Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 2.: a Nyilasoknak régi tervüket sikerül megvalósítaniuk, a Bakok zsúfolt napra számíthatnak

Napi horoszkóp október 2.: a Nyilasoknak régi tervüket sikerül megvalósítaniuk, a Bakok zsúfolt napra számíthatnak
A nap cikke

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 25.: a Kosoknak érdemes lazábban hozzáállniuk bizonyos dolgokhoz, az Ikrek nem állnak készen egy új kapcsolatra

A hét második fele is bővelkedik izgalmakban, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Olvasd el!

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Olvasd el!

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópod, ismét izgalmas üzeneteket küldtek ugyanis a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 2.

KOS (március 21-április 20)

Van valaki a környezetedben, akinek rátermettséged szeretnéd bizonyítani, mert úgy érzed nem ismeri el kellőképpen azt, amit csinálsz. Vigyázz azonban, hogy a nagy bizonyítani akarásodban nehogy olyasfajta hibát kövess el, amely miatt kárba vész az egész munkád és a lukak befoltozásával töltheted az időd. Amennyiben azt a tudást és tapasztalatot használod fel, amivel rendelkezel, biztosan nem fog elmaradni a hatás sem. Egyet azonban ne feledj: bárki bárki mond vagy éreztet veled, elég vagy úgy, ahogy vagy. Nem kell sem többet mutatnod magadból, se más, tőled teljesen idegen és távol álló helyzetekbe sodornod önmagad. Nem is biztos, hogy bárki bármi ilyesmit várna el, még az is lehet, hogy kissé túlmisztifikálod a másikat. Add magad és abból nem lehet baj!

BIKA (április 21-május 20)

Titkon borzasztóan reménykedsz valamiben, már-már olyannyira beleélve magad a dologba, hogy szinte biztosra veszed, hogy amit nagyon szeretnél, az meg is fog történni. Mivel azonban ez a fajta rózsaszín köd nagy csalódást is tud okozni, épp ezért bármilyen nehéz is, igyekezz a racionalitást nem figyelmen kívül hagyni, hogy ne érjen hidegzuhanyként, amennyiben esetleg a vágyad nem teljesedik be. Nyugodt a lelkiismereted azonban csak akkor lesz, ha mindent megteszel azért, hogy elérd azt, amire olyannyira vágysz jelen pillanatban, hisz tettek nélkül korántsem biztos, hogy az öledbe hullik majd.

IKREK (május 21-június 21)

Vannak olyan dolgok a múltadban, amikről nem szívesen beszélsz, még csak nem is jó szívvel gondolsz rájuk – és amiket a környezet előtt kifejezetten szégyellsz vállalni. Ezúttal azonban rá kell jönnöd, hogy a le nem zárt múlt sodor kellemetlen helyzetbe a jelenedben, így, bár nem ugrasz ki a bőrödből örömödben, mégis elő kell venned néhány vastagon beporosodott ügyet. Mihamarabb le kell zárnod őket ahhoz, hogy ne nehezítsék meg a jelenlegi életedet, hisz érthető módon nem szeretnél a nap minden egyes percében attól rettegni, mikor kerül valami ismét a felszínre. Vegyél mély levegőt és ugorj neki a dolognak, hisz előbb-utóbb úgy is kénytelen leszel megtenni! Hidd el, jobb előbb, mint utóbb!

RÁK (június 22-július 22)

Végre úgy gondolod, megtaláltad a helyed, jól érzed magad a bőrödben és ezt az elégedettséget senki nem veheti el tőled. Magabiztos vagy, megingathatatlan, és teljesen nyugodt afelől, hogy jó úton vagy. Az irigyekkel ne foglalkozz, mindig is lesznek olyanok, akik legszívesebben ott tartanának, ahol te, akik a nyomodban loholnak, hogy kiderítsék, mi a titkod, ami olyan boldoggá tesz. Ne törődj senkivel, csak magaddal foglalkozz, mert a saját lelki békédnél nincs fontosabb!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyan helyzet áll elő, ahol ha nincs helyén az eszed, bizony könnyen megeshet, hogy nagy árat kell fizetned érte. Épp ezért légy résen és figyelj oda, hogy mikor mit csinálsz, illetve kinek mit mondasz. Amennyiben úgy hozza a szükség, a saját magad pozícióját vedd figyelembe úgy, hogy közben nem kell másokon átgázolnod, ahhoz, hogy az akaratod érvényesítsd. Okosan és korrekten, a játékszabályok betartásával is lehet játszani, nem kötelező hol-mi Hókuszpókként viselkedni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

El kellene határoznod végre, hogy melyik irányba indulj el, mindenki úton van már ugyanis, te pedig még mindig azon töprengsz, mi a helyes döntés. Így azonban folyamatosan mennek el melletted a jobbnál jobb lehetőségek, miközben ahelyett, hogy megragadnád őket, arról álmodozol, mi lesz, ha elérsz a célvonalig. Ám amíg nem indulsz neki a nagy kalandnak, soha nem fogod tudni, miféle élményeket tartogat számodra a nagy kirándulás. Ne hezitálj sokat, nehogy aztán késő legyen!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Mindenáron a védőügyvéd szerepében akarsz tetszelegni, azt gondolod, mindenki a védelmedre szorul és arra, hogy amolyan szócsőként kiállj és szónokolj mások nevében. Mivel azonban mindenhol te sem lehetsz ott, épp ezért nem biztos, hogy mindig pontosan meg tudod ítélni a helyzetet, emiatt nem vagy képes objektív véleményt alkotni. Bölcsebben teszed tehát, ha kizárólag magadra koncentrálsz, meghagyhatod másoknak azt, hogy adott esetben megvédjék magukat, ha úgy érzik. Te pedig sokkal nyugodtabban fogsz aludni, ha nem vállalsz feleslegesen felelősséget!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Egy bizonyos helyzetben előre látod, nem úgy fog elsülni a dolog, ahogyan azt a többiek várják, ám mivel nem szeretnéd, hogy csalódjanak és rossz véget érjen a dolog, próbálod erre finoman felhívni a figyelmüket. Őket azonban teljesen hidegen hagyja a figyelmeztetés és mennek tovább, amerre elindultatok. Mivel nem hallgatnak rád, miközben te látod a végkimenetelt, még nem késő kiszállnod és inkább a saját utadat járni. A lelkiismereted nyugodt lehet, hisz mindent megtettél, amit ebben a szituációban megtehettél, innentől ők felelnek magukért.

NYILAS (november 23-december 21)

Végre sikerült megvalósítani, amiért olyan régóta dolgozol szinte éjt nappallá téve. Igazi kézzel fogható eredményt látsz magad előtt és ez roppant büszkévé tesz. Mindenkinek mutasd meg, mit értél el, hiszen számukra hihetetlen módon megugrottad azt az akadályt, amiről próbáltak lebeszélni. Benned viszont minden megvolt ahhoz, hogy teljesíthesd a kihívást, rendelkezel elég tudással, akaraterővel, logikusan és intelligensen végigzongoráztad a folyamatot, nem csak úgy fejest ugrottál az egészbe. Na, ezt csinálja bárki is utánad!

BAK (december 22-január 20)

Előzetes terveid ellenére a mai napra annyi feladat szakad a nyakadba olyasféle felelősséggel, amelyre akárhogy is szerettél volna, egyszerűen nem tudtál rákészülni sehogy sem. Ne ess kétségbe a nagy tehertől, igyekezz higgadtan kezelni a helyzetet, épp azért, hogy ne csússzon ki a lábad alól a talaj, készíts egy rendszert, amelyben prioritási sorrendben elhelyezed a tennivalókat és ennek alapján haladj lépésről lépésre. Ne kapkodj, mert azzal csak még nagyobb esélyt adsz arra, hogy összeakadjanak a lábaid és nagyot ess, akkor pedig kezdhetsz mindent elölről. Tekints kihívásként a helyzetre, amelynek teljesítésével nagyon elégedett leszel önmagaddal! Hajrá

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Valaki nagy görcsösséggel igyekszik megértetni veled valamit, amely neked olyan magas, hogy azt sem tudod, mi a mondanivalója, emiatt a másik eléggé megorrol rád és olyan, övön aluli ütéssel gázol a lelkedbe, amely nagy csalódást okoz neked. Ha azonban félreteszed a megbántottságod, rá fogsz jönni, hogy mennyire fontos az illető számára az, amit mindenképp szeretne elmagyarázni, miközben azt érezheti, hogy fütyülsz a mondanivalójára. Értesd meg vele, hogy egyszerűen nem fér a fejedbe az, amit mondani szeretne, nem azért, mert nehéz a felfogásod, hanem azért, mert egyszerűen nem illik bele az értékrendedbe. Mivel azonban ez az ő élete, élheti a saját elvei szerint, de ne próbáljon belerángatni valamibe, amely ellen minden porcikád tiltakozik!

HALAK (február 20-március 20)

Rendkívül kényelmetlenül érzed magad egy bizonyos szituációban, de azt is pontosan tudod, hogy ezúttal nincs menekvés, egyszerűen végig kell csinálnod azt, amit elkezdtél. Épp ezért nem érdemes ma semmi mással foglalkoznod, csakis arra összpontosíts, hogy ebben a bizonyos helyzetben megálld a helyed és úgy tudj belőle kikerülni, hogy nem elmenekültél, hanem tisztességgel helytálltál és megtettél minden tőled telhetőt. Hidd el, előbb, vagy utóbb úgyis vége lesz, Te csak arra törekedj, hogy mindenképp a lehető legjobban kerülhess ki belőle!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

5 szokás, ami jelentősen növeli a szívroham kockázatát: nem csak a dohányzás káros

Szomorú, de az elmúlt időszakban jelentősen megnőtt az 50 év alattiaknál jelentkező szívroham. Ez pedig olyan jellegű, egyértelműen káros szokásokra vezethető vissza, mint a dohányzás vagy éppen az egészségtelen táplálkozás és a mozgásszegény életmód. De nézzük is, pontosan melyek ezek, és hogyan tudod megelőzni a súlyos szívbetegségek kialakulását.

Kép

Hogyan készítsünk tökéletes francia manikűrt minden alkalomra

A francia manikűr klasszikus és stílusos megjelenést kölcsönöz a körmöknek, és könnyen alkalmazkodik minden eseményhez. Legyen szó egy elegáns vacsoráról vagy egy nyári strandidőről, a francia manikűr mindig jó választás.

Kép

4 csillagjegy, akinek egy őrangyal fog segíteni a közeljövőben: minden arannyá változik, amihez hozzáérnek

A tavaszi idő miatt végre újjáéled a természet, az állatok előmerészkednek, mi pedig ismét erőt érzünk magunkban.

Kép

Gyászol a királyi család: senki nem számított ekkora tragédiára, már a halál oka is kiderült

2024 biztosan nem a királyi család éve. Katalin és Károly betegsége után sajnos Beatrix hercegnőt sem kerülte el a tragédia.

Kép

A hercegné, aki a brit királyi család tagja, közben pedig magyar származású: rendszeresen látogat Magyarországra

Bizony, a brit királyi család tagjai között is megtalálhatók magyarok. Egy legalábbis biztosan.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!