Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY-napok

Napi horoszkóp október 22.: az Oroszlánoknak érdemes ápolni az emberi kapcsolataikat, a Nyilasok körülményei megváltozni látszanak

Napi horoszkóp október 22.: az Oroszlánoknak érdemes ápolni az emberi kapcsolataikat, a Nyilasok körülményei megváltozni látszanak
A nap cikke

Napi horoszkóp május 22.: az Oroszlánoknak kikapcsolódásra van szükségük, a Nyilasok számára kivételes lehetőség adódik

A hét közepén is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, a csillagok ugyanis mára is ígérnek izgalmakat!

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Divat

A tökéletes nyári kinézet titka: összeszedtük a szezon legjobb felsőit, amikkel nem lehet mellélőni

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Olvasd el!

Az alkoholizmus 3 stádiuma: hogyan kezdődik, és mikor muszáj orvoshoz fordulni?

Meddig számít veszélytelen iszogatásnak, és mikortól mondjuk azt, hogy ez már alkoholizmus? Utánajártunk az alkoholizmus 3 stádiumának!

Olvasd el!

Ha a pasid ezt a 6 dolgot kéri tőled, azonnal szakíts vele!

Minden párkapcsolatban fontos a kompromisszum, azonban van egy határ... Nem szabad mindent hagyni, mi pedig összeszedtük azokat a dolgokat, amik után érdemesebb inkább szakítani!

Olvasd el!

Hivatalosan is megerősítette a Kensington-palota: ekkor tér vissza Katalin hercegné

A hercegné rákos megbetegedésének bejelentése óta nem vállal nyilvános szereplést, hiszen a kezelések és a gyógyulás nagyon megviselik a szervezetét.

Olvasd el!

Indulhat a 30 napos diéta? 6 kiló mínusz 1 hónap alatt!

Nem vagy elégedett azzal, amit a tükörben látsz, ezért szeretnél búcsút inteni a felesleges kilóidnak? Ha betartod a most következő szabályokat, 1 hónap alatt 6 kilót is ledobhatsz magadról.

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 23.: a Rákok átadhatják magukat a romantikának, a Szüzeknek kényes témában kell állást foglalniuk

A hét második felében is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok hétvégére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 22.

KOS (március 21-április 20)

Kissé feszültnek érzed magad, túl sok minden nyomja a lelked, amivel jelen pillanatban nem tudsz mit kezdeni. Ne tartogass azonban ennyi nyomasztó dolgot magadban, tégy a megoldásukról, hisz a problémák sajnos különben csak egyre szaporodnak! Amennyiben elbizonytalanodnál, kérd ki olyan személyek tanácsát, akikben megbízol, s ők sem élnének soha vissza a bizalmaddal. Ne tarts attól, hogy másra bízod a problémáidat, hisz ha beszélsz róluk, talán már azzal is közelebb juthatsz a megoldásukhoz!

BIKA (április 21-május 20)

Túl sok megoldandó gondot veszel a nyakadba, amely alatt kezdesz összeroskadni. Mielőtt tehát ez bekövetkezne, be kell látnod, hogy bármennyire is szeretnéd, mindenki gondját nem fogod tudni megoldani. Foglalkozz a saját megoldandó feladataiddal, ne akard a világ megváltó jelmezt magadra ölteni, hisz egyfelől abba nagyon könnyen bele lehet fáradni, másfelől pedig olyan felelősséget veszel a nyakadba, amiért később meg is ütheted a bokádat. Hiányzik ez neked?!

IKREK (május 21-június 21)

Felelősségteljes feladattal bíznak meg a feletteseid hétvégére, amely miatt borzasztóan bosszús vagy, hisz teljesen más terveid voltak. Annyi vigaszod van csupán, hogy abszolút szabad kezet kaptál a feladat megoldására. Mivel a bosszankodás nem fog előrevinni, épp ezért igyekezz összeszedni magad és mihamarabb nekifutni a rás bízott küldetésnek annak érdekében, hogy mihamarabb végezz is vele. Ha ügyes vagy, akkor marad időd kiélvezni a hétvége hátralevő részét! Hajrá!

RÁK (június 22-július 22)

A nagy vesszőfutásban igyekszel kikerülni a nagyobb akadályokat, ezzel viszont azt fogod elérni, hogy folyton újra kell kezdened az egész folyamatot. Egyszerűbben is meg tudod azonban oldani a helyzetet, ha nem trükközöl, ami lehetővé teszi majd, hogy gyorsabban juss a célvonalba. Igyekezz minden szálat megfelelően elvarrni ahhoz, hogy vegül ne okozzon fejfájást az, hogy vajon a későbbiekben hol fog visszaköszönni a trükközés. Hidd el, ha nekifutsz, hamarabb végigérsz rajta, mint gondolnád!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Az utóbbi időben abszolút magával sodort az élet, olyannyira zsúfolt életet élsz, hogy teljesen háttérbe szorulnak azok az emberi kapcsolatok, amelyek eddig fontosak voltak számodra. Mielőtt azonban a barátaid teljesen eltűnnének, érdemes mérlegelned egy pillanatra, mi a fontosabb: rohanni valami után megállás nélkül vagy időt fordítani azokra az emberekre, akikre örömben-bánatban mindig számíthatsz. Amennyiben az utóbbi következtetésre jutsz, érdemes kiszállnod egy időre mókuskerékből és felmelegítened azokat a kapcsolatokat, amelyek fontosak számodra. Hidd el, hosszútávon abszolút kifizetődő lesz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nagyszabású terveid vannak, amelyek azonban nem biztos, hogy mindenki tetszését elnyerik majd, ettől függetlenül mégis sziklaszilárdan érdemes hinned magadban, hisz ha engedsz a nyomásnak, sosem fogod tudni elérni a hegy csúcsát! Most semmi más nem fontos, csupán az, hogy te elhidd, sikerülhet és ne engedd, hogy bogarat tegyenek a füldebe, ami elbizonytalanítana. Legyen önbizalmad és kövesd az általad legjobbnak gondolt útvonalat!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Bár nem minden a terveid szerint alakul ezen a hétvégén, pillanatnyilag mégis kész vagy beletörődni ebbe, hisz nem lehet mindig pontosan kiszámítani a dolgok menetét. Bár a tervezhetőség és kiszámíthatóság híve vagy, ebben az esetben neked is könnyebbséget jelent sodródni az eseményekkel, abban bízva, hátha jó irányba visz majd a víz. A pillanatnak élj, hisz az a fontos, hogy a Mában érezd jól magad!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Legnagyobb sajnálatodra nem választhatod meg a családtagjaidat, noha időnként lelkiismeret furdalás nélkül fordítanál hátat nekik. Bármennyire is szeretnél ugyanis, egyszerűen nem tudsz zöldágra vergődni valakivel, akármennyire is erőlködsz, semmiképp nem szeretnél azonban képmutató lenni és önmagadat meghazudtolni csak azért, hogy jó kapcsolatot ápolj. Légy őszinte, de semmiképp ne ellenszenves. Próbálj toleranciát gyakorolni, nehogy te gyere ki a helyzetből negatívan és azt mondják rólad, nincs benned semmi alkalmazkodóképesség! Ügyelj azonban arra, hogy ne vetkőzz ki önmagadból csak azért, hogy másoknak szimpatikus legyél!

NYILAS (november 23-december 21)

Az eddigi körülmények megváltoznak körülötted, pontosan nem tudod azonban, hogy ez jó-e vagy mégsem, emiatt a kétség eluralkodni látszik rajtad. Annak érdekében azonban, hogy ne a feszültség határozza meg a hangulatodat, igyekezz kicsit lazábban hozzáállni a helyzethez. Nem kell mindig matekozni, mert ha beleveszel a számok sűrűjébe, nem fogsz tudni kikeveredni belőle. Csak menj és tapasztalj annak érdekében, hogy később haszonnal kamatoztathasd azt, amit most megszerzel. Ne félj az ismeretlentől!

BAK (december 22-január 20)

Valaki a közvetlen környezetedben trükközni próbál, nem éppen tisztességes eszközökkel igyekszik a célját elérni. Neked ez gyorsan feltűnik, ám nem nagyon tudod, mi tévő legyél, hisz nem feltétlenül szeretnél konfliktus helyzetbe kerülni, de azt is be kell látnod, hogy ha az illető így folytatja és te nem avatkozol közbe, senki nem fogja észrevenni, mi zajlik a háttérben. Alapvetően nem vagy ugyan konfliktuskereső, ám akármilyen nehéz is, ebbe a helyzetbe most bele kell állnod és felhívni a figyelmet arra, hogy normál esetben így nem lehet sikerhez jutni, de legalábbis negatív következmények nélkül biztosan nem. Hidd el, a nap végén büszke leszel magadra!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Olyasmivel foglalkozol, amelyből a jelek szerint semmiféle előrelépés nem várható, te azonban, bármilyen zsákutcának tűnik is a helyzet, a végsőkig ragaszkodsz hozzá. A nagy ragaszkodásban eljön azonban egy pont, amikor -bármennyire nehéz is– be kell látnod, hogy innen nem vezet már tovább út, épp ezért le kell zárnod és továbblépni. Ne kudarcként éld meg a dolgot, épülj belőle, vonj le minden konzekvenciát és keress új feladatokat, amelyekben ki tudsz teljesedni!

HALAK (február 20-március 20)

Akad valaki a környezetedben, aki csúnyán visszaélt azzal, hogy segítettél neki, gyakorlatilag a gödör legmélyéről húztad vissza, most mégis úgy viselkedik veled, mintha te lökted volna annak idején a gödörbe. Borzasztóan felháborít az illető viselkedése, ám amennyiben van ennyi önuralmad, abban az esetben ne add meg neki azt a szívességet, hogy emiatt lelkileg megtörsz, sokkal inkább érdemes felszívnod magad és úgy elengedned az életedből, hogy nem állsz vele semmilyen harci helyzetben. Igen, sajnos vannak ilyen emberek, akik vastagon kihasználják a másik segítőkészségét, ám te légy büszke magadra, hiszen az utóbbiak táborát erősíted, aki mindig készen áll harcba indulni másokért. Akik pedig az illetőhöz hasonló gondolkodással rendelkeznek, azokat érdemes hátrahagynod a saját lelki békéd érdekében.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Divat

A tökéletes nyári kinézet titka: összeszedtük a szezon legjobb felsőit, amikkel nem lehet mellélőni

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Kép

Napi horoszkóp május 23.: a Rákok átadhatják magukat a romantikának, a Szüzeknek kényes témában kell állást foglalniuk

A hét második felében is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

Kép

Indulhat a 30 napos diéta? 6 kiló mínusz 1 hónap alatt!

Nem vagy elégedett azzal, amit a tükörben látsz, ezért szeretnél búcsút inteni a felesleges kilóidnak? Ha betartod a most következő szabályokat, 1 hónap alatt 6 kilót is ledobhatsz magadról.

Kép

Ezeket a típusú autókat lopják el leggyakrabban Magyarországon

Az alábbi gépjárművek a legnépszerűbbek az autótolvajok körében!

Kép

6 munkahelyi szokás, ami igazából szorongás álruhában

Ezek a magatartásformák elsőre normálisnak tűnnek, de érdemes mélyebben is megnézni, miért alakultak ki.

Kép

Sosem kapunk választ - 7 sztár, akinek máig rejtély övezi a halálát

Naponta hallani furcsa, rejtélyes halálesetekről, amelyek bizonyos esetekben médiafigyelmet kapnak, de van hogy nem.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!