszen ettől még jól is alakulhatnak a dolgaid. Nem véletlenül vagy olyan elővigyázatos és alapos, ami ezúttal kifejezetten az előnyödre válik majd!

HALAK (február 20-március 20)

Valaki egykor rád ragasztotta az önfejű bélyeget, amelyet ha akarsz sem tudsz lemosni magadról. Való igaz, hogy szeretsz saját magad ura lenni, kifejezetten frusztrál az, ha nem a te szád íze szerint alakul egy-egy szituáció, ez pedig alapot ad az említett jelző használatára. Ma azonban kiváló alkalom nyílik arra, hogy bizonyítsd, te bizony nem vagy semmiféle skatulyába helyezett ember, aki mindig az önös érdekei szerint megy a saját feje után. Egy elég kiélezett helyzetben ugyanis mások segítségére sietsz, ráadásul áldozatokat is hozol a bajbajutottakért. Ne ess azonban át a ló túlsó oldalára, s ne vidd túlzásba a dolgot, mert a vége az lehet, hogy mások visszaélnek a jó szándékoddal és megpróbálnak majd kihasználni. Ezt azért semmiképpen ne hagyd, s tedd egyértelművé, hogy az értékrendedet senki kedvéért nem fogod feladni, a saját elveid szerint éled továbbra is az életed.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Van, aki egyenesen felismerhetetlen: 7 híres ember, aki nem bírt leállni a plasztikával

Ezek a sztárok gyönyörűek voltak és idős korukban is azok lettek volna, ha nem válnak a plasztika rabjává.

Kép

Júlia, Iluska, Margarita: kik az irodalom emlékezetes szerelmespárjai?

Közeledik a Valentin nap, ennek ürügyén sorozatunkban valós és fiktív szerelmespárokat veszünk górcső alá. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!