Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 2.: a Szüzek helyzete kissé bizonytalanná válik, a Nyilasok készen állnak a változásra

Napi horoszkóp október 2.: a Szüzek helyzete kissé bizonytalanná válik, a Nyilasok készen állnak a változásra
A nap cikke

3 csillagjegy, aki akkor is a párjával marad, ha az megcsalja őt: a végsőkig kitartanak

Ők bizony képesek szemet hunyni még a megcsalás felett is.

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Olvasd el!

Napi horoszkóp február 29.: a Bikák átlátnak a szitán, a Mérlegek végre a célegyenesbe fordulnak

A hónap utolsó napján is izgalmas üzeneteket olvashatsz, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

A szökőév új kezdetet és rengeteg pénzt hoz: 4 csillagjegy, akinek óriási változás érkezik az életébe február 29-én

Ezek a változások a csillagjegyek életében természetesen nagyon is pozitív vonatkozásúak lesznek!

Olvasd el!

8 híres pár, aki meglepő módon újra egymásra talált egy csúnya szakítás után

Felmelegítve csak a káposzta jó – tartja a mondás. De vannak bizonyos dolgok, helyzetek, amikor felülíródik ez az állítás.

Olvasd el!

8 világsztár, aki a saját unokatestvérével házasodott össze

Legyünk őszinték! Soha nem tudhatod, ki fogja megdobogtatni a szívedet, vagy ki kísér végül az oltárhoz.

Olvasd el!

Minden idők 10 leggonoszabb sztárja: azt beszélik róluk, hogy távol áll tőlük a kedvesség

Könnyű elképzelni a hírességeket úgy, mintha a legjobb barátaink lennének, hiszen sokan megosztják mindennapi életük egy-egy szeletét a közösségi oldalaikon, vagy magukra öltik a képernyőn eljátszott kedvenc karaktereink személyiségét.

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét első napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 2.

KOS (március 21-április 20)

Úgy érzed, végre a legjobb helyen vagy, az életed kiteljesedni látszik. Az sem zavar, ha mások irigységük okán belédkötnek, próbálnak beleszólni, hogyan kellene élned a mindennapjaidat. Ne törődj azzal, hogy miként bírálnak mások, vagy mit mondanak rólad, csak azon az úton menj, amelyet te, magad jónak találsz és úgy érzed, elég akadálymentesített ahhoz, hogy elérd a céljaidat. Nem számít, ki és mit mondd, amíg teljesen magabiztosan, felszegett fejjel mész előre és az elért eredményeid is magukért beszélnek. Csak így tovább!

BIKA (április 21-május 20)

Szerencsés embernek mondhatod magad, hiszen van valaki a közvetlen környezetedben, akire minden körülmények között számíthatsz, pontosan tudod, hogy ott áll a hátad mögött és ha kell, a szakadékba is beugrik utánad. Adj hálát a sorsnak, hogy van egy igaz barátod, mert sokszor reménytelen hekyzetekben ad reményt ahhoz, hogy legyen elegendő időd továbbmenni az úton. Kölcsönösen számíthattok egymásra és ez így van jól, azzal pedig ne foglalkozzatok, hogy mások támogatják-e a kapcsolatotokat vagy sem, az legyen az ő problémájuk!

IKREK (május 21-június 21)

Valahogy kissé a hétvégi feeling uralja ma még a hangulatodat, ennek okán a munkakedved sincs kifejezetten a topon. Legszívesebben már be sem mennél dolgozni, egyszerűen csak feltett lábbal filmet néznél, a fizikai aktivitást pedig a popcorn evésben maximalizálnád. Mivel azonban vannak kötelezettségeid, épp ezért nincsen más választádod, hisz fontos feladataid vannak. Csak úgy add át magad a lazulásnak, ha minden szálat elvarrtál, ne csukd úgy be magad mögött az ajtót, hogy esetleg másoknak kell befejezni azt a munkát, amit neked kellett volna. Ha minden, mára ütemezett feladatot elvégeztél, akkor ugorhatsz fejest az esti kikapcsolódásba, ám első a kötelesség!

RÁK (június 22-július 22)

Az események alakulálást ugyan befolyásolni nem tudod, de mégis megpróbálod a saját szád íze szerint alakítani a helyzetet egy bizonyos projekt kapcsán. Amennyiben elegendő figyelmet szentelsz neki, talán mindenki elégedett lehet és úgy kezded meg ezt a hetet, hogy a maguk útján mennek tovább a dolgok, neked csak el kellett őket indítani. Most koncentrálnod kell, zárd ki a külvilágot és csak azzal foglalkozz, amit mindenképp meg kell csinálnod. Így nem fogod nyugtalanul érezni magad, mert befejezetlen munkát hagysz magad mögött. Talán így tudod egy minimálisan befolyásolni az események alakulását!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Hosszú ideje menetelsz fáradhatatlanul az úton, de tudod, hogy nem adhatod fel, hiszen elege rengeteg energiád fekszik benne, másfelől pedog bizonyára közeleg a célvonal. Mivel azonban kezdesz mára motiválatlanná válni, éppen ezért szükséged van arra, hogy valahonnan erőt meríts. Tulajdonképp ez nem egy verseny, ahol időre, elsőnek kell átszakítanod a célszalagot, ennek okán egészen nyugodtan megpihenhetsz és töltheted fel az energia raktáraidat. Rázd meg magad, hisz az utat kell tovább folytatnod, a váltóbotot pedig nem adhatod át senkinek. Hajrá!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A hét első napján hirtelen bizonytalanná válik a helyzeted, pont akkor, amikor valamennyi puzzle-darabot sikerült már a helyére illesztened. Ennek okán érthető módon kétségbe esel, fogalmad sincs, miképp fogod megoldani a helyzetet. Még nem késő azonban korrigálni, hogy ne boruljon egyetlen szempillantás alatt az egész. Ez az a pillanat, amikor szükséged van arra, hogy a legnagyobb koncentrációval, minden zavaró tényezőt kizárva javítsd ki a hibát, amíg késő nem lesz. Meg tudod csinálni, csak higgy magadban!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Kellemes csalódás ér a hét első napján, olyan hírt kapsz ugyanis, amire nem számítottál, s ami kifejezetten jó hatással lesz a jövődre nézve. Mostantól tehát nem kell aggódnod amiatt, miként legyen tovább, hiszen az élet megoldja a problémát és segít megszüntetni a bizonytalanságot. Amikor már azt hitted volna, hogy veszendőbe ment minden, akkor derül ki, hogy tulajdonképp bármikor bármi megtörténhet. Ezért érdemes pozitívan gondolkodnod!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Akad valaki a közvetlen környezetedben, aki kissé túldimenzionálja kettőtök kapcsolatát és azt már-már olyan furcsa magasságokba emeli, ami kissé zavaró a számodra. Mivel igen-igen feszélyezve érzed magad a társaságában, épp ezért határozottan hozd a tudtára, hogy teljesen felesleges beleélnie magát bármibe, mert te egyelőre nem látsz túl nagy fantáziát a közös jövőtökben. Legyél azonban tapintatos, ne bántsd meg az illetőt, hiszem nem tudhatod, milyen mély sebeket okozol az elutasítással!

NYILAS (november 23-december 21)

Kész vagy megtenni a szükséges lépéseket afelé, hogy végre felhőtlenül, különösebben komoly felelősség nélkül élhesd az életed. Kissé belefáradtál ugyanis abba, hogy mindig agyonnyomnak az olyan típusú feladatok, ahol minden felelősség téged terhel, mindig el kell számolnod minden egyes munkafázissal és ha nem hozod a tőled elvárt szintet, akkor bizony főhet a fejed, hogy mitévő legyél. Most azonban eljött az idő, hogy ezeket a bizonyos terheket lepakolva magadról, könnyíts a helyzeteden, ami nem kis megkönyebbülést jelent számodra.

BAK (december 22-január 20)

Van valaki a környezetedben, akivel kapcsolatban úgy érzed, hogy folyamatosan takargat valamit, nem igazán őszinte veled, te pedig a hét első napján unod meg a kertelést és a virágnyelvet, így azt gondolod, hogy rákérdezel a dologra. Bármennyire is szeretnéd azonban, korántsem biztos, hogy ez lenne a legbölcsebb megoldás, hiszen az sokkal célravezetőbb lehet, ha nem rajtaütésszerűen kényszeríted ki belőle az igazságot, sokkal inkább tapintatosan próbálod meg rávezetni arra, hogy az egyenes út mindig sokkal rövidebb. Érzékeltesd óvatosan az illetővel, hogy átlátsz rajta, s amennyiben okosan taktikázol, abban az esetben bizony belőbb fog eléd állni, mint azt gondolnád. Amennyiben így történik, értékeld az őszinteséget!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valakivel konfliktushelyzetbe keveredsz a hét első napján, amelynek során az illető akaratán kívül bánt meg, ám azóta nagyon röstelli magát emiatt. Minden órában igyekszik a tudtodra adni, mennyire fontosnak tart, s mennyire sajnálja a történteket. Ne légy haragtartó vele szemben, üljetek be egy finom kávéra a kedvenc kávézódba, beszéljétek meg alaposan a konfliktus eredetét, találjátok meg a közös nevezőt és próbáljatok dűlőre jutni egymással. Bocsáss meg neki, lépj túl a sérelmeiden, hisz attól, mert haragszol rá, neked még nem lesz egyszerűbb az életed!

HALAK (február 20-március 20)

Valaki borzasztóan nagyvonalúan áll hozzád a hét első napján, ami roppant jól esik neked, hiszen szükséged is van rá jelen pillanatban. Ugyan a hétköznapokban nem álltok egymáshoz annyira közel, mégis olyan érzésed van az illetővel kapcsolatban, mintha sok-sok éve szoros kapcsolat lenne közöttetek. Becsüld meg a jelenlétét, légy hálás az önzetlen segítségnyújtásért és igyekezz viszonozni mindazt, amit kaptál tőle!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

A sikeres újévi fogadalmak nem ígérnek azonnali változást

Kép

Napi horoszkóp március 1.: a Bikák új ismeretségre tehetnek szert, az Oroszlánok sodródnak az árral

A csillagok a hónap első napjára is izgalmakkal készültek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Akkor és most: 10 énekes, aki a Megasztárban tűnt fel először, és azonnal megszerette az egész ország

Nem minden énekes, zenész tud felmutatni ismert és befolyásos családot, akik segítségére lehetettek volna a híressé válásban.

Kép

Ez a 3 perces gyakorlat csökkenti a cukorbetegség kialakulásának kockázatát, és még a stresszel is elbánik

Kutatók érdekes eredményre jutottak egy gyakorlatsor kapcsán, amit csak 3 percig kell végezni.

Kép

24 megkerülhetetlen sci-fi, amit látnod kell

Végre megérkezett a mozikba a Dűne: Második rész, de ha valaki szereti a sci-fi műfaját, ezeket a klasszikusokat is mindig érdemes újranézni.

Kép

A fogyásod is gátolhatja, ha nem figyelsz erre: 4 táplálékkiegészítő, amivel soha ne vegyél be magnéziumot

TikTok-on pörgött fel egy videó, amelyben egy nő elmondta, 20 kilót fogyott, mert így szedte a magnéziumot.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!