Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 12.: a Mérlegeknek érdemes a siker érdekében kockáztatniuk, a Bakok fontos célt tűznek ki maguk elé

Napi horoszkóp október 12.: a Mérlegeknek érdemes a siker érdekében kockáztatniuk, a Bakok fontos célt tűznek ki maguk elé
A nap cikke

Napi horoszkóp április 24.: a Bakoknak érdemes egy kis pihenést beiktaniuk, a Vízöntők kiállhatnak a szuverenitásukért

A csillagok a hét közepére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Olvasd el!

Az április 24-ei teliholdnak brutális következménye lesz: 4 csillagjegy, akinek a mai napon teljesen megváltozik az életútja és a sorsa

A mai nap a Skorpióban lesz telihold, ami elképesztő energiákat szabadít fel.

Olvasd el!

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki április 23-án lezár egy 14 éve tartó rossz időszakot: a boldogság végre megérkezik az életükbe!

Kétség kívül ránk járt a rúd az elmúlt években. Szinte mindig megtaláltak minket a rosszabbnál rosszabb dolgok, így nem meglepő, hogy idén már kevesen hittek abban, hogy jöhet még jobb időszak.

Olvasd el!

Jennifer Lopez bebizonyítja: ideje félretenni a fekete magas sarkú cipőt és ezt viselni helyette

Ez a neutrális szín hódítja meg a tavaszt.

Olvasd el!

Magyar eredetű nevek, amiket az Egyesült Államokban is adnak gyermeküknek a szülők

Tudtad, hogy magyar eredetű neveket a világ különböző pontjain is választanak olykor szülők? Mutatunk is párat!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 12.

KOS (március 21-április 20)

Hosszú idő után először alakulnak úgy a körülmények számodra, hogy nem fulladsz bele a sok tennivalóba, így nem kell azon görcsölnöd, hogy be tudsz-e tartani egy adott határidőt. Ugyan ez még csak a hét második napja, mégis kihasználhatod ezt a kivételes alkalmat és végre magadra koncentrálhatsz egy kicsit. Ritka lehetőség, az egyszer biztos, élj hát mindenképpen vele. Szánj egy kis időt a testi-lelki feltöltődésre, tarts a barátnőiddel egy csajos napot, szépítkezz, vásárolj, egyél finomakat – és egyszerűen élvezd az életet! Időnként neked is lehet szerencséd, amikor a szürke, dolgos, munkával teli hétköznapok között akad egy olyan, amelyen átadhatod magad az élvezeteknek!

BIKA (április 21-május 20)

Úgy érzed, véget kell vetned annak a monotonitásnak, amely az utóbbi időben meghatározza az életedet, hisz új lendületre van szükséged ahhoz, hogy végül pozitív eredményeket tudj felmutatni. Alaposan gondold tehát át, honnan veszed ki a kockát és hova illeszted be, mert nem mindegy, hogy hirtelen felindulásból kikapsz egyet a toronyból, aztán jó eséllyel összedől az egész, avagy jól megfontolt lépésekkel állva hagyod az egészet. Ne olyasmin próbálj változtatni, amely veszélybe sodorja a sikert, sokkal inkább kisebb dolgokban érdemes gondolkodnod. Tartsd szem előtt, hogy nem mindig az óriási lépések azok, amikkel előbbre jutsz, néha az apróbbak és jól átgondoltak vezetnek eredményre!

IKREK (május 21-június 21)

Tökéletesen megtervezted a mai napot, mindent nagyon aprólékosan végiggondoltál, mégsem számoltál egy aprócska körülménnyel, amely bizony a feje tetejére állíthatja az egész napodat. Ez most azonnali beavatkozást igénylő szituáció, amikor bizony nem minden alakul úgy, ahogy te szeretnéd, épp ezért gondolkodj rugalmasan, ne akarj mindenáron, görcsösen ragaszkodni az elveidhez. Ha kellő lazasággal kezelsz bizonyos helyzeteket, neked is sokkal több élményt fog majd okozni! Jó dolog a kiszámíthatóság, de nem mindig megvalósítható!

RÁK (június 22-július 22)

Mindig is borzasztóan vágytál mások elismerésére, ennek érdekében mindent megteszel, még akár extrém dolgokba is belevágsz. Ahhoz azonban, hogy ne törjön bele a bicskád mindent második próbálkozásba, ahhoz először ki kellene találnod, hogy mi az, amiben sikeres szeretnél lenni és csak akkor indulj el az úton, ha minden körülmény ideális. Annak érdekében ugyanis, hogy ne válj egy hiteltelen bohóccá mások szemében, mindenképp reálisan kell látnod a helyzetedet a képességeiddel együtt. Ne tűzz ki elérhetetlen célokat, csakis olyanokat amelyeket lesz esélyed elérni, így a siker kézzelfoghatóvá válhat számodra!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Ugyan látszólag minden kerek körülötted, nem lehet okod panaszra, mégis van valami, amiről nem beszélsz senkinek, de igen sok álmatlan éjszakát okoz. Mivel nem igazán szeretnéd, ha a tágabb környezeted tudomást szerezne arról, ami bánt, keress valakit, akiben teljes mértékben megbízol és kérj tanácsot, hogyan is lehetne ezt a bizonyos problémát megoldani. Ha elég őszintén tartasz tükröt magad elé, talán te magad is rájöhetsz, hogyan oldd meg a helyzetet, de ketten biztosan hatékonyabbak lesztek. Olyan személyt keress, aki nem élne vissza soha a bizalmaddal! Ne félj, ha megoldódik az ügy, akkor valóban felhőtlenül élheted az életed!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Bárkiről is legyen szó, azonnal ugrasz es segítesz, ha adott helyzet úgy kívánja meg, ezt a környezeted is pontosan tudja rólad. Mivel abszolút nem titok a segítőkészséged, így rengetegen fordulnak hozzád, amely személyek között bizony szép számmal akad olyan is, aki csupán kihasználna és a megoldatlan gondjait szeretné a nyakadba akasztani. Érdemes tehát nyitott szemmel járnod, próbáld észrevenni azokat az érdekembereket, akik csak haszonszerzés céljából legyeskednek körülötted! Okos vagy, ne engedd, hogy átrántson bárki a ló túloldalára!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Noha nem igazán szeretsz kockáztatni olyan helyzetekben, ahol rengeteg a veszítenivalód, ma mégsem lesz választásod, hisz pontosan tudod, hogy másképp nem fogod elérni az általad kitűzött célodat. A siker érdekében vonatkoztass el a veszélyzónától, igyekezz csak és kizárólag a feladatra koncentrálni és meglátod, meg se kottyan majd a dolog! Ha sikerrel abszolváltad a feladatot, nyugodtan fújd ki magad és ünnepeld meg azt, hogy sikerült levetkőznöd a félelmeidet, azokat a félelmeket, amikkel azelőtt szembe se mertél nézni. Szép munka, így kell ezt csinálni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Valaki a környezetedben kockázatos kalandra vállalkozik, neked pedig borzasztóan rossz előérzeted van ezzel kapcsolatban. Azt érzed, hogy mindenképp meg kell óvnod az illetőt, ennek érdekében pedig muszáj beleavatkoznod a dolgába. Arra azért ügyelj, hogy ne a saját bőrödet vidd a vásárra, csakis addig próbálj segíteni, amíg a te testi-lelki és egyéb épséged nem kerül a szakadék szélére. A cél ugyanis nem az, hogy mindketten belezuhanjatok, hanem az, hogy te legyél az illető megmentője. Most semmiképp ne ülj tétlenül a fenekeden, de okosan cselekedj!

NYILAS (november 23-december 21)

Egy bizonyos üggyel kapcsolatban kikérik a véleményedet, te pedig abszolút nem törődve a ténnyel, hogy megbánthatsz másokat, ki is mondod, hisz ami a szíveden, az a szádon. Sajnos lesznek majd olyanok, akik számára nagyon bántóak lesznek majd a szavaid és borzasztóan nagy csalódást okozol nekik. Mivel egyetlen helyzet sem ér ennyit -ez pedig könnyen lehet, hogy csupán provokáció volt-, hogy a lelkébe gázolj másoknak, így igyekezz négyszemközt tisztázni a helyzetet, hisz a legkevésbé sem ez volt a szándékod. Legközelebb gondold végig, hogy melyik hintába ülsz bele és tanulj meg szofisztikáltabban fogalmazni!

BAK (december 22-január 20)

Kitűztél egy számodra fontos célt magad elé, a mai napon pedig lehetőséged adódik arra, hogy el is érd. Rendkívül nagy izgalommal tölt el, hogy az abszolút ideális körülményeknek köszönhetően végre nyélbe ütheted a dolgot, ha pedig sikerül kézzel fogható eredményt felmutatnod, az egyfajta pozitív visszaigazolás lesz számodra, hogy nem szabad feladni a reményt, mindig érdemes kitartónak lenned ahhoz, hogy sikeres lehess. Ünnepeld ezt a napot a kedvenc kávézódban egy tökös latte-val, a legjobb barátnőd társaságában!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Akad valaki a környezetedben, aki számára a veszély csupán egy fogalom, úgy gondolja, hogy soha nem találkozhat vele vagy ha igen, szinte biztosan ott állsz majd a háta mögött és szükség esetén kihúzod a kalamajkából. Meg is tetted már nem egyszer, sokszor a saját testi épségedet kockára téve ezzel, mostanra azonban a Napnál is világosabban látod, hogy az illető arcátlanul kihasznál téged, mert a segíségedben bízva egyszerűen nem hajlandó ésszerűen gondolkodni, s nem akarja felmérni tettei várható következményeit. Bármilyen közel is áll hozzád ez a bizonyos személy, talán lassan el kellene engedned a kezét, hogy a saját bőrén tanulhassa meg, milyen az égő parázson futkározni! Ne legyen emiatt lelkiismeret-furdalásod, hiszen eddig te mindent megtettél érte, innentől bármit tesz, annak a következményeit neki kell viselnie!

HALAK (február 20-március 20)

Ma mások számára is kiderül valami, amiről nem szívesen beszéltél ezidáig. Borzasztóan szégyelled magad, hisz nem véletlenül titkoltad a dolgot minden igyekezeteddel, mégsem sikerült mélyebbre ásnod, valahogy előbukkant a semmiből. Amennyiben így alakult a helyzet, ne szégyellj beszélni róla, ez is te vagy, hozzátartozik az életedhez, a személyiségedhez, ne mentegetőzz mások előtt. Hidd el, mindenkinek van az életében legalább egy olyan történet, amit minden erejével rejteget mások elől. Bizony kellemetlen tapasztalatásokra is szükség van ahhoz, hogy sikeressé válhass az élet minden területén!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Promóciók

Indul a Kuponözön a SPAR üzleteiben

Promóciók

Nehezebb az ismerkedés, ha dohányosok vagyunk?

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Divat

Tényleg csak 5 pár cipőre van szüksége mindenkinek a gardróbjában?

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

Legyél Te az Organic Shop márkanagykövete!

Kép

Miért könnyezünk a hagymától? 6 tuti tipp, hogy ne folyjon a könnyed aprítása közben!

A hagyma az egyik legnépszerűbb zöldség a világon. Legyen az apróra vágott, pirított vagy rántott hagyma, a rántottától kezdve a levesig mindenhez használjuk. De szeletelésük és felkockázásuk gyakran könnyeket és orrfolyást okoz, még akkor is, ha a legtöbb szakács egyetért abban, hogy a végeredményért megéri.

Kép

5 hollywoodi sztár, aki beszél magyarul: ezt pedig meg is mutatták a világnak

Hollywoodi sztárok, akik már beszéltek magyarul és nagyon ügyesek voltak!

Kép

Az egyik dal Harry Stylesról szól?! Az 5 legőrültebb teória Taylor Swift legújabb albumáról

Az énekesnő köztudottan híres arról, hogy IMÁD apró nyomokat elrejteni a dalaiba, ezért a fanok már mindenben IS jelet vélnek felfedezni, például a sztár új albuma kapcsán.

Kép

3 étel, aminek fogyasztásával megakadályozhatod a pattanások kialakulását: eláruljuk, mi az az anti-akné diéta!

Az anti-akné diétának köszönhetően szebb lehet a bőröd, mint valaha, ráadásul nem kell lemondanod a finom ételekről!

Kép

Tóth Andi egy igazán intim videót posztolt a fürdőkádjából: elolvadunk tőle!

Sok rajongó még mindig nem tért magához, hogy a népszerű énekesnő lesz az X-Faktor női mentora.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!