Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 4.: a Bikáknak fel kell vállalniuk a véleményüket, a Rákok pozitív energiákat kapnak

Napi horoszkóp november 4.: a Bikáknak fel kell vállalniuk a véleményüket, a Rákok pozitív energiákat kapnak
A nap cikke

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Olvasd el!

Schumacher fia és magyar barátnője, Vivi már 6 éve alkotnak egy párt: süt róluk a boldogság – FOTÓ

David Schumacher és Keszthelyi Vivien 7 éve ismerkedtek meg egymással.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

4 csillagjegy, aki hatalmas pénzesőre számíthat május előtt: igazi vagyonra tesznek szert!

A májusi eső aranyat ér – tartja a mondás, ami idén májusban új értelmet nyer egyes csillagjegyek számára.

Olvasd el!

A TikTok népszerű sziámi ikrei tabuk nélkül beszéltek a nemi életükről és a halálról: csak az egyikük randizik

Carmen Andrade és Lupita Andrade számtalan kérdést kaptak az évek során arról, hogyan telnek a napjaik és persze a magánéletükről. Ők pedig nem féltek megválaszolni ezeket!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 4.

KOS (március 21-április 20)

Olyan helyzetbe keveredsz akaratodon kívül, amelyből már az elején szeretnél kihátrálni, mert úgy érzed, ez hosszútávon nem sok jót terem neked. Ha azonban leküzdöd a pánikrohamodat és alaposan számba veszel minden szempontot, rá fogsz jönni, hogy a szituáció ugyan nem túl kellemes, de ha összeszeded magad, jól is kijöhetsz belőle. Igyekezz a többieket is meggyőzni, hogy tartsanak veled, mert ha száz ember százfelé szalad, abból semmi jó nem sülhet ki, csupán mindenki elveszett emberként bolyonghat majd az erdő sötét sűrűjében.

BIKA (április 21-május 21)

Nem vagy az a szókimondó típus, ezért nem is szereted, ha különösebb ok nélkül hirtelen a társaság közeppontjában találod magad. A túlzott exhibicionizmus sem jellemző rád, most mégis úgy hozza a helyzet, hogy hangosan ki kell mondanod a véleményedet, noha minden porcikád tiltakozik ez ellen. Nem sok ilyen szituáció adódik, de ha már így alakultak a dolgok, erőt kell venned magad és a nyilvánosság elé kell állnod – a saját érdekedben is. Ne félj hallatni a hangodat! Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát!

IKREK (május 22-június 21)

Bár a környezeted régóta presszionál arra, hogy egy bizonyos kérdésben nehéz döntést hozz, Te mégsem érzed magad késznek arra, hogy bemelegítés nélkül fejest ugorj a jéghideg, vízzel teli medencébe. Ezügyben ugyanis rengeteg negatív tapasztalatod van már, érthető módon nem szeretnéd tehát mégegyszer megégetni magad. Csak azért,mert mások unják a tétlenségnek tűnő hezitálást, nem kell meggondolatlan döntést hoznod. Várd ki az alkalmas pillanatot, amikor nyugodt szívvel mondasz fehéret , vagy feketét!

RÁK (június 22-július 22)

Ez a mai nap csak neked kedvez! Minden vágyad beteljesülni látszik, s minden úgy alakul, hogy csak pozitív energiákat kapsz, hisz olyan eredmények jönnek, amelyekre nem is számítottál. Ezt ma este nyugodtan meg is ünnepelheted a barátaiddal, menjetek és eresszétek ki a fáradt gőzt egy olyan helyen, ahol fesztelenül kikapcsolódhattok! Holnap aztán ismét fejest ugorhatsz a munkába, de a mai nap ékes bizonyíték arra, hogy az erőfeszítéseid nem voltak hiábavalók, s igenis érdemes küzdeni, mert akkor a siker sem marad el!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Bár minél hamarabb szeretnél elmozdulni arról a holtpontról, amelyben jelenleg vagy, nem sikerül úgy alakítani a helyzetet, hogy elegendő lendületet kapj az elrugaszkodáshoz. Igyekezz úgy intézni az életedet, hogy most ne bízzanak meg több feladattal, és bátran mondd is el, hogy az energiatartalékaid kimerültek. Amennyiben szó nélkül megfutamodsz, csak még rosszabb szituációba navigálod magad. Próbálj minden függő ügyet lezárni, s azután új ajtók nyílhatnak meg előtted, amelyek új lehetőségeket tartogatnak a számodra.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy tudod alakítani a magad javára a helyzetet, hogy – a talpraesettségednek köszönhetően – sikeresen kerülj ki belőle. Nem is gondoltad volna, hogy az események váratlan fordulatot vesznek és végül minden jóra fordul. Ez is azt bizonyítja, hogy mielőtt cselekednél, érdemes többször átgondolni mindent, s ha jól döntesz, számodra kedvezően alakulnak a dolgok. Csak el ne bízd magad, mert bármikor adódhat olyan szituáció, amikor észnél kell lenned, ha nem akarsz egy nagyot hasalni!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Senki nem mondta, hogy egyszerű lesz az út, amelyen elindultál, te mégis valamiért úgy döntöttél, nekivágsz. Nyilvánvalóan azt is tudtad, hogy számtalan akadály lesz előtted, azt is, hogy rosszul is járhatsz, de mégis elindultál. Ha pedig már így határoztál, tarts ki és bizonyítsd be a kételkedőknek, nem vagy annyira meggondolatlan, hogy hűbelebalázs módjára fejest ugorj az üres medencébe. Igenis megvolt rá az okod, hogy így dönts és amennyiben elhasalsz, neked kell majd a saját vérző sebeid árán megtanulnod, hogy máskor kétszer is meggondolj mindent, mielőtt nekivágsz valaminek. De legalább a tapasztalat a tiéd, nem másoké. Csak ezt tartsd szem előtt!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Végre pontot kell tenni egy eddig bizonytalan ügy végére, mert úgy érzed, kialakult egy olyan helyzet, amikor cselekedned kell, hiszen két tűz közé kerültél, s a lángok előbb-utóbb felemésztenek. Ne legyen lelkiismeret-furdalásod a döntésed miatt, hiszen ez nem megfutamodás; egyszerűen nem volt más választásod. De ha legközelebb nem húzod az időt, nem kell kapkodnod, s jobban átgondolhatod, hogy a tetteidnek milyen következménye lehet!

NYILAS (november 23-december 21)

Magad sem tudod miért, de igen feszült vagy, s úgy érzed, ezt le kell vezetned valahogyan. Légy azonban körültekintő, s bármennyire is a plafonon vagy, ne a környezetedben élőkön töltsd ki az indulataidat! Keress inkább valami olyan elfoglaltságot, emi elvonja a figyelmedet – vagy egyszerűen zárkózz el a külvilágtól annak érdekében, hogy még véletlenül se kerülhessel olyan szituációba, amikor akaratlanul is megbánthatsz másokat!

BAK (december 22-január 20)

Komoly kihívással szembesülsz a mai napon, ami nagy izgalommal tölt el. Szereted ugyan, ha az életed kiszámítható keretek között zajlik, időnként mégis vágysz az új élményekre, a kalandokra. Ne félj beleugrani, ne gondolkodj sokat, hisz olyan sikerben lehet részed, amelyre hosszú ideig emlékezni fogsz. Nyugtasd meg a környezeted, hogy teljesen tisztában vagy a veszélyekkel, pontosan tudod, hogy mit kockáztatsz, de ha soha nem próbálsz ki semmit, nem fogsz egyről a kettőre jutni. Add át magad az élvezeteknek, hagyd, hogy az adrenalin vigyen előre!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Kezded elveszíteni a türelmedet egy bizonyos dologgal kapcsolatban, úgy érzed, teljesen feleslegesen futod a köröket, s a cél még csak fel sem tűnik a láthatáron. Nem érdemes azonban most hátat fordítanod mindennek, mert ha már eddig eljutottál, szedd össze minden erődet és akard a sikert! Senki nem mondta, hogy csak úgy a szádba repül a sült galamb, de hidd el, sokkal jobban esik majd, mintha az öledbe hullana minden! Menj tovább, mert az utad még nem ért véget!

HALAK (február 20-március 20)

A végére szeretnél járni valaminek, de túl bonyolultnak és kacskaringósnak találod az oda vezető utat, emiatt kicsit félsz belevágni. Mivel azonban a bizonytalanságból adódó kíváncsiságod nagyobb, mint a félelmed, ezért pontosan tudod, hogy el kell indulnod és ki kell derítened, mi történik pontosan. Amennyiben úgy érzed, a feladat túl nagy falat lesz számodra, keress valakit a környezetedben, aki nálad nagyobb bátorsággal bír, talpraesettebb, mint Te és a nagyobb hegyeket is gond nélkül mássza meg. Bízd rá magad, mert tudni fogja, merre kell mennetek annak érdekében, hogy minden kiderüljön.

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

10 tavaszi cipő 20 ezer forint alatt, amivel nem lőhetsz mellé ebben a szezonban

Olyan tavaszi cipőket válogattunk össze, amik a szezon kedvencei lehetnek!

Kép

5 módszer, amivel a kisebbrendűségi komplexussal élők manipulálják a környezetüket

A kisebbrendűségi komplexust nem feltétlen lehet azonnal felismerni, mert az, aki önértékelési zavarokkal küzd, jellemzően olyan álarc mögé bújuk, ami épp az ellenkezőjét sugallhatja. Elmondjuk, milyen jelekre érdemes figyelned!

Kép

Jön az egyberuhák időszaka: így kombináld a kedvenc darabokat sneakerekkel

A tavaszi-nyári időszak kiemelt kedvenc párosa idén sem hagy cserben: mutatjuk a legtutibb kombinációkat!

Kép

3 extra hasznos dolog, amit a Szívek Szállodája tanított nekünk a szerelemről

Akár a #TeamDean, a #TeamJess vagy a #TeamLogan csapatot erősíted, a Szívek szállodája Rory-jának kapcsolataiból mindenképpen sok fontos leckét kaptunk a szerelemről!

Kép

8 desszert, amit bűntudat nélkül ehetsz - nem hizlalnak és finomak is!

Mutatjuk azoknak a kalóriaszegény desszertek listáját, amikből nyugodtan válogathatsz a diéta alatt is!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!