Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 4.: a Rákok komoly célokat tűznek ki, a Skorpiókra zsúfolt nap vár

Napi horoszkóp november 4.: a Rákok komoly célokat tűznek ki, a Skorpiókra zsúfolt nap vár
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Igazi férfi lett Madonna fiából: a 23 éves Rocco szívdöglesztően néz ki!

Sármos pasi lett Madonna idősebb fiából.

Facebook
Twitter
Pinterest
Hétvégén is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 4.

KOS (március 21.–április 20.)

Általában véve ha valamilyen feladatot elvállalsz, azt szereted hibátlanul elvégezni és olyan eredményt felmutatni, amellyel méltán vívod ki a környezeted elismerését. Vigyázz azonban, hogy kizárólag olyasmire mondj igent, amihez rendelkezel megfelelő tudással, ami nem ró elviselhetetlen terhet rád, s a kompetenciahatáraidon belül maradsz. Csak azért, mert valaki egy ügyben segítséget kér tőled, nem kell mindenképp kötélnek állnod. Lehet, hogy ezzel neki csalódást okozol, viszont magadat megkímélheted egy nagy csalódástól! Légy mindig önmagad, s mindenképp legyél tekintettel a képességeidre is!

BIKA (április 21.–május 21.)

Olyannyira magabiztos vagy egy bizonyos dologgal kapcsolatban, hogy szinte már a zsebedben érezheted a győzelmet. Magabiztosságodat azonban megingatja egy váratlan fordulat, ezért most helyén kell lennie az eszednek, mert ha nem reagálsz azonnal, úgy fog elúszni a siker lehetősége, mintha soha nem is lett volna ott előtted. Szedd össze minden tudásodat és tapasztalatodat, s egy ügyes ellencsapással előzd meg, hogy az eddig elvégzett munkád kárba vesszen! Teljesen zárd ki a külvilágot, koncentrálj a feladatra, s akkor senki és semmi nem akadályozhat meg abban, hogy véghez vidd, amit kitűztél magad elé!

IKREK (május 22.–június 21.)

Néhány ember a környezetedben olyasmibe szeretne belevágni, amivel kapcsolatosan neked csak negatív tapasztalataid vannak. Hezitálsz, nem tudod, hogyan mondd ezt el nekik, hiszen annyira lelkesek, ezért semmiképpen nem akarod a kedvüket szegni. Te azonban már megjártad ezt az utat, így óvatosan figyelmeztesd őket arra, mit kockáztatnak, s akkor nem fog később lelkiismeret-furdalás gyötörni azért, hogy nem szóltál akkor, amikor a baj még elkerülhető lett volna. Ez az ő döntésük, de te azért igyekezz minden tőled telhetőt megtenni azért, hogy megóvd őket egy nagy kudarctól!

RÁK (június 22.–július 22.)

Komoly célokat tűztél ki magad elé, ám pontosan tisztában vagy a képességeiddel és a korlátaiddal, ennek okán azt is tudod, hogy egyedül képtelen leszel elérni azt, amit szeretnél. Gondold végig, kik azok a személyek, akiket eléggé felkészültnek tartasz arra, hogy beavasd őket és a segítségüket kérd. Légy azonban óvatos, hiszen lehetnek olyan emberek, akik csak azért tüsténkednek körülötted, mert a babérokat akarják learatni, s ennek érdekében a hátadon szeretnének felkapaszkodni. Szelektálj tehát, s próbáld felmérni, kikre számíthatsz igazán, és kik azok, akik csupán önös érdekből működnének veled együtt!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Egy számodra fontos, csupa pozitív tulajdonsággal bíró ember új utat mutat neked, s ezzel felhívja a figyelmedet arra, hogy egy dolgot másként is sikerülhet megoldani. Mindig tanulságos látni, hogy mások miként közelítenek egy problémához, s értékeld, ha valaki igyekszik segíteni neked abban, hogy ne ess hasra már az első lépéseknél, s ha mégis elbotlasz, akkor felsegít. Légy hálás az ilyen segítségért, értékeld a törődést, az önzetlenséget, mert különösen szerencsés vagy, hiszen nem mindenki mondhatja el magáról, hogy ilyen barátok veszik körül!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Rendkívül szövevényes, bonyodalmaktól sem mentes ügyben siet valaki a segítségedre, és olyan használható tanáccsal lát el, ami hozzásegît ahhoz, hogy jól jöhess ki a dologból. Éppen ezért hallgass a szavára, fogadd meg a javaslatait, mert semmiképpen nem akar neked rosszat. Másfelől ebben a pillanatban nincs is más választásod, hiszen a magad erejéből nemigen találod a kiutat. Még jó, hogy van melletted valaki, aki kiránt a kátyúból!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Úgy érzed, túl sok minden történt mostanában, nagy volt a nyüzsgés körülötted, épp ezért semmi másra nem vágysz, csak arra, hogy egy kicsit lazíthass. Szeretnéd, hogy végre elcsendesedjen minden és rendezhesd a gondolataidat. Ne is szervezz a mai napra olyan programot, ami nagy felhajtással járna, s kerüld a társaságot; sokkal jobban teszed, ha elvonulsz kicsit a világ elől, ledőlsz a kanapéra és egyszerűen csak élvezed a csendet. Hidd el, ha minden a helyére kerül, sokkal nagyobb lendülettel tudsz majd mindennek nekivágni a jövő héten!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Túl sok feladatot vállalsz el, mindenki téged talál meg, hogy szívességet kérjen, te pedig – mert közmondásos a segítőkészséged – mindenre igent is mondasz. Ez azonban csak oda vezet, hogy kezdenek összecsapni a fejed felett a hullámok, s egyszerűen azt sem tudod kétségbeesésedben, hogy mihez kezdj ennyi feladattal ilyen rövid idő alatt. Ne engedd, hogy a káosz uralkodjék el feletted, szedd össze a gondolataidat, rendszerezd a tennivalókat és mindent szép sorjában igyekezz megoldani úgy, hogy értékelhető eredményt érj el. Nemes tulajdonság a segítőkészség, de legközelebb csak akkora terhet végy magadra, amivel képes vagy megbirkózni!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Noha elég sok energiát és időt fektettél valamibe, mégsem jön az az eredményt, amire számítottál, és ez elég nagy csalódást jelent. Ezt az érzést csak fokozza, hogy mások is azt mondják, ennél többet vártak volna tőled, s emiatt hajlamos vagy ingerülten reagálni. Ne engedj azonban az érzelmeidnek, hisz nem a környezeted tehet arról, ha ezúttal valami nem úgy sikerül, ahogyan szeretted volna. Be kell látnod, ez most rajtad múlott, és attól nem lesz jobb a helyzeted, ha arrogánsan reagálsz, s ezzel esetleg számodra fontos embereket bántasz meg. Érdemes elgondolkodnod azon, vajon mit kellett volna másképp csinálnod ahhoz, hogy olyan eredményt produkálj, ami elégedetté tesz, így legközelebb már meglesz a recept a sikerhez!

BAK (december 22.–január 20.)

Úgy érzed, nem mennek a dolgok előre olyan tempóban, ahogyan azt az elején eltervezted. Mindig közbejön valamilyen zavaró tényező, amely kizökkent, és ez meglehetősen frusztrál. Semmi baj, menj le alfába és próbálj meg mindent kizárni, ami nem enged koncentrálni, különben bele fogsz fulladni az egészbe, és nemcsak magadnak okozol majd csalódást, hanem az ismerőseidnek is, mert a környezetedben többet vártak el tőled. Egyébként pontosan tudod, hogy mit kell csinálni, s ha összeszeded magad, nem várat magára sokáig a megoldás sem!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Számodra ugyan megfelelőek a körülmények ahhoz, hogy egy régóta hőn áhított dolgot véghez tudj vinni, de korántsem biztos, hogy a környezeted is fel van készülve arra, hogy lépést tartson veled. Érdemes megvárnod, amíg mindenki beáll a startvonalra, s ha majd eldördül a startpisztoly, akkor mindannyian együtt rugaszkodhattok neki a nagy maratoni futásnak. Hidd el, sokkal hatékonyabb és gyorsabb leszel, ha megpróbálsz csapatban játszani együtt a társakkal, mert így sokkal előbb zsebelhetitek majd be sikert. Nem biztos, hogy mindig jó az, ha szólóban csinálsz valamit, mert ha esetleg megbotlanál, nem lesz, aki segítő kezet nyújtson!

HALAK (február 20.–március 20.)

Hosszú ideje nagyon zavar valami egy hozzád közel álló személlyel kapcsolatban, ám eddig soha nem találtad megfelelőnek a körülményeket ahhoz, hogy beszélj vele. A mai napon azonban alkalmad adódik arra, hogy hangot adj az ellenérzéseidnek, természetesen gondosan ügyelj a stílusra és a hangnemre. Számíts azonban arra, hogy az illető olyan részletekre utal majd amelyek eddig elkerülték a figyelmedet. Ez is azt mutatja, korántsem biztos, hogy mindig neked van igazad. Időnként nyitottnak kell lenned más véleményére is.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

Keanu Reeves egy közülünk – ezek a sztorik bizonyítják

Az egyik legszerényebb, legközvetlenebb hollywoodi sztár, aki nem menekül el rajongói elől.

Kép

3 filléres arcápolási termék, amire a bőrgyógyászok esküsznek

A bőrgyógyászok szerint ennél a három szépségápolási terméknél nem számít a márka, az olcsóbb is ugyanolyan jó!

Kép

Napi horoszkóp április 20.: az Ikrek komoly kihívással szembesülnek, a Rákoknak épp jókor jön a pihenés

A csillagok hétvégére is izgalmakat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kéne a szexről 50 felett

Attól, hogy a testünk és gondolkodásunk változik, ahogy telik az idő, a szex még nagyszerű maradhat.

Kép

Kávé helyett: ez a 9 étel igazi energialöketet ad

Oké, talán a reggeli kávét nem kell velük kiváltanod, de napközben sokat segíthetnek.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!