Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 20.: a Mérlegek pozitív eredménnyel zárnak egy fontos ügyet, a Vízöntők csapatban bizonyíthatnak

Napi horoszkóp október 20.: a Mérlegek pozitív eredménnyel zárnak egy fontos ügyet, a Vízöntők csapatban bizonyíthatnak

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 20.

KOS (március 21-április 20)

Váratlanul jött impulzus ad mára nagy lendületet, amelynek köszönhetően olyasféle eredmények elérésére lehetsz képes, melyek a kivételes kategóriából valók. Légy tehát büszke magadra, törekedj arra, hogy ne érjenek el a negatív energiák, nagy előnyöd, hogy elfogadod az életet úgy, ahogyan van, és nem frusztrál semmi. Időnként ilyen napokra is szükség van, amikor apró dolgok annyira feldobnak, hogy óriási lendületet kapsz! Ma minden rendben van körülötted!

BIKA (április 21-május 20)

A legnagyobb megdöbbenésedre olyasvalaki igyekszik rád terhelni az ő felelősségét, akiről tulajdonképp soha nem feltételezted volna az ilyesfajta inkorrekt lépést. Mivel azonban az illető semmiképp nem akar beleállni a helyzetbe, épp ezért kihátrál, te pedig magadra maradsz. Nincs időd hezitálni, annál pedig egyenesebb ember vagy, mint hogy felhúzd a nyúlcipőt, így állj bele a dologba és gyorsan tisztázd magad, mielőtt mindenki megorrol rád egy olyan dolog miatt, amelyhez semmi közöd. Amennyiben szükségét látod, lelkiismeretfurdalás nélkül nevezd is meg azt a személyt, akinek a kialakult helyzet köszönhető. Ne aggódj, ez nem árulkodásnak, hisz itt most a te becsületed forog kockán!

IKREK (május 21-június 21)

Hosszú ideje vársz a nagy kiugrási lehetőségre, amellyel minden szempárt magadra irányítasz, emiatt sok mindenbe belekezdenél szíved szerint. Mivel azonban előbb-utóbb nevetség tárgyává válhatsz, így talán jobban teszed, ha alaposan végiggondolod, hogy miben érdemes bizonyítanod a tehetségedet. Nyilvánvalóan nem szeretnéd szürke kis egérként leélni az életedet, de az sem lehet cél, hogy magadra vedd az udvari bolond sapkáját és ugyan mindenki rád figyeljen, de egyúttal szánakozó szempárokat láss. Nem hajt a tatár, gondold végig, miben szeretnél bizonyítani!

RÁK (június 22-július 22)

Mindig túl nagy terheket vállalsz magadra -sokszor másokét is- annak érdekében, hogy minden körülötted élőnek könnyebb legyen az élete. Elég nemes jellemre utal ez az önfeláldozás, ám mégis nagy hátrányodra van, hisz előbb-utóbb minden teher alatt egyszerűen össze fogsz roskadni. Nem történik ez ma sem másképp, olyasmit veszel a nyakadba, ami jócskán meghaladja a képességeidet, így nem igazán látod a kiutat belőle, valakinek a helyzetén azonban mindenképp könnyítettél. Gondold végig, hogy kézben tudod-e tartani a dolgokat, avagy jobban jársz, ha bevállalod, hogy van, ami rajtad is túlnő. Semmiféle zsákot nem kell a hátadra venne, pláne ha az nem a sajátod! Mérlegelj tehát, hogy miként jársz a legjobban!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Sikerül egy viszonylag egyszerű helyzetet olyannyira túlbonyolítanod, hogy igazán te, magad sem tudod, miként jutottál idáig, ráadásul mások is elég nehéz szituációba kerülnek ezáltal. Amíg nem késő tehát, addig igyekezz a legjobbat kihozni a dologból, hiszen nyilvánvalóan nem érdeked az, hogy mindenki a szakad szélén egyensúlyozzon, csak mert te nem mérted be megfelelően a távolságot. Nyugodj meg, ne ess kétségbe, tegyél meg minden tőled telhetőt azért, hogy sikeresen kerüljetek ki a kalamajkából, kérj elnézést mindenkitől és a jövőben igyekezz a helyükön kezelni a dolgokat!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Borzasztóan fáradt vagy a hét közepére, egészen idáig minden szuszt kihajtottál magadból, épp ezért csökken a teljesítőképességed is. Ez előbb-utóbb feltűnik majd a feletteseidnek, akik bizony nem a lojalitás mintaképei, ennek okán könnyen felelősségre vonhatnak. Tegyél meg mindent azért, hogy a legjobbat hozd ki magadból, úgy igyekezz azonban megszervezni a tennivalókat, hogy maradjon időd a pihenésre is. Munka után kapcsolódj ki, nézz meg egy filmet, olvass, igyál meg egy finom teát, ne akard túlteljesíteni azt, amire valójában képes vagy!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Ma végre pozitív eredménnyel zárul valami, amin gyakorlatilag éjt-nappallá téve dolgoztál, abszolút nem kímélve a magad és körülötted élők idegrendszerét sem. Mostanra azonban megnyugodhatsz és elégedetten tekinthetsz arra a produktumra, ami ugyan egyedül a te kezed munkáját dicséri, de a környezeted toleranciája nélkül semmire nem mentél volna. Épp ezért vond be őket az ünneplésbe és légy hálás nekik azért, hogy mindenben támogattak. Ünnepeljétek meg méltóképp az elért eredményt, hisz az eredmény közös érdemetek!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Jelen pillanatban minden teher rád hárul, nem tudsz senkinek átadni belőle, ez azonban minden energiádat felemészt. Mivel egyelőre ez nem is látszik megváltozni, épp ezért rajtad a sor, hogy felállj, végy egy nagy levegőt és nekifuss a megoldandó feladatoknak. Ne a nehézségi fokot nézd, csupán azt, hogy ebben a formában ez mindig is egy megoldhatatlan egyenlet marad majd. Egyedül is meg tudod csinálni, csak hinned kell magadban és abban, hogy az akaraterőddel fel fogsz érni a csúcsra. Ugyanakkor mihamarabb igyekezz mindenkivel tudatni, hogy nem a teherhordó vagy, aki mindenki zsákját cipeli!

NYILAS (november 23-december 21)

Annak idején a szőnyeg alá sepertél egy komoly problémát, amely ma bizony visszaköszön, méghozzá elég negatív formában. Ne ess azonban kétségbe attól, hogy nincs más menekülő útvonalad, felelősségtudattal állj bele a helyzetbe és higgy abban, hogy ezúttal képes leszel megoldani, ha szembenézel vele. Gondoskodj arról, hogy minden szálat varrj el ezzel az üggyel kapcsolatosan, hogy a későbbiekben ne zavarhasson semmiben. Most erre koncentrálj leginkább, hogy aztán ne legyenek emiatt álmatlan éjszakáid!

BAK (december 22-január 20)

Eddig ugyan igyekeztél titkolni, de hatalmas lépésre készülsz, amely egyszer, s mindenkorra megváltoztathatja az életedet. Mivel azonban mostanra úgy érzed, hogy teljes mértékben készen állsz, így nyugodtan megoszthatod a környezeteddel is a nagy hírt. Bizonyosan lesznek, akik nem örülnek majd veled felhőtlenül, te azonban biztosíts minden aggódót, hogy ez nem egy hirtelen meghozott döntésed eredménye, sokkal inkább alaposan átgondolt, eltervezett célról van szó, amit kitűztél magad elé. Tisztában vagy a veszélyekkel, de ha soha nem próbálod meg, nem is fogod elérni a sikert, s a határaiddal sem leszel tisztában. Ha sikerül megnyugtatnod a hozzád közelálló személyeket, ők is rá fognak jönni, hogy ez most nagyon fontos neked!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kitűnő csapatjátékosként viszonylag gyorsan fel tudod venni a tempót a társaiddal, mely ma különösen nagy előny lesz, hisz fontos célért küzdötök valamennyien. Épp ezért nem is érted egyik-másik csapattag egy-egy lépését, hisz ebből inkább azt a következtetést vonod le, hogy ők inkább a saját önös céljaik érdekében képesek lelkiismeret-furdalás nélkül átgázolni bárkin csak azért, hogy a győzelmi serleget a kezükbe vehessék. Mivel neked van egy stabil értékrended, amit nem adnál fel még versenyhelyzetben sem, csak addig harcolj, amíg át nem kell lépned ezt a bizonyos határt. Hidd el, ha mégis úgy döntesz, hogy az elveidet félretéve küzdesz, nagyon keserű szájízzel állsz majd fel a dobogó legfelső fokára. Soha ne felejts el embernek maradni!

HALAK (február 20-március 20)

Rendkívüli módon szeretnél elérni valamit, ami jelen pillanatban elég távol esik tőled. Mivel azonban borzasztóan vágysz erre a bizonyos dologra, épp ezért gyakorlatilag egy csőbe szorult fejjel, elvakultan küzdesz, hogy elérd. Légy azonban óvatos, hisz a nagy elvakultságod miatt nem biztos, hogy racionálisan képes vagy értékelni a fennálló helyzetet, így megvan az esély arra is, hogy esetleg nagyobbat buksz, mint amennyit nyersz a dologgal. Nyisd ki a szemedet, s igyekezz józan ésszel mérlegelni minden kockázatot!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

5 apró változtatás, aminek hála jobban indul a napom

Nem kell nagy dolgokra gondolni. Nem kell óriási változtatásokat eszközölni. Megbilleni nem fog ezek miatt az életed, pont ellenkezőleg: minden a helyére kerül. Az ÉvaMagazin.hu összeállítása.

Kép

Tudtad? A The Last of Us csillagának öccse közel 3 éve nőként éli az életét

A The Last of Us színésze, Pedro Pascal mérhetetlenül büszke 30 éves húgára.

Kép

Megtaláltuk az új kedvencedet: eláruljuk, melyik az a hatóanyag, ami még a C-vitaminnál is népszerűbb lesz idén

Azok, akik valóban képben akarnak lenni a legújabb és leghasznosabb arcápolási trendekkel, azok mindenképpen elolvassák ezt a cikket!

Kép

Lábfétis: egyre többet hallunk róla, de mit jelent pontosan?

Eláruljuk, miért a lábfétis a leggyakoribb fétis a világon.

Kép

Csak egy hete használom, mégis őrületes az eredmény: Próbáld ki ezt a receptet a puffadás ellen!

Ha még nem találtad meg a neked való receptet a puffadásra, itt egy újabb variáció.

Kép

A monogámián túl! 5 híres ember, aki felvállalta poliamor vagy nyitott kapcsolatát

Ugyan a non-monogámiáról máig nagyon kevesen beszélnek nyíltan, valójában egyre növekszik azoknak a tábora, akiket éppen a többszerelműség vagy a nyitott kapcsolat tesz boldoggá.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!