Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp október 1.: az Oroszlánoknak váratlan feladat alakítja át a programját, a Vízöntőknek szerényebb hozzáállásra van szükségük

Napi horoszkóp október 1.: az Oroszlánoknak váratlan feladat alakítja át a programját, a Vízöntőknek szerényebb hozzáállásra van szükségük

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hónap első napján sem érdemes kihagynod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP OKTÓBER 1.

KOS (március 21-április 20)

A hónap első napján végre választ találsz egy olyan nyitott kérdésre, amelyet fejtegetsz már egy ideje. Használd tehát ki az alkalmat és tegyél pontot az ügy végére minél hamarabb, így marad még időd arra, hogy kiélvezhesd a nap hátralévő részét, ami bizony tartogat még számodra meglepetéseket! Meglátod, estére nagyon boldog leszel és mivel megdolgoztál azért, hogy ma ünnepelhess, épp ezért hívd el a legközelebbi barátaidat egy hangulatos helyre és együtt eresszétek ki a fáradt gőzt. Büszke lehetsz magadra!

BIKA (április 21-május 20)

Fájdalmas és nehéz döntést kell ma meghoznod, melyről tudod, hogy bármennyire is akarod, egyszerűen nem kerülheted el, felelősségteljesen ki kell mondanod azt, ami elől egészen idáig menekültél, mindezt annak érdekében kell megtenned, hogy könnyebb lelkiismerettel élhesd tovább az életed. Szedd össze tehát minden lelki erődet és tegyél pontot azon dolgok végére, amelyek csak hátráltatnak és nem kecsegtetnek semmiféle pozitívummal vagy előrelépéssel. Hidd el, ha megteszed, tonnákkal leszel könnyebb, és sokkal élhetőbb lesz az életed!

IKREK (május 21-június 21)

Ugyan az utóbbi időben sikert sikerre halmozol, talán magad sem mered elhinni, hogy ezt mind önerőből érted el, emiatt akkor is túl szerény vagy, ha már világgá kürtölheted az eredményeidet. Rengeteg kitartással és alázattal érted el azt, ami a tiéd, szinte minden idődet és energiádat feláldoztad a siker érdekében, épp ezért nyugodtan merd elhinni, hogy ez mind-mind a te érdemed és joggal lehetsz büszke arra, ahová elértél. Az irigyekkel pedig ne foglalkozz, ők csak áhítoznak a sikerre, tenni azonban semmit nem tesznek érte, ez pedig legyen az ő gondjuk!

RÁK (június 22-július 22)

Embert próbáló feladat előtt állsz, amelynek teljesítéséhez, pontosan tudod, nagyon nehéz akadályok legyőzése kell majd. Mindezek mellett azzal is tökéletesen tisztában vagy, hogy mekkora eredményt hozhat, ha sikerrel a végére érsz. Igen, lesznek, akik féltenek és próbálnak majd lebeszélni, de te ne hagyd magad eltántorítani, hisz érzésed szerint így kell lennie és nyilván bízol is magadban annyira, hogy bele merj vágni. Azt majd utána eldöntöd, hogy érdemes volt-e kipróbálnod magad vagy csak egy keserű tapasztalattal lettél gazdagabb!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egy váratlan feladat keresztülhúzza a számításaidat, emiatt bosszús vagy. A hét utolsó munkanapján ugyanis szerettél volna mindent lezárni és mihamarabb átadni magad a hétvégének, ezt azonban az a bizonyos váratlanul jött feladat hiúsítja meg. Bármennyire nem fűlik a fogad az egészhez, érdemes mielőbb nekirugaszkodni, de azzal ha csupán karba tett kézzel duzzogsz, semmi nem fog változni. Keresd a megoldást, akarj pontot tenni a végére, hisz ha állsz és semmit nem teszel, akkor bizony a hétvégéd is elúszhat. Minél előbb teszed oda magad, annál előbb szabadulsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Akaratlanul bánt meg valaki a hét utolsó munkanapján, téged mégis rendkívül nagy csalódással tölt el. Olyan vita kerekedik ugyanis közöttetek, amelyben teljesen más álláspontot képviseltek, ám te azt gondoltad, hogy meg tudjátok beszélni a dolgot. Épp ezért hat rád mellbevágóan az egész, hisz abszolút nem vártad volna, hogy egy olyan személy, akit magadhoz közelállónak gondoltál, a saját igaza védelmében, kizárólag a saját érdekeire tekintettel ilyen övön aluli ütést visz majd be. Lehet, hogy ez igencsak a kedvedet szegi, de próbáld a jó oldalát nézni a dolognak: kiderült, hogy nem mind arany, ami fénylik! Nem biztos tehát, hogy az a jó barát, akit te annak szeretnél látni. Inkább hagynod kellene, hogy az élet mutassa meg, ki az, aki minden körülmények között hajlandó melletted állni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Ugyan csak nem rég kezdtél bele egy bizonyos dologba, máris jönnek a sikerek, ez pedig roppant nagy elégedettséggel vegyített büszkeséggel tölt el. Teljes biztonságban érzed magad, és szilárd meggyőződéssel hiszed , hogy semmi nem állhat az utadba. Kicsit most lazíthatsz ugyan, de azért ne bízd el magad: bár most szalad veled a szekér, azonban bármikor belefuthatsz egy olyan kátyúba, amelyben kitörik a kocsid kereke, és akkor oda a sok munka. Szóval figyeld, mi történik körülötted, hogy bármilyen váratlan eseményre képes legyél gyorsan reagálni.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A hónap első napja a leadási határideje egy fontod projektnek, amin elég sokminden múlhat, neked pedig akad bőven szépítenivaló ezen a bizonyos projekten annak érdekében, hogy ne dobja vissza a rendszer. Mivel azonban közeledik a határidő, épp ezért iszonyatos kapkodásba kezdesz, hisz mindent be szeretnél fejezni, mielőtt le kell tenned a főnökeid asztalára. Egy idő után azonban arra kell rájönnöd, hogy a vesszőfutásban nem előre, hanem hátrafelé haladsz, nem sikerül semmi, egyre lassulsz, ami kezd kétségbe ejteni. Nyugodj meg, ülj le, foglald rendszerbe a tennivalókat és haladj szépen sorjában, ha már úgy alakult, hogy a hét utolsó munkanapja ilyen túlzsúfolt lett! Hidd el, nem a lehetetlennel küzdesz, csupán logika és összeszedettség kell hozzá!

NYILAS (november 23-december 21)

Valaki a közvetlen környezetedből olyasfajta szívességgel talál meg, amit te eleve nem kérnél senkitől, hisz ahhoz eléggé ingoványos talaj, hogy nyugodt lelkiismerettel ráküldj másokat. Épp ezért egyetlen másodpercig nem hezitálsz azon, hogy elutasítsd az illetőt, ez pedig roppant nagy büszkeséggel tölt el. Eddig ugyanis egyetlen alkalommal sem mertél visszakozni vagy elutasítani bárkit, ám ma mégis minden porcikád azt súgja, meg kell tenned. Ne gyötörjön lelkiismeret furdalás, hisz szabadon élni sokkal jobb, hisz több energiád jut a saját dolgaidra, ha nem mások feladatával vesztegeted az időd!

BAK (december 22-január 20)

A hét utolsó munkanapján szükséged lesz a női megérzéseidre, hisz olyan szituáció adódik, ahol semmi másra nem hagyatkozhatsz majd. Ne légy magaddal szemben kishitű, higgy abban, hogy van benned annyi kurázsi, hogy ne okozz önmagadnak csalódást, légy bátor, ne hezitálj, dönts úgy, ahogy az adott helyzetben jónak látod. Ne félj a kudarctól, hisz ha nem hiszel önmagadban, hogyan várod el másoktól, hogy higgyenek benned?!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét utolsó munkanapján az okozhatja a vesztedet, hogy a kelletténél jóval magabiztosabb vagy, talán túlságosan is elbízod magad, emiatt kissé elrugaszkodtál a valóságtól. Ennek okán abszolút nem számolsz azzal, hogy jön egy váratlan történés és te kudarcot vallasz. Mivel azonban ez így semmi jót nem hoz számodra, épp ezért még azelőtt illene felismerned, hogy nem a jó irányba tartasz, mielőtt valóban kudarcot vallasz. Gondold végig logikusan, hogy miképp tudsz alakítani a helyzeten, mi az, amire van még ráhatásod és mit alakít az Élet magától.

HALAK (február 20-március 20)

Valaki a közvetlen környezetedben a toleranciaküszöbödön táncol, miközben észre sem veszi, hogy téged borzasztóan irritál az, hogy önmagától nem jön rá arra, hol kellene megálljt parancsolnia magának. Épp ezért eljött a pillanat, amikor megálljt kell parancsolnod az illetőnek, határozottan a tudtára kell hoznod, hogy kezd átlépni egy bizonyos határvonalat, amit te nem tűrsz és nem is fogsz hagyni. Ha megsértődik emiatt, az is az ő gondja, nem a tiéd, épp ezért nem kell a lelkiismeretfurdalással sem megküzdened, hisz te eddig is megpróbáltad felhívni a figyelmét arra, hogy vékony jégen táncol!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 1.: az Oroszlánok diplomáciát gyakorolnak, a Nyilasok a szokásosnál nehezebb feladattal küzdenek

A hónap első napjára is üzentek a csillagok, mindenképp érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

7 törölt filmjelenet, ami nemcsak a történetet, de a főszereplőről kialakult képet is megváltoztatta volna

A filmtörténelem legnépszerűbb alkotásainak, klasszikusainak szinte kívülről fújjuk bizonyos jeleneteit, amelyek meghatározóak lettek a karakterről kialakult képünk és más dolgok szempontjából is.

Kép

5 dolog, amit sose mondj az egyedülálló barátaidnak

Ahogyan Beyoncé is mondaná (azaz énekelné), „szingli, csajok, fel a kezekkel”, ha titeket is a most következő megjegyzések valamelyikével próbáltak megvigasztalni szakítás után!

Kép

ByeAlex nagy lépésre szánta el magát: 8 év után ismét könyvet ír

Ezúttal nem egy új zenéről vagy klipről posztolt, hanem arról, hogy valami egészen más dologgal is készül.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!