Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 22.: az Oroszlánok váratlan lehetőséget kapnak, a Mérlegek a siker kapujáig jutnak

Napi horoszkóp október 22.: az Oroszlánok váratlan lehetőséget kapnak, a Mérlegek a siker kapujáig jutnak

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 22.

KOS (március 21-április 20)

A legnagyobb bosszúságodra valaki a te érdemeiddel igyekszik mások elott tündökölni, miközben egy méter nem sok, annyit sem tett a siker érdekében. Azonnal tedd szóvá az illetőnek, hogy nem tudod, pontosan mit képzel magáról, de gondoskodni fogsz arról, hogy mindenki tudomást szerezzen a hamisságáról. Teljes joggal háborogsz, hisz rengeteget dolgoztál azért, hogy versenyben maradhass és végül a tiéd legyen a győzelem. Ne hagyd magad tehát, azt pedig főleg ne engedd, hogy valaki helyetted zsebelje be a neked járó elismeréseket!

BIKA (április 21-május 20)

Valaki segítőkészen fordul feléd, te azonban arrogánsan utasítod el, hiszen a rossz szándékot látod az illető gesztusai mögött. Úgy érzed, nem őszinte az, ahogy feléd fordul, épp emiatt reagálsz úgy, ahogy. Gyanakvásod nem alaptalan, ez azonban nem ad okot arra, hogy ilyenformán lépj fel velem szemben, el lehet valakit diplomatikusan is utasítani, nem kötelező felöklelned hirtelen felindulásból. A saját érdekedben igyekezz önuralmat gyakorolni, hisz olyan embereket is megbánthatsz, akik semmit sem ártottak neked!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy érzed, valaki egyáltalán nem kedvel, ennek okán árgus szemekkel figyeli, mikor követsz el hibát, amiért azonnal beléd köthet. A célját annyiban sikerül is elérnie, hogy folyamatosan azt érzed, hogy a maximumot kell teljesítened, abszolút a megfelelés járja át minden gondolatodat, s emiatt nem nagyon tudsz érdemi munkát végezni. Rázd le magadról ezeket a terheket, szabadulj meg a nyomástól, s légy magabiztos. Ne hagyd, hogy valaki kifejezetten ellened játsszon!

RÁK (június 22-július 22)

Valakinek a tágabb környezetedből feltűnik, hogy abszolút nem a temperamentumodról vagy híres, általában nem szoktál vezéregyéniségként egy-egy küldetés élére állni, inkább követed a többieket, alkalmazkodni viszont kiválóan tudsz. Ennek okán az illető igyekszik rád erőltetni egy nagyon kényes ügyet, ami -ugyan nagy tűrőképességgel rendelkezel- nálad is kiveri a biztosítékot. Mivel abszolút a te érdekeid számítanak ebben a helyzetben, épp ezért azonnal mondj nemet és tedd az világ számára világossá, hogy attól, mert magas a toleranciaküszöböd, még nem fogod engedni, hogy bárki bármibe belerángasson! Legyél erős és ezúttal vedd át az irányítást, mert itt most a te biztonságodról van szó!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét utolsó munkanapján váratlanul olyan lehetőség pottyan az öledbe, amelyet mindenképp érdemes megragadnod. Tulajdonképp nincs is min hezitálnod, egyszerűen csak ugorj fejest a dologba, hiszen nem minden nap kapsz visszautasíthatatlan ajánlatokat, amely ma a jelek szerint tálcán kínálkozik. Ne gondolj most a körülményekre, add át magad ennek a váratlan kihívásnak, hiszen csak így tudsz új élményeket szerezni. Majd később ráérsz mással is foglalkozni, tekints úgy a helyzetre, hogy végre van valami, ami új színt hoz az életedbe!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, valaki túl magasra helyezte a lécet veled szemben, olyasfajta teljesítményt várva, amelyet ha akarsz sem tudsz megugrani. Mielőtt azonban lelkiismereti kérdést csinálsz a helyzetből, igyekezz tudatni az illetővel, hogy ez már az a fajta magasság, ahol te nemhogy szédülsz, de egyenesen émelyegsz. Épp ezért csak akkor vállald el, ha kapsz magad mellé segítséget is, hiszen a cél egyáltalán nem a bukás vagy az indokolatlan felelősségre vonás. Keress magad mellé valakit, akire minden körülmények között számíthatsz, dolgozzátok ki a taktikát és mihamarabb induljatok útnak annak érdekében, hogy eredményesek lehessetek!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Érzésed szerint zsebedben a siker, senki nem veheti el tőled a diadalt, épp ezért gyakorlatilag hátrafelé menetben sem gondolod, hogy kicsúszhat a kezedből a siker. Nem érdemes ennyire vakmerően elbíznod magad, hisz egy váratlan fordulat mindig közbejöhet, amikor bizony meredek irányt vehetnek a történések. Bármennyire is alakulnak jól az ügyeid, érdemes mindig résen lenned és készenlétben állnod, hisz nem tudhatod, mi vár a következő lépésnél. Csakis abban a helyzetben eresztheted el magad 100%-ban, ha átlépted a célvonalat, addig minden erőddel küzdened kell. Hidd el, nagyon bánnád, ha az utolsó métereken vallanál kudarcot!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valakivel mindenáron szeretnél együttműködést kötni, akinek azonban teljesen másak az elképzelései és az elvei. Épp ezért nem tudsz mit tenni, egyszerűem el kell fogadnod azt, hogy ha az illető külön utakon jár, hogyha nem egyeznek az elképzeléseitek! Ne erőszakold másokra a saját terveidet, amennyiben nekik nem az az útjuk, mint ami a tiéd, akkor indulj el nélkülük. Nem kell nektek kötelezően egymásba kapaszkodva húzni a másikat, tanulj meg egyedül boldogulni, hisz a környezetedre apellálva mégsem élheted az életed! Menni fog, csak hinned kell magadban!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét utolsó munkanapján túlreagálsz egy bizonyos szituációt, abszolút figyelmen kívül hagyva azt a tényt, hogy ez bizony nem tesz majd népszerűbbé mások szemében. Talán az az oka ennek a fajta reakciónak, hogy mentálisan elfáradtál a hét végére, azt azonban ne feledd, hogy ez nem lehet mentség a kifogásolható viselkedésre. A fáradtságnak nem ihatják meg mások a levét, igyekezz tehát elnézést kérni attól, akit esetleg megbántottál, máskor pedig gondold végig alaposan a szituációt, mielőtt véleményt nyilvánítasz. Hétvégén mindenképp pihend ki magad a hasonló helyzetek elkerülése érdekében!

BAK (december 22-január 20)

Fontos számodra, hogy a környezeted elismerje a munkádat és azt az energiát, amit egy-egy feladatba beleteszel. Mivel azonban nem minden szituáció nehézségi foka ugyanaz, épp ezért te sem garantálhatod mindenek a sikerét, illetve nem vehetsz ilyesfajta felelősséget a nyakadba. Ne akard minden pillanatban megváltani a Világot, időnként vannak ugyanis nagyobb kihívások, amelyek bizony kétesélyesek: vagy elbuksz vagy győztesen állhatsz a dobogó legfelső fokán. Csakis magadért küzdj tehát, ne az elismerésért, nem fontos, hogy mások miként ítélnek meg, csak az, hogy a te lelkiismereted nyugodt legyen!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Számot kell vetned az eddig elvégzett munkáddal, azzal, hogy a hozzáállásoddal, a tapasztalatoddal és a tudásoddal meddig sikerült eljutnod, hiszen úgy érzed, hogy nem igazán tudsz többet kihozni a helyzetből. Amennyiben azt a következtetést vonod le, hogy bizony van még mit tenned azért, hogy maradéktalanul elégedett lehess, abban az esetben fel kell vértezned magad egy kis kitartással és tovább kell menned az úton. Bármilyen nehéz is, bármennyire is vagy fáradt, a sikerhez bizony kitartásra van szükséged! Ne add fel, majd a célvonalban kipihened magad!

HALAK (február 20-március 20)

Rosszul ítélted meg valaki képességeit, ennek köszönhetően az illető csúfos kudarcot vall. Mivel ez részben a te hibád is, épp ezért ki kell venned a részed a felelősségvállalásból, az ugyanis, hogy rákened valakire a lekvárt, nem vallana túl egyenes jellemre. Mivel te abszolút a korrektség híve vagy, épp ezért tartsd a hátad, vállald fel azt, hogy az illető csak miattad vett részt az egész dologban, majd magától, az érintettől is kérj elnézést, könnyíts ilyenformán az illető lelkén! Legközelebb alaposan mérd fel a szituációt és minden körülményt, mielőtt hozzá nem értő emberekre bíznád a Világ megváltását!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.

Kép

5 fogorvos megosztotta, mi volt a legdurvább dolog, amit a páciensei szájában látott

"Rájöttem, hogy ez egy paradicsommag volt, ami elkezdett kihajtani."

Kép

Tudtad? Újra trendi a skinny jeans, és az alábbi cipőkkel mutat jól

Nem láttuk jönni, de ha már itt van, hozzuk ki belőle a legjobbat.

Kép

Ezzel a trükkel megérkezhet az életedbe a szerelem, a pénz és a jó egészség is

Hallottál már a szexmágia óriási teremtő erejéről? Nem? Akkor itt az alkalom, hogy ezen változtass!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!