Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 5.: az Oroszlánokat nagy örömmel tölti el egy bizonyos dolog, a Skorpiók elismerésre vágynak

Napi horoszkóp november 5.: az Oroszlánokat nagy örömmel tölti el egy bizonyos dolog, a Skorpiók elismerésre vágynak
A nap cikke

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 17.: a Rákoknak érdemes önmagukra is időt szánniuk, a Szüzeket váratlan anyagi teher frusztrálja

A hét közepe is tartogat bőséggel izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Olvasd el!

10 híres leszbikus nő, aki nem kevés férfival is randizott

Vannak olyan híres nők, akik pár leszbikusnak vallják, mégis sokszor randiztak életük során pasikkal is...

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét első munkanapján is érdemes elolvasnod a horoszkópod, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 5.

KOS (március 21-április 20)

Elindultál egy bizonyos úton, ami teljesen ismeretlen a számodra, de pont ez jelenti az igazi kihívást benne. Tudtad, hogy nem lesz könnyű menet, mégis belevágtál, hogy a bozótosban ösvényt vágj mások számára is! Bátor ember vagy, s bár korántsem biztos, hogy karcolások nélkül megúszod a túrát, mindenképpen elégedettséggel és büszkeséggel fog majd eltölteni, hogy olyasmire vállalkoztál, amitől a legtöbb társad biztosan visszarettent volna.

BIKA (április 21-május 21)

Túl komolyan veszed a dolgokat, nagyon rágörcsölsz bizonyos helyzetekre, mert rendkívül nagy teljesítménykényszerben szenvedsz. Emiatt képes vagy akár négykézláb, lógó nyelvvel is hajtani, csakhogy mindenki meg legyen elégedve veled, s a dolgok a terveid szerint alakuljanak. Nem biztos azonban, hogy hosszútávon jót fog tenni neked, ha így éled az életed, meg kell tanulnod elengedni egyes helyzeteket. Igyekezz lazítani, hagyd, hogy minden menjen a maga útján. Egyedül képtelen vagy ugyanis valamennyi eseményt befolyásolni, ami természetesen nem von le semmit az értékeidből.

IKREK (május 22-június 21)

Megérett benned az elhatározás, kész vagy továbblépni, mert úgy érzed, hogy a jelenlegi helyzetből már nem tudsz túl sok mindent kihozni. Amennyiben tényleg így látod, felesleges az idődet vesztegetni, indulj el egy új irányba, s bár lehet, hogy az út ismeretlen, de meglátod, ha határozottan, biztos lábbal lépdelsz előre, hamarosan el is fogod érni a kitűzött célt. Csupán fel kell állnod és tenned kell azért, hogy valami történjen és az állóvíz végre megmozduljon.

RÁK (június 22-július 22)

Túl sok impulzus ért a hosszú hétvége során és még időd sem volt, hogy feldolgozd őket, máris elkezdődött a hét. Mivel ma estére semmiféle kötött programot nem vállaltál, épp ezért munka után lesz a legmegfelelőbb alkalom arra, hogy visszavonulj, mindent végiggondolj és igyekezz a maguk helyére tenni a dolgokat. Hidd el, a nagy zaj után jót fog majd tenni egy kis csend, fordulj magadba és törd a fejed, mi és miért történt, illetve az események rád nézve milyen hatással voltak. Nem kell mindig rohanni, az élet ugyanis nem egy versenyfutás, ahol az a legfőbb cél, hogy mindenkit legyőzve te szakíthasd át elsőként a célszalagot.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Olyasmi történik veled, ami rendkívül nagy örömmel tölt el: végre bebizonyosodik, hogy nem hiába fektettél egy dologba annyi energiát, s nem hiába áldoztál rá annyi időt, hiszen megérte, s most aztán élvezheted a munkád gyümölcsét. De vigyázz, nem mindenki örül majd felhőtlenül veled, lesznek, akik megpróbálják lefagyasztani az arcodról a mosolyt. Ez azonban ne szegje kedved, mert irigyeid mindig voltak és mindig is lesznek. A lényeg az, hogy te mindent megtettél a siker érdekében, s most ennek meg is lett a maga eredmény.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Fordulóponthoz érkezett az életed, és most bámennyire is nehezedre esik, el kell döntened, merre tartasz, mi a célod és mit kell tegyél annak érdekében, hogy sikeres lehessél abban, amit csinálsz. Amennyiben úgy ítéled meg, hogy mindaz, ami most történik, nem az épülésedre szolgál, ne erőltesd tovább, mert nagyon gyorsan belefásulsz és a hasznos dolgokra már nemigen jut majd energiád. Ebben az esetben inkább lépj tovább, keress más értelmet az életednek, ami tartogat még számodra valamilyen kellemes meglepetést.

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Olyasvalamibe kezdesz, amivel kapcsolatban senki nem tud neked tanácsot adni, hisz te vagy az első, aki ezen az úton elindul. Ha már azonban egyszer döntöttél, húzd fel a túracipőt és indulj neki, mert minél később kezdesz hozzá, annál később érsz a végére. Inspiráljon az, hogy ebben az ügybe te lehetsz úttörő és amennyiben sikerrel jársz – márpedig miért ne járnál –, mindenki téged akar majd követni. Most bebizonyíthatod magadnak is, mennyi bátorság és a tehetség van benned! Hajrá!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, bármit teszel, akármilyen keményen dolgozol, nem ismernek el kellőképpen a környezetedben úgy, ahogyan azt te elvárnád. Meglehetősen frusztrál az, hogy mindent kétszer akkora lendülettel kell teljesítened ahhoz, hogy felhívd magadra a figyelmet és kivívd mások elismerését. El kell azonban döntened, hogy mi a fontosabb: az, hogy magad elégedett légy – vagy az, hogy mások megveregessék a vállad. Elsősorban érdemes a saját boldogságod elérésére törekedned, és csak utána figyelj arra, hogy kinek mi a véleménye rólad. Ne teperj görcsösen csupán azért, hogy bárkinek kivívhasd elismerését! Élj inkább a saját értékrendet szerint!

NYILAS (november 23-december 21)

Ma olyasvalakibe botlasz, akire nem számítottál ugyan, de napok óta az illető jár a fejedben. Ez a sorsszerűnek tűnő váratlan találkozás rendkívül kellemes meglepetést okoz. Nyiss a másik felé, jelezd, hogy érdeklődő és befogadó vagy, de ne legyél túl rámenős, mert még akkor kiábrándulhat belőled, mielőtt bármi elkezdődött volna. Meglátod, a kevesebb sokkal több lesz, ha arra kerül a sor, hogy hosszabb távon mélyebb kapcsolat alakuljon ki.

BAK (december 22-január 20)

Ész nélkül hajtod magad, mert úgy érzed, túl lassan haladsz, bármennyire is szeretnél minél gyorsabban a dolgok végére érni. Próbálj meg azonban érdemben tenni valamit az ügy érdekében, mert különben tényleg soha végzel. Gondolkodj logikusan, légy hatékony és meglátod, fel fognak gyorsulni az események is, te pedig nyugodtan dőlhetsz hátra, mert mindent megtettél annak érdekében, hogy mihamarabb élvezhesd a szabadság ízét!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A környezeted elismeréssel tekint rád, mert olyasmit tettél, amit mások nem mertek volna, ráadásul mindez a közösség érdekeit szolgálja. Bár sokan most úgy tekintenek rád, mint a világ megmentőjére, légy azonban óvatos, ne engedd, hogy a siker a fejedbe szálljon, mert a nagyképűség nem túl jó emberi tulajdonság, és sokkal könnyebben bánthatsz meg akár számodra fontos embereket is, mint azt gondolnád. Élvezd a sikert, hisz a te nevedhez fűződik, ne időzz azonban túl sokat a reflektorfényben, mert el fog vakítani!

HALAK (február 20-március 20)

Azon emberek közé tartozol, akik nagyon nehezen vagy inkább egyáltalán nem mernek ellentmondani, és csakis abban az esetben emelik fel a szavukat, ha valamiért veszélyben érzik magukat. Most viszont olyan szituáció adódik, amikor határozottnak és egyenesnek kell lenned, itt az idő nemet mondanod valamire, amit nemcsak ostobaságnak, hanem kifejezetten kockázatosnak is tartasz. Ha emiatt valaki megorrol rád, ne törődj vele, hisz ebben az esetben nem a népszerűségi indexed növelésén van a hangsúly, hanem elsősorban a saját érzelmi és fizikai biztonságodról!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Ijesztő, de ezt a 6 dolgot a telefonod is tudja rólad!

Adatok, üzenetek és helyszínek – mi mindent tud rólad a telód? Most kiderül!

Kép

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Kép

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Kép

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!