Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 20.: a Rákok a változás szelét érzik, a Mérlegeket nagy boldogsággal tölti el egy bizonyos dolog

Napi horoszkóp október 20.: a Rákok a változás szelét érzik, a Mérlegeket nagy boldogsággal tölti el egy bizonyos dolog
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégén is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP oKtÓbEr 20.

KOS (március 21-április 20)

Valaki akaratán és tudtán kívül olyasmivel bánt meg, amiről nem is gondolta volna, hogy ilyen mély nyomot hagy majd benned. Ne haragudj rá, hisz egyáltalán nem ez volt a szándéka, sokkal inkább próbálta volna egy bizonyos üggyel kapcsolatban felnyitni a szemed, te azonban túl hevesen reagáltál. Érdemes elgondolkodnod azon, hogy talán azért fájt annyira a dolog, mert az illetőnek igaza van. Amennyiben megpróbálsz a sértettségedtől elvonatkoztatni, meg fogod látni, hogy tényleg csak a jószándék vezérelte! Mondj érte köszönetet!

BIKA (április 21-május 21)

Szép nyugodtan haladsz előre, nincs rajtad semmiféle nyomás, felszabadultan teszed a dolgod, abszolút nem aggódsz a körülmények miatt. Egy kis egészséges óvatosság azonban soha nem árt, hiszen bármikor bekövetkezhet valamilyen váratlan, akár súlyos következményekkel fenyegető fordulat. Sokan megirigyelhetnék azonban a magabiztosságodat és a talpraesettségedet, hisz te vagy az a személy, aki minden körülmények között tudja, hogy mit és miért kell tennie a katasztrófahelyzetek elkerülése érdekében!

IKREK (május 22-június 21)

Bár a hét végére kissé kimerültnek érzed magad, a mai napon mégis olyan kihívások elé nézel, amelyek teljesen lázba hoznak. Olyannyira izgatott vagy emiatt, hogy abszolút megfeledkezel arról, mennyire elfáradtál, s gyakorlatilag csak vonszoltad magad az úton. Szedd össze minden erődet és energiádat, lásd a célod magad előtt és mihamarabb indulj neki a nagy kalandnak, mert ez most egy kiváló lehetőség arra, hogy valami olyasmit alkoss, amiről sokáig beszélnek majd az emberek! Pihenni pedig ráérsz a hosszú hétvége következő napjaiban!

RÁK (június 22-július 22)

A változás szelét érzed, úgy gondolod, most jött el a megfelelő alkalom arra, hogy a régóta dédelgetett álmaidat megvalósíthasd, hisz végre rendelkezésre állnak azok az eszközök, amelyek ehhez szükségesek. Amennyiben pontosan tudod az úrirányt, s megvan a terved is, ne késlekedj, kezdj bele gyorsan a nagy kalandba, amelynek a végén te is megbizonyosodhatsz róla, hogy érdemes volt kivárni az alkalmas pillanatot, amit az eredmény is igazol majd. Indulj, mert amit ma megtehetsz, azt nem jó ötlet holnapra halasztani!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Minden erőddel egy általad kiemeltnek tartott ügyön dolgozol, és olyannyira koncentrálsz a feladatra, hogy eközben nem is veszed észre a körülötted zajló eseményeket. Érdemes tehát egy kicsit lassítani és nyitni a világ felé, különben fontos lehetőségeket szalasztasz el, s kellemes élményekről maradhatsz le. Hidd el, azzal, ha a figyelmedet nem csak egyetlen dologra fordítod, nem kockáztatod az eredményt, viszont nem mész el más, számodra ugyancsak fontos ügyek mellett. Mellesleg egy nap csak 24 órából áll, s ezt kell okosan beosztani, hogy lehetőség szerint mindenre jusson valamennyi időd. Rajtad múlik, milyen lehetőségeket tudsz megragadni, s melyeket kell elengedni.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Megviselt mindaz, ami mostanában veled történt, ezért nem vágysz társaságra, hanem inkább magadban lennél. Ha úgy érzed, ez megnyugvást jelent, hát válaszd a magányt. De lehet, hogy könnyebben jutsz túl ezen a holtponton, ha mégis találkozol néhány kedves ismerőssel. Még az is elképzelhető, hogy akad köztük valaki, a barátinál szorosabb viszonyt is el tudna képzelni veled. Vedd észre, ha valaki tényleg közeledni próbál, s ha már késznek érzed magad egy új párkapcsolatra, nyiss felé és adj egy esélyt a dolognak. Amennyiben még nem vagy alkalmas erre, ezt is mindenképpen jelezd, és kérj egy kis időt. Ha az illetőnek elég fontos vagy, megérti ezt, s még talán hajlandó is lesz várni rád.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyasmi történik veled, ami nagy boldogsággal tölt el, s nem is mered elhinni, hogy ez a dolog tényleg bekövetkezett. Bármennyire is valószínűtlennek tűnik azonban, nyugodtan kinyithatod a szemedet, mert nem álmodsz. Ráadásul megérdemled a sikert, hiszen sok munkát fektettél bele, s jó ideje küzdesz érte. Most nincs más hátra, mint meghívni a barátaidat, hogy velük koccintva ünnepelhesd meg azt, amit a saját erődből elértél.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Össze-vissza járnak a gondolataid, ide-oda cikáznak, emiatt nem tudsz megfelelően koncentrálni arra, ami most a kötelességed. Mivel hosszútávon ez semmi jót nem terem majd neked, igyekezz elvonulni egy rövid időre a világ elől és próbáld meg rendezni a gondolataidat, mert az ilyen dekoncentráltság nagy bajba is sodorhat, mivel így sokkal könnyebben hibázhatsz. Ezt mindenképpen igyekezz elkerülni, s előzd meg a bajt! Meglátod, sokkal hatékonyabban tudsz majd dolgozni, ha sikerült mindent helyre tenned magadban! Ne aggódj, meg fogja érteni mindenki, hogy most egy kis időre van szükséged!

NYILAS (november 23-december 21)

Úgy érzed, mindenképp el kell mondanod a véleményed egy hozzád közel álló ismerősödnek, mielőtt mások teszik meg, biztosan kendőzetlen formában. Lehet, hogy első hallásra bántó lesz neki tőled hallva is, de Te még mindig szofisztikáltabban tudod közölni vele, mint mások. Nehéz teher ez neked is, amelyen igyekszel túl esni minél hamarabb. Szedd össze a gondolataid, ülj le és beszélj vele. Hidd el, tonnákkal leszel könnyebb utána!

BAK (december 22-január 20)

Határozott álláspontot képviselsz egy bizonyos dologgal kapcsolatosan, ám rá kell jönnöd, hogy teljesen egyedül vagy a véleményeddel, emiatt azonban olyan érzésed van, mintha folyamatosan a széllel szemben mennél, ami ugyanis számodra egyértelmű, az mások számára egyenesen elfogadhatatlan. Nem érdemes túl sok energiát fektetned abba, hogy mindenáron a saját oldaladra állítsd őket, igyekezz elfogadni, hogy ezt az utat egyedül neked kell kitaposnod, de motiváljon a tudat, hogy ezzel maradandót alkothatsz. Menj csak előre, hiszen így másoknak is bebizonyíthatod, hogy teljes joggal álltál ki a saját álláspontod mellett!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Időben sikerül elvégezned a mára ütemezett teendőket, így jut arra is, hogy minden más, eddig háttérbe szorult ügyet el tudj intézni. Ez nagyon megnyugtat, mert nem is mertél korábban belegondolni, hogy meddig lehet még halasztani azokat a dolgokat, amelyeknek már régen pontot kellett volna tenni a végére, ám mivel te sem vagy időmilliomos és egy nap csupán 24 órából áll, nem sikerült időt és energiát szentelned rájuk. Most, hogy el tudod végezni ezeket is, sokkal nyugodtabb leszel, hisz nincsen már semmilyen nyomasztó adósságod.

HALAK (február 20-március 20)

Kissé tapasztalatlannak és elveszettnek érzed magad egy bizonyos szituációban, amelyhez hasonlóba még nemigen kerültél azelőtt. Ahelyett azonban, hogy kapkodni kezdenél, koncentrálj arra, hogy ha már ezt dobta a gép, valamiképpen a végére kell járnod a dolognak. Szóval tedd a dolgodat, mint ahogyan eddig,s amiatt sem kell aggódnod, hogy nem lesz, aki segítsen. Fogadd el, ha mások több tapasztalat birtokában esetleg megpróbálnak a helyes útra terelgetni, hisz ők ezúttal jobban tudják nálad, mi a megoldás. Legközelebb pedig már te is tudni fogod, hogy mit kell csinálni ilyen helyzetekben.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Kép

Kezdőknek ajánlott sminktermékek: A tökéletes megjelenés elérésének első lépései

Szeretnéd elkezdeni felfedezni a smink világát, de nem tudod, hogy hol kezdj? Ha kezdő vagy a sminkelésben, ne aggódj! A kezdőknek javasolt termékekkel könnyen megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbeket.

Kép

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Kép

Hatalmas az öröm: A Next Top Model Hungary sztárja, Axente Vanessa kisbabát vár!

A gyönyörű magyar modell az Instagramján jelentette be a hatalmas hírt a rajongóinak!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!