Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 18.: az Ikrek hatalmas lendületet kapnak, a Szüzek maradandó élményeket szerezhetnek

Napi horoszkóp október 18.: az Ikrek hatalmas lendületet kapnak, a Szüzek maradandó élményeket szerezhetnek

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első napján is izgalmas üzenetek várnak, melyek egyenesen a csillagoktól érkeztek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 18.

KOS (március 21-április 20)

A legnagyobb megdöbbenésedre a hét első napján valakitől olyan övön aluli támadást kapsz, amelyre abszolút nem számítottál. Az illető ugyani nyilvánosságra hozott valamit rólad, ami kevéssé volt ismert a körülötted élők előtt, ráadásul nem vagy épp a legbüszkébb a dologra. Érthető módon iszonyúan dühös vagy az illetőre, négyszem között tehát mindenképp kérd tehát számon, hogy mégis mire kell vélned ezt a lépést, illetve miként formált jogot arra, hogy ilyenformán megalázzon. Ne engedj a huszonegyből, állj ki magadért és igyekezz megőrizni az emberi méltóságodat, hisz az neked is jár! Ne aggódj, mindenkinek van legalább egy olyan dolog az életében, amit legszívesebben örökké titkolna!

BIKA (április 21-május 20)

A hét első napján végre lehetőséged adódik arra, hogy megmutasd, mire is vagy képes, hogy mennyire talpraesett vagy és hogy a nehezebb helyzetekben is képes vagy úrrá lenni a káoszon. Olyasmi történik ugyanis, ami elsőre mindenkit kétségbe ejt és te vagy az egyetlen, aki megmentheti a csapatot a beláthatatlan következményektől. Soha jobb alkalom nem kínálkozott még arra, hogy ilyen formán vívhasd ki a feletteseid elismerését, eljött az idő tehát, tegyél meg mindent annak érdekében, hogy te lehess a nap hőse! Menni fog, a tudás, a tapasztalat bőven megvan benned, már csak némi bátorság szükséges! Hajrá!

IKREK (május 21-június 21)

A hét első napján váratlan történéseknek köszönhetően hatalmas lendületet kapsz, így hirtelen a célegyenesbe kerülsz, ami a legjobbkor jött, hisz kezdtek elfogyni az újabb és újabb ötletek a repertoárodból. Most már csak egy utolsó nagy erőfeszítésre van szükség ahhoz, hogy végül büszkén és boldogan ünnepelhess. Semmiképpen ne hagyd tehát, hogy bármi kizökkentsen, hiszen pontosan tudod, hogy nincs már sok hátra. Régóta készültél arra, hogy megmutasd mindenkinek, mire is vagy képes, ezért feltétlenül tarts még ki néhány méter erejéig! Meg tudod csinálni, gyerünk!

RÁK (június 22-július 22)

Valahogy mindig úgy hozza az élet, hogy egy adott lehetőség vissza-visszatér eléd, amelyet gyakorlatilag felfoghatsz egy jelként, hogy érdemes megragadnod és kihozni belőle, amit lehet. Játssz el a gondolattal, hogy mi lenne, ha belekóstolnál a dologba, anélkül hogy tizenkilencre lapot húznál. Nem kell mindent egy lapra feltenned, mégis ha jobban belegondolsz, van annak valami oka, hogy időről időre felkínálja magát. Nyugi, nem kell azonnal belevetned magad, ízlelgesd a dolgot, ráérsz eldönteni, nekiindulsz-e vagy maradsz a karosszékben!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét első napján váratlan helyzet adódik, melyre gyorsan kell reagálnod, különben az egész elmehet egy nagyon rossz irányba. Szerencsére nem jelent gondot számodra, hogy helyt állj, hisz azzal a képességgel rendelkezel, hogy egyszerre több fronton is tudsz egyidőben jól teljesíteni, a környezeted pedig épp emiatt veszi készpénznek a sikert, ha bárki hozzád fordul ilyen helyzetekben. Méltán lehetsz büszke magadra, hisz ismét bebizonyosodik az, hogy minden helyzetben rátermett vagy és megoldás centrikusan tudsz gondolkodni, még nyomás alatt is. Így kell ezt csinálni!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Noha nem így tervezted a mai napot, mégis egy tévútnak köszönhetően olyasmit tapasztalhatsz meg, ami nagy élményt okozhat, ráadásul a feletteseidnek is bebizonyíthatod, hogy mennyire rátermett vagy arra a pozícióra, amelyben bizalmat szavaztak neked. Könnyen lehet, hogy mindenki erre várt körülötted, hogy valami olyasmit mutass, amitől leesik a körülötted élők álla. A könnyen jött siker azokat az embereket is mozgósíthatja, akik nem minden érdek nélkül legyeskedtek körülötted, sokkal inkább azért, hogy fogyasszanak az általad learatott zamatos gyümölcsből. Vigyázz velük, időben zárd ki a kihasználás legkisebb lehetőségét is!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Számodra különös jelentőséggel bíró dolgot kell ma lezárnod, így a hét első napján igyekezz minden mást kizárva az utolsó simításokat elvégezni a projekten. Érthető módon nem nagyon szeretnéd lezárni a az egészet, attól félsz ugyanis, hogy ezután nem jönnek majd újabb lehetőségek, te pedig miután megmártóztál a sikerben, egyszercsak eltűnsz majd a süllyesztőben. Igen, a lehetőséget bizony neked kell keresned és nem, nem hullik magától semmi az öledbe. Emeld tehát fel a fejed, zárd be azt az ajtót, ahol kiaknáztad, amit ki lehetett és indulj el, ha szeretnél az életben maradandót alkotni. Bátran fuss neki, ha elhasalsz, maximum felállsz, leporolod magad és mész tovább!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét első napján olyasmit találsz mondani, ami a környezetedben abszolút felborzolja a kedélyeket, némely személyeket pedig talán még meg is bántasz vele. Ugyan a dolognak van igazságtartalma, amennyiben azonban jobban belegondolsz, talán mégsem akartad ilyen nyers formában közölni. A jövőben igyekezz tehát végiggondolni a mondanivalódat, ha nem akarsz kellemetlen perceket okozni magadnak. Érdemes mindenképp mérlegelned, hogy milyen kapcsolatban állsz a környezetedben élőkkel és az, hogy mit, illetve milyen formában illik kimondanod. Amennyiben túlságosan vékony a jég, nem kell rajta korcsolyáznod, hisz ha beszakad a jég, nehezen fogsz tudni kimászni!

NYILAS (november 23-december 21)

Minden a legnagyobb rendben van körülötted, végre nem kell azon aggódnod, hogy miféle kockázata van egy -egy lépésednek, hisz a kemény munkának köszönhetően abba szakaszba érkezett az életed, ahol minden a saját maga medrében folyik, különösebb gond és váratlan helyzetek nélkül. Most érdemes tehát új dolgokat kipróbálnod, hisz lehetőséged van arra, hogy elvonatkoztass a jelenlegi ügyeidtől. Rendkívül nagy boldogsággal tölt el, hogy végre elérkezett a pillanat, amikor felhőtlenül élvezheted az életedet. Csak így tovább!

BAK (december 22-január 20)

Borzasztóan hálás vagy egy bizonyos személynek, hisz az illető olyan utakat mutatott meg neked, amelyekkel kapcsolatban úgy érzed, abszolút kiaknázatlan lehetőségeket rejtenek. Egyetlen szépséghibája van a dolognak, mégpedig az, hogy viszonylag nagy kockázatot kell hoznod te pedig nem szívesen adnád fel a biztosat a bizonytalanért. , Ne vesd el azonban teljes mértékig a felkínált lehetőséget, adj időt magadnak a döntésre, mérlegelj, sakkozz, gondolkodj, hogy mi az az arany középút, amivel a „jut is, marad is” elv mentén profitálhatsz. Nem kell semmibe beleártanod magad, amibe nem akarod!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Utálod, ha kényszerhelyzetbe hoznak ma pedig az élet olyasfajta meglepetést produkál, amelynek köszönhetően két tűz közé kerülsz és választanod kell. Mivel azonban pontosan tudod, hogy senkivel nem szeretnél konfliktushelyzetbe kerülni, épp ezért jobban teszed, ha óvatos duhaj módjára kétszer meggondolsz minden lépésedet. Hozd meg a végső döntést annak érdekében, hogy ne kelljen ebben a sarokba szorított helyzetben sokáig vesztegelned és fogadd el, hogy az élet néha produkál ilyen szituációkat. Nyugi, nem örökre kell a mélyvízben úsznod!

HALAK (február 20-március 20)

Az utóbbi időben csalódnod kellett bizonyos emberekben, amelynek köszönhetően falat húztál magad köré és jobban szeretsz egyedül lenni. Úgy érzed, az értékrended teljesen távol áll attól, amit sok-sok személy a közvetlen környezetedben képvisel, nem is igen tudsz mit kezdeni velük. Talán ezen a ponton érdemes elgondolkodnod, hogy vajon megéri-e ezeken a dolgokon rágódnod, illetve amennyiben nem tudsz változtatni embereken -márpedig miért akarnál-, érdemes-e elfogadnod, avagy inkább hátrahagynád őket. Lépj tehát egy nagyot, emeld fel a fejed, hogy lásd az utat és a szembejövő embereket!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Van, aki egyenesen felismerhetetlen: 7 híres ember, aki nem bírt leállni a plasztikával

Ezek a sztárok gyönyörűek voltak és idős korukban is azok lettek volna, ha nem válnak a plasztika rabjává.

Kép

Júlia, Iluska, Margarita: kik az irodalom emlékezetes szerelmespárjai?

Közeledik a Valentin nap, ennek ürügyén sorozatunkban valós és fiktív szerelmespárokat veszünk górcső alá. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!