Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 4.: a Szüzek önfeláldozóan segítenek másoknak, a Mérlegek túl magasra helyezik a lécet másokkal szemben

Napi horoszkóp november 4.: a Szüzek önfeláldozóan segítenek másoknak, a Mérlegek túl magasra helyezik a lécet másokkal szemben

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak szexibb - FORRÓ FOTÓK

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Facebook
Twitter
Pinterest
Borongós idő ide vagy oda, a csillagok mára is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 4.

KOS (március 21-április 20)

Az az érzésed, hogy valami, amit régóta nagyon szeretnél elérni, egyre távolabb kerül tőled. Ezért már szinte hitevesztetten mész az úton, mert nem nagyon látod a végét. El sem tudod képzelni, milyen érzés lehet elsőként átszakítani a célszalagot, majd utána ünnepelni a sikert. Bár oda a magabiztosságod, most már semmiképpen ne add fel, hiszen annyi munkát fektettél a dologba. Ha most hátat fordítasz mindennek és bánatosan elkullogsz, valószínűleg örökké bánni fogod azt, hogy nem volt benned elég kitartás és akaraterő! Próbálj valamilyen kapaszkodót találni, ami segít ezt a bizonytalan időszakot átvészelni, s ha túllendülsz a holtponton, menni fog minden, mint a karikacsapás!

BIKA (április 21-május 20)

Kissé monotonnak érzed a jelenlegi munkádat, abszolút nem vagy elégedett, éppen ezért mindent megteszel annak érdekében, hogy mihamarabb továbblépj és végre olyasmivel foglalkozhass, amit érdekesnek tartasz és ami rejt némi izgalmat is magában. Ne akard azonban túltolni a dolgot, mert azzal csak azt fogod elérni, hogy hibát hibára halmozol majd, és nem tudsz szabadulni a mostani helyzetedből. Inkább érdemes végiggondolnod, mit és hogyan kellene tenned ahhoz, hogy mielőbb letudd végre a lezáratlan – és kényelmetlennek tartott – ügyeidet úgy, hogy azok lehetőség szerint később se köszönjenek vissza. Hajrá!

IKREK (május 21-június 21)

Kisebbségi komplexusod miatt soha nem mered nyíltan kimondani a véleményedet, mindig attól tartasz ugyanis, mi lesz, ha az nem tetszik a környezetednek, s ne adj' Isten még a nép haragját is kiváltod vele. Így azonban soha nem fognak egyenrangú partnerként tekinteni rád, s egyetlen helyzetben sem fogod tudni érvényesíteni az akaratodat. Éppen ezért most eljött az idő, hogy a sarkadra állj és hallasd a hangodat! Vállald nyugodtan az álláspontodat, s ne rejtsd véka alá az érzéseidet sem, hiszen te is szuverén személyiség van, akinek megvannak a maga értékei!

RÁK (június 22-július 22)

Nem igazán tartod magad egy szabályszegő, lázadó embernek, nem is igen szeretsz kitűnni a tömegből, inkább elvegyülsz és csendben teszed a dolgod. Ma azonban rá kell jönnöd, hogy az, aki korábban egy csábító ajánlattal keresett meg, mégsem minden hátsó szándék nélkül legyeskedett körülötted. Nem kell azonban bólogató kutyák módjára részt venned bármiben, épp ezért mondj határozott nemet, és ne törődj azzal sem, ha emiatt az illető megorrol rád. Most nem a népszerűségedről, hanem a saját életedről van szó!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Általában kissé gyanakvóan tekintesz másokra, abszolút nem szokásod az senkinek az első találkozás után bizalmat szavazni, ma azonban váratlanul olyasvalakit sodor utadba az élet, akivel az első pillanatban megtaláljátok a közös hangot, szinte azonnal ugyanazon a hullámhosszon gondolkodtok, így azt érzed, nincs okod arra, hogy távolságtartóan viselkedj vele. Ez mind szép és jó, mindazonáltal érdemes óvatosnak lenned, hisz soha nem tudhatod, mikor melengetsz kígyót a kebleden. Az egészséges gyanakvás sohasem árt, ezért csak okosan az új kapcsolatokkal, hiszen ha visszaélnek a bizalmaddal, az óriási csalódás csalódást jelenthet!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Hatalmas önfeláldozásról teszel ma tanúbizonyságot, olyasmit teszel ugyanis a környezetedért, amit szinte senki nem mert – talán nem is tudott – volna ilyen bátran megtenni. Ezért ugyan most sokan a világ megmentőjét látják benned, maradj azonban két lábban a földön, kezeld helyén az elismeréseket, mert a nagyképűsködés nem igazán vonzó emberi tulajdonság. Élvezd természetesen a sikert, hisz az a te nevedhez fűződik, ne időzz azonban túl sokat a reflektorfényben, mert el fog vakítani!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Túlságosan sokat vársz el a környezetedben élőktől, sokszor olyan magasra emelve a lécet, amelyet mások egyszerűen képtelenek megugrani. Emiatt elég gyakran kerülsz kellemetlen helyzetbe, hisz előbb-utóbb nyilván akadnak majd olyan, akik ezzel kapcsolatban hangot adnak a nemtetszésüknek. Büszke lehetsz arra, hogy te egy maximalista, céltudatos ember vagy, de nem várhatod el másoktól, hogy erejükön felül megfeleljenek neked. Igyekezz mindenkit elfogadni úgy, ahogyan van, hisz mindenki értékes ember, s rendelkezik olyan képességekkel, tulajdonságokkal, amelyeket érdemes elismerni!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Olyasfajta problémával küzdesz, amellyel egyelőre nem igazán tudsz mit kezdeni, fogalmad sincs, miképp oldd meg úgy, hogy ne érjenek különösebb kudarcok vagy veszteségek. Szerencsére azonban nem vagy egyedül, örömön-bánaton van kivel osztoznod, éppen ezért ne késlekedj, egész nyugodtan fordulj ahhoz a személyhez, akiben maradéktalanul megbízol, mondd el neki, mi nyomja a lelkedet hiszen olyasfajta tanácsot kaphatsz tőle, amely segít majd kikapaszkodni a gödörből. Ne feledd: egy jó barát a bajban is melletted áll!

NYILAS (november 23-december 21)

A hét második felében azért kerülsz konfliktushelyzetbe valakivel, mert az illetőt olyasmivel kapcsolatban próbálod meggyőzni, ami a számodra szinte magától értetődő, ő azonban nem hajlandó végre nyitott szemmel járni. A meddő viták helyett azonban érdemes elfogadnod, hogy az emberek nem egyformák, s ami az egyiknek nyilvánvaló, azt a másik képtelen tudomásul venni. Ezért amennyiben nem sikerül dűlőre jutnotok, abban az esetben ne húzd az időt és főleg ne pazarold olyasmikre, amik csak hátráltatna! A lényeg, hogy te megpróbáltad, így tiszta lelkiismerettel léphetsz tovább!

BAK (december 22-január 20)

Feleslegesen rágódsz egy bizonyos dolgon, tulajdonképp nincs is ráhatásod, ám te mégis ezen tördeled már a kezed hosszú ideje. A jelenlegi körülmények szerint abszolút nem tudod befolyásolni a helyzetet, így tehát semmi értelme annak, hogy más, jó eséllyel sokkal nagyobb sikerélményeket tartogató ügyeket a háttérbe szoríts és csak arra összpontosíts, aminek szerinted van értelme. Olvass a sorok között, lásd be, ha feleslegesen rovod a köröket és tudj nemet mondani, amennyiben így látod jobbnak. Vedd észre az utadba kerülő más lehetőségeket és ne félj élni velük!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét második felében szerettél volna pontot tenni bizonyos ügyek végére, ma mégis a feletteseid lehetetlenítenek el akaratukon kívül, olyannyira elárasztanak ugyanis feladatokkal, hogy nem is igen tudod hirtelen, mihez kezdj velük. Mielőtt azonban ész nélkül fejjel rohannál a falnak, igyekezz logikusan felállítani egy fontossági sorrendet, hogy a lehető leghatékonyabban és leggyorsabban lehess úrrá a helyzeten, s akkor marad időd egy kis pihenésre is, persze csak miután mindennek pontot tettél a végére. Nem ez az első eset, tapasztalataidból adódóan pontosan tudod, hogy mit kell tenned, ne késlekedj tehát!

HALAK (február 20-március 20)

Előrelátó ember lévén szeretsz mindig kiküszöbölni bizonyos problémákat, ennek érdekében elmélyülsz a részletekben, ám ezúttal mégis átsiklasz valami felett, ami igen fontos és azonnali megoldást igényel. Amennyiben azonban logikusan gondolkodsz és felállítasz egy prioritási sorrendet, abban az esetben rá kell jönnöd, hogy nem akkora problémával küzdesz, mint amilyennek az elsőre látszik, épp ezért egy kis összeszedettséggel gyorsan kiküszöbölhetővé válik. Ne akarj a kelletténél gyorsabban túlesni rajta, hiszen a hídon akkor kell átmenni, amikor odaértél!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Két év alatt 200 milliót kerestem OnlyFans modellként: elárulom, mi a siker ára

A neve elhallgatását kérő OnlyFans modell története elképesztő. A megszólalót a továbbiakban nevezzük Elaina-nak.

Kép

A kannibalizmussal vádolt Armie Hammer után exfelesége is megszólalt: „Ő volt a legrosszabb”

Korábban még nem adott interjút Elizabeth Chambers, most viszont megtörte a csendet.

Kép

Micsoda? Endometriózisra is utalhat, ha a következő dolgot tapasztalod menzeszed alatt

Talán eddig azt hitted, ez a kellemetlen, „cikis” dolog csak téged érint, de ez nem így van.

Kép

Brendan Fraser vallomását nem lehet kibírni könnyek nélkül: túlsúlyos és autista fia drámája sokat segített neki

Brendan Fraser aranyszobrocskára esélyes a legjobb színész kategóriájában a 2023-as Oscar-gálán A bála című filmben nyújtott alakításáért.

Kép

Napi horoszkóp február 9.: a Bikáknak valaki önzetlen segítséget nyújt, az Ikrek a szokásosnál nagyobb volumenű feladatot kapnak

A csillagok a hét második felére is izgalmas üzeneteket küldtek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!