Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 2.: a Szüzek végre önmaguk lehetnek, a Halak izgalmas lehetőség előtt állnak

Napi horoszkóp október 2.: a Szüzek végre önmaguk lehetnek, a Halak izgalmas lehetőség előtt állnak
A nap cikke

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

Magyar eredetű nevek, amiket az Egyesült Államokban is adnak gyermeküknek a szülők

Tudtad, hogy magyar eredetű neveket a világ különböző pontjain is választanak olykor szülők? Mutatunk is párat!

Olvasd el!

Jennifer Lopez bebizonyítja: ideje félretenni a fekete magas sarkú cipőt és ezt viselni helyette

Ez a neutrális szín hódítja meg a tavaszt.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 3.

KOS (március 21-április 20)

Számodra fontos dologról próbálod meggyőzni a környezetedet, ám lassan be kell látnod, hogy akármilyen meggyőző képességgel bírsz, soha nem fognak egyetérteni veled. Emiatt kakukktojásnak érzed magad, ám mivel büszkén vállalod a véleményedet, egyáltalán nem zavar, hogy kilógsz a sorból. Tudod, hogy minden ember önmagában érték, de az, hogy egy személyiség kiben milyen érzelmeket vált ki, igencsak szubjektív megítélés dolga. Pontosan emiatt nem érdemes olyanokat győzködnöd, akik a tiédtől nyilvánvalóan eltérő értékeket preferálnak. Higyj magadban és az álmaidban!

BIKA (április 21-május 20)

Bár akadna tennivalód bőséggel, amelyekre eddig nem jutott időd, mégis a hét végére annyira fáradtnak és kimerültnek érzed magad, hogy semmifajta komyabb projektbe nem érdemes belekezdened. Ne erőltess semmit, inkább fogadd el, hogy ez most nem a tettek és a hatékonyság napja, azokra a feladatokra koncentrálj, amelyek a legfontosabbak számodra. Ha okosan osztod be az időd, nem marad majd pótolni való ügyed, így nyugodt lelkiismerettel ugorhatsz fejest a hétvégébe!

IKREK (május 21-június 21)

Bizonytalan helyzetbe lavíroztad magad, ám a sors olyan lehetőséget kínál, amely megoldást nyújthat és kirángathat a kátyúból. Ragadd meg az alkalmat, hisz könnyen lehet, hogy csak egyszeri, s csupán a kivételes szerencsédnek köszönhető ez a lehetőség. Légy hálás ezért, és mielőbb tegyél pontot az ügy végére. Ha nem muszáj, akkor akkor ma már ne vágj bele semmilyen új munkába, hisz ez az ügy eleve rengeteg energiát kivett belőled. Pihend ki magad az előtted álló hétvégén, csak olyan dolgokkal foglalkozz, amelyek építőleg hatnak rád!

RÁK (június 22-július 22)

Egyfajta elégedett érzés kerít hatalmába, mely szerint megérkeztél oda, ahol jelenlegi életedben lenned kell. Jól érzed magad a bőrödben és nem nagyon tud kizökkenteni semmi ebből az állapotból. Kellenek ilyen pillanatok is, azonban nehogy túl magasra szállj, mert minél magasabban vagy, annál nagyobbat eshetsz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ideje a zárkózottságodból lejjebb adni és új embereket megismerni vagy a körülötted lévők irányába nagyobb érdeklődést mutatni. Ne félj megszállottan a csalódástól, mert be fogod vonzani, ugyanakkor persze nem árt óvatosnak lenned! Nem mindenki olyan ugyanis, amilyennek mutatja magát, neked kell résen lenni, hogy felismerd a helyzetet, amikor kígyót melengetsz a kebleden. Hallgass a megérzéseidre, ezúttal nem fognak becsapni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy érzed, végre találtál egy olyan helyet, ahol önmagad lehetsz, ahol értesz ahhoz, amit csinálsz, és senkinek nem vagy a terhére. Egyszerűen jól érzed magad.
Nem mindegy, hogy az ember úgy tölti el a munkaidőt, hogy a hozzá nem értésből fakadóan, frusztrációkkal telve lép be minden reggel az ajtón, avagy felszabadultan, fesztelenül, eredményesen, esetenként mások elismerését kivívva látja el a rá bízott feladatokat.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyasféle megoldáson töröd a fejed egy bizonyos dologgal kapcsolatban, amely hosszútávra oldhatja meg a helyzetet. Biztosan ott van valahol a megoldás, csupán lehetséges, hogy több türelemre és kitartásra lesz hozzá szükséged. Ne siettesd a dolgokat, mert az arra hajlamosít majd, hogy esetleg tévutakra kerülsz, amely rossz irányba visz majd, aztán arra leszel figyelmes, hogy azon dolgozol, hogyan keveredj ki a bozótosból, ahelyett, hogy az ügyön dolgoznál!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Most olyan izgalmas vizek felé evezel, amelyeken még soha nem jártál, noha az előre kiszámítható helyzetek híve vagy. Jobban szereted te alakítani olyanformán a szituációt, hogy a biztonságérzeted ne sérüljön. Sokkal nyugodtabb vagy, ha megbizonyosodsz róla, a mentőmellény ott van rajtad, ha vízbe esnél. Nem lesz semmi baj! Néha egészséges izgalmakra és kalandokra is szükség van.

NYILAS (november 23-december 21)

Noha határozottan úgy döntesz, hogy előrehozod kicsit a hétvégét és a mai napot csak azzal töltöd, hogy mind lelkileg, mind pedig testileg feltöltődj és összeszedd magad a következő kihívásra, egy váratlan fordulat mégis keresztbe húzza a számításaidat, így lőttek az egész programnak. Ne bosszankodj ezen, hisz attól már semmi nem lesz jobb, igyekezz mihamarabb letudni a kötelezettségeid, hisz így marad lehetőséged a töltődésre is! Vigyázz, ne akard az eléd háruló akadályt kikerülni, fuss neki és ugord meg őket, hidd el, nagyobb eséllyel tudhatod magadénak a sikert!

BAK (december 22-január 20)

Olyasféle titkot hordozol magadban, mely mindenképp nyomasztó számodra, ezért szükségét érzed, hogy megoszd valakivel, akiben feltétel nélkül megbízol. Mielőtt azonban könnyítenél a lelkeden, mindenképp győződj meg róla, hogy olyan személyt választottál, aki a későbbiek folyamán nem fog visszaélni a hallottakkal. Nem kell tehát az első szembejövőnek kifecsegned a titkod, a kiszemelt hallgatósággal vonuljatok félre és nyugodt körülmények között meséld el neki, mi bánt. Könnyen meglehet, hogy olyasfajta tanácsot kapsz, amellyel egyszer, s mindenkorra megoldhatod a problémát. Időnként érdemes beszélgetni valakivel, aki pártatlanul, elfogultság nélkül, objektív tanáccsal tud ellátni.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Noha nem vagy az a kifejezetten konfliktuskereső személy, most mégis parázs vitába keveredsz valakivel, aki az értékrendedhez képest homlokegyenes másként gondolkodik egy bizonyos üggyel kapcsolatban, és úgy érzed, ezt már nem hagyhatod szó nélkül. Mielőtt azonban végképp elszabadulnának az indulatok, érdemes végiggondolod, vajon megéri-e bárkivel komoly összetűzésbe kerülni olyasmi miatt, amire nem biztos, hogy van megoldás. Lehet, hogy jobban teszed, ha elengeded a dolgot, továbblépsz és inkább másra koncentrálsz.

HALAK (február 20-március 20)

A hét utolsó munkanapja kifejezetten izgalmasnak ígérkezik számodra, olyan lehetőségek körvonalazódnak ugyanis előtted, amelyekkel hosszú távra ígérkező sikereket érhetsz el, ezáltal változtathatsz a jelenlegi életeden. Válaszd ki tehát a lehető legkevesebb kockázattal és buktatóval járó útvonalat, készítsd elő a taktikát és ne habozz elindulni annak érdekében, hogy mihamarabb célba érj. Ne hagyd, hogy mások a félelmeiket beléd táplálják, ezáltal eltántorítsanak, te csak magadban higgy!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!

A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.

Kép

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Kép

Az egyik dal Harry Stylesról szól?! Az 5 legőrültebb teória Taylor Swift legújabb albumáról

Az énekesnő köztudottan híres arról, hogy IMÁD apró nyomokat elrejteni a dalaiba, ezért a fanok már mindenben IS jelet vélnek felfedezni, például a sztár új albuma kapcsán.

Kép

3 étel, aminek fogyasztásával megakadályozhatod a pattanások kialakulását: eláruljuk, mi az az anti-akné diéta!

Az anti-akné diétának köszönhetően szebb lehet a bőröd, mint valaha, ráadásul nem kell lemondanod a finom ételekről!

Kép

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!