Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 15.: a Kosok végre pihenhetnek, az Oroszlánok nagy lendületet kapnak

Napi horoszkóp október 15.: a Kosok végre pihenhetnek, az Oroszlánok nagy lendületet kapnak
A nap cikke

Napi horoszkóp február 20.: a Mérlegek komoly kérdésben foglalnak állást, a Vízöntők változásra vágynak

A csillagok a mi napra is ígérnek bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek 180 fokos fordulatot vesz az élete február végén: varázslatos dolgok várnak rájuk!

Ezek a csillagjegyek hatalmas változásra számíthatnak.

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki lelkiismeret-furdalás nélkül csalja meg a párját: ők később sem bánják meg a félrelépést!

Mindenkinek van egy láthatatlan mezsgyéje, hol is kezdődik a megcsalás, hiszen míg valakinek már egy csók is a kapcsolat végét jelenti, addig más ezen még képes túllépni és újabb esélyt adni a közös életnek.

Olvasd el!

Mit ne csinálj, hogy elkerüld a balszerencsét 2024-ben? Asztrológus figyelmeztet!

Egy asztrológus különös kínai újévi jóslatokat osztott meg 2024-re nézve, amiben elárulja, mit ne tegyünk meg annak érdekében, hogy elkerüljük a balszerencsét.

Olvasd el!

4 gyakorlat, amit az ortopédusok nem ajánlanak térdfájdalom esetén: hosszú távú károkat okozhatnak az ízületekben

Milyen gyakorlatokat ne végezz, ha rossz a térded? Szakértők szerint ezeket érdemes kerülni.

Olvasd el!

Madonna több tízezer ember előtt esett hatalmasat a színpadon - VIDEÓ

Javában zajlik Madonna Celebration turnéja, melynek a hétvégi seattle-i koncertjén óriásit zakózott, de profiként kezelte a dolgot.

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégén is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 15.

KOS (március 21-április 20)

Elég nyögve-nyelős hetet tudhatsz magad mögött, alig vártad, hogy eljöjjön a hétvége amikor végre pihenhetsz és olyan kikapcsolódási pontot kereshetsz, amely feltölt és visszaadja a lendületedet. Zárj le tehát minden folyamatban lévő ügyedet, amelyiknek nem sikerült pontot tenned a végére, azt fagyaszd be és add át magad a hétvégének. Keress olyan csendes helyet, ahol nézheted a naplementét, finomakat ehetsz, ha úgy tartja kedved, elmehetsz bulizni is, de ha szeretnél, elvonulhatsz a világ elől. Az abszolút rohanásból vegyél vissza egy kicsit, megérdemled a pihenést, neked is jár az a lehetőség, hogy töltekezz és újult erővel térj vissza a csatatérre!

BIKA (április 21-május 20)

Egy hozzád nem is túl közelálló személy olyasmivel okoz nagy meglepetést, amely végre előrébb lendíthet az úton, az illető ugyanis akaratán kívül segít ki vele a kátyúból. Noha alapvetően abszolút nem álltok egymáshoz közel, most mégis rendkívül hálás vagy neki, mindenképp érdemes tehát tudatnod vele, hogy jössz neki eggyel és igyekezni fogsz viszonozni ezt a nemes gesztust. Most koncentrálj azonban arra, hogy ne kerüljön mégegyszer ekkora kátyúba a szekered, ezzel ugyanis a célbaérés tolódik majd ki. Majd után ráérsz pihenni, kikapcsolódni, elvonatkoztatni és a barátaiddal tölteni az időt, ez az időszak azonban a hátrányod behozataláról kell, hogy szóljon!

IKREK (május 21-június 21)

Kezdesz ráunni a tétlenségre, az az érzésed, hogy abban a helyzetben, amelyben jelenleg vesztegelsz, egyszerűen nem tudod már hasznossá tenni magad. Mivel azonban jelen pillanatban abszolút nincs ráhatásod az események alakulására, ezért muszáj egy kis kitartást és önuralmat magadra erőltetned, egyelőre ugyanis nem látod a dolog végét. Próbálj tehát erős maradni, ne vesszen el a hited, hisz másképp nem fogod tudni sikerrel zárni a dolgot! Hidd el, tudni fogod, ha a célegyenesbe érsz, nem kell siettesd annyira! Próbáld meg élvezni és a legtöbbet kihozni a a jelenlegi szituációból!

RÁK (június 22-július 22)

Kezdesz beleveszni abba a sok apró problémába, amely bizony jelentős mértékben hátráltat és nyomja rá a bélyegét az alaphangulatodra. Mivel azonban ilyenformán nem töltheted a mindennapjaidat, épp ezért annak érdekében, hogy kicsit felszabadulj, vedd sorra azokat a problémás ügyeket, amelyek jekenleg fejfájást okoznak és hideg fejjel gondolkodva, racionálisan próbálj megoldást találni rájuk. Jobban teszed, ha kissé lazábban állsz a dolgokhoz és nem engeded, hogy teljesen megukba szippantsanak, hisz nem az az életcélod, hogy a nyár kellős közelén depresszív hangulatban, otthon gubbassz a kanapén! Oldd meg, ami jelen pillanatban megoldható és keress pozitív impulzusokat annak érdekében, hogy végre felszabadulhabb életet élhess!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A rengeteg akadály után most végre olyan lendületet kapsz, amellyel képes leszel végigfutni a célig anélkül, hogy elhasalnál. Így az önmagadba vetett hitnek köszönhetően kivételes sikerekben lehet részed, ezek pedig visszaadják az elveszni látszó motivációdat is. A legjobbkor sikerült nagy lendületet kapnod, hisz ez azt is jelentheti, hogy pontot tehetsz valaminek a végére, ami már iszonyúan nyögve-nyelősen ment. Mivel most van lehetőséged arra, hogy egy nagy lendülettel lezárd végre a dolgot, igyekezz vissza sem nézve végigfutni az akadálypályán és átszakítani a célszalagot!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Szereted az állandóságot magad körül, nem ugrasz a nagy változásokért a kútba, úgy érzed ugyanis, hogy a folyó anélkül is folyik a saját tempójában a saját irányába, hogy te változtatni próbálnál rajta. Persze, az állandóság kétségtelenül egyfajta biztonságérzetet jelent, ám ha ebbe az állapotba beleragadsz, akkor bizony jó eséllyel fogsz mindig mások után kullogni, hisz lemaradsz minden újdonságról. Ne félj tehát új dolgokat kipróbálni, ne félj a változástól, hisz ezek a dolgok azok, amik építő jelleggel hatnak rád. Ha valami nem tetszik, a te döntésed, hogy sutba dobod-e és keresel másféle irányt, amennyiben azonban semmit nem próbálsz ki, örökké hátul fogsz kullogni! Légy bátrabb és nyitottabb a gondolkodású!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy vitás helyzetben -amelyben alapvetően érintett sem vagy- mindenáron szeretnél igazságot tenni, ezzel pedig könnyen kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Olyasfajta felelősség kerülhet ugyanis a nyakadba, amellyel talán az első pillanatban nem számolsz, ám igencsak fontos tényező. Mielőtt tehát bármiképp kiállsz a pódiumra és felveszed a védőügyvéd szerepét, előtte mindenképp érdemes végiggondolnod, hogy miféle felelősség hárulhat rád. Hidd el, időnként jobb a háttérbe húzódni és onnan figyelni az eseményeket! Ezúttal például sokkal bölcsebben teszed, ha csendben maradsz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Elakadtál egy bizonyos helyzetben, fogalmad sincs a hogyantovábbról, ennek köszönhetően azonban értékes napokat veszítesz a célod eléréséhez vezető folyamatból. Mivel nem szeretnéd, hogy az eddig befektetett energia kárba vesszen, ennek elkerülése érdekében érdemes mindenképp keresned egy bizalmas társat, akinek elmondhatod, hogy honnan indultál, mire készülsz, mi a végső cél és hogy pontosan hol akadtál el. Olyasvalakitől kérj segítséget, aki nem fog visszaélni a helyzeteddel és nem fogja az általa nyújtott segítséget kamatokkal együtt visszakérni! Együtt oldjátok meg a fennakadást annak érdekében, hogy utána zökkenőmentesen folytathasd az utat!

NYILAS (november 23-december 21)

Igyekszel ugyan egy számodra fontos dologra koncentrálni, valaki azonban folyamatosan próbál kizökkenteni. Magad sem érted, mi áll a hátérben, azt azonban pontosan tudod, hogy ilyenformán nem fogod tudni a feladataidat sikerrel abszolválni. Épp ezért szofisztikált hangnemben igyekezz az illető tudtára hozni, hogy most nem alkalmas a pillanat, nem tudsz ugyanis másra összpontosítani, amíg nem abszolválod ezt az adott feladatot. Amikor azonban sikerül pontot tettél mindennek a végére, abszolút nyitott vagy mindenféle szórakozási lehetőségre, akkor térhettek vissza a kikapcsolódásra. Hidd, el, ha az illető kellő intelligenciával kezeli a dolgot, meg fogja érteni, hogy számodra most más élvez prioritást!

BAK (december 22-január 20)

Végre kezd összeállni a kép, te is sejted már, hol a megoldás egy hosszú ideje húzódó ügyben, ez pedig hatalmas izgalommal tölt el. Ez a szikra, amely a sötét alagutat világította be neked, ez lesz az, ami a megoldást jelentheti, erre érdemes mindenképp összpontosítanod. Mielőtt tehát elhalványodna vagy kialudna, próbálj 100%-ban koncentrálva figyelni a kifelé vezető utat és a végén úgy pontot tenni a végére, hogy nem marad elvarratlan szál az ügyben. Ha sikerül lezárnod a dolgot, igyekezz kikapcsolódni és tudatni a Világgal, hogy nem vagy hajlandó egy darabig olyasféle terheket magadra vállalni, amelyek alatt összeroskadhatsz. Hidd el, a kötöttségmentes, boldog életnél nincsen jobb!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hétvége első napján kivételes sikerek helyeződnek kilátásba, melyeket egy kis odafigyeléssel még ma be fogsz tudni zsebelni. Épp ezért igyekezz minden zavaró tényezőt kizárni és csakis a saját megérzéseidre hallgatni és a saját tapasztalataidra alapozni. Ne engedd, hogy bárki belekontárkodjon az ügybe, hisz a célszalagot egyedül kívánod átszakítani! Ha ez sikerül, akkor ünnepelj méltoképp a barátaiddal, koccintsatok a sikereidre, nyugodtan kürtöld világgá, hogy milyen magasságokba jutottál fel!

HALAK (február 20-március 20)

Végre adott minden körülmény ahhoz, hogy a kreatív ötleteid közül egy fontosat megvalósíts, ám valaki mindenáron meg szeretné ezt akadályozni. Számodra rendkívül dühítő az, hogy létezik olyan személy, aki jogot formál magának arra, hogy ilyesformán gyakoroljon hatást az életedre, emiatt legszívesebben nyomdafestéket nem tűrő módon üvöltenél vele. Mivel azonban ez sehova nem vezet, igyekezz határozottan megértetni vele, hogy ez a te életed és ne próbálja helyetted eldönteni, hogy mi a jó neked. Amennyiben úgy érzed, hogy ebben az adott dologban szeretnél kiteljesedni, abban az esetben ne habozz belevágni. Ha elbukod, az is a te tanulópénzed lesz majd!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Keresd a termékek natúr alternatíváját! - Környezettudatosan a mindennapokban

Kép

Velük randevúzott Elvis után Priscilla Presley! 7 férfi, akinek sikerült elcsábítania a Király legnagyobb szerelmét

Priscilla Presley a mai napig Elvist tartja élete szerelmének, ettől függetlenül első és egyetlen férje halála után is adott pár esélyt annak, hogy ismét rátaláljon a szerelem.

Kép

Készülj! A kínai asztrológia szerint a hét ezen napján lehetőség nyílik megsokszorozni a jót az életedben

A Csi, vagyis az életerő áramlásának napi minőségei folyamatosan változnak, ez pedig hatással van az életünkre. Lássuk mi vár ránk február 19-25. között!

Kép

Félelmetes kontroll: Elvis erre kényszerítette a fiatal Priscilla Presley-t a házasságuk után

A Priscilla című film továbbra is megosztja a közönséget, annak ellenére is, hogy a sztori alapját egy bestseller könyv adja.

Kép

Az Egy nap című netflixes sorozat felemel, aztán kifacsar és összetör: vajon miért zokog az egész internet miatta?

Az Egy nap megmutatja azt a típusú szerelmet, ami a mai világból a legjobban hiányzik...

Kép

Erre figyelj, ha a Temu, Shein, Wish és hasonló oldalakról rendelsz

A netes vásárlás mindig rizikós egy kicsit, pláne, ha gyanúsan olcsón tudsz beszerezni bármit. Mire figyelj, hogy biztosan ne érjen anyagi kár és csalódás? Segítünk!

Kép

A brit királyi család kedvenc parfümjei: ezt viselte Diana az esküvőjén

A legtöbb nő valósággal rajong a parfümökért, és szeretnek inspirálódni annak a tekintetében, hogy milyen híresség milyen illatú parfümöket részesít előnyben. Miután jelenleg a brit királyi család az egyik legnépszerűbb dinasztia Európában, így érdekesnek tartottuk bemutatni azon illatokat, melyeket az elmúlt évtizedek során előszeretettel viseltek akár nívós eseményeken, akár a hétköznapokban.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!