Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség
Sztárok

Napi horoszkóp október 2.: a Szüzek végre önmaguk lehetnek, a Halak izgalmas lehetőség előtt állnak

Napi horoszkóp október 2.: a Szüzek végre önmaguk lehetnek, a Halak izgalmas lehetőség előtt állnak

október 21

kos 03.21 - 04.19

Váratlan helyzetben kell gyorsan cselekedned, ami szerencsére nem...

bika 04.20 - 05.20

A mai nap érdekes tapasztalatokat tartogat számodra, nem...

ikrek 05.21 - 06.21

Ma olyasmi ér véget, ami számodra különösen nagy...

rák 06.22 - 07.22

Ma olyasmit találsz valakinek mondani, aki ráadásul közel...

oroszlán 07.23 - 08.22

Végre sínen van minden körülötted, nem kell non-stop...

szűz 08.23 - 09.22

Valaki új utat mutatott számodra, amiben hatalmas lehetőségek...

mérleg 09.23 - 10.22

Különös élethelyzetbe kerülsz ma, hisz két, számodra fontos...

skorpió 10.23 - 11.21

Úgy érzed, nem vagy épp a topon, kissé...

nyilas 11.22 - 12.21

Igyekszel minél inkább elodázni egy folyton felbukkanó lehetőséget,...

bak 12.22 - 01.19

Végre sikerült a maratoni táv célegyenesébe fordulnod, ami...

vízöntő 01.20 - 02.18

Akaratodon kívül kellemetlen helyzetbe kerülhetsz a mai napon,...

halak 02.19 - 03.20

A mai napon mindenki előtt megmutathatod, hogy mire...

Elolvasom végigMegnézem
Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 3.

KOS (március 21-április 20)

Számodra fontos dologról próbálod meggyőzni a környezetedet, ám lassan be kell látnod, hogy akármilyen meggyőző képességgel bírsz, soha nem fognak egyetérteni veled. Emiatt kakukktojásnak érzed magad, ám mivel büszkén vállalod a véleményedet, egyáltalán nem zavar, hogy kilógsz a sorból. Tudod, hogy minden ember önmagában érték, de az, hogy egy személyiség kiben milyen érzelmeket vált ki, igencsak szubjektív megítélés dolga. Pontosan emiatt nem érdemes olyanokat győzködnöd, akik a tiédtől nyilvánvalóan eltérő értékeket preferálnak. Higyj magadban és az álmaidban!

BIKA (április 21-május 20)

Bár akadna tennivalód bőséggel, amelyekre eddig nem jutott időd, mégis a hét végére annyira fáradtnak és kimerültnek érzed magad, hogy semmifajta komyabb projektbe nem érdemes belekezdened. Ne erőltess semmit, inkább fogadd el, hogy ez most nem a tettek és a hatékonyság napja, azokra a feladatokra koncentrálj, amelyek a legfontosabbak számodra. Ha okosan osztod be az időd, nem marad majd pótolni való ügyed, így nyugodt lelkiismerettel ugorhatsz fejest a hétvégébe!

IKREK (május 21-június 21)

Bizonytalan helyzetbe lavíroztad magad, ám a sors olyan lehetőséget kínál, amely megoldást nyújthat és kirángathat a kátyúból. Ragadd meg az alkalmat, hisz könnyen lehet, hogy csak egyszeri, s csupán a kivételes szerencsédnek köszönhető ez a lehetőség. Légy hálás ezért, és mielőbb tegyél pontot az ügy végére. Ha nem muszáj, akkor akkor ma már ne vágj bele semmilyen új munkába, hisz ez az ügy eleve rengeteg energiát kivett belőled. Pihend ki magad az előtted álló hétvégén, csak olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek építőleg hatnak rád!

RÁK (június 22-július 22)

Egyfajta elégedett érzés kerít hatalmába, mely szerint megérkeztél oda, ahol jelenlegi életedben lenned kell. Jól érzed magad a bőrödben és nem nagyon tud kizökkenteni semmi ebből az állapotból. Kellenek ilyen pillanatok is, azonban nehogy túl magasra szállj, mert minél magasabban vagy, annál nagyobbat eshetsz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ideje a zárkózottságodból lejjebb adni és új embereket megismerni vagy a körülötted lévők irányába nagyobb érdeklődést mutatni. Ne félj megszállottan a csalódástól, mert be fogod vonzani, ugyanakkor persze nem árt óvatosnak lenned! Nem mindenki olyan ugyanis, amilyennek mutatja magát, neked kell résen lenni, hogy felismerd a helyzetet, amikor kígyót melengetsz a kebleden. Hallgass a megérzéseidre, ezúttal nem fognak becsapni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, végre találtál egy olyan helyet, ahol önmagad lehetsz, ahol értesz ahhoz, amit csinálsz, és senkinek nem vagy a terhére. Egyszerűen jól érzed magad.
Nem mindegy, hogy az ember úgy tölti el a munkaidőt, hogy a hozzá nem értésből fakadóan, frusztrációkkal telve lép be minden reggel az ajtón, avagy felszabadultan, fesztelenül, eredményesen, esetenként mások elismerését kivívva látja el a rá bízott feladatokat.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyasféle megoldáson töröd a fejed egy bizonyos dologgal kapcsolatban, amely hosszútávra oldhatja meg a helyzetet. Biztosan ott van valahol a megoldás, csupán lehetséges, hogy több türelemre és kitartásra lesz hozzá szükséged. Ne siettesd a dolgokat, mert az arra hajlamosít majd, hogy esetleg tévutakra kerülsz, amely rossz irányba visz majd, aztán arra leszel figyelmes, hogy azon dolgozol, hogyan keveredj ki a bozótosból, ahelyett, hogy az ügyön dolgoznál!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Most olyan izgalmas vizek felé evezel, amelyeken még soha nem jártál, noha az előre kiszámítható helyzetek híve vagy. Jobban szereted te alakítani olyanformán a szituációt, hogy a biztonságérzeted ne sérüljön. Sokkal nyugodtabb vagy, ha megbizonyosodsz róla, a mentőmellény ott van rajtad, ha vízbe esnél. Nem lesz semmi baj! Néha egészséges izgalmakra és kalandokra is szükség van.

NYILAS (november 23-december 21)

Noha határozottan úgy döntesz, hogy előrehozod kicsit a hétvégét és a mai napot csak azzal töltöd, hogy mind lelkileg, mind pedig testileg feltöltődj és összeszedd magad a következő kihívásra, egy váratlan fordulat mégis keresztbe húzza a számításaidat, így lőttek az egész programnak. Ne bosszankodj ezen, hisz attól már semmi nem lesz jobb, igyekezz mihamarabb letudni a kötelezettségeid, hisz így marad lehetőséged a töltődésre is! Vigyázz, ne akard az eléd háruló akadályt kikerülni, fuss neki és ugord meg őket, hidd el, nagyobb eséllyel tudhatod magadénak a sikert!

BAK (december 22-január 20)

Olyasféle titkot hordozol magadban, mely mindenképp nyomasztó számodra, ezért szükségét érzed, hogy megoszd valakivel, akiben feltétel nélkül megbízol. Mielőtt azonban könnyítenél a lelkeden, mindenképp győződj meg róla, hogy olyan személyt választottál, aki a későbbiek folyamán nem fog visszaélni a hallottakkal. Nem kell tehát az első szembejövőnek kifecsegned a titkod, a kiszemelt hallgatósággal vonuljatok félre és nyugodt körülmények között meséld el neki, mi bánt. Könnyen meglehet, hogy olyasfajta tanácsot kapsz, amellyel egyszer, s mindenkorra megoldhatod a problémát. Időnként érdemes beszélgetni valakivel, aki pártatlanul, elfogultság nélkül, objektív tanáccsal tud ellátni.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Noha nem vagy az a kifejezetten konfliktuskereső személy, most mégis parázs vitába keveredsz valakivel, aki az értékrendedhez képest homlokegyenes másként gondolkodik egy bizonyos üggyel kapcsolatban, és úgy érzed, ezt már nem hagyhatod szó nélkül. Mielőtt azonban végképp elszabadulnának az indulatok, érdemes végiggondolod, vajon megéri-e bárkivel komoly összetűzésbe kerülni olyasmi miatt, amire nem biztos, hogy van megoldás. Lehet, hogy jobban teszed, ha elengeded a dolgot, továbblépsz és inkább másra koncentrálsz.

HALAK (február 20-március 20)

A hét utolsó munkanapja kifejezetten izgalmasnak ígérkezik számodra, olyan lehetőségek körvonalazódnak ugyanis előtted, amelyekkel hosszú távra ígérkező sikereket érhetsz el, ezáltal változtathatsz a jelenlegi életeden. Válaszd ki tehát a lehető legkevesebb kockázattal és buktatóval járó útvonalat, készítsd elő a taktikát és ne habozz elindulni annak érdekében, hogy mihamarabb célba érj. Ne hagyd, hogy mások a félelmeiket beléd táplálják, ezáltal eltántorítsanak, te csak magadban higgy!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!
Tovább olvasok

október 21

kos 03.21 - 04.19

Kissé igazságtalanul ítélsz meg egy helyzetet, aminek a...

bika 04.20 - 05.20

Mértani pontossággal számítottad ki a mai napot, olyan...

ikrek 05.21 - 06.21

Valami, amiért ilyen sokáig küzdöttél, mégsem hozza az...

rák 06.22 - 07.22

Régóta dolgozol egy bizonyos problémán, akárhogy csűröd-csavarod azonban...

oroszlán 07.23 - 08.22

Túl magasra tetted a mércét magaddal szemben, emiatt...

szűz 08.23 - 09.22

A mai napon végre megfelelő alkalom kínálkozik arra,...

mérleg 09.23 - 10.22

Elégedett vagy a jelenlegi életeddel, mások mégis azt...

skorpió 10.23 - 11.21

Hosszú ideje foglalkoztat a gondolat, hogy olyasmiben is...

nyilas 11.22 - 12.21

Nagyon nincs ínyedre egy bizonyos feladat, legszívesebben nem...

bak 12.22 - 01.19

Valakitől sokat reméltél, de a vártnál rosszabbul teljesítette...

vízöntő 01.20 - 02.18

Komoly kihívás előtt állsz, amely igalommal tölt el,...

halak 02.19 - 03.20

Mindig az volt az életedben az elsődleges és...

Elolvasom végigMegnézem
Kép

Végleg véget ér a Halálos Iramban, és már tudni, hogy mikor

Várható volt, hogy előbb-utóbb befejeződik a franchise, és most kiderült, mikor.

Kép

Edd, amikor csak tudod, mert a sütőtök egészen fantasztkus a bőrnek!

Kevés csodásabb zöldség létezik az őszi-téli szezonban a sütőtöknél. Sütve mennyei, mehet salátákba, muffinba, készíthetsz belőle levest, köretet - plusz a bőr is meghálálja, ha sokat eszel belőle!

Kép

Zseniális! Kourtney Kardashian volt párja kellemetlen kommentjén nevet a fél világ

A Kardashian-család igen összetartó, ami érdekes módon Kourtney és exe, Scott Disick között is így van.

Kép

Megszakad a szív! Reese Witherspoon megható képpel búcsúzik elhunyt társától

A 44 éves színésznő Instagramon tette közzé a sajnálatos hírt.

Kép

Most már biztos: Emma Stone babát vár, és ezt pocakos fotó is bizonyítja

Mivel nincs fent a közösségi oldalakon, a színésznő egészen ideáig tudta titkolni a szuper hírt!

Kép

Margot Robbie-nak új szerelme van! Instagram oldalán mutatta meg először

A szépséges 30 éves színésznő igaz, hogy 4 éve él boldog házasságban Tom Ackerley filmrendezővel, mégis sikerült elrabolnia valakinek a szívét…

Weboldalunkon cookie-kat használunk annak érdekében, hogy jobban megismerjük a felhasználói viselkedést és érdeklődést, valamint ezek segítségével személyre szabjuk és javítsuk a reklámokat. Weboldalunk használatával ezen feltételeket ön automatikusan elfogdja. További információkat az adatkezelési tájékoztatóban olvashat.
Megértettem