Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 18.: a Bikák nagy tehertől szabadulhatnak meg, a Rákok elérhetik az általuk kitűzött célt

Napi horoszkóp október 18.: a Bikák nagy tehertől szabadulhatnak meg, a Rákok elérhetik az általuk kitűzött célt
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Olvasd el!

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok ismét fontos üzenetekkel készültek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 18.

KOS (március 21-április 20)

Akkor válik bizonytalanná a helyzet, amikor már a sorban csaknem valamennyi dominó a helyére került. Vigyázz, mert néhány darab eléggé ingatagnak tűnik, s ha nem vigyázol, mindegyik eldől. Még nem késő azonban korrigálni, hogy ne boruljon egyetlen szempillantás alatt az egész. Ez az a pillanat, amikor szükséged van arra, hogy a legnagyobb koncentrációval, minden zavaró tényezőt kizárva javítsd ki a hibát, amíg késő nem lesz. Meg tudod csinálni, csak higgy magadban!

BIKA (április 21-május 20)

Olyan tehertől sikerül ma megszabadulnod, amely már hosszú ideje bonyolította az életedet, álmatlan éjszakákat okozva. Most azonban eljött az idő, hogy végleg magad mögé utasítsd a problémát és ezt méltóképp meg is ünnepelj: add át magad a megkönnyebbülésnek, kapcsolj ki teljesen, s ezúttal ne keress újabb legyőzendő akadályokat. Igyekezz úgy kipihenni a lelki fáradalmakat, hogy feltöltődj és legyen erőd a jövőbeli újabb megpróbáltatások elviseléséhez.

IKREK (május 21-június 21)

Akad valaki a környezetedben, aki túl nagy jelentőséget tulajdonít kettőtök kapcsolatának, és azt már-már olyan dimenziókba emeli, ami kissé zavarba ejtő a számodra. Mivel te nem látod ugyanazt a dologban, mint az illető, épp ezért diplomatikus, ám határozott mondanivalóval hozd a másik tudtára, hogy egyenlőre teljesen felesleges beleélnie magát bármibe, ti ugyanis mindketten más csatornát néztek. Arra mindenképp ügyelj, hogy tapintatos maradj és ne bántsd meg az illetőt!

RÁK (június 22-július 22)

Ma végre sikerülhet elérned a hosszú ideje kitűzött célodat: borzasztóan sokat dolgoztál, időt, energiát nem kímélve, s nagyon úgy tűnik, hogy a munkád eredménye most bőséggel megtérül. Valóban kivételes teljesítményt nyújtottál, elképesztő erőket mozgattál meg a hajrában, most pedig joggal zsebelhetsz be minden elismerő kézfogást. Ez a győzelem a tiéd, senki el nem veheti tőled, ünnepeld meg méltóképp magadat, menj el a barátaiddal valahova, ereszd le a fáradt olajat és tankolj fel, mert holnap új kihívások várnak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét második napja különösen bizonytalan lehet számodra, attól félsz ugyanis, hogy az eddig elvégzett munkád kárba vész egy olyan váratlan fordulat következtében, amelyet nem tudsz sehogy sem befolyásolni. Ne akarj azonban minden mozzanatnál farkast kiáltani, amennyiben ugyanis folyamatos aggodalommal végzel minden feladatot, abban az esetben szinte biztosan be fogod vonzani a bajt. Te csak tedd a dolgod, tudásod szerint menj az úton előre, figyelembe véve azt, hogy csak olyan magasságokig érdemes menned, amelyben még biztonságban érzed magad. Hidd el, a magabiztosság fél siker!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A legnagyobb meglepetésedre valaki a tágabb környezetedben feltételek nélkül a te szempontjaidat helyezi előtérbe egy bizonyos ügyben csak azért, hogy segítsen és elérhesd végre a kitűzött célodat. Roppant jól esik az illető gesztusa, hisz érzed, hogy valóban számíthatsz rá. Ugyan a kapcsolatotok nem egy ezeréves ismeretség, mégis olyan érzésed van vele kapcsolatban, mintha sok-sok éve szoros kapcsolat lenne közöttetek. Becsüld meg a jelenlétét, légy hálás az önzetlen segítségnyújtásért és igyekezz viszonozni mindazt, amit kaptál tőle!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Elég nagy projekteken dolgozol, melyekben úgy érzed, teljesen magadra maradtál, ráadásul jelenleg elég kevés az eszköztárad is ahhoz, hogy nyertesen gyere ki a helyzetből. Feladni azonban semmiképp nem érdemes, minden tartalék energiádat vesd be ahhoz, hogy sikerrel járhass. Nem szégyen az sem, ha mersz segítséget kérni vagy elfogadni, néha ugyanis sokkal félelmetesebbnek tűnik minden, ha egymagad nézel farkasszemet a problémákkal! Hidd el, nem vagy egyedül a világban, feladni pedig csak a táviratot szokták!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét második napján olyannyira túlvállaod magad, hogy alaposan össze kell szedned magad, ha szeretnél sikereket elérni. Ez azonban roppant sok energiádba fog kerülni, hisz egy fenékkel úgy szeretnél több livat megülni, hogy nem is vagy gyakorlott lovas. Szedd össze a gondolataidat, rendszerezd a teendőket és szépen menj sorban egyiken a másik után. Ugyan a nap végére könnyen lehet, hogy úgy érzed majd, mintha 90 fokon kimostak volna, ám nyugodt lelkiismerettel fogsz tudni lefeküdni. Legközelebb igyekezz figyelembe venni a fizikai és mentális korlátaidat!

NYILAS (november 23-december 21)

Egyedülálló lehetőség adódik a hét második munkanapján, amellyel ha most nem élsz, valószínűleg hosszú ideig nem fogsz tudni hasonló alkalmat megragadni ahhoz, hogy sikerre vidd, amit elkezdtél. Ez most rendkívül jó bizonyíték arra, hogy érdemes kitartani a céljaid mellett, hogy érdemes időt és energiát fektetni abba, amit épp csinálsz. Ülj tehát le, zárd ki a külvilágot és gondold végig, mi az a legrövidebb út, amelyen végig haladva sikeres lehetsz! Hajrá!

BAK (december 22-január 20)

Valakivel konfliktushelyzetbe keveredsz, amelynek során az illető akaratán kívül megbánt, ám borzasztóan röstelli magát emiatt. Minden órában igyekszik a tudtodra adni, mennyire fontosnak tart, s mennyire sajnálja a történteket. Mivel alapvetően nem vagy egy haragtartó ember, így érdemes leülnötöl és megbeszélnetek alaposan a konfliktus eredetét, próbáljátok megtalálni a közös nevezőt és igyekezzetek dűlőre jutni egymással. Bocsáss meg neki, lépj túl a sérelmeiden, hisz attól, mert haragszol rá, neked még nem lesz egyszerűbb az életed!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Komoly döntés előtt állsz, az ebből adódó bizonytalanság okán pedig egyenlőre borzasztóan frusztrált vagy. Nem tudod, hosszú távra mi lenne a legjobb megoldás a számodra, s azt sem, az elhatározásod most milyen hatással lenne a környezetedre. Zárj ki tehát minden külső körülményt, ne figyelj a kéretlen tanácsadókra, de még azokra se, akikről tudod, hogy biztosan a javadat akarják. Gondolj végig mindent, aprólékos részletességgel elemezd a helyzetet, és úgy hozd meg a döntést, hogy valamennyi lehetséges szempontot figyelembe veszel. Lehet, hogy csupán te láttad megmászhatatlannak a hegyet, jó eséllyel ugyanis nem is lesz olyan nehéz, mint ahogy az elején gondoltad!

HALAK (február 20-március 20)

Kellemes csalódás ér a hét második napján, olyan hírt kapsz ugyanis, amelyre nem számítottál, épp ezért kifejezetten pozitív impulzusként hat majd rád. Mostantól nem kell tehát aggódnod amiatt, hogy miként legyen tovább, hisz az élet megszüntetheti végre a jelenleg fennálló bizonytalanságot. Amikor már azt hitted volna, hogy veszendőbe ment minden, akkor derül ki, hogy tulajdonképp bármikor bármi megtörténhet. Most már nyugodt szívvel fellélegezhetsz!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kéne a szexről 50 felett

Attól, hogy a testünk és gondolkodásunk változik, ahogy telik az idő, a szex még nagyszerű maradhat.

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!