Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 9.: a Rákok számára világossá válhat minden, a Szüzeknek fajsúlyos döntést kell meghozniuk

Napi horoszkóp november 9.: a Rákok számára világossá válhat minden, a Szüzeknek fajsúlyos döntést kell meghozniuk
Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 9.

KOS (március 21-április 20)

A hét második napja csakis neked kedvez! Minden vágyad ugyanis beteljesülni látszik, s minden úgy alakul, hogy kizárólag pozitív energiákat kapsz, melyek olyan sikert hoznak számodra, amelyre nem is számítottál. Épp ezért a munka végeztével ünnepelj a barátaiddal, hívd át őket, bontsatok ki egy üveg bort és fesztelenül kapcsolódjatok ki! Holnap aztán ismét fejest ugorhatsz a munkába, a mai nap azonban ékes bizonyíték arra, hogy az erőfeszítéseid nem voltak hiábavalók, s igenis érdemes küzdeni, hiszen akkor a siker sem marad el!

BIKA (április 21-május 20)

Túl sok impulzus ért az elmúlt napokban, és még időd sem volt, hogy feldolgozd őket. Mivel ma estére semmiféle kötött programot nem vállaltál, épp ezért munka után lesz a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy visszavonulj, mindent végiggondolj és igyekezz a maguk helyére tenni a dolgokat. Hidd el, a nagy zaj után jót fog majd tenni egy kis csend, fordulj magadba és törd a fejed, mi és miért történt, illetve az események rád nézve milyen hatással voltak. Nem kell mindig rohanni, az élet ugyanis nem egy versenyfutás, ahol az a legfőbb cél, hogy mindenkit legyőzve te szakíthasd át elsőként a célszalagot.

IKREK (május 21-június 21)

Olyan helyzetben találod magad, amely ismeretlen a számodra, s nehezen kiszámítható következményekkel járhat, ha nem vagy észnél és nem cselekszel határozottan. Gondolkodj racionálisan, gyorsan mérd fel a probléma súlyosságát és mihamarabb lépj a tettek mezejére! Meglátod, ha elindulsz az úton, közelebb lesz a megoldás, mint azt annak előtte hitted volna, csupán némi bátorságra és tenni akarásra van hozzá szükség! Gyakran sokkal egyszerűbb minden, ha nem esel pánikba, hanem hideg fejjel teszed azt, amit tenned kell. Ha helyén van az eszed, nem lehet semmi probléma!

RÁK (június 22-július 22)

A mai nap megvilágosodást hozhat számodra, sikerül ugyanis rájönnöd bizonyos dolgokra, amelyekkel kapcsolatban eddig a sötétben tapogatóztál. Most már pontosan tudod, mit kell tenned annak érdekében, hogy megfelelően megold az egyenletet, amely eddig tele volt ismeretlenekkel. Így esélyt sem láttál arra, hogy valaha a végére érj a dolgaidnak. Ne tétovázz sokat, állj neki, mert most teljesen ideálisak a körülmények arra, hogy lezárj valamit, ami eddig nem hagyott nyugodni és álmatlan éjszakákat okozott. Indulj, mielőtt ismét elbizonytalanodnál!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egészen idáig nem tűnt ugyan fel neked, mégis akad valaki a környezetedben, aki minden lépésed óvja, aki mindig figyel arra, hogy neked kényelmes legyen az életed. Persze mindezt úgy igyekszik csinálni, hogy ez ne tűnjön fel sem neked, sem másoknak. Nagy önzetlenségre vall, hogy mögötted áll és minden erejével érted dolgozik, te pedig becsüld meg, hisz nem mindenki mondhatja el, hogy valaki minden hátsó szándék és személyes érdek nélkül igyekszik megkímélni a kudarcoktól. Ügyelj azonban arra is, hogy valamennyire megtartsd az önállóságodat, ne kényelmesedj el, mert akkor teljesen kiszolgáltatottá válhatsz!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hosszú ideje tolsz magad előtt egy elég fajsúlyos döntést, ám miután egyre inkább szorít az idő, tudod, lassan mondanod kellene valamit. Mielőtt azonban végleges döntésre jutnál, sorakoztass fel magadban minden, az ügy mellett és ellene szóló érvet, s jól gondold át, milyen lépésnek mi lehet a következménye. Amennyiben sikerül elhatároznod magad, ne bizonytalankodj tovább. Merd vállalni a döntésed és ha biztos vagy a dolgodban, teljes mellszélességgel állj is ki mellette! Ne hagyd, hogy már az első pillanatban a bizonytalanság uralkodjon el rajtad, hiszen elég tapasztalt vagy ahhoz, nem véletlenül jutottál erre a konklúzióra, így nincs is okod szégyenkezni miatta!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Annyi a mára ütemezett tennivalód, hogy azt sem tudod, melyikhez fogj hozzá először, nem állt még ugyanis össze a fejedben, mi lehet a prioritási sorrend. Mielőtt azonban ész nélkül mindenbe belekapnál, igyekezz úgy szervezni a feladatokat, hogy később ne omoljon a fejedre az egész sor, próbálj úgy dolgozni, hogy felmutatható eredményt produkálhass, amellyel te is elégedett lehetsz és nem kell szégyenkezned miatta. Ne rémítsen meg a sok-sok feladat, képes leszel úrrá lenni a helyzeten, amennyiben logikusan tudsz gondolkodni! Biztosan menni fog, csak bízz magadban!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

A kelleténél magabiztosabb vagy egy bizonyos dologgal kapcsolatban, olyannyira, hogy mára teljesen elrugaszkodtál a valóságtól. Abszolút nem tudod elképzelni, hogy bármi is közbeszólhatna, ebből fakadóan a markodban érzed a sikert. Mielőtt azonban teljesen elszállnál, próbálj talajt fogni és mérlegelni, hogy hosszútávon ez a hozzáállás semmi jóra nem vezet majd, s ha próbálod reálisan nézni a dolgokat, látni fogod, hogy korántsem ennyire egyszerű a helyzet. Szóval lenne min változtatni, s fel kellene ismerned, hogy nem teljes a kép, amit kialakítottál magadban, arról már nem is beszélve, hogy bizony vannak, akik emiatt ferde szemmel néznek rád. Ám nem is ez az igazán fontos tényező, mert ennél sokkal lényegesebb, hogy legalább saját magadat ne csapd be!

NYILAS (november 23-december 21)

A legnagyobb bosszúságodra más hibájából fakadóan kerülsz kellemetlen helyzetbe és ugyan abszolút nem kívántál részesévé válni az ügynek, most mégis a saját nevedet kell tisztára mosnod. Ne hagyd azonban, hogy a pillanatnyi düh eluralkodjon rajtad, igyekezz hideg fejjel gondolkodva helyre tenni a dolgokat, diplomatikusan, kellő intelligenciával kezelve a helyzetet. Amennyiben a hirtelen haragodra hallgatsz, úgy tűnhet a környezeted számára, hogy mégis vétkes vagy és csak a bizonyítványodat magyarázod. Hidd el, ha sikerül nyugodtan reagálnod, annál hitelesebb leszel a többiek előtt!

BAK (december 22-január 20)

Olyan emberek próbálják befolyásolni kényük-kedvük szerint az életedet, akik tulajdonképp nem is állnak hozzád közel, ennek ellenére ügy gondolják, hogy nyugodtan kontárkodhatnak bele a dolgaidba, mintegy rád erőltetve, hogy szerintük mit és hogyan csinálj. Emiatt egyáltalán nem érzed jól magad, hiszen ez a fajta elnyomottság az egész hangulatodra rányomja a bélyegét. Nem kell azonban tűrnöd, hogy mások mondják meg, mit tegyél, hiszen tökéletesen tudod a dolgodat, pontosan tisztában vagy a képességeiddel, nem akarsz semmiféle világmegváltást eszközölni, csupán boldog lenni. Épp ezért, mielőtt még a fejedre nőnének, világosan hozd az értésükre, hogy a saját életedben egyetlen kompetens személy van: az pedig te, magad vagy!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kicsit gyorsítanál az eseményeken, rendkívül nehezedre esik ugyanis már az a tempó, ami súrolja a tétlenség határát, épp ezért kezdenél eszeveszett rohanásba, hogy mihamarabb áttéphesd a célszalagot. Ez azonban nem megy egyik pillanatról a másikra, jelenleg például abszolút nem tudod befolyásolni az eseményeket, csupán a kispadról figyelheted a folyamatokat. Akard a sikert, járj nyitott szemmel és vedd észre az alkalmas pillanatot, amikor a gázpedálra léphetsz végre!

HALAK (február 20-március 20)

Szinte biztosra vettél valamit, egy elhibázott lépés azonban azt eredményezi, hogy a szemed láttára dől dugába minden eddig befektetett energiád. Nehezedre esik elfogadni a tényt, hogy ezúttal kudarcot vallottál, azt ugyanis mindig nehezebb feldolgozni, mintha fürdenél a csillogásban. Ne csüggedj azonban, inkább gondold végig, hol hibázhattál és legközelebb mit kell majd másképp csinálnod ahhoz, hogy egy ütősebb taktikával úgy teljesíthess, ahogyan azt magadtól elvárod. Egyelőre még hiányzik belőled a kitartás és az akaraterő ahhoz, hogy gond nélkül a kisujjadból rázd ki a megoldást. De be kell látnod, a siker nem hullik csak úgy az öledbe, mert a tudás és a tapasztalat önmagában kevés ahhoz, hogy dobogó legfelső fokára állhass. Ehhez kemény munkára, kitartásra és igen nagy akaraterőre van szükség!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Sem a hideg, sem a meleg zuhany nem tesz jót a testednek: a helyes fürdés titka

Hallottál már a kontrasztos zuhanyzáról? Most mindent megtudhatsz róla!

Kép

Napi horoszkóp január 28.: a Bikákat váratlan fordulat bizonytalaníthatja el, a Szüzek két lábbal állnak a földön

A csillagok a hétvége első napjára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Kép

A filmtörténet egyik legnagyobb csillaga volt, mégis fotósnak tartotta magát - érdekességek 4 ritkán látott fotó mentén Gina Lollobrigidáról

A 20. század díváiból Dunát lehetne rekeszteni, a január 16-án elhunyt isteni Lollo mégis egyedülálló volt köztük. Az ÉvaMagazin.hu cikke.

Kép

Nem mindennapi sztori: az édesanya, aki különböző napon, hónapban és évben szülte az ikreit

Hihetetlen történet került elő a 2022/2023-as szilveszterről. Igazi csoda!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!