Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 19.: a Mérlegeket a pozitív visszaigazolás lelkesíti, a Nyilasokat rég nem látott ismerős megjelenése hozza lázba

Napi horoszkóp október 19.: a Mérlegeket a pozitív visszaigazolás lelkesíti, a Nyilasokat rég nem látott ismerős megjelenése hozza lázba

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz ismét fontos üzenetet küldtek a csillagok!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 19.

KOS (március 21-április 20)

Végre pontot tehetsz valaminek a végére, ami iszonyúan nyögve-nyelősen ment már, azt hitted, sosem érsz célba. Most azonban joggal vagy büszke magadra, hisz nem is akármilyen eredményt sikerült elérned, mindenki nagyon elismeri az elért sikert, amely nélküled nem jöhetett volna létre. Ünnepeljétek meg, hívd át a barátaidat egy borozgatós, beszélgetős estére és meséld el nekik, miképp sikerült ilyen fantasztikus eredményt elérned!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy tűnik, valakivel nagyon hamar megtaláltad a közös nevezőt, abszolút egy hullámhosszon vagytok, emiatt hatalmas egyetértésben tudtok kézen fogva menni az úton. Pontosan ezért nagyon szívesen tartózkodsz a társaságában és arra jössz rá, hogy minél több időt töltötök együtt, annál jobban kötődsz hozzá. Adj egy esélyt a dolognak, hisz ebből még akár nagy szerelem is lehet! Csak nehogy eltaktikázd magad és túl sokáig kerülgesd, mert még le is csaphatják a kezedről!

IKREK (május 21-június 21)

A környezeted hatalmas meggyőzőképességének köszönhetően belevágsz valamibe, amiért te, magad egy lukas garast nem adtál volna. Mivel azonban sokan presszionáltak és duruzsolták a füledbe, hogy meg tudod csinálni, épp ezért elegendő bátorsággal vértezted fel magad és végigmentél a pályán. Méltán lehetsz most roppant büszke magadra, hisz nem mindenki mondhatja el magáról, hogy olyasmit teljesít, amitől mások futva menekülnek! Így kell ezt csinálni, igazi profi vagy!

RÁK (június 22-július 22)

Abszolút nem fűlik a fogad valamihez, amit rád testáltak, emiatt húzod-halasztod azt, hogy nekiállj, gyakorlatilag inkább menekülsz előle. Rá kell azonban jönnöd, hogy örökké nem seperheted a szőnyeg alá, sokkal jobban teszed, ha nem feltétlenül nagy lelkesedéssel, de mégis megerőltetve az akaraterődet, megoldod a szituációt. Hidd el, sokkal könnyebb lesz az életed, ha végre magad magad mögött hagyva az egészet, továbbléphetsz. Fogadd el, hogy mindenki életében vannak olyan dolgok, amelyekkel nem szívesen foglalkozik, sőt leginkább elfelejtené őket, mégis időnként szembe kell nézni velük!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Noha sokan kissé irányíthatatlannak és féktelennek gondolnak, látszólag ugyanis nem-igen hagysz senkit a közeledbe férkőzni, most mégis az ellenkezőjét bizonyítod azoknak az előítéleteknek, amelyeket rád ragasztottak. Csapatban bizonyíthatsz, amelyben nem a tiéd a kapitányi szerep, így megmutathatod, hogy ugyan tartanak az öntörvényűségedtől, mégis képes vagy alkalmazkodni. Ha öntörvényű nem is vagy, azért van egy értékrended és vannak elveid, amelyek szerint élet az életed, nem pedig úgy, hogy másoknak megfelelj, nincs ezzel semmi gond egészen addig, amíg az érdekeid érvényesítés érdekében meg nem bántasz másokat!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Segítőkészséged ismét teret nyerhet a mai napon, mindenáron mankót szeretnél adni valakinek, akiről azt látod, hogy a te értékítéleted szerint rászorul. Mindig, mindenkivel szemben a jó szándék vezérel, ahogy ezúttal is, mely mindenképp derék dolog tőled, ám még mielőtt ismét, Teréz anyaként misszióba indulsz, próbálj óvatosan közeledni, ezúttal ugyanis egy elég kényes ügyről van szó. Jobban teszed tehát, ha minél többet az illető mellett vagy anélkül, hogy szóba hoznád a dolgot. Néha az is segítség, ha ott vagy fizikálisan valakinek, hogy ne érezze magát egyedül. Ilyenek az igaz barátok!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Végre pozitív eredményt látsz egy olyan ügyben, amelyben elég sok áldozatot kellett már meghoznod és mivel eddig semmifajta visszaigazolást nem kaptál, épp ezért hiábavaló erőfeszítésnek gondoltad a dolgot. Ám most mégis nagy izgalommal tölt el az, hogy mégsem volt hiábavaló a sok-sok energia, amit rááldoztál a dologra. Ez is bizonyítékul szolgál arra, hogy hittel, akarattal és kitartással meg lehet mászni, a megmászhatatlannak tűnő hegyet is. Ünnepeld szerényen az elért részsikert, hisz résen kell lenned, nehogy az utolsó pillanatban csússzon hiba a számításaidba!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Nem igazán konyítasz ahhoz a feladathoz, amellyel megbíznak a feletteseid, épp ezért elveszett bárányként igyekszel visszatalálni a nyájhoz úgy, hogy az utat sem ismered. Ahelyett azonban, hogy elvesznél és kétségbeesnél, igyekezz inkább arra összpontosítani, hogy ez most nem egy választható helyzet, „ezt dobta a gép”, így tehát muszáj leszel valamiképp abszolválni. Ne vessz el a részletekben, úgy közelíts, hogy hiszel magadban és fogadd el, ha mások segítő szándékkal fordulnak feléd, hogy utat mutassanak. Nem a lehetetlennel küzdesz, de mindenképp nagyobb falat az eddigieknél!

NYILAS (november 23-december 21)

Az októberi szürkeséget rég nem látott ismerős színesíti meg a mai napon, akinek a megjelenése abszolút felvillanyoz. Nem számítottál rá, hogy ilyen sokat változott előnyére az illető és mivel készen állsz egy új kapcsolatra, adj egy esélyt neki, hisz nem tudhatod, mi sül ki belőle. Beszélgessetek, töltsetek minél több minőségi időt együtt és próbáld feltérképezni, hogy a jövőképetek egyezik-e valamennyire egymást illetően. Ha úgy érzed, hogy nem nagyon van esély a kettőtök bimbózó románcának felvirágoztatására, akkor hagyd inkább a szerelmi szálat és legyetek barátok!

BAK (december 22-január 20)

Olyannyira meredek irányt vesznek az történések körülötted, hogy gyakorlatilag csak a fejedet kapkodod, azt sem tudod időnként, hogy miképp reagálj bizonyos eseményekre. Most kell tehát óvatosnak lenned, hisz ha nem tartod minden pillanatban eléggé nyitva a szemed, olyasmi kerülheti el a figyelmed, ami a szituáció szempontjából perdöntő lehet. Ha időben, a megfelelő módon cselekszel, nem követhetsz el olyan hibát, ami negatívan befolyásolná a végkimenetelt. Használd a logikád és a női praktikákat, ennek most sikerülnie kell!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Teljes mértékben félreismertél valakit annak ellenére, hogy jó emberismerőnek tartod magad. Épp ezért dühít fel az, hogy valaki talált egy kis rést a pajzson es úgy vert át téged, hogy azt észre sem vetted. Valószínűleg azért fordulhatott elő ilyesmi, mert mindenképpen hinni akartál az illetőnek, ő pedig kihasználta ezt a fajta jóindulatot benned. Bármilyen nehéz is azonban, próbálj ezen felülkerekedni, ami pedig a naivitásod illeti, soha nem baj, ha bízol a megérzéseidben, de járj nyitottabb szemmel annak érdekében, hogy a jövőben elkerülhesd a csalódást!

HALAK (február 20-március 20)

Minden a terveid szerint alakul, ennek köszönhetően azokat az ügyeket jó eredménnyel zárnod, amelyek tekintetében már-már égett a lábad alatt a talaj. Most tehát egy rövid időre hátra dőlhetsz, hisz ennyire produktív napot régóta éltél meg. Ha mindent befejeztél, add át magad az édes semmittevésnek, de legalábbis mindenképp olyasmivel foglalkozz, ami pihentet, kikapcsol. Használd ki az alkalmat a feltöltődésre!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

4 dolog, amit megtanulhatsz az év legjobb alkotásából, A sziget szellemei című filmből

Eddig összesen 84 díjat nyert el, így joggal nevezik az év legjobb filmjének, ráadásul mély mondanivalóval érkezik, amiből még tanulni is lehet.

Kép

Gisele Bündchen 42 évesen visszatért: még mindig nagybetűs szupermodell

A Victoria's Secret korábbi angyala egy időre ugyan benyomta a szünet gombot a karrierjén, de úgy tűnik, készen áll a folytatásra.

Kép

„Már három éve nem szexeltünk a párommal, szerinte ez a pornó miatt van”

Olvasói levélre válaszolt a pszichológus, szerinte ezt kellene tenni ebben a helyzetben.

Kép

8 undi dolog, amit a tested tesz, mégis nagyon jó hatása van rád

Ezekre a dolgokra senki nem büszke a testével kapcsolatban, pedig mind azt jelenti, egészségesek vagyunk.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!