Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 18.: a Bikák nagy tehertől szabadulhatnak meg, a Rákok elérhetik az általuk kitűzött célt

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok ismét fontos üzenetekkel készültek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 18.

KOS (március 21-április 20)

Akkor válik bizonytalanná a helyzet, amikor már a sorban csaknem valamennyi dominó a helyére került. Vigyázz, mert néhány darab eléggé ingatagnak tűnik, s ha nem vigyázol, mindegyik eldől. Még nem késő azonban korrigálni, hogy ne boruljon egyetlen szempillantás alatt az egész. Ez az a pillanat, amikor szükséged van arra, hogy a legnagyobb koncentrációval, minden zavaró tényezőt kizárva javítsd ki a hibát, amíg késő nem lesz. Meg tudod csinálni, csak higgy magadban!

BIKA (április 21-május 20)

Olyan tehertől sikerül ma megszabadulnod, amely már hosszú ideje bonyolította az életedet, álmatlan éjszakákat okozva. Most azonban eljött az idő, hogy végleg magad mögé utasítsd a problémát és ezt méltóképp meg is ünnepelj: add át magad a megkönnyebbülésnek, kapcsolj ki teljesen, s ezúttal ne keress újabb legyőzendő akadályokat. Igyekezz úgy kipihenni a lelki fáradalmakat, hogy feltöltődj és legyen erőd a jövőbeli újabb megpróbáltatások elviseléséhez.

IKREK (május 21-június 21)

Akad valaki a környezetedben, aki túl nagy jelentőséget tulajdonít kettőtök kapcsolatának, és azt már-már olyan dimenziókba emeli, ami kissé zavarba ejtő a számodra. Mivel te nem látod ugyanazt a dologban, mint az illető, épp ezért diplomatikus, ám határozott mondanivalóval hozd a másik tudtára, hogy egyenlőre teljesen felesleges beleélnie magát bármibe, ti ugyanis mindketten más csatornát néztek. Arra mindenképp ügyelj, hogy tapintatos maradj és ne bántsd meg az illetőt!

RÁK (június 22-július 22)

Ma végre sikerülhet elérned a hosszú ideje kitűzött célodat: borzasztóan sokat dolgoztál, időt, energiát nem kímélve, s nagyon úgy tűnik, hogy a munkád eredménye most bőséggel megtérül. Valóban kivételes teljesítményt nyújtottál, elképesztő erőket mozgattál meg a hajrában, most pedig joggal zsebelhetsz be minden elismerő kézfogást. Ez a győzelem a tiéd, senki el nem veheti tőled, ünnepeld meg méltóképp magadat, menj el a barátaiddal valahova, ereszd le a fáradt olajat és tankolj fel, mert holnap új kihívások várnak!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A hét második napja különösen bizonytalan lehet számodra, attól félsz ugyanis, hogy az eddig elvégzett munkád kárba vész egy olyan váratlan fordulat következtében, amelyet nem tudsz sehogy sem befolyásolni. Ne akarj azonban minden mozzanatnál farkast kiáltani, amennyiben ugyanis folyamatos aggodalommal végzel minden feladatot, abban az esetben szinte biztosan be fogod vonzani a bajt. Te csak tedd a dolgod, tudásod szerint menj az úton előre, figyelembe véve azt, hogy csak olyan magasságokig érdemes menned, amelyben még biztonságban érzed magad. Hidd el, a magabiztosság fél siker!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A legnagyobb meglepetésedre valaki a tágabb környezetedben feltételek nélkül a te szempontjaidat helyezi előtérbe egy bizonyos ügyben csak azért, hogy segítsen és elérhesd végre a kitűzött célodat. Roppant jól esik az illető gesztusa, hisz érzed, hogy valóban számíthatsz rá. Ugyan a kapcsolatotok nem egy ezeréves ismeretség, mégis olyan érzésed van vele kapcsolatban, mintha sok-sok éve szoros kapcsolat lenne közöttetek. Becsüld meg a jelenlétét, légy hálás az önzetlen segítségnyújtásért és igyekezz viszonozni mindazt, amit kaptál tőle!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Elég nagy projekteken dolgozol, melyekben úgy érzed, teljesen magadra maradtál, ráadásul jelenleg elég kevés az eszköztárad is ahhoz, hogy nyertesen gyere ki a helyzetből. Feladni azonban semmiképp nem érdemes, minden tartalék energiádat vesd be ahhoz, hogy sikerrel járhass. Nem szégyen az sem, ha mersz segítséget kérni vagy elfogadni, néha ugyanis sokkal félelmetesebbnek tűnik minden, ha egymagad nézel farkasszemet a problémákkal! Hidd el, nem vagy egyedül a világban, feladni pedig csak a táviratot szokták!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hét második napján olyannyira túlvállaod magad, hogy alaposan össze kell szedned magad, ha szeretnél sikereket elérni. Ez azonban roppant sok energiádba fog kerülni, hisz egy fenékkel úgy szeretnél több livat megülni, hogy nem is vagy gyakorlott lovas. Szedd össze a gondolataidat, rendszerezd a teendőket és szépen menj sorban egyiken a másik után. Ugyan a nap végére könnyen lehet, hogy úgy érzed majd, mintha 90 fokon kimostak volna, ám nyugodt lelkiismerettel fogsz tudni lefeküdni. Legközelebb igyekezz figyelembe venni a fizikai és mentális korlátaidat!

NYILAS (november 23-december 21)

Egyedülálló lehetőség adódik a hét második munkanapján, amellyel ha most nem élsz, valószínűleg hosszú ideig nem fogsz tudni hasonló alkalmat megragadni ahhoz, hogy sikerre vidd, amit elkezdtél. Ez most rendkívül jó bizonyíték arra, hogy érdemes kitartani a céljaid mellett, hogy érdemes időt és energiát fektetni abba, amit épp csinálsz. Ülj tehát le, zárd ki a külvilágot és gondold végig, mi az a legrövidebb út, amelyen végig haladva sikeres lehetsz! Hajrá!

BAK (december 22-január 20)

Valakivel konfliktushelyzetbe keveredsz, amelynek során az illető akaratán kívül megbánt, ám borzasztóan röstelli magát emiatt. Minden órában igyekszik a tudtodra adni, mennyire fontosnak tart, s mennyire sajnálja a történteket. Mivel alapvetően nem vagy egy haragtartó ember, így érdemes leülnötöl és megbeszélnetek alaposan a konfliktus eredetét, próbáljátok megtalálni a közös nevezőt és igyekezzetek dűlőre jutni egymással. Bocsáss meg neki, lépj túl a sérelmeiden, hisz attól, mert haragszol rá, neked még nem lesz egyszerűbb az életed!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Komoly döntés előtt állsz, az ebből adódó bizonytalanság okán pedig egyenlőre borzasztóan frusztrált vagy. Nem tudod, hosszú távra mi lenne a legjobb megoldás a számodra, s azt sem, az elhatározásod most milyen hatással lenne a környezetedre. Zárj ki tehát minden külső körülményt, ne figyelj a kéretlen tanácsadókra, de még azokra se, akikről tudod, hogy biztosan a javadat akarják. Gondolj végig mindent, aprólékos részletességgel elemezd a helyzetet, és úgy hozd meg a döntést, hogy valamennyi lehetséges szempontot figyelembe veszel. Lehet, hogy csupán te láttad megmászhatatlannak a hegyet, jó eséllyel ugyanis nem is lesz olyan nehéz, mint ahogy az elején gondoltad!

HALAK (február 20-március 20)

Kellemes csalódás ér a hét második napján, olyan hírt kapsz ugyanis, amelyre nem számítottál, épp ezért kifejezetten pozitív impulzusként hat majd rád. Mostantól nem kell tehát aggódnod amiatt, hogy miként legyen tovább, hisz az élet megszüntetheti végre a jelenleg fennálló bizonytalanságot. Amikor már azt hitted volna, hogy veszendőbe ment minden, akkor derül ki, hogy tulajdonképp bármikor bármi megtörténhet. Most már nyugodt szívvel fellélegezhetsz!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Fény derült rá, mikor mutatja meg Borbély Alexandra az ikerlányait: Elzát és Francit

Bár több fotón is szerepeltek már a kicsik, az arcukat eddig még nem láthattuk.

Kép

Az 5 leggyakoribb probléma, amiről az elsőszülött testvérek panaszkodnak a pszichológusnak

Az elsőszülöttek gyermekkora, élete és személyisége teljesen más, mint a kisebb testvéreké.

Kép

4 csillagjegy, akik az átlagnál is labilisabbak érzelmileg

Az egész élet önmagában is egy érzelmi hullámvasút.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!