Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 5.: a Bikák végre a kezükbe vehetik az irányítást, a Rákoknak kényes kérdésben kell tanácsot adniuk

Napi horoszkóp november 5.: a Bikák végre a kezükbe vehetik az irányítást, a Rákoknak kényes kérdésben kell tanácsot adniuk

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó munkanapján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 5.

KOS (március 21-április 20)

Általában nem veszed jó néven a kritikát, nem is igen tudsz jól reagálni, ha valaki megjegyez, akár építő szándékkal is valamit, ez azonban elég sok konfliktust okoz az életedben. Ilyenkor vagy vitába szállsz vagy inkább otthagysz csapot-papot, hogy sértődötten továbbállj. Itt az ideje tehát annak, hogy egy kicsit nyitottabb és elfogadóbb legyél, hisz nem mindegy, hogy miképp reagálsz bizonyos helyzetekben. Ha nem is értesz egyet azzal a személlyel, aki a kritikát megfogalmazza, attól még elfogadhatod és a zsákod mélyére suvaszthatod. Nem kell semmit megfogadnod, amiről úgy érzed, hogy csupán kötekedés, az építő jellegű kritika azonban még jól jöhet!

BIKA (április 21-május 20)

Olyasmivel kapcsolatban veszed az irányítást a kezedbe, amihez normál esetben semmi közöd nem lenne, hisz megvannak a saját feladataid, ám mivel látod, hogy mások nem foglalkoznak vele, úgy gondolod, hogy neked kell megoldanod a helyzetet. Mivel azonban száz számra várnak a megoldandó projektek téged is, épp ezért tehát nem biztos, hogy még újabbakat kell keresned. Hagyd, hogy azok oldják meg ezt a kényelmetlen szituációt, akik messziről elkerülték az egész helyzetet, te meg csak a magad dolgaira figyelj. Mindig is lesznek olyan emberek körülötted, akik nem vállalják a felelősséget, hanem másokra mutogatnak, ám ez legyen az ő bajuk!

IKREK (május 21-június 21)

Számodra különösen fontos az, hogy betartsd az ígéreteidet másoknak, hisz így lesz hiteled mások szemében, ezt pedig elvárod fordított esetben is. A hét utolsó munkanapján azonban csalódnod kell valakiben, akiben eddig ugyan vakon megbíztál, ám az illető egy igen sarokba szorított helyzetben egyszerűen cserbenhagyott. Noha magadra maradtál, mégse keseregj, inkább összpontosíts arra, miként lehet ebből a lehető legjobban kijönni. Szerencsére nem mindenki ilyen a környezetedben, hidd el, rengetegen vannak körülötted, akik önzetlenül segítenének, ha rólad van szó. Drága volt a tanulópénz, de mostantól legalább tudod, ki az, akire biztosan nem számíthatsz, ha bajba kerülsz!

RÁK (június 22-július 22)

Egy, a szívedhez különösen közelálló barátod eléggé kényelmetlen természetű ügyben kéri ki a tanácsodat, neked pedig úgy kellene állást foglalnod, hogy mindeközben nem veszel tonnányi felelősséget a nyakadba. Mivel azonban nem szeretnél ekkora terheket magadra vállalni, épp ezért semmiképp ne hallgasd el, hogy mit gondolsz a dologról, de nyomatékosan hívd fel a barátod figyelmét arra, hogy a döntés joga kizárólag az övé, így annak minden következményével neki kell számolnia! Ne keresd feleslegesen a bajt!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Úgy érzed, bármit mondasz bármilyen nyomatékkal, egyszerűen nem tudsz semmiféle hatást kiváltani a környezetedből. Rendkívüli módon frusztrál ugyan, hogy gyakorlatilag rád se hederítenek, mielőtt azonban az összes indulatodat gondolkodás nélkül mindenkin kitöltenéd, aki csak szembejön, beszélj inkább a dolog érintettjeivel, és tedd egyértelművé, hogy nálad kezd betelni az a bizonyos pohár. Ha képtelenek elfogadni, hogy te csak jót akarsz, akkor a legjobban teszed, ha nem idegeskedsz tovább, hanem elengeded őket. Emiatt pedig ne legyen egyetlen percig sem lelkiismeret-furdalásod, hiszen mindent megtettél, amire csak lehetőséged adódott!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Fontos információkat szerzel egy elég fajsúlyos ügyben, amelyek befolyással lehetnek annak végkimenetelére is, épp ezért érdemes most félretenned minden mást. Ugyan a hét utolsó napján szeretted volna lezárni azokat a folyamatokat, amelyeknek közeledik a határidejük, ám mivel ebben a bizonyos ügyben mégsem ülhetsz karba tett kézzel, így mindenképp cselekedned kell. Mivel azonnal rendbe kell tenni, ezért szedd hát össze magad, veselkedj neki addig, amíg nem késő. A képességeid megvannak hozzá, csak önbizalom kérdése, hogy el tudod-e hárítani a katasztrófát. Hajrá!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Az elmúlt időszakban elsiklottál a számodra fontos emberekkel történt események felett, emiatt furdal most a lelkiismeret, hisz alapvetően mindig oda szoktál figyelni arra, hogy kivel, mi történik körülötted. Még nincs azonban minden veszve, mielőtt belefulladnál a saját bűntudtatodba, igyekezz bepótolni ezen hiányosságodat, hívd fel azokat, akiket egy ideje nem láttál, érdeklődj, hagyd, hogy meséljenek, hogy megosszák veled, mi történt, amíg te a saját ügyeidre koncentráltál. Időnként mindenkivel előfordul, hogy elsodorja az ár, az azonban nagyon fontos, hogy mindig visszatalálj oda, ahonnan indultál!t

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Tanácstalanul állsz egy bizonyos helyzet közepén, úgy tűnik, hogy önmagadtól nem fogsz tudni továbblépni, keresned kell tehát valakit, aki kisegíthet ebben a helyzetben. Bátran fordulj tehát a barátaidhoz, meséld el, mi a problémád, s kérd ki a véleményüket, biztosan kapsz valamilyen használható tanácsot. Még az is lehet, hogy olyan szempontokra, olyan új lehetőségekre hívják fel a figyelmedet, amelyeket te eddig számításba sem vettél. Szerencsés ember vagy, hogy ilyen támogatóid vannak!

NYILAS (november 23-december 21)

Felgyorsulni látszanak az események körülötted, te pedig csak kapkodod a fejed, fogalmad sincs, hogy lassítanod kellene, avagy hagynod, hogy vigyen az ár magával. Mivel azonban hosszú bolyongás után tűnt fel a fény az alagút végén, így mindenképp érdemes kihasználnod a helyzetet és rálépni a gázpedálra annak érdekében, hogy ne húzd tovább rétestészta-módjára az ügyet. Hidd el, megnyugtató érzés lesz az, hogy végre pontot tehetsz a dolog végére! Hajrá!

BAK (december 22-január 20)

Hosszú ideje dolgozol egy számodra rendkívül fontos ügyön, és most úgy hozza az élet, hogy a közvetlen környezetedben is meg kell győznöd néhány személyt arról, hogy ezért megéri áldozatot hozni, s be kell fektetni valamennyit, hogy a vállalkozás a végén gyümölcsözőnek bizonyuljon. Szedd össze a gondolataidat, megfelelően építsd fel a mondanivalódat, és akkor valószínűleg másokat is magad mellé tudsz állítani, akik hasznos szereplői lehetnek a projektnek. Meglátod, menni fog, és a végén közösen örülhettek majd a sikernek.

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Ígéretes lehetőség kínálkozik a mai napon, ám jó eséllyel igen nagy áldozatokat kellene hoznod azért, hogy sikerre vidd a dolgot. Mégis ez az a pillanat, amikor mindenképpen mérlegelned kell, hogy megéri-e tizenkilencre lapot húzni és sok mindent kockáztatni, vagy hasznosabb lehet biztonsági játékra törekedni. Ha viszont belevágsz, később nem-igen lesz lehetőséged kiszállni a dologból, szóval végig kell csinálni, bármi legyen is az eredmény. Nem hajt a tatár, gondolkodj nyugodtan a lehetőségeken, s ha túl csúszósnak érzed a talajt, inkább ne indulj útnak, hisz annak nagy hasra esés lehet a vége!

HALAK (február 20-március 20)

Olyan mértékű tempót diktáltál az elmúlt napokban, hogy a hét utolsó munkanapjára gyakorlatilag a végkimerülés szélére kerültél. Épp ezért ma már lassíts egy kicsit, hisz nem az a cél, hogy az egész hétvégét ágynak dőlve töltsd el. Amivel kapcsolatban érzed, hogy cél közeli állapotba hoztad, azt igyekezd lezárni, de ne akarj mindent egyetlen nap alatt megoldani. Hidd el, annál semmi sem lehet fontosabb, hogy vigyázz a mentális és fizikai épségedre! Épp ezért a hétvégét szenteld az abszolút pihenésnek!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.

Kép

5 fogorvos megosztotta, mi volt a legdurvább dolog, amit a páciensei szájában látott

"Rájöttem, hogy ez egy paradicsommag volt, ami elkezdett kihajtani."

Kép

Tudtad? Újra trendi a skinny jeans, és az alábbi cipőkkel mutat jól

Nem láttuk jönni, de ha már itt van, hozzuk ki belőle a legjobbat.

Kép

Ezzel a trükkel megérkezhet az életedbe a szerelem, a pénz és a jó egészség is

Hallottál már a szexmágia óriási teremtő erejéről? Nem? Akkor itt az alkalom, hogy ezen változtass!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!