Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 8.: a Bakok hétköznapinak nem mondható gondolkodással bírnak, a Halaknak érdemes a pillanatnak élniük

Napi horoszkóp november 8.: a Bakok hétköznapinak nem mondható gondolkodással bírnak, a Halaknak érdemes a pillanatnak élniük

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok mára is izgalmakat és váratlan fordulatokat ígérnek az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 8.

KOS (március 21-április 20)

Sikerült megtalálod a célodat, amit mostantól igyekszel mindenáron elérni, s az sem rettent vissza, hogy esetleg hatalmas akadályokat kell majd leküzdened. Gondosan állíts össze egy cselekvési tervet, kalkulálj azzal is, hogy váratlan fordulatok következhetnek be, amelyek csak tovább nehezítik a dolgodat. Eléggé tapasztalt vagy ahhoz, hogy mindenre gyorsan reagálj és úrrá légy a helyzeten, még ha a tüzet okádó hétfejű sárkány kerül is az utadba. Ez nem lesz egyszerű menet, de ha sikerrel jársz, rendkívül büszke lehetsz majd magadra.

BIKA (április 21-május 20)

Kissé zsúfolt életet élsz, minden plusz feladatot bevállalsz, rengeteg energiádat emészt azonban fel a sok célkitűzés, amit teljesítened kell, így azonban előbb-utóbb össze fogsz rogyni a terhek alatt. Amennyiben úgy érzed, pihenésre van szükséged, akkor munka után ne hajtsd mindenáron a programokat, válaszd a kikapcsolódást úgy, ahogy neked az jól esik. Hívj át esetleg néhány közeli barátot, rendeljetek pizzát, nézzetek egy jó kis filmet, olyasmivel töltsd tehát az időt, ami feltölti mind az endorfin, mindpedig energia raktáraidat is! A feladatok tekintetében tanulj meg egy határvonalat kiépíteni, hisz neked is végesek az energiáid!

IKREK (május 21-június 21)

Elég magas korlátokat állítottál magad köré, amelyek sokszor rontanak a az esélyeiden, beleragadsz mindenféle csiki-csuki élethelyzetbe, amelyekből nehezen tudsz szabadulni. A siker érdekében azonban be kell látnod, hogy érdemes lejjebb bontani ezeket a bizonyos korlátokat, ne te légy saját magad legnagyobb akadálya, épp ezért próbálj hosszútávban, sikerorientáltabban gondolkodni. Nem vagy te eleve vesztésre ítélve, de mindenképp össze kell szedned magad és megmutatnod, milyen képességek rejlenek benned. Mindenki a saját sorsának kovácsa, ezt soha ne feledd!

RÁK (június 22-július 22)

Egy hozzád közelálló ember kéri ki a véleményed egy számádra fontos, számodra pedig igen-igen kényes természetű üggyel kapcsolatban, amelyről gyorsan kiderül, hogy te másként ítéled meg a helyzetet. Az illető emiatt az első pillanatban igencsak felháborodik, mert zokon veszi, hogy nem osztod az álláspontját. Ez a kettőtök további viszonyára is hatással lehet, így a sértődést elkerülendő magyarázd meg, miért gondolkodsz az adott ügyről másként. Semmiképpen nem kell ebből presztízskérdést csinálnotok, hiszen az egész nem ér meg annyit, hogy rámenjen a kapcsolatotok. Inkább beszéljétek meg békében, azután lépjetek tovább!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Nagy volumenű célkitűzésekkel bírsz, egyidőben túl sok mindenkinek akarsz megfelelni, hatalmas görcsösséggel kergeted a sikert, nem hagysz másokat érvényesülni, így pedig előbb-utóbb a fejedre omlik minden. Hidd el, akkor is jelentős sikereket érhetsz el, ha kevesebbet vállalsz, ami lehetővé teszi, hogy minél hatékonyabban tudj dolgozni. Engedj teret másoknak is, hisz csapatban sokkal nagyobb kilátásaitok vannak a sikerre annál, mintha egymagad próbálnál a természet erőivel megküzdeni. Ne feledd: te is halandó ember vagy, hiába hagyod figyelmen kívül a határaidat!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Egy közvetlen munkatársaddal zsákutcába kerülsz, eddig ugyanis teljesen jól olajozott csapatként működtetek, most azonban valami megváltozni látszik és az illető teljesen más irányba indul el, mint amerre eddig mentetek. Ez azonban nem fogja lehetővé tenni a további együttműködést, ezt pedig mindenáron szeretnél elkerülni. Épp ezért üljetek le és beszéljétek át a helyzetet, azt, hogy mi a változás oka, igyekezzetek közös nevezőt találni, ellenkező esetben kútba eshet mindaz, amit eddig elértetek. Gondoljátok újra a stratégiát, menni fog ez, ha mindkettőtök számára ugyanolyan fontos a kitűzött cél elérése!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy bizonyos helyzetben megbotlasz és hibát követsz el, emiatt rendkívül dühös vagy a környezedre és önmagadra is. Ne ostorozd azonban magad, attól ugyanis egyetlen lépéssel sem jutsz előbbre, igyekezz inkább kiköszörülni a csorbát és a legtöbbet kihozni a dologból, amíg nem késő. Ha viszont csak azon rágódsz, mit rontottál el, még jobban belekeveredsz az egészbe és egyre kisebb esélyed lesz kimászni a slamasztikából. Légy megoldáscentrikusabb, s ha kell, kezdj mindent akár ismét a nulláról, csak tegyél valamit, mert különben ki fogsz futni az időből.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Kissé furcsa szituációba kerülsz, el kell ugyanis döntened, hogy alakítasz-e bizonyos dolgokon ahhoz, hogy el tudd érni a kitűzött céljaidat, avagy mindenáron ragaszkodsz a már megkezdett úthoz, abban az esetben azonban lehet, hogy le kell mondanod az álmaidról. Mérlegeld, hogy mi fontosabb számodra, az, hogy biztonsági játékot játszva menetelj a semmi közepén, vagy kockáztass, de adj egy esély arra, hogy elérhesd azt, amire hosszú ideje vágysz. Időnként muszáj fejest ugrani bizonyos dolgokba, még akkor is, ha azok veszélyesnek tűnnek, máshogy ugyanis nem fogsz tudni soha sikereket elérni és tapasztalatokkal gazdagodni! Legyél bátor, egyszer élsz, neked sincs kilenc életed!

NYILAS (november 23-december 21)

Abszolút tisztában vagy vele, hogy nem feltétlenül tökéletes az életed, hogy akadnak bőven legyőzendő akadályok, ám mivel kivételes hozzáállással bírsz, nem épp ezért igyekszel mindenben a pozitívumot keresni. Teljesen igazad van, miért keseregnél naphosszat, hisz azzal nem fogsz tudni előrébb jutni és még a józan gondolkodásban is akadályozna. Az általad képviselt életfelfogás hosszútávon ezerszer hasznosabb, ráadásul példamutató lehet mások szemében is. Lehet, hogy nem minden nap a legegyszerűbb ám ha hiszel magadban, legyőzhetetlen leszel!

BAK (december 22-január 20)

Akadnak bizonyos emberek a környezetedben, akik azért próbálnak kiközösíteni, mert ellentétes álláspontot képviselsz az ő véleményükhöz képest. Emiatt folyton konfliktushelyzetet generálnak, nem fogadják el a szabad véleménynyilvánítást, ezért ellened fordulhatnak. Ne foglalkozz azonban azzal, hogy mások mit gondolnak, amennyiben ugyanis nem olyan normákat képviselsz, amelyek teljesen szembemennek a társadalomban elfogadottakkal, abban az esetben nem kell úgy élned az életed, hogy mindenáron beleilleszkedj olyan dominósorokba, ahol csupán fekete és fehér színek vannak. Miért akarnál együtt dőlni a többiekkel?! Építs saját dominósort, nincs szükséged arra, hogy bárki megtámasszon!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Magad sem tudod honnan, de valamiféle rejtett tartalékból merítesz erőt az utolsó méterek megtételéhez, melyről már azt gondoltad, soha nem érkezik el. Most viszont úgy tűnik, az elmúlt zsúfolt időszaknak, amely rengeteg áldozatot követelt, mégis meglesz a gyümölcse és te lehetsz az, aki majd a babérokat learathatja. Kimerültséged érthető, fáradtságod elfogadható, de ha az utolsó néhány lépésnél adod fel a dolgot, az hosszú ideig okoz majd fejfájást a jövőben. Épp ezért szedd össze minden maradék erőd, végy egy utolsó nagy levegőt és irány a célvonal! Fel ne add!

HALAK (február 20-március 20)

Túl sokat morfondírozol a jövőn, túl sokat foglalkozol azzal, hogy mikor mi fog történni, olyasmiken rágódsz, amikre nem nagyon van ráhatásod, hajlamos vagy rástresszelni egy-egy, számodra kiemelkedő jelentőséggel bíró ügyre, ahelyett, hogy adott pillanatnak élnél. Így azonban elfelejted élvezni az életet, elfelejted azt, hogy semmi sem tart örökké, épp ezért a mai az a nap, amikor az eléd gördülő lehetőségeket megragadhatod, holnap már korántsem biztos, hogy sikeres lehetsz. Dobd el a láncaidat, ne hagyd, hogy az állandó kételyek gúzsba kössenek, inkább élvezd a hétvégét, a nyüzsgést vagy épp a csendet, a napsütést, az őszt, a szeretteid jelenlétét, egyszerűen csak éld tehát az életed, meglátod, kifizetődő lesz!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Szilágyi Szilvi megható posztban köszöntötte férjét, Caramelt - Emiatt imádják a mai napig egymást

A mai nap, azaz február 1-én ünnepli 41. születésnapját Caramel, aki a TV2 Megasztár című tehetségkutató műsorának 2. szériájának győzteseként vált népszerűvé.

Kép

Tóth Andi felfedte a legnagyobb titkát: nem akkor kezdődött a Marics Petivel való kapcsolata, amikor gondoltuk

Tóth Andi is részt vett a TV2 Sztárban Sztár című műsorának sajtótájékoztatóján, ahova egy tőle megszokott extravagáns szettben érkezett.

Kép

Napi horoszkóp február 1.: az Oroszlánok diplomáciát gyakorolnak, a Nyilasok a szokásosnál nehezebb feladattal küzdenek

A hónap első napjára is üzentek a csillagok, mindenképp érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!