Ne maradj le a JOY-NAPOKRÓL!
0 nap
0 óra
0 perc
múlva kezdődik a JOY-napok!múlva vége a JOY-napoknak!
Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok
JOY-napok

Napi horoszkóp november 5.: a Rákoknak szembe kell nézniük egy bizonyos helyzettel, a Mérlegek sodródnak az árral

Napi horoszkóp november 5.: a Rákoknak szembe kell nézniük egy bizonyos helyzettel, a Mérlegek sodródnak az árral
A nap cikke

Kiderült: így teltek II. Erzsébet királynő utolsó percei

Nyilvánosságra hozták a feljegyzéseket a néhai uralkodó halálának napjáról, amiből megtudhattuk, hogy a kötelezettségeit tényleg kivétel nélkül mindig szem előtt tartotta.

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Kényelem és minőség a család minden tagjának - A Lasocki márka új kollekciója már elérhető a CCC-ben

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Olvasd el!

Napi horoszkóp május 18.: az Ikrek kissé kilógnak a sorból, az Oroszlánok változásra vágynak

A hosszú hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Mindenki Jennifer Lopez és Ben Affleck válásáról beszél: a színész már el is költözött a közös álomotthonból

Lassan két hónapja, hogy nem láttuk őket együtt, sőt Ben Affleck már nem lakik a közös álomotthonukban.

Olvasd el!

3 dolog, amire egy hacker képes pusztán az e-mail címed megszerzésével

Ha egy hacker megtudja, mi az e-mail címed (és nem is kell, hogy be tudjon lépni), máris óriási problémákat tud okozni neked.

Olvasd el!

10 színész, aki túl messzire ment egy filmszerep kedvéért

A színjátszásnak eme módszerét alkalmazva a színész valósággal tényleg átalakul azzá a karakterré, akit megformál.

Olvasd el!

Nicholas Galitzine elárulta, hogy az Idea of You szexjelenetei miért teljesen mások, mint bármely más filmben eddig

Nézők millióinak belopta magát a szívébe a Prime Video új romantikus filmje, A rólad alkotott kép Anne Hathaway és Nicholas Galitzine főszereplésével. Ráadásul a sztori új oldalról mutatja be a női vágyat!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hétvége első napján is izgalmas üzeneteket olvashatsz, amelyek egyenesen a csillagoktól érkeztek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 5.

KOS (március 21-április 20)

Noha úgy érzed, kellő tapasztalattal bírsz és maradéktalan szakértelemmel el tudod végezni a rád bízott feladatokat, valaki mégis úgy kezel, mintha egy óvodás gyereket tanítana cipőt kötni. Pedig te már hosszú ideje kinőttél ebből a korszakból, csak ezt ő még nem hajlandó tudomásul venni, viszont rendkívül felháborítónak és zavarónak találod a dolgot. Mindent tegyél tehát meg annak érdekében, hogy udvariasan és finoman értésére add, nincs szükséged arra, hogy afféle életvezetési tanácsadóként ott álljon mögötted minden pillanatban és megpróbálja, megmondani, hogyan tedd egyik lábad a másik után. Megy ez neked egyedül is, bizonyítsd be!

BIKA (április 21-május 20)

Véletlen elszólás miatt kerülsz kellemetlen helyzetbe, emiatt elég furán néznek rád a többiek, hisz némi magyarázatra szorul, miért mondtad ki azt, ami akaratod ellenére kicsúszott a szádon. Ne hagyd, hogy emiatt ítéljen el a környezeted, mindent tegyél meg azért, hogy tisztázd magad, hiszen számodra is nagyon kényelmetlen a szituáció. Előfordul, hogy az ember kimond olyasféle mondatokat, amelyeket gyakorlatilag azonnal meg is bán, ez ma egy ilyen nap. Meglátod, ha a megfelelő logikai vonal mentén felállított magyarázattal tudsz szolgálni, akkor nem származhat semmi hátrányod a dologból! Ne késlekedj azonban, mert fogy az időd!

IKREK (május 21-június 21)

A hétvége első napján rá kell jönnöd arra, hogy visszafelé futsz a mókuskerékben és olyan emberekkel próbálsz szembeszállni, akikkel teljesen felesleges vitatkoznod, mert értelmetlenül fárasztod magad. Ne akarj mindenkivel mindent megértetni, időnként hagyni kell az embereket a saját álláspontjukkal együtt, mert előbb-utóbb konfliktushelyzetbe sodrod magad azzal, hogy a saját véleményed próbálod megértetni másokkal, akik tulajdonképp nem is vevők erre, az első pillanattól kezdve. Engedd el és koncentrálj olyan dolgokra, amik előrevisznek.

RÁK (június 22-július 22)

Egészen idáig megpróbáltál egy téged rendkívülien frusztráló dolgot a szőnyeg alá söpörni, úgy gondoltad ugyanis, ha nem foglalkozol vele, előbb-utóbb köddé válik és nem okoz többé álmatlan éjszakákat. Ám egy bizonyos szituációban rá kell jönnöd, nem hogy elmúlt, kezd a gond egyre jobban föléd tornyosulni. Ez a megfelelő alkalom tehát arra, hogy elrendezz mindent úgy, hogy megoldáscentrikusan állsz a dologhoz. Hidd el, a lelkiismereted is mázsákkal könnyebb lesz, ha pontot tudsz tenni az ügy végére és ez a bizonyos elvarratlan szál nem zavarja a továbbiakban az életed!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki számodra abszolút felháborító módon egyfolytában ott lohol a sarkadban, egy percre sem hagyva, hogy önálló gondolataid legyenek. Borzasztóan idegesít az, amit az illető csinál, viszont nem szeretnéd megbántani sem, épp ezért óvatosan kell a tudtára hoznod, hogy frusztráló számodra a helyzet. Mindenképp érdemes arra ügyelned, hogy ne bántsd meg, de próbálj meghúzni egy határvonalat! Egy kis furfanggal vezesd rá, hogy mekkora teher is a válladon, de ne mondj semmi olyat, amiért később lelkiismeret-furdalás kínozhat!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Abszolút végtelen hosszúságúnak tűnő úton bandukolsz, mostanra kissé hitevesztett lettél, hisz úgy érzed, a befektetett munka nem látszik semmifajta értékelhető eredményt hozni. Érthető módon az is megfordul a fejedben, hogy inkább feladod és újabb, teljesíthetőbb feladatok után nézel, ám közben azt is szem előtt kellene tartanod, hogy ebben az esetben odaveszne a sok-sok energia és fáradság, amit másra is tudtál volna áldozni. Nézd a dolog pozitív oldalát, nem mindent olyan egyszerű elérni, vannak akadályok és olyan hegyek, amelyek magasabbak és meredekebbek az átlagnál, épp ezért nem mindenki érheti el a csúcsot. Higgy magadban és menni fog. Ne add fel, hisz könnyen lehet, hogy örök lelkiismeretfurdalásod lesz, hogy mi lett volna, ha nem adod fel...

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Bár a rendszerezés és a sorrend híve vagy, a hétvége első napján mégis olyan helyzetben találod magad, ahol bizony elfelejtheted az ilyesfajta kiszámíthatóságot. Ettől az első pillanatban eléggé elveszted a komfortérzeted, mert úgy érzed, ha nem látod át a dolgokat azonnal, el fog uralkodni a káosz. Ne ess kétségbe, használd az eszedet és a logikádat, nyugi, nem fogsz megfulladni, attól, mert nem ér le a lábad a medencében! Ha abbahagyod a kapálózást, rá fogsz érezni arra, hogyan kell ügyesen a víz felszínén maradni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, abszolút helyes a folyás iránya, minden a legnagyobb rendben van körülötted és ez rendkívülien megnyugtató számodra. Büszkén mondhatod el magadról, hogy elégedett vagy az életeddel, azt az eredményt, amit fel tudsz mutatni, azt azonban nem a szél hordta össze. Literszámra izzadtál a sikerért, melynek most a zamatos gyümölcsét élvezheted. Nem is kell a Világ előtt titkolnod, hogy miféle javaid vannak, igyekezz azonban megválogatni, kivel, osztod meg, hisz könnyen lehet, hogy vannak, akik csupán ezért barátkoznak veled!

NYILAS (november 23-december 21)

Nem értesz egyet egy hozzád közelálló személlyel egy közös cél elérését illetően, ám mivel nagyon jó a viszony közöttetek, nem szeretnéd semmiképp megbántani. Látod ugyan, hogy noha egy úton kellene mennetek, jelenleg két különböző irányba haladtok. Épp ezért még azelőtt próbáld finoman megmagyarázni neki, miért hasznosabb kézen fogva haladni, mielőtt eltűntök egymás látóköréből és rengeteg időt fogtok azzal elvesztegetni, hogy egyik keresi a másikát. Csapatban sokkal eredményesebbek lesztek!

BAK (december 22-január 20)

Elég komoly buktatók nehezítik a helyzeted egy dologgal kapcsolatban, melyről fogalmad sincs, hogyan ugord meg, eddig mindent megpróbáltál ugyanis, ám semmi sem látszik eredményre vezetőnek. Nem biztos azonban, hogy nem létezik megoldás, csupán az apró részletekre is gondolnod kell. Ott bújik valahol, neked csak kitartóan menned kell utána. Ne add fel, hisz a legkönnyebb azt mondani, hogy nem megy, majd egyszerűen hátat fordítani és gyáván elballagni, amennyiben azonban a sarkadra állsz és elhiszed, hogy menni fog, akkor nem lesz az az akadály, amit ne tudnál megugrani!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Úgy érzed, mindent kiaknáztál egy bizonyos területen, ebből fakadóan abszolút nem teremnek már babérok neked, ideje tehát lezárnod a dolgot és továbblépned. Akad azonban valaki a közvetlen környezetedben, aki titkon folyamatosan azon dolgozik, hogy ezt megakadályozza, számodra érthetetlen okok miatt nem akarja, hogy pont kerüljön a dolgok végére. Abszolút értetlenül állsz a helyzetben, hisz neked eszedbe sem jutna másokat akadályozni semmilyen formában, épp ezért háborít fel az, amit az illető csinál. Mielőtt elharapódzik a dolog, igyekezz tisztázni vele, kinek mi a célja, magyarázd el neki, hogy a saját életed felett miért te vagy az egyetlen vétójoggal rendelkező személy. Sokkal könnyebben fog menni minden, ha ő is megérti, hogy is áll pontosan a helyzet.

HALAK (február 20-március 20)

Fizikailag nem vagy épp a legjobb formádban, valahogy fáradtabbnak és sebezhetőbbnek érzed magad, megis igyekszel a legjobb formában, minden akadályt legyőzve, győztesként a célba érni. A nagy versenyfutásban abszolút figyelmen kívül hagyod azt a tényt, hogy végesek az energiaraktáraid, ebből fakadóan tehát sokkal könnyebben bukhatsz el a célegyenesben. Érdemes tehát megállnod egy rövid időre, hétvége van, szusszanj egyet, próbálj olyasmit csinálni, ami kikapcsol, meglátod, kipihenten sokkal jobb eredményt tudsz majd produkálni!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Fitt

Az új legjobb barátnőd, aki motivál a fittebb életmódra

Szépség

Hogyan készítsd fel a bőrödet a nyári időszakra, ha pigmentfoltokra hajlamos?

Promóciók

Ints búcsút a striáknak és a pigment- vagy napfény okozta foltoknak!

Promóciók

Kényelem és minőség a család minden tagjának - A Lasocki márka új kollekciója már elérhető a CCC-ben

Promóciók

Nyugtasd meg az érzékeny bőrödet és add meg neki a szükséges hidratálást!

Promóciók

A New Balance a legendás szürke színét ünnepli, a legnagobb sztárok pedig odáig vannak érte!

Promóciók

Nyerj vadonatúj Lexus-t az Etele App-al!

Promóciók

Várunk szeretettel a JOY-napok nyári kitelepülésén Budapesten, az ALLEE bevásárlóközpontban!

Kép

Így néznek ki most a ’90-es évek legnagyobb „It girl” sztárjai: mind túlvannak a 40-en

Sokan boldog nosztalgiával tekintünk vissza a ’90-es és 2000-es évekre, hiszen gyerek- és fiatalkorunk meghatározó élményei kötődnek ezekhez az évtizedekhez.

Kép

3 extra hasznos dolog, amit A Bridgerton család tanított nekünk a szerelemről

A Netflix egyik legnépszerűbb sorozatában nemcsak a főszereplő férfiakra érdemes figyelni, hanem azokra a fontos leckékre is, amelyeket a párkapcsolatokról tanít nekünk!

Kép

Így pörgesd fel az anyagcseréd 40 felett: 6 szokás, melyet érdemes beépítened a mindennapjaidba

Az idő előrehaladtával az anyagcsere folyamatai lelassulnak, ennek köszönhetően szinte észrevétlenül kúsznak fel a felesleges kilók. Azonban elhoztunk néhány olyan, mindennapokba beépíthető szokást, melyek segítségével felgyorsíthatod az anyagcsere-működésedet, és megszabadulhatsz a plusz kilóktól. Mutatjuk is, melyek ezek!

Kép

5 hiba, amit mindenki elkövet zuhanyzás közben: a bőrgyógyász szerint nagyon káros lehet a bőrre!

Szinte biztos, hogy majdnem minden hibát elkövetsz a listáról. Nézd meg, igazunk van-e!

Kép

4 szokás, amivel villámgyorsan elérheted a nyári álomalakot

A szakértők szerint ezt a 4 egyszerű szokást kell beépítened a mindennapokba, hogy könnyedén elérhesd a vágyott nyári alakot!

Kép

Napi horoszkóp május 18.: az Ikrek kissé kilógnak a sorból, az Oroszlánok változásra vágynak

A hosszú hétvége első napjára is izgalmakat ígérnek a csillagok, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!