Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 17.: a Mérlegeknek érdemes nyitniuk a világ felé, a Vízöntők nagy izgalmakra számíthatnak

Napi horoszkóp október 17.: a Mérlegeknek érdemes nyitniuk a világ felé, a Vízöntők nagy izgalmakra számíthatnak

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét első napjára is üzentek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 17.

KOS (március 21-április 20)

Egy bizonyos útvonallal kapcsolatban vaskos tapasztalattal bírsz, amelyek nem feltétlenül a pozitív kategóriából valók, épp ezért igyekszel lebeszélni mindenkit arról, hogy rálépjen erre az útra. Sokan a környezetedben nem értik, miért vagy negatív, hisz ők annyira lelkesek, épp ezért egyfajta kakukktojásként tekintenek rád. Te azonban már megjártad ezt az utat, így óvatosan figyelmeztesd őket arra, mit kockáztatnak, s akkor nem fog később lelkiismeret-furdalás gyötörni azért, hogy nem szóltál akkor, amikor a baj még elkerülhető lett volna. Ez az ő döntésük, de te azért igyekezz minden tőled telhetőt megtenni azért, hogy megóvd őket egy nagy kudarctól!

BIKA (április 21-május 20)

Borzasztó nagy terhet jelent számodra az, hogy jelen pillanatban nem tudod senkinek elmondani azt, ami a lelked nyomja, nincs ugyanis olyan személy, akiben teljes mértékben megbízol. Így azonban elég nehéz helyzetben vagy, hiszen ez hosszú távon rányomhatja a bélyegét a közérzetedre, az általános hangulatodra. Nem érdemes tehát sokáig magadban tartanod, mégis találnod kell egy személyt, akinek valamennyire adsz a véleményére és biztosan nem fecsegi ki a rábízott titkot. Nem egyszerű a döntés, mégis meg kell hoznod annak érdekében, hogy könnyíthess magadon és adott esetben olyan tanácsot kaphass, amely lehetséges módon kioldhatja a gordiuszi csomót is!

IKREK (május 21-június 21)

Abszolút maximalista vagy, általában véve ha valamit elvállalsz, azt szereted hibátlanul elvégezni és olyan eredményt felmutatni, amellyel méltán vívod ki a környezeted elismerését. Vigyázz azonban, hogy kizárólag olyasmire mondj igent, amihez rendelkezel megfelelő tudással, ami nem ró elviselhetetlen terhet rád, s a kompetenciahatáraidon belül maradsz. Csak azért, mert valaki egy ügyben segítséget kér tőled, nem kell mindenképp kötélnek állnod. Lehet, hogy ezzel csalódást okozol, viszont magadat megkímélheted egy még nagyobb csalódástól! Légy mindig önmagad, s mindenképp legyél tekintettel a képességeidre is!

RÁK (június 22-július 22)

Mostanában valahogy lelassultak körülötted azok a folyamatok, amelyek eddig gördülékenyen mentek és te úgy érezted, hogy nem csúszhat hiba a számításaidba. Annak ellenére azonban, hogy te eltervezted, mégsem alakultak úgy a dolgok, ahogy azt remélted, hisz mindig közbejön valamilyen zavaró tényező, amely fenekestől forgatja fel az egész helyzetet és ez meglehetősen frusztrál. Semmi baj, szedd össze a gondolataidat és igyekezz mindent kizárni, ami zavaró lehet, máskülönben bele fogsz fulladni az egészbe, és nemcsak magadnak okozol majd csalódást, hanem az ismerőseidnek is, akik ennél többet vártak el tőled. Pontosan tudod, hogy mit kell csinálni, összpontosíts az eredeti célra és hidd el, a siker nem várat majd magára!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Szúrja a szemed valami egy bizonyos személlyel kapcsolatban, ám eddig soha nem találtad megfelelőnek a körülményeket ahhoz, hogy beszélj vele. A mai napon azonban alkalmad adódik arra, hogy hangot adj az ellenérzéseidnek, természetesen gondosan ügyelj a stílusra és a hangnemre. Számíts azonban arra, hogy az illető olyan részletekre utal majd amelyek eddig elkerülték a figyelmedet. Ez is azt mutatja, korántsem biztos, hogy mindig neked van igazad és látatlanban kellene véleményt alkotnod!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki felnyitja végre a szemed egy bizonyos helyzet részleteivel kapcsolatban, ami rendkívül nagy örömmel tölt el, hisz az illető hozzásegíthet ahhoz, hogy végre hibátlanul abszolváld a feladatot. Mindig tanulságos látni, hogy mások miként közelítenek egy problémához, s értékeld, ha valaki igyekszik segíteni neked abban, hogy ne ess hasra már az első lépéseknél, amennyiben pedig mégis elbotlasz, akkor ott legyen, hogy felsegítsen. Légy hálás az ilyen segítségért, értékeld a törődést, az önzetlenséget, igazán szerencsés vagy, hiszen nem mindenki mondhatja el magáról, hogy ilyen barátok veszik körül!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Noha nem nagyon fűlik a fogadhoz, hogy egy kicsit nyiss a világ felé, mégsem töltheted magányba burkolózva az életedet, főleg akkor, ha pozitív tapasztalatokat szeretnél szerezni. Épp ezért elérkezett az ideje annak, hogy a zárkózottságodból lejjebb adj és új embereket ismerj meg, avagy a körülötted élők irányába nagyobb érdeklődést mutass. Ne félj megszállottan a csalódástól, hisz akkor könnyebben be fogod vonzani, ugyanakkor persze nem árt óvatosnak lenned! Nem mindenki olyan ugyanis, amilyennek mutatja magát, neked kell résen lenni, hogy felismerd a helyzetet, amikor kígyót melengetsz a kebleden. Hallgass a megérzéseidre!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Igen nagy volumenű célokat tűztél ki magad elé, melyekhez bizony szükséged lesz minden bátorságodra, de azt is pontosan tudod, hogy ez az a fajta kaland, amelyet egyedül képtelen leszel teljesíteni. Gondold tehát végig, kik azok a személyek, akiket eléggé felkészültnek tartasz arra, hogy beavasd őket és a segítségüket kérd. Légy azonban óvatos, hiszen lehetnek olyan emberek, akik csak azért tüsténkednek körülötted, mert a babérokat akarják learatni, s ennek érdekében a hátadon szeretnének felkapaszkodni. Szelektálj tehát, s próbáld felmérni, kikre számíthatsz igazán és kik azok, akik csupán önös érdekből működnének veled együtt!

NYILAS (november 23-december 21)

Fontos pillanatban botlasz meg a hét első napján, ráadásul a hiba helyrehozhatatlannak látszik. Emiatt rendkívüli módon kétségbe esel, hajlamos lennél azonnal elmenekülni annak érdekében, hogy ne kelljen a felelősséget vállalni. Szedd össze magad, ne hagyd, hogy egyetlen botlás meghatározza az eredményt, épp ezért mentsd, ami menthető! Nem a szerencse juttatott el odáig, ahol most vagy, olyan tudás birtokában vagy, amelyet kevesen mondhatnak el magukról, így tehát ezúttal is bizonyíthatod rátermettségedet és megmentheted a szituációt. Cselekedj, mielőtt késő lesz!

BAK (december 22-január 20)

Noha abszolút nem így tervezted, a hét első napján mégis olyasfajta kihívással szembesülsz, amely az átlagosnál mindenképp nagyobb volumenű. Épp ezért mindent tegyél félre, ezt a bizonyos ügyet helyezd a prioritási sorrend legtetejére és csak erre koncentrálj. Amennyiben ugyanis nem sikerül idejekorán megoldanod a helyzetet, jó eséllyel fog a káosz eluralkodni benned és előbb-utóbb összecsapnak a fejed felett a hullámok. Ne ess kétségbe a felelősség súlyától, gondolkodj megoldás centrikusan és minden menni fog úgy, ahogy nem is számítasz rá. Bízz a tudásodban és a tapasztalatodban, ne add fel az elején!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét első napján olyan izgalmak kavarják fel az állóvizet, amelyek mindenképp hosszú távú sikereket ígérnek, ezáltal lehetőséget kaphatsz arra, hogy amennyiben ügyesen taktikázol, abban az esetben egyszer, s mindenkorra változtathatsz a jelenlegi életeden. Válaszd ki tehát a lehető legkevesebb kockázattal és buktatóval járó útvonalat, készítsd elő a terepet és ne habozz elindulni annak érdekében, hogy mihamarabb célba érj. Ne hagyd, hogy mások a félelmeiket beléd táplálják, ezáltal eltántorítsanak, te csakis magadban higgy!

HALAK (február 20-március 20)

Olyan szemléletmódot képviselsz, amellyel sokan nem tudnak körülötted azonosulni, te azonban mégsem hagyod elnyomni magad. Tűzön-vízen keresztül viszed az elképzelésedet, még annak ellenére is, hogy esetleg konfliktusba kerülhetsz a környezeteddel. Nagyra becsülendő az, amit kitaláltál, az azonban nem biztos, hogy megéri, ha akarva-akaratlanul magad ellen fordítasz mindenkit. Persze, amennyiben nem ütközik a társadalmi normákkal, abban az esetben vállald büszkén a véleményedet, de tudd beismerni, ha valami egy fekete luk, amit képviselsz. Hidd el, nem mindenért éri meg másokkal szembemenni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Az 5 leggyakoribb probléma, amiről az elsőszülött testvérek panaszkodnak a pszichológusnak

Az elsőszülöttek gyermekkora, élete és személyisége teljesen más, mint a kisebb testvéreké.

Kép

4 csillagjegy, akik az átlagnál is labilisabbak érzelmileg

Az egész élet önmagában is egy érzelmi hullámvasút.

Kép

Nem semmi, ahogy a különböző színek hatnak az agyunkra a tudomány szerint

A színeknek nagyobb hatalma van felettünk, mint azt valaha gondoltad volna.

Kép

Gyűlnek a felhők Jlo és Ben Affleck felett - A rajongók videókban szúrták ki az intőjeleket

Egyre aggasztóbb jeleket vélnek kiszúrni a rajongók Ben Affeck és Jlo házasságában, akikből igazi mém lett a Grammy-gála óta.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!