Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 21.: az Ikrek elvakultan hajtják a sikert, a Mérlegek új kihívásra vágynak

Napi horoszkóp október 21.: az Ikrek elvakultan hajtják a sikert, a Mérlegek új kihívásra vágynak

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ne feledkezz meg a horoszkópodról a hét utolsó munkanapján sem, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 21.

KOS (március 21-április 20)

Olyasfajta feladatot kapsz a hét utolsó munkanapján, amelyről a start-vonalnál tisztán látszik, hogy meghaladja a képességeidet, de mégis valahogy teljesítened kellene. Mielőtt azonban kétségbeesésedben nyúlcipőt húznál és elrohannál, igyekezz három mély légvétel után érett és logikus gondolkodással felépíteni a taktikát és bátran nekiindulni a dolognak. Mivel egyszerűen nincsen más választásod, ha el akarod kerülni a felelősségre vonást, épp ezért ugorj fejest a dologba. Ne feledd: ha meg sem próbálod, az komolyabb következményeket vonhat maga után, mint az, ha legalább a meglévő tudásod szerint beleadsz apait-anyait! Ne félj a kihívástól!

BIKA (április 21-május 20)

Rendkívüli módon fel vagy villanyozva, olyasféle hírt szeretnél ugyanis megosztani másokkal, amelyek egyszer, s mindenkorra megszüntethetik a bizonytalanságot körülötted. Mielőtt azonban világgá kürtölnéd a dolgot, igyekezz belegondolni, hogy bizony akadhatnak olyanok is, akik nem feltétlenül örülnek majd veled őszintén, akik irigyek lesznek rád és lehúzhatják a lelkesedésed. Ennek elkerülése érdekében tehát érdemes egyelőre csak a közvetlen környezeteddel megosztanod a terveidet, ők jól ismernek, a javadat akarják és nem fognak keresztbe tenni neked. Fogadd meg az általuk adott hasznos és építő jellegű tanácsokat, hisz ők csakis a javadat akarják!

IKREK (május 21-június 21)

Olyannyira hajtod a sikert, hogy elkerüli a figyelmedet egy fontos részlet, emiatt hiba csúszik a számításodba. Amennyiben ráérzel arra, hogy hol rontottad el, ne húzd az időt, mielőbb fordulj vissza és korrigálj. Ha időben sikerül észrevenned a hibát és azt ki tudod javítani, eléred kívánt eredményt, ám amennyiben nem figyelsz erre, később fog majd kellemetlen perceket okozni a dolog. Éppen ezért nem érdemes behunynod a szemed, hisz attól a probléma még megmarad. Ne feledd, minél előbb felismered, hogy félresiklottak a dolgok, annál kevesebb időt pazarolsz el feleslegesen!

RÁK (június 22-július 22)

Minél hamarabb szeretnél pontot tenni egy bizonyos dolog végére, ennek érdekében igyekszel gyorsítani a tempón, épp ezért gyakorlatilag elered azt a fázist, amikor ész nélkül rohansz előre. Mivel azonban komoly következményekkel járhat, ha nem korrigálsz időben, ennek okán érdemes lenne lassítanod, hogy megfelelőképp koncentrálhass, majd aztán nyugodt lelkiismerettel kapcsolódhass ki, amennyiben pont került valamennyi feladat végére. Kapkodnod nem kell, gondos előkészítés után, a megfelelő taktika alkalmazásával vesd bele magad a feladatokba, hidd el, a nagyobb koncentráció nagyobb sikereket is tartogat!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Kissé fura helyzetbe kerülsz a hét utolsó munkanapján, hisz a körülötted zajló eseményekben nagyjából inkompetensnek érzed magad, bármennyire is próbálsz, egyszerűen nem tudsz érdemben hozzátenni a folyamat alakulásához. Érdemes azonban végiggondolnod, hogy ki az a személy a környezetedben, akiben megbízhatsz olyannyira, hogy ha segítséget kérsz tőle, egyrészt nem él vissza vele, másfelől pedig nem kürtöli világgá a dolgot. Megoldáscentrikusan gondolkodjatok, oszd meg őszintén az illetővel minden kételyed és hallgass rá, amennyiben tapasztaltabb nálad! Lehet, hogy a helyzet mégsem olyan drámai, mint amilyennek az első pillanatban gondoltad!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Nem tudtál nemet mondani senkinek, aki szembe jött veled, ennek pedig az lett az eredménye, hogy a hét utolsó munkanapjára gyakorlatilag roskadozol a feladatok terhe alatt. Emiatt dühös vagy magadra, hisz számtalanszor kerültél már ugyan hasonló helyzetbe és akkor mindig meg is fogadtad, hogy nem leszel mások teherhordó sherpája, valahogy mégis túl gyenge vagy ahhoz, hogy nemet mondj. A saját érdekedben azonban érdemes legközelebb visszafognod magad, hisz rendkívül kimerítő a túlcsorduló megfelelni akarásod, fogadd el, hogy neked is csak két kezed van és nem tudsz többfelé szakadni sem. Annyi terhet vállalj magadra, amennyit még biztosan el tudsz gond nélkül viselni, különben csak kellemetlen helyzetbe sodrod magad, hiszen mások várják az eredményt, te viszont semmi érdemlegeset nem tudsz majd előbb-utóbb felmutatni. Vedd figyelembe a saját határaidat!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kezdesz kissé ráunni a monotonitásra, új kihívásokra vágysz, akár veszélyes kalandokba is belevágnál annak érdekében, hogy kicsit felpezsdítsd az életet magad körül. Mielőtt azonban vásárra vinnéd a bőrödet, igyekezz végiggondolni, mely terved milyen kockázattal járna és csak akkor vágj bele bármibe is, ha a testi épséged és a lelki egyensúlyod nem kerül a kockázati lista legtetejére. Ne feledd, csak egy életed van, érdemes tehát úgy kihasználnod, hogy a sikerélmények megtölthessék az emlékkönyvedet, méghozzá azok az élmények, amelyek a pozitív kategóriából valók! Tegyél meg minden tőled telhetőt a saját boldogságodért!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Hamisságot sejtesz egy bizonyos ügy hátterében, ennek okán szeretnéd egyfajta, detektíveket megszégyenítő tervvel lerántani a leplet a dologról. Vigyázz azonban, az éremnek két oldala van, nem biztos tehát, hogy mások nem fognak megakadályozni a terved nyélbeütésében, könnyen lehet, hogy mindent megtesznek majd azért, hogy keresztbe tegyenek neked, ez pedig korántsem biztos, hogy pozitívum lehet számodra. Mérlegeld, hogy mennyire szeretnél belefolyni olyan ügyekbe, amelyekhez gyakorlatilag semmi közöd, mégis izgatják a fantáziádat. Ha nagy a kockázat a dologban, illetve a te érdekeid is sérülhetnek, akkor egyszerűen jegeld a túlbuzgásodat, hidd el, hosszabb es rövidebb távon is jobban megéri!

NYILAS (november 23-december 21)

Minden körülmények között ragaszkodsz ahhoz, hogy a lehető legtisztességesebb eszközökkel érd el a kitűzött céljaidat, hogy az utad során ne árts másoknak, s ne gázolj át senkin. Ez az, ami olyan népszerűvé tesz a környezetedben és követendő példa mások számára. Azt azonban el kell fogadnod, hogy nem mindenki a fair-play híve, vannak bizony olyan emberek, akik lelkiismeret furdalás nélkül tapossák az útitársaikat a földbe a saját önös érdekük okán. Az Élet már csak ilyen és akármennyire is szeretnél becsületes maradni, mindig lesznek olyan emberek, akik nem feltétlenül lesznek korrektek másokkal szemben. Nem tudsz mit tenni ellene, s nem érdemes végeláthatatlan vesszőfutásba kezdeni. Igyekezz úgy tekinteni ezekre a helyzetekre, mint amelyek megerősítenek, s messziről kerüld el azokat az embereket, akik az életről másként gondolkodnak!

BAK (december 22-január 20)

Egy bizonyos ügy kapcsán gyakorlatilag a bolhából csinálsz elefántot, ahelyett ugyanis, hogy a helyén kezelnéd a kialakult helyzetet, te mégis hagyod, hogy a körülmények irányítsanak, ezáltal kezd rajtad úrra lenni a kétségbeesés. Mivel azonban rendelkezel elegendő tudással és tapasztalattal, épp ezért lazíts egy kicsit, teljesen feleslegesen görcsölsz, egyszerűen csak arra koncentrálj, hogy a legjobb tudásod szerint oldd meg a feladatot, s ne okozz se magadnak, se másoknak csalódást. Higgy magadban, bízz abban a tudásban, amelyet az elmúlt években sikerrel sajátítottál el, fuss neki és menni fog minden, mint a karikacsapás! Hidd el, ha lazítasz egy kicsit, egyszerűbben tudsz majd túllendülni az egészen!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hosszú, áldozatos munka végre meghozza a gyümölcsét, számodra fontos emberek ismerik el ugyanis a teljesítményedet, amely rendkívüli büszkeséggel tölt el, hisz most bizonyosságot nyert az, hogy noha nem mindig látszik, ennek ellenére igenis figyelemmel kísérik az utad, tetteid és szavaid nyomot hagynak bennük. Boldoggá tesz a tudat, hogy nem hiába fektettél annyi időt és energiát a számodra különös jelentőséggel bíró dolgokba, hisz most minden befektetés megtérülni látszik. Élvezd a sikert, fürödj a népszerűségben és igyekezz bezsebelni minden elismerést. Arra ügyelj azért, hogy el ne szállj nagyon, mert annál nehezebb lesz majd visszatérni a Föld nevű bolygóra!

HALAK (február 20-március 20)

Az esetek döntő többségében az őszinteség híve vagy, csakis akkor mész bele ferdítésekbe és kegyes hazugságokba, ha tudod, hogy az igazság nagyon fájna a másiknak és megbántanád vele. Mások azonban nincsnek tekintettel erre, melynek ma ékes bizonyítéka, hogy valaki egyszerűen az arcodba vág valamit, ami iszonyúan mellbevágóan hat rád. Az illető azonban egyetlen percig nem gondol bele, hogy mit okoz azzal, amit és ahogy mond és ez mély sebet ejthet a lelkeden. Bármilyen fájó, el kell fogadnod, hogy nem mindenki olyan, amilyen te vagy, nem mindenki veszi tehát figyelembe mások érzéseit és nem mindenki választja meg a helyzetnek megfelelő stílust. Az bizonyos, hogy senkinek nincs joga ugyan ilyen stílusban beszélnie veled, épp ezért ne foglalkozz a továbbiakban az illetővel, hisz neked is van méltóságod!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Két év alatt 200 milliót kerestem OnlyFans modellként: elárulom, mi a siker ára

A neve elhallgatását kérő OnlyFans modell története elképesztő. A megszólalót a továbbiakban nevezzük Elaina-nak.

Kép

A kannibalizmussal vádolt Armie Hammer után exfelesége is megszólalt: „Ő volt a legrosszabb”

Korábban még nem adott interjút Elizabeth Chambers, most viszont megtörte a csendet.

Kép

Micsoda? Endometriózisra is utalhat, ha a következő dolgot tapasztalod menzeszed alatt

Talán eddig azt hitted, ez a kellemetlen, „cikis” dolog csak téged érint, de ez nem így van.

Kép

Brendan Fraser vallomását nem lehet kibírni könnyek nélkül: túlsúlyos és autista fia drámája sokat segített neki

Brendan Fraser aranyszobrocskára esélyes a legjobb színész kategóriájában a 2023-as Oscar-gálán A bála című filmben nyújtott alakításáért.

Kép

Napi horoszkóp február 9.: a Bikáknak valaki önzetlen segítséget nyújt, az Ikrek a szokásosnál nagyobb volumenű feladatot kapnak

A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Megszakad a szívünk Christina Applegate bejelentése miatt

Ezt nem bírják könnyek nélkül a rajongók.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!