Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 3.: a Kosok képesek racionálisan tekinteni másokra, az Oroszlánoknak fontos döntést kell meghozniuk

Napi horoszkóp november 3.: a Kosok képesek racionálisan tekinteni másokra, az Oroszlánoknak fontos döntést kell meghozniuk

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes elolvasnod a horoszkópodat, hisz a csillagok ismét izgalmas üzeneteket küldtek!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 3.

KOS (március 21-április 20)

Mára érettebb gondolkodással bírsz, hisz a sok lecke, amit az Élettől kaptál, megtanított arra, hogy nem mindenkinek szabad bedőlni, hogy nem érdemes olyan emberekbe belelátnod valamit, akik épp hiányzik az, amit te szeretnél bennük látni. Kinőttél abból a korból, amikor naiv kislányként mindent elhittél. Épp ennek okán meg sem rendit az, amit a mai napon hallasz, rögtön látod ugyanis, hogy az ügyesen becsomagolt történetnek nincs semmilyen valóságalapja. Ezért mielőtt hitelt adnál a hallott históriának, járj alaposan utána, mi lehet igaz belőle, s mi nem. Súlyos konfliktustól kímélheted meg magad, ha kellő körültekintéssel jársz el, s magad győződsz meg róla, hogy tulajdonképpen miről is lehet szó.

BIKA (április 21-május 20)

Számodra is megmagyarázhatatlan, de labilis lelkiállapotban vagy, bármilyen szituációban képes vagy felhúzni magad, akár indokolatlanul is ráförmedsz emberekre, ezáltal akaratlanul is megbántva őket. Mielőtt azonban még kellemetlenebb helyzetbe kerülnél emiatt, igyekezz erőt venni és uralkodni magadon annak érdekében, hogy ne haragítsd magadra kollektíven a környezetedben élőket. Hidd el, nem a Világ esküdött össze ellened, csupán ez egy ilyen nap, amikor nem vagy épp lelki értelemben a top formádban. A legjobb tehát, amit tehetsz, hogy visszavonulsz, s megpróbálod józanul értékelni az embereket és a különböző szituációkat. Amíg helyre nem áll a rend a lelkedben, ne is keresd mások társaságát, mert akaratodon kívül megbánthatsz másokat is! Ezen csak a saját akaratodból juthatsz túl!

IKREK (május 21-június 21)

Embertelen mennyiségű energiát és időt fektettél egy bizonyos ügybe, ezáltal szinte biztosra vetted, hogy a befektetett munka bőségesen kamatozni fog. A várt eredmény azonban valahogy nem igazán akar jönni, ezért a legszívesebben már feladnád az egészet. Túl sok fáradtságod nyugszik azonban a dologban ahhoz, hogy most egyszerűen megfutamodj, inkább fogadd el, hogy mindig jöhetnek váratlan akadályok, amelyeket le kell küzdeni ahhoz, hogy elérd a várva várt célodat. Lehet, hogy az eredeti elképzeléseidhez képest nehezebb lesz és tovább is tart az út, de hidd el, a végén annál nagyobb örömödet leled majd benne, ha learathatod a siker gyümölcseit. Tarts ki!

RÁK (június 22-július 22)

Iszonyatos elánnal ugrottál fejest valamibe, amitől az áttörő sikert remélted, mostanra azonban világossá vált, hogy nem lesz ez olyan egyszerű, mint ahogyan azt az elején vártad vagy eltervezted. Ez érthető módon csorbítja a lelkesedésedet, hisz nehéz úgy motiválnod magad, hogy teljesen összekuszálódtak a szálak és nem megy minden éppen úgy, mint a karikacsapás. Bármit is gondolsz azonban ebben a pillanatban, abszolút nem reménytelen a dolog, ennél viszont jóval több önbizalomra lenne szükséged a siker eléréséhez. Fuss neki mégegyszer és mégegyszer, hisz csak rajtad múlik, milyen magasra lendíted a lábad az akadály átugrásánál!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

A csonka munkahét közepén fontos döntést kell meghoznod, amit nem lehet csakúgy hűbele Balázs módjára kikiáltani. Sokat segít azonban az, hogy megkapod a jelzést arra, hogy melyik utat válaszd, ez nagyban megkönnyíti a helyzetet. Gondoskodj arról, hogy minden zökkenőmentes legyen, ami rajtad múlik és csak akkor nyiss új ajtót, ha sikerült az előzőt kulcsra zárnod! Már csak némi bátorságra van szükséged ahhoz, hogy belevágj, és meglátod, a végén a te sikeredet ünnepli majd mindenki.

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Valaki a közvetlen környezetedben folyamatosan a saját határait feszegeti, teljesen biztosra véve, hogy te majd bármilyen mély gödörből kihúzod. Egy idő után azonban be kell látnod, hogy az illető egyfajta eszközként használ valamire, amihez neked egyáltalán nem kell asszisztálnod. Épp ezért eljött a pillanat, amikor -bármilyen közel is áll hozzád ez a bizonyos személy-, el kell engedned a kezét annak érdekében, hogy a saját bőrén tapasztalja, milyen az égő parázson sétálni! Ne legyen miatta lelkiismeret-furdalásod, hisz te mindent megtettél érte, innentől csak rajta múlik, mire jut!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Van valami, ami elől folyamatosan menekülsz, hisz ha utolér, akkor szembe kell nézned vele, ezt pedig a legkevésbé sem akarod. Ma azonban úgy tűnik, pillanatnyi gyengeséged okán mégis utolér, neked pedig nem marad más választásod, mint beleállni a helyzetbe. Szedd tehát össze minden bátorságodat és erődet, s nézz szembe ezzel a bizonyos helyzettel. Hidd el, bárhogy is alakul majd a szituáció, sokkal nyugodtabb lesz a lelkiismereted, ha elmondhatod magadról, hogy mindent megtettél a győzelem érdekében és rajtad nem múlt az eredmény! Az élet attól izgalmas, hogy mindenféle kihívások elé állít, próbára téve a bátorságodat, a képességeidet. Érdemes ebből a szemszögből vizsgálni a dolgokat, s a maximumot nyújtani minden szituációban annak érdekében, hogy a végeredmény ne rajtad múljon!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Váratlan helyzetbe kerülsz a mai napon, ami a legnagyobb bosszúságodra teljesen másféle irányba terel, így nem marad lehetőséged a már megkezdett feladataidat teljesíteni. Nem érdemes azonban időt pazarolnod azzal, hogy ezen mérgelődsz, hisz egymagad változtatni úgysem tudsz ezen, sokkal inkább érdemes összeszedned minden akaraterődet és kitartásodat, s akkor eljuthatsz végül a helyes megoldáshoz. Vannak az életben olyan szituációk, amelyek meggátolják az embert abban, hogy a saját elképzeléseit a saját tervei szerint valósíthassa meg, ám ez korántsem jelenti azt, hogy az eredmény majd szégyellnivaló lenne a legvégén. Higgy magadban és abban, hogy semmilyen akadály nem létezik, amit ne tudnál megugrani!

NYILAS (november 23-december 21)

Olyan nagyszabású terveket szövögetsz, amelyeket talán mások nagy ostobaságnak tartanak majd és esetleg megpróbálnak lebeszélni róla, épp ezért egyelőre jobbnak látod titokban tartani. Mielőtt azonban belevágnál egy bizonytalan kimenetelű dologba, mégiscsak érdemes lenne valakitől tanácsot kérni, akinek mindig adsz a véleményére. Megéri, hisz az illető vagy megerősít a szándékodban vagy felhívja a figyelmet azokra a kockázatokra, amelyekkel te esetlen eddig nem is számoltál. Ha hasznosnak tűnnek, mindenképpen fogadd meg a tanácsait, nem fogod megbánni!

BAK (december 22-január 20)

Teljesen ismeretlen feladatban kell az alkalmasságodat bizonyítanod, egyelőre azonban fogalmad sincs arról, egyáltalán hogyan kezdj hozzá. Egy biztos: ne pánikolj, hanem gondold át alaposan a dolgot. Ha pedig arra a következtetésre jutsz, hogy ez neked egyedül valószínűleg nem fog menni, keress valakit a hozzád közelálló személyek körül, akik járatosabban ezen a területen, s tudod róluk, hogy készek önzetlenül segíteni, és nem fognak visszaélni a kiszolgáltatott helyzeteddel. Ügyelj azonban rá, hogy nem mindenki olyan jó szándékú, mint amilyennek mutatja magát. Légy óvatos atekintetben, hogy kihez fordulsz, különben nagy csalódás lehet a vége!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét közepén nagy meglepetés ér, olyan, hosszú ideje nem látott ismerős keres fel, akivel nagyon régóta nem volt alkalmad találkozni, ám most annál nagyobb melegség önti el a szíved az illető láttán. Töltsetek egy kis időt együtt, igyekezzetek megbeszélni mindazt, amire korábban nem volt lehetőségetek. Most érdemes félretenni az összes nyomasztó problémádat, csak a régi barátra koncentrálj. Határozottan jót fog tenni neked, ha kikapcsolsz, és ezúttal tényleg csak a régi időkről nosztalgiáztok. A jövőben talán gyakrabban kellene találkoznotok, ha ez a barát ilyen jó hatással van a hangulatodra!

HALAK (február 20-március 20)

Egy ismerősöd megosztja veled a kételyeit és aggályait egy konfliktussal kapcsolatban, te pedig nem értesz egyet vele. Ha ennek kendőzetlenül hangot adsz, az a ti viszonyotoknak sem használ, s közöttetek is elmérgesedhet a helyzet. A dolog azonban ennyit nem ér meg. Higgadtan beszéljétek meg a dolgot: udvariasan hallgassátok meg egymás véleményét, s próbáljatok valamilyen közös nevezőt találni. Tulajdonképpen olyan apróságokról van szó, amelyek miatt teljesen felesleges belemászni egy újabb konfliktushelyzetbe!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!