Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 22.: a Bikák mások boldogságáért dolgoznak, a Szüzek komoly elhatározásra jutnak

Napi horoszkóp október 22.: a Bikák mások boldogságáért dolgoznak, a Szüzek komoly elhatározásra jutnak
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 22.

KOS (március 21.–április 20.)

Túl sokáig hezitáltál valamin, emiatt elúszott egy komoly lehetőség arra, hogy végre valamilyen jelentős eredményt érhess el, s ehhez nem is lett volna szükség emberfeletti erőfeszítésre. Nem biztos, hogy a siker elmarad, de mivel ez az alkalom most elszállt, elképzelhető, hogy sokkal hosszabb és kacskaringósabb út vár rád. Ne hagyd azonban, hogy a kishitűséged és félelmied megakadályozzanak bármiben is, szedd össze minden bátorságodat és indulj el! Ha ehhez saját erődből kell is megmásznod a hegyet, az se ijesszen el, hisz a végén annál édesebb lesz majd a siker íze!

BIKA (április 21.–május 21.)

Nagyon keményen azon dolgozol, hogy a környezetedben mindenki elégedett legyen veled, hogy mindenkit boldognak láss, ezért a végsőkig is képes vagy elmenni. Azt gondolod ugyanis, hogy amennyiben nem felelsz a mások által támasztott elvárásoknak, nem fognak egyenrangú partnerként tekinteni rád, s így nem is fogsz érvényesülni. Érdemes azonban mérlegelned, hogy vajon megéri-e egyfolytában futni a mókuskerékben, kizárólag mások értékrendjének megfelelve, vagy inkább magadra koncentrálsz. Igen nagy tévedés ugyanis azt hinni, hogy csak akkor lehetsz boldog, ha másokat is annak látsz. Járd a saját utadat, amely a te kiteljesedésedhez vezethet!

IKREK (május 22.–június 21.)

Minél inkább igyekszel valakivel megértetni valamit, annál inkább azt veszed észre, hogy kezded feladni a saját értékrendedet, csakhogy meggyőzd az igazadról. Nem érdemes azonban a saját elveiddel szembemenni azért, hogy bárkit is a saját oldaladra állíts. Inkább engedd el az illető kezét, úgysem mégy vele semmire. Vedd észre, hogy csak az idődet vesztegeted, ezért jobban jársz, ha harag nélkül egyszerűen odébbállsz. Fontos dolgok várnak még rád, amelyek teljesítéséhez szükséged lesz az energiáidra!

RÁK (június 22.–július 22.)

Miközben fejben már elérted, amit szerettél volna, s érzed, hogy nagyon közel vagy a célhoz, ám nem várt akadályokba ütközöl, s ez hirtelen kétségbe ej. Szedd össze magad, aggodalomra semmi okod, pontosan tudod, hogy ilyenkor mi a teendő, hiszen B-terved is van, így tehát könnyűszerrel meg fogod ugrani ezt az akadályt is. Csak bíznod kell magadban, hisz rendelkezel annyi tudással, hogy nem jelenthet gondot a feladat megoldása. Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz, de jó irányba haladsz, és ha befutsz a célba, büszke lehetsz majd magadra!

OROSZLÁN (július 23.-augusztus 23.)

Olyan szituáció adódik, amikor valaki azért, hogy könnyítsen a lelkén, rád zúdítja az összes baját, ráadásul egy elég fajsúlyos ügyről van szó. Neked azonban, bármennyire is sajnálod az illetőt, nem kell mindenki terhét magadra venned, hisz előbb-utóbb összeroskadsz a sok és nehéz csomag alatt. Nem dolgot, hogy teherhordó serpaként segíts másokat a csúcsra jutni, miközben te még mindig félúton jársz. Épp ezért ne vállald túl magad, legfeljebb hallgasd meg apanaszokat, és lépj tovább anélkül, hogy osztozni karnál mások gondjaiban. Ne aggódj, ez nem önzőség, csupán annak elfogadás, hogy te egyszemélyben nem válthatod meg a világot.

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Hosszú gondolkodás és mérlegelés után komoly elhatározásra jutottál, s ezt a környezeteddel is azonnal megosztod. Noha nem mindenki fog örülni annak, milyen döntésre jutottál, próbáld megértetni velük, hogy most elsősorban a saját szempontjaidat kellett előtérbe helyezned, így nem hagyod magad befolyásolni. Tett világossá, hogy nem futamodsz meg egy olyan kihívás elől, amellyel előbb-utóbb úgyis szembe kellett volna nézned. Ha már döntöttél, nincs értelme halogatni a dolgot, egyszerűen zárj le mindent és indulj el az új felé. Ne feledd, mindig az első lépés a legnehezebb, utána már minden megy magától!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

A mai nap a tervezettnél sokkal zsúfoltabbra sikeredik, váratlan feladatokkal kell ugyanis megbirkóznod, és emiatt elég sokat bosszankodsz. Tett félre azonban az indulataidat, s rájöhetsz, hogy mindez tulajdonképp egy próbatétel, egy új kihívás, és ha jól teljesítesz, azzal elsősorban magadnak bizonyíthatod be, hogy mire vagy képes. Most könnyen kiderülhet, hogy többre, mint azt gondolni merted. Ha így állsz a dolgokhoz, sokkal hatékonyabban és eredményesebben tudsz majd dolgozni!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Olyan rejtélyt sikerül ma megfejtened, amely hozzásegíthet ahhoz, hogy egy bizonyos dologban előrelépj a célod felé. Az utolsó puzzle-darabba is a helyére kerül, s többiekhez képest igen komoly előnyre tudsz szert tenni. Az azonban már csak rajtad múlik, hogy másokkal is megosztod-e a megoldókulcsot vagy egymagad aratod le a babérokat. Amennyiben úgy érzed, hogy érdemes másokkal osztozni a sikeren, csak olyan személyeket vonj be, akiket erre érdemesnek találsz, s megbízol bennük. Különben megeshet, hogy kihasználnak és maguk akarnak majd a dobogó legfelső fokára állni. Épp ezért jól gondold meg, hogyan taktikázol!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Akad egy személy a környezetedben, akivel kapcsolatban folyamatosan az az érzésed, hogy minden tekintetben rád akarja erőlteti az akaratát, s a céljai eléréséhez eszközként igyekszik felhasználni. Neked azonban megvan a saját utad, így nem is kell hagynod magad egyetlen másodpercig sem befolyásolni. Gyorsan állítsd le az illetőt, egyértelműen és határozottan add a tudtára, hogy nem jó ajtón kopogtat, te ugyanis nem fogsz úgy táncolni, ahogyan mások fütyülnek, különösen akkor nem, ha ők akarják learatni a babérokat! Ne hagyd magad kihasználni, csakis a saját ügyeidre koncentrálj!

BAK (december 22.–január 20.)

Valakivel közös projekten dolgozol, ami igen nagy felelősséggel jár, hisz komoly eredményt várnak el tőletek. Épp ezért most semmi mással ne foglalkozz, s amíg sikerrel nem abszolváljátok a feladatot, csak erre koncentrálj, adj bele apait-anyait annak érdekében, hogy rajtad ne múlhasson a siker. Pontosan tudod, hogy mit kell csinálni, hisz megvan benned az ehhez szükséges tudás és tapasztalat, így tehát régóta kitaposott ösvényen haladsz. Ne hallgass senkire, csak a társadra és a feladatodra koncentrálj, mert most ez a prioritási sorrend! Majd utána ráérsz minden mással is törődni!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Segítesz egy hozzád közel álló személynek, de pontosan tudod, hogy a helyedben ezt nem mindenki tenné meg. De te sem vagy biztos abban, hogy helyesen cselekszel-e. Amennyiben fontos szerepet foglal el az illető az életedben, gondold át, okos dolog-e belefolyni az életébe. Ha úgy döntesz, hogy igen, ne foglalkozz azzal, mit mondanak mások. Tisztázd azt is magadban, nem veszélyes irányba mennek-e a dolgok, az ismerősüdet finoman próbáld más irányba terelni. Lehetséges, hogy te leszel az, aki meghozza a fényt az éjszakában! Nagyon dicséretes, hogy a bajban senkit nem akarsz magára hagyni!

HALAK (február 20.–március 20.)

Úgy érzed, valaki, akivel véleményt próbálsz cserélni egy teljesen hétköznapi dologban, folyamatosan provokál és bosszant, amit abszolút nem értesz, te ugyanis teljesen korrekten állsz hozzá a dologhoz. Saját magadat is megkíméled azonban, ha nem törődsz vele, nem hagyod felidegesíteni magad. Lépj tovább gyorsan az egészen. s koncentrálj inkább magadra. Nem kell neked mindent és mindenkit megérteni, ne pazarold az energiáidat arra, hogy mindenáron meggyőzz embereket a saját álláspontodról, főleg ha valaki sportot űz abból, hogy felbosszantson!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Kép

Kezdőknek ajánlott sminktermékek: A tökéletes megjelenés elérésének első lépései

Szeretnéd elkezdeni felfedezni a smink világát, de nem tudod, hogy hol kezdj? Ha kezdő vagy a sminkelésben, ne aggódj! A kezdőknek javasolt termékekkel könnyen megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbeket.

Kép

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Kép

Hatalmas az öröm: A Next Top Model Hungary sztárja, Axente Vanessa kisbabát vár!

A gyönyörű magyar modell az Instagramján jelentette be a hatalmas hírt a rajongóinak!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!