Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 12.: a Kosok számára új szerelem helyeződik kilátásba, a Bikák számára fontos mások elismerése

Napi horoszkóp október 12.: a Kosok számára új szerelem helyeződik kilátásba, a Bikák számára fontos mások elismerése
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Olvasd el!

Emlékszel a lányra, aki a Jóbarátokban Bruce Willis lányát alakította? Így néz ki manapság!

Alexandra Holden játszotta David Schwimmer, azaz Ross Geller 12 évvel fiatalabb barátnőjét, aki a férfi tanítványa volt az egyetemen.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz a csillagok fontos üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP oKtóber 12.

KOS (március 21-április 20)

Valaki nagyon odáig van érted, te azonban nemigen érzed nyitottnak magad egy új kapcsolatra. Mivel nem adja fel és egyfolytában ostromol, érdemes elgondolkodnod és esetleg adni mégis egy esélyt neki. Ha kicsit nyitott vagy és nem feltétlenül a dolgok rossz oldalát nézed, még az is lehet, hogy most találod meg a boldogságot. Ne aggódj, nem kell odaadni magadból mindent elsőre, de mégis próbáld a barátságos arcodat mutatni, ismerkedj, tudj meg minél többet az illetőről és a szándékairól. Ha viszont mégis úgy ítéled meg, hogy nem kívánsz tartósabb kapcsolatba bonyolódni vele, akkor ne lopjátok egymás idejét, mindenki menjen tovább a maga útján.

BIKA (április 21-május 21)

Olyasfajta projekten dolgozol, amelyet mások veled ellentétben nem biztos hogy bevállaltak volna, pontosan a nehézségi fok miatt. Neked azonban szükséged van arra, hogy a környezetedben elismerjék azt, amit csinálsz, ennek érdekében folyamatosan tolod feljebb a határaidat. Nincs is ezzel semmi gond, érdemes azonban arra mindenképp ügyelned, hogy át ne ess a ló túloldalára és egyfajta megfelelési kényszerré váljon az, amit csinálsz. Elsősorban önmagadért dolgozz, arra törekedj, hogy a saját elvárásaidnak megfelelj, az hogy mások mit gondolnak, legyen mindig másodrangú számodra. Hidd el, sokkal szabadabbnak és boldogabbnak fogod érezni magad, ha magadért teszed, amit teszel és így vívod ki a környezeted elismerését!

IKREK (május 22-június 21)

Amit a fejedbe veszel, azt tüzön-vizen keresztül viszed, bármi történik, Te ragaszkodsz mindig azokhoz az útvonalakhoz, amelyeket már jól ismersz és csukott szemmel is végig tudsz rajtuk menni. Ez azonban időnként megakadályoz bizonyos célok elérésében, vannak ugyanis olyan szituációk, amikor kénytelen vagy letérni az útról és más ösvényen elindulni annak érdekében, hogy végül sikeres lehess. Nem érdemes mindig mindenáron kötni az ebet a karóhoz, legyél rugalmasabb és ne görcsölj rá semmire, amiben nincs perspektíva, a szemed előtt lévő lehetőséget viszont igyekezz megragadni. Időnként, ha bizonytalan vagy, mérlegeld, hogy miféle áldozatot kell meghoznod a saját boldogságodért!

RÁK (június 22-július 22)

Utolsó utáni másodpercekben kezdesz bele valamibe, amihez sokkal több időre lett volna szükséged, ám mivel egészen idáig nem volt rá lehetőséged, most kell szupergyorsan kihozni belőle a lehető legtöbbet. Ne is koncentrálj másra, zárd ki a külvilágot és igyekezz csak erre összpontosítani annak érdekében, hogy ha olyan eredmény nem is születhet, amit elvárnál magadtól, mégsem fog mások előtt úgy tűnni, hogy karba tett kézzel, tétlenül ültél és semmit nem próbáltál meg. Legközelebb jobban be kell osztanod a tennivalóidat annak érdekében, hogy mindenre jusson időd, ám emiatt ne okold magad, hisz időnként akármennyire tiltakozol, akaratodon kívül is akasztanak a nyakadba ilyesfajta terheket. Ne feledd: teher alatt nő a pálma, a lényeg, hogy Te megpróbáltad!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy számodra fontos ember elég komoly problémával küzd, te pedig nem szeretnéd tétlenül nézni a kínlódását, épp ezért kéretlenül olyan manőverbe kezdesz, amely a végén a visszájára fordulhat és rosszul sülhet el. Nem biztos, hogy ebben az esetben célravezető, ha anélkül kezdesz bármiféle mentőakcióba, hogy a részletekben elmélyednél, s nem egyeztetnél magával az érintettel. Ne akarj mindenáron a megmentő szerepében tetszelegni, sokkal bölcsebben teszed, ha csupán jelzed, hogy ott állsz az illető mellett, akit biztosítasz arról, hogy mindenben kész vagy támogatni. Hidd el, néha a kevesebb sokkal több lehet!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Kellemetlen helyzetbe kerülsz mások miatt, emiatt némi magyarázatra szorul, mi és hogyan történt. Ne hagyd, hogy emiatt ítéljen el a környezeted, igyekezz mihamarabb mindenki számára világossá tenni, hogy semmi közöd az ügyhöz, valaki csupán megpróbálja rád kenni az egész maszlagot. Nem érdemes az illetőt megkeresned ez ügyben, mert később, szorult helyzetében még fel is használhatja ellened a kettőtök között elhangzottakat! Meglátod, ha a megfelelő logikai vonal mentén felállított magyarázattal tudsz szolgálni -már pedig miért ne tudnál-, akkor nem származhat semmi hátrányod a dologból! Ne késlekedj azonban, mert fogy az időd!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyasmivel foglalkozol mostanában, ami ugyan rengeteg izgalmat rejt, de bővelkedik kockázatokban is, és ezért folyamatosan a penge élén táncolsz. Ezt a környezeted is nagyon hamar észreveszi és mivel nagyon féltenek, minden lehetőséget kihasználnak arra, hogy lebeszéljenek róla. Éppen ezért – s hogy megelőzd a felesleges konfliktusokat – magyarázd el mindenkinek, hogy valamennyi veszéllyel tisztában vagy, de ha soha nem kockáztatsz, nem fogsz tudni új élményekkel gazdagodni. Időnként szükséged van az adrenalinra ahhoz, hogy – kilépve a hétköznapok egyhangúságából – maradandót alkothass! Légy türelmes azonban, mert mindenki csak félt és a te javadat akarja!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Mivel pontosan tudod, hogy a mai nap a határidő egy bizonyos feladat befejezésére, ezért eszeveszett kapkodásba kezdesz, hisz folyamatosan ott ketyeg az óra a fejedben, s bármikor megszólalhat, jelezve, hogy lejárt az idő. Mielőtt azonban a nagy rohanásban fejjel mennél a falnak, a lehető leggyorsabban ki kell dolgoznod egy megfelelő tervet, meg kell találnod a megfelelő taktikát ahhoz, hogy a lehető legtökéletesebb eredményt produkálhasd – lehetőség szerint még időben. Meg tudod csinálni, hinned kell csupán abban, hogy megvan benne a kellő tudás, talpraesettség és magabiztosság ahhoz, hogy végül mindenki elégedett lehessen, magadat is beleértve. Hajrá!

NYILAS (november 23-december 21)

Kicsit irigykedve nézed mások sikereit, szeretnél végre te is megmártózni a csillogásban és érezni azt, hogy milyen érzés a dobogó legtetején állni. Érdemes belegondolnod azonban abba, hogy azok, akikre kissé féltékenyen tekintesz, miféle akadályokkal küzdöttek meg ahhoz, hogy eljussanak oda, ahol most tartanak. Jóllehet, első ránézésre egyszerűnek tűnik csak úgy bezsebelni minden elismerést, de hidd el, mindenért meg kell dolgozni, áldozatokat hozni. A siker tehát senkinek nem jön csak úgy magától, azért neked is meg kell harcolnod kell!

BAK (december 22-január 20)

Fontos döntés előtt állsz, és nem szeretnéd elkapkodni a dolgot, így jó ideje hezitálsz a különböző megoldási lehetőségeken. Amennyiben ennyire tanácstalan vagy, nem kell egyedül ekkora felelősséget a nyakadba venni, nyugodtan keress valakit, mondd el neki a bizonytalanság okát és hallgasd meg a véleményét. Légy azonban óvatos, csak olyan embertől kérj tanácsot, akiben teljes mértékig megbízol, vannak ugyanis olyan személyek a közvetlen környezetedben, akik nem feltétlenül a te javadat akarják! De ha résen vagy, nem nyúlhatsz mellé. Mindenesetre jól teszed, ha nem egyedül döntesz, hanem mások véleményét is meghallgatod, hogy kissé a kívülállók szemével is láthasd a szituációt!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, a környezeted túl magasra tette a lécet, olyan akadályokat gördítve eléd, amelyeket nem fogsz tudni megugrani. Ne gondold azonban, hogy a világ fordult ellened, csupán csak nem minden megy olyan egyszerűen, mint a karikacsapás. Bár nem így tervezted a hét utolsó munkanapját, igyekezz összeszedni magad és mintegy teljesítendő kihívásként tekinteni a helyzetre. Ne hidd, hogy szándékosan akarna valaki ártani neked, csupán csak tesztelik a tudásod, az akaraterőd és a talpraesettséged.

HALAK (február 20-március 20)

A jövődre gondolva szeretnél kiküszöbölni egy bizonyos problémát, hogy amikor arra kerül a sor, ne kelljen ezzel foglalkoznod, így azonban elkerüli a figyelmed egy igen fontos dolog, amit viszont csak most tudsz megoldani. Ha logikusan gondolkodsz és van a fejedben egy prioritási sorrend, rá kell jönnöd, hogy fontos ugyan megelőzni a bajt, de nem érdemes ennyire előre szaladnod, épp ezért igyekezz csak akkor időt szakítani a jövőbeli dolgokra, ha a jelenleg folyamatban lévő ügyeidnek pontot tudtál tenni a végére. Arra koncentrálj, hogy most minden sínen legyen, és semmiféle apró részlet ne kerülhesse el a figyelmedet!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kéne a szexről 50 felett

Attól, hogy a testünk és gondolkodásunk változik, ahogy telik az idő, a szex még nagyszerű maradhat.

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Kép

8 film, amiben az intim jeleneteket nem csak eljátszották, tényleg valósak voltak

Robert Pattinson egyik filmjében nem színlelte az intim jelenetet, egy interjúban elárulta, hogy valójában is megtörtént! Ezekben a filmekben a színészek tényleg szeretkeztek...

Kép

10 egészségesnek hitt étel, ami valójában nem az: ne higgy a népszerű hívószavaknak!

Joghurt, granola, lencse chips – mindegyik egészségesen hangzik, igaz? Sajnos, bármennyire is erényesnek hangzik egy étel – különösen a „teljesen természetes”, „gluténmentes” és „élő, aktív kultúrák” – olyan népszerű hívószavakkal együtt, még mindig rossz lehet a számodra.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!