Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 30.: a Rákok túl korán bízzák el magukat, a Szüzeknek nem csalnak a megérzéseik

Napi horoszkóp november 30.: a Rákok túl korán bízzák el magukat, a Szüzeknek nem csalnak a megérzéseik

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ő Vilmos herceg szeretője? Vad elmélet terjed a herceg hűtlenségéről

Harry herceg olyan lavinát indított el a szavaival, amire talán még ő maga sem számított.

Olvasd el!

A színész, aki a boldogságért cserébe képes volt feladni a hollywoodi csillogást! Avagy Josh Hartnett sikersztoriját az álomgyár sem írhatta volna szebben

Josh Hartnett amilyen nagy lendülettel és sikerrel övezve robbant be Hollywoodba, olyan szépen és halkan köszönt el egy időre a reflektorfénytől.

Facebook
Twitter
Pinterest
A hónap utolsó napján se feledkezz meg a horoszkópodról, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 30.

KOS (március 21-április 20)

Rendkívüli módon feldühít egy hozzád közelálló személy makacssága, nem tudod ugyanis semmiképp rábeszélni arra, hogy engedjen egy kicsit az elveiből annak érdekében, hogy békét köthessen azzal, akivel jó viszonyt ápolt a múltban, egy bagatell vita viszont elmérgesedett közöttük. Pontosan tudod, hogy nincs igaza az illetőnek, hogy csupán azon múlik a dolog, hogy ő hajlandó-e kompromisszumot kötni, ám valahogy minden próbálkozással falakba ütközöl. Nincs más hátra tehát, mint kiszállnod a békebíró szerepéből, ne akarj folyton két tűz között arra vigyázni, hogy meg ne égesd magad, éld ehelyett a saját életedet és bízd a Sorsra, hogy majd rendezik kettejük kapcsolatát. Te mindent megtettél, innentől kezdve nem rajtad múlik!

BIKA (április 21-május 20)

Igyekszel a saját elképzeléseid szerint elvégezni egy, a feletteseid által rád bízott feladatot, ami abszolút nem a legkönnyebb kategóriából való, épp ezért kaptad te, hisz pontosan tudvalévő, hogy maximalista vagy, aki addig forgatja a kockát, amíg minden szín nem egyezik rajta. Rendkívüli büszkeséggel tölt el az a tudat, hogy téged látnak a legalkalmasabbnak bizonyos akadályok megugrására, ez azonban konfliktushelyzetet is teremthet, hisz mindig lesznek körülötted olyan személyek, akik nem épp a jóindulatukról híresek. Neked azonban nem kell semmiféle rosszakaróval foglalkoznod, csakis a küldetésre koncentrálj annak érdekében, hogy ismét maradéktalan elismerést zsebelhess be! Semmi más nem számít!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy tűnik, az általad elvégzett alapos munka az, ami beérik a mai napon, olyasfajta elismerésben részesülhetsz ugyanis, amire álmodban sem mertél gondolni, ennek ellenére ma mégis beteljesedik. Rendkívüli büszkeséggel tölt el az a tudat, hogy megérte annyi energiát belefektetned, hogy az idődet nem kímélve dolgoztál, hisz ez ma bőséggel fog kifizetődni! Igyekezz a legközelebbi barátaiddal megünnepelni a sikert, ám arra ügyelj, hogy ne szállj el túlságosan a siker mámorában, hisz holnap egy új nap var rád, méghozzá teljesen új kihívásokkal!

RÁK (június 22-július 22)

Olyannyira bízol a sikerélményben, hogy hajlamos vagy előre inni a medve bőrére, mintegy teljesen biztosra véve a győzelmet még akkor is, amikor a táv felénél sem tartasz. Ez gyakran vezet csalódáshoz, hisz a siker nem mindig garantált még akkor sem, ha minden tőled telhetőt megteszel annak érdekében, hogy legyen okod az ünneplésre. Épp ezért igyekezz tehát végig a munkára koncentrálni, ne azt lásd magad előtt, hogy Forma-1-es pilótákat megszégyenítő módon, a dobogó tetején állva pezsgőt fröcskölsz mindenkire, sokkal inkább érdemes arra összpontosítanod, hogy minden részletet aprólékosan kidolgozz annak érdekében, hogy a végén valóban a sikerre koccinthass! Hidd el, ez a hozzáállás sokkal kifizetődőbb lesz!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Bár nem minden alakul az elképzeléseid szerint, mégis örülsz annak az útvonalnak, amelyre akaratodon kívül tévedtél. Rengeteget tanulhatsz ugyanis, csupán csak érdemes nyitott szemmel járnod és azoktól magadba szívni minden tudást, akik nálad sokkal tapasztaltabbak. Végülis nem így tervezted ugyan, de ha már így alakult, nincs ellenvetésed sem, ami az újdonságokat illeti. Használd ki a pillanatot, hisz holnap könnyen lehet, hogy a téged körülvevő emberek továbbállnak, te pedig csak bolyongani tudsz majd tanácstalanul!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

A mai nap a megérzések napja, olyasféle dolgokat sejtesz ugyanis előre, amelyeket rajtad kívül senki más nem lát. Ez a különleges képesség lehetőséget teremt számodra, hogy még azelőtt küszöböld ki az esetlegesen felmerülő problémákat, mielőtt bármiképp fejfájást okozhatnának neked. Magad sem érted, mi az oka annak, hogy ma ennyi spiritualitás vesz körül, mégis roppant büszke vagy magadra, hisz egy kicsit sikerült visszaigazolást nyerned arról, hogy vannak olyan erők, amelyek időnként befolyásolják az életed akár pozitív, akár negatív irányba. Mostmár csak arra kell erősen koncentrálnod, hogy valaki bekopogjon egy doboz fánkkal és egy jó kis pletykával!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Egy vitás kérdésben a másik fél kompromisszumot ajánl, ami azonban gyanút kelt benned, hisz normál esetben nem lenne oka arra, hogy szabad utat engedjen neked. Épp ezért mielőtt elfogadod az ajánlatát, igyekezz körbejárni a dolgot minden oldalról, az illetőt ismerve ugyanis abszolút nem hiszel abban, hogy ennyi rugalmassággal rendelkezik. A gyanú bizonyos szintig normális is, arra azonban érdemes ügyelned, hogy ne ess át a ló túloldalára, a túlzott bizalmatlanság ugyanis végleg elmérgesítheti a kapcsolatotokat!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, kissé beragadtál egy bizonyos helyzetbe, valamilyen oknál fogva nem tudsz továbblépni, csak állsz és figyeled, ahogy lassan lejjebb ereszkedsz benne. Mivel azonban ennél sokkal többre vagy képes, minthogy tétlenül nézd, miképp megy el minden melletted, miközben te egyhelyben állsz, épp ezért addig próbálj cselekedni, amíg van benned elegendő szufla. Szedd össze magad és adj bele anyait-apait, hisz nem tudhatod, hogy meddig lesz lehetőséged arra, hogy változtass. Hozd ki magadból a maximumot és lendülj el a jelenlegi pontról.

NYILAS (november 23-december 21)

Hajlamos vagy arra, hogy egyetlen sikertelen próbálkozás után hátat fordíts és feladd annak a célnak az elérését, amelyet kitűztél magad elé. Így azonban vajmi kevés esélyed van arra, hogy valódi sikereket zsebelhess be, ezáltal pozitív visszaigazolásokkal gazdagodj, amennyiben tehát valóban szeretnél a célszalagot átszakítva a dobogó tetején állni, abban az esetben érdemes sokkal kitartóbbnak lenned, hisz ellenkező esetben minden alakalommal feladod majd és elveszed magadtól a lehetőséget, hogy élményeket és tapasztalatokat gyűjts! Ugye te sem akarod ezt?

BAK (december 22-január 20)

Annak idején elvállaltál egy feladatot, ami senkinek nem volt ínyére, hisz rengeteg fejfájással és plusz energia ráfordítással jár, épp ezért mostanra te is megbántad, hisz egyetlen kohéziós erőként viszed a dolgot a hátadon, ezáltal rengetegen érezhetik emiatt komfortosan magukat a rendszerben. Mivel mostanra kissé beleuntál abba, hogy amolyan egy fecskeként igyekszel nyarat csinálni, épp ezért érdemes elgondolkodnod azon, hogy meddig szeretnéd még ezt az akaratlanul rád testált terhet cipelni. Egészen addig biztosan nem fogsz ugyanis tudni felszabadult életet élni, amíg le nem teszed ezt a tonnányi súlyt, így tehát amennyiben készen állsz rá, egyszer, s mindenkorra zárd le a dolgot! Hidd el, senki nem fog ezért megharagudni rád, hisz mások el sem vállalták!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Megosztod valakivel a lelkesedésed, ám az illető olyannyira letorkoll, hogy elmegy a kedved attól is, hogy továbbmenj az úton. Nem számítottál ugyanis arra, hogy amikor támogatást vársz valakitől, akkor az illető ilyen mogorván reagál, épp ezért döbbent meg annyira az a reakció, amit kapsz. Persze, lehet, hogy nem tetszik neki, amit hall, persze, lehet, hogy ő nem lát annyi fantáziát a dologban, mint te, de magadból kiindulva te például nem tudnál így reagálni. Kissé joggal vagy tehát csalódot ebben a pillanatban, mégse haragudj meg az illetőre, hisz könnyen lehet, hogy bántja valami, hogy kisebb gondja is nagyobb annál, minthogy veled örüljön, épp ezért igyekezz arról biztosítani, hogy bármi az oka ennek a fura reakciónak, neked bármit elmondhat. Te pedig ettől függetlenül egész nyugodtan lehetsz lelkes a téged érintő dolgokban!

HALAK (február 20-március 20)

Az évnek ezen szakában nincs igazán időd a testmozgásra, olyan rohanó életet élsz ugyanis, amely nem-igen teszi lehetővé azt, hogy aktívan kapcsolódj ki két feladat között. Ma azonban az egyik barátnőd megismertet egy, a rohanástól teljesen távolálló mozgásformával, a jógával. Ez a belső nyugalmat igénylő tevékenység olyannyira kikapcsol, hogy az első pillanatban biztossá válik számodra, ezt bizony rendszeresíteni fogod az életedben. A testi-lelki egyensúly megtalálása ugyanis elengedhetetlenül fontos ahhoz, hogy az a bizonyos gépezet olajozottan működhessen! Adj neki egy esélyt, hisz veszítenivalód nincsen!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Gisele Bündchen 42 évesen visszatért: még mindig nagybetűs szupermodell

A Victoria's Secret korábbi angyala egy időre ugyan benyomta a szünet gombot a karrierjén, de úgy tűnik, készen áll a folytatásra.

Kép

„Már három éve nem szexeltünk a párommal, szerinte ez a pornó miatt van”

Olvasói levélre válaszolt a pszichológus, szerinte ezt kellene tenni ebben a helyzetben.

Kép

8 undi dolog, amit a tested tesz, mégis nagyon jó hatása van rád

Ezekre a dolgokra senki nem büszke a testével kapcsolatban, pedig mind azt jelenti, egészségesek vagyunk.

Kép

A világ legidősebb tornásznője: Johanna 97 évesen sem akar visszavonulni

Johanna Quaas a rekordok könyvében is szerepel, annyira hihetetlen, mire képes.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!