Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 20.: A Bikák nagy áttörésre készülnek, a Bakok szorosabbra fűzhetik a szálakat valakivel

Napi horoszkóp október 20.: A Bikák nagy áttörésre készülnek, a Bakok szorosabbra fűzhetik a szálakat valakivel

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét második felére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 20.

KOS (március 21-április 20)

Valaki a környezetedben mindenáron szeretne megértetni veled valamit, te azonban jelen pillanatban nem vagy vevő az illető mondanivalójára. Mivel azonban ő csak jót akar a túlbuzgásával, ne hárítsd el arrogánsan, ehelyett igyekezz szofisztikált formában és diplomatikusan tudatni vele, hogy köszönöd, nem kéred a jó tanácsait, elboldogulsz egyedül is. Amennyiben sokat jelentesz számára, abban az esetben gond és harag nélkül meg fogja érteni, hogy ez most a te utad és nincs szükséged arra, hogy ő feltétlenül fogja a kezed és vezessen!

BIKA (április 21-május 20)

Hatalmas áttörést készülsz elérni egy olyan páratlan ötlettel, amely hirtelen pattant ki a fejedből a hét második felében. Azonnal világgá is kürtölöd, hogy mivel kívánsz berobbanni a köztudatba, emiatt azonban többen azt hiszik, hogy hirtelen elfogyott belőled a józan ítélőképesség és ennek bizony hangot is adnak. Mivel a hirtelen ötleteknek mindig az a hátulütőjük, hogy irgalmatlan nagyot lehet bukni velük, épp ezért mielőtt ész nélkül fejjel rohannál a falnak, igyekezz lehűteni magad és végigzongorázni az egészet. Nem biztos, hogy ezután is olyan nagyon akarni fogod, ezért nem érdemes soha semmit idő előtt kikotyognod!

IKREK (május 21-június 21)

Egy olyan személy próbálja elhitetni veled, hogy az ő mércéjének kell megfelelned, aki tulajdonképp egyenrangú kollégád és semmivel sem tett le többet az asztalra, mint amit neked sikerült. Épp ezért mielőtt engednél a negatív előjelű befolyásnak, rázd meg magad és állj ki az igazadért! Határozottan tudasd az illetővel, hogy ez bizony nem az a műsorszám, ahol ő fütyül, te pedig ütemre táncolsz! Ne hagyd magad, hisz ha most nem emelsz szót, akkor örökké a mások által elhelyezett mércéket próbálod majd átugrálni! Ugye neked sem ez az életcélod?

RÁK (június 22-július 22)

Dörzsöltségednek köszönhetően gyorsan átlátsz a szitán, amikor valaki igyekszik bevinni az erdőbe egy bizonyos üggyel kapcsolatban. Nem is érted, hogy feltételezhette, hogy ennyire naiv vagy, a Napnál is világosabb ugyanis számodra, hogy mi az illető hátsó szándéka, mi több a miértekkel is pontosan tisztában vagy. Ne húzd tehát az időt, egyértelműen tudasd vele, hogy nem, nem vagy vevő a vakítására, dioptriák nélkül is pontosan látod ugyanis, hogy mi áll a dolgok mögött. Még jó, hogy van benned ennyi rafinéria!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Példaértékű céltudatosságod és kitartásod ma végre zamatos gyümölcsöt terem számodra, belekóstolhatsz ugyanis a sikerbe, mely rendkívüli büszkeséggel tölt el. A hét második felében ilyenformán tehát bizonyosságot kapsz az Élettől, kevesen tartottak volna ki ilyen hosszútávon, te azonban szerencsére mindig találtál valakit vagy valamit, amibe belekapaszkodhattál. Hálás lehetsz azoknak, akik támogattak, épp ezért ne feledkezz meg róluk, hisz nélkülük nem állhatnál ma a dobogó tetején. Egy darabig ne vállalj nagyobb volumenű dolgokat, hisz neked is szükséged van némi kikapcsolódásra, mielőtt újra fejest ugrasz bármilyen kalandba. Élvezd ki az elért sikert!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Az utóbbi időben túl sokat aggodalmaskodtál egy bizonyos dolog miatt, ennek okán nem-igen tudtad olyanformán élvezni az életet, ahogy mások élvezik. Ennek azonban, úgy tűnik, ma végre vége, pontot tehetsz ugyanis az ügy végére, ráadásul abszolút haszonnal jöhetsz ki a helyzetből. Hálás lehetsz azoknak, akik támogattak és melletted álltak, nélkülük biztosan nem lett volna lehetőséged az elejétől a végéig viszonylag zökkenőmentesen végigvinni kitűzött célodat. Ünnepeljetek tehát együtt, koccintsatok a közösen elért sikerre!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Végtelennek tűnő vesszőfutás utána hét második felében végre kedvező fordulatot vesznek az események, te pedig elégedetten tekintesz arra a mesterműre, amely a siker felé halad. Teljessen hátra azonban egyelőre nem dőlhetsz, bármikor jöhet ugyanis egy váratlan fordulat, ami egész embert kíván. Épp ezért légy résen annak érdekében, hogy amennyiben a szükség úgy hozza, azonnal cselekedhess. Csak módjával igyál a medve bőére!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyasmire vesztegetsz túl sok időt, aminek láthatóan nem lesz egyenesen arányos a haszna a befektetett munkával. Épp ezért érdemes elgondolkodnod azon, hogy más kihívások után nézel, ez ugyanis zsákutca, amiben jelenleg vesztegelsz. Egyet mindenképp tarts szem előtt: csak olyasféle dologba vágj bele, amiben van fantázia és sikert tartogat, arra ugyanis a legkevésbé sincs szükséged, hogy újabb kudarcokat élj meg és ismét csak a romokat takarítsd magad után. Biztosan van az a kaland, ami a leginkább fekszik a képességeidnek és a nem a lehetetlenre vállalkozol vele!

NYILAS (november 23-december 21)

Nem vagy biztos a dolgodban egy bizonyos üggyel kapcsolatban, épp ezért fűhöz-fához szaladgálsz, azt remélve, hogy kapsz egy olyan épkézláb tanácsot, amit fel tudsz használni a folyamatban lévő ügyedben. Korántsem biztos azonban, hogy ez a legjobb taktika, ehelyett keress egy olyan személyt, aki rendelkezik annyi tapasztalattal, hogy kézzelfogható tanáccsal szolgáljon. Hidd el, sokkal bölcsebben teszed, ha lassabban és bölcsebben közelíted meg a gordiuszi csomót, annál, mintha fejjel rohannál a falnak!

BAK (december 22-január 20)

A hét második felében válnak végre ideálissá a körülmények arra, hogy szorosabbra fűzd a szálakat az általad kiszemelt személlyel. Hosszú ideje csupán plátói a szerelem, amit az illető iránt érzel, ma azonban minden adott lesz ahhoz, hogy szerelmet vallj neki. Ügyel arra, hogy megfelelően összeszedett legyél, ne egy ilyen “sefülesefarka” hablatyolást adj elő, egyszerűen és világosan fogalmazd meg az érzéseidet. Ne éld azonban semmiképp bele magad a dologba, hisz egyáltalán nem biztos, hogy a szerelmed viszonzásra talál. Ebben az esetben kénytelen-kelletlen fogadd el, hogy nem ezt írták meg a Sors nagy könyvében!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét második felében kénytelen vagy taktikázni és olyan személyekkel játszmázni, akikkel normál esetben inkább összetartotok. Mivel azonban úgy vetted észre, hogy megpróbálnak kijátszani, ezért egész egyszerűen nincs más választásod, mint belemenni a taktikázásba. Az is bevillan egy pillanatra, hogy vajon miként is alakultak így a dolgok, ám most nincs lehetőséged ezen elmélázni, hiszen észnél kell lenned, utána azonban mindenképp gondold végig, hogy kivel milyen szoros a kapcsolatod és hogy érdemes-e bizalmat szavaznod mindenkinek, aki szembejön!

HALAK (február 20-március 20)

Kissé furcsa helyzetben találod magad a hét második felében, hisz olyasvalaki diktálja a tempót, akinek gyakorlatilag fogalma sincs arról, hogy miként kell vezetővé előlépni. Mivel azonban ezt a tényt nem hajlandó tudomásul venni, ezért igyekszik minden eszközt bevetni, hogy mégis hitelt érdemlő legyen mások szemében. Kissé röhejes tehát a helyzet, ám ahelyett, hogy beállnál a többiek mellé és lépten-nyomon vádolnád a háta mögött, igyekezz négyszemközt leülni vele és finoman rávilágítani azokra a problémákra, amelyeket ha nem old meg, bele fog bukni az egészbe. Amennyiben képes az illető belátni, hogy kissé túlnőtt rajta a feladat, abban az esetben hálás lesz neked a segítő tanácsért!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

4 dolog, amit megtanulhatsz az év legjobb alkotásából, A sziget szellemei című filmből

Eddig összesen 84 díjat nyert el, így joggal nevezik az év legjobb filmjének, ráadásul mély mondanivalóval érkezik, amiből még tanulni is lehet.

Kép

Gisele Bündchen 42 évesen visszatért: még mindig nagybetűs szupermodell

A Victoria's Secret korábbi angyala egy időre ugyan benyomta a szünet gombot a karrierjén, de úgy tűnik, készen áll a folytatásra.

Kép

„Már három éve nem szexeltünk a párommal, szerinte ez a pornó miatt van”

Olvasói levélre válaszolt a pszichológus, szerinte ezt kellene tenni ebben a helyzetben.

Kép

8 undi dolog, amit a tested tesz, mégis nagyon jó hatása van rád

Ezekre a dolgokra senki nem büszke a testével kapcsolatban, pedig mind azt jelenti, egészségesek vagyunk.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!