Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 29.: az Oroszlánokra valaki hatalmas felelősséget hárít, a Nyilasokra rengeteg feladat vár

Napi horoszkóp november 29.: az Oroszlánokra valaki hatalmas felelősséget hárít, a Nyilasokra rengeteg feladat vár
Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét első napjára is üzentek, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 29.

KOS (március 21-április 20)

Mindenképpen jelentős előnyre szeretnél szert tenni a hét első napján annak érdekében, hogy mindenre jusson időd és ne később kelljen kapkodnod, ennek érdekében bizonyos lépéseket átugorva igyekszel végrehajtani a feladataidat. Mivel ez jó eséllyel semmi mást nem eredményez, csak a hasra esést, épp ezért mielőtt mindenféle veszélyes manőverbe kezdesz, érdemes számolnod a dolog kockázatával is. Az artistaszámok helyett igyekezz tehát egy olyan taktikát kidolgozni, amely hatékony, így nem lesz gond végig menned az akadálypályán. Ne akarj feleslegesen harcolni az elemekkel, hisz azok úgyis erősebbek nálad!

BIKA (április 21-május 20)

Akad valaki a környezetedben, aki folyton panaszkodik, aki soha nem elégedett semmivel, amit az élettől kap, egyszerűen nem akarja pozitívan látni a dolgokat. Téged rendkívülien bosszant és úgy érzed, abszolút negatív hatással van rád, emiatt jobban teszed, ha a lehető legtávolabb maradsz az illetőtől. Ne akard megváltoztatni, hisz felnőtt emberek kiforrott személyiséggel már nem nagyon vagy nagyon csekély mértékben változtatnak mások miatt az értékrendjükön, amennyiben tehát ez elfogadhatatlan számodra, ebben az esetben bosszankodás helyett lépj tovább. Talán ebből az érintett személy is megérzi, hogy valamiképp illene csiszolnia az attitűdjén.

IKREK (május 21-június 21)

Nem lesz igazán ínyedre a helyzet, amelybe a hét első napján kerülhetsz, azt is tudod azonban, hogy nem nagyon lesz más választásod, mint megoldani annak ellenére is, hogy minden porcikád tiltakozik ellene. Ne vesztegesd tehát az idődet azzal, hogy az igazságot keresed, azzal ugyanis értékes órákat veszíthetsz, koncentrálj inkább arra, hogy mihamarabb túless a dolgon és végre olyasmivel is foglalkozhass, ami sokkal közelebb áll hozzád. Ez ma egy ilyen nap, időnként muszáj olyan küldetéseket is teljesítened, amelyek tapasztalatot adnak a jövőre nézve!

RÁK (június 22-július 22)

Folyton azzal vagy elfoglalva, hogy mások mit mondanak rólad, hogy vajon a tetteid milyen visszhangot váltanak ki a körülötted élőkből, hogy vajon hogyan magyarázod meg egy-egy döntésed okát, amennyiben bárki számon kér. Beláthatod azonban, tonnányi terhet cipelsz ezzel a válladon, a folyamatos megfelelni akarás ugyanis nemhogy megterhelő, de lehetetlen küldetés. Miközben mások elismeréséért esedezel ugyanis, az Élet, az értékes idő elhaladnak szépen melletted, te pedig bánni fogod, hogy nem a saját boldogságodat helyezted előtérbe. Ne foglalkozz tehát másokkal, ne kösd magad gúzsba azzal, hogy folyton tepersz, csakis önmagad elégedettségére tegyél bármit is.

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Valaki, aki nagyon közel áll hozzád érzelmileg, tanácsért fordul hozzád, amely azonban hatalmas felelősséget tesz a válladra. Az illető ugyanis azt várja el tőled minden szemrebbenés nélkül, hogy vállald fel azt, ha ő hibázik a te tanácsodból fakadóan. Gyorsan tisztázd tehát helyzetet és hozd a tudtára határozottan a tudtára, hogy ez nem az a játék, ahol az ő taktikája szerint játszotok, egyúttal mondd el neki, hogy elég nagy csalódás számodra az, hogy ilyenformán szeretne kihasználni, többet néztél volna ki belőle. Amennyiben fontos vagy számára, még van esély, hogy észbe kapjon, te pedig ezek után teljes természetességgel mondhatsz nemet neki!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Olyasvalakivel hoz össze az Élet a hét első napján, aki hatalmas leckét tartogat számodra, az eddigiekhez képest olyan tapasztalatot szeretne átadni neked, amely az életedet is megváltoztathatja. Ennek okán érdemes minden, jelenleg végzett tevékenységedet háttérbe szorítanod és kizárólag az illetőre összpontosítanod. Hálás lehetsz a Sorsnak azért, hogy ilyen embereket sodor az utadba, akik hosszútávon hagynak majd pozitív értelemben nyomot az életedben!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A környezetedben annak köszönheted népszerűséged, hogy mindig minden helyzetben kiállsz a gyengébbekért, hogy a segítségre szorulókon segítesz, hogy te vagy a két lábon járó irgalmas szamaritánus. Most azonban te szorulsz segítségre egy bizonyos helyzetben, amelyet azok az emberek sem fognak megtagadni, akiken egyszer segítettél. Újabb bizonyosságot nyertél arról, hogy érdemes jónak lenni, mert a karma visszaadja neked is az összes jót, amit te adtál az embereknek.

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Magad sem érted, miért, de valamilyen oknál fogva mindig ugyanarra a pontra jutsz vissza, bárhogy csűröd-csavarod a dolgokat. Borzasztóan bosszantónak találod azt, hogy egyszerűen nem tudsz haladni, egyhelyben vesztegelsz mostmár jó ideje. Mielőtt azonban felrobbannál, igyekezz belegondolni abba, hogy talán valamit nem tanultál meg, vannak talán bizonyos dolgok, amelyeket meg kell tapasztalnod ahhoz, hogy teljes legyen a kép és végre továbbmehess. Gondolkodj, elmélkedj, nyisd ki a szemed, hisz könnyen lehet, hogy ott van az orrod előtt, csupáncsak túlbonyolítod az egészet!

NYILAS (november 23-december 21)

Rengeteg a teljesítésre váró feladatod a hét első napján, ám akad valaki, aki egyfolytában hátráltat, valahogy mindig ott van körülötted és akaratlanul is akadályoz a haladásban. Ne légy rá dühös, könnyen lehet ugyanis, hogy csupán figyelmet szeretne, a tanulásvágy hajtja és téged lát a legalkalmasabb személynek arra, hogy magába szívjon némi tudást általad. Magyarázd tehát el neki udvariasan, hogy nem bánod, ha körülötted sertepertél, mivel azonban neked határidőre végezned kell, nem tudsz most kifejezetten csak vele foglalkozni, amennyiben úgy dönt, hogy marad, ez esetben csendes megfigyelőként ezt megteheti, ellenkező esetben muszáj lesz kicsit várnia a figyelmedre. Amennyiben kellő diplomáciával adod elő a mondandódat, nem fog ezen megsértődni és te is boldog leszel!

BAK (december 22-január 20)

Nem vagy 100%-ig biztos a dolgodban egy bizonyos üggyel kapcsolatban, ezért hullámzó az álláspontod is. Mivel így sokra nem mész és az időd is véges, ezért érdemes olyasvalakihez fordulnod, aki viszont ért hozzá, te pedig megbízol benne. Mondj el mindent az elejétől a végéig, hisz másképp úgysem fogsz tudni boldogulni, így teljesen rá kell bíznod magad az illetőre. Nézd a dolog jó oldalát, ma is tanulhatsz valamit, ha mást nem is, de azt biztosan, hogy miképp tudsz határozottabb lenni!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Nagy kihívás körvonalazódik előtted, mely egyelőre sokkal több veszélyt mutat magából, mint amekkora élménynek ígérkezik. Mielőtt tehát belevágnál, igyekezz minden apró részletről tájékozódni, ne akarj ekkora falatot egyben lenyelni. Amennyiben alapos utánajárással is magad a kockázati faktor, abban az esetben nem biztos, hogy ideális számodra ez a fajta kaland. Ne aggódj, nem jelent megfutamodást, ha nemet mondasz, csupán csak racionálisan látod a helyzetedet és tisztában vagy a jelenlegi képességeiddel!

HALAK (február 20-március 20)

Szerencsés helyzetben vagy, mert van időd felkészülni az előtted álló feladatra, mások azonban emiatt nem feltétlenül tartják igazságosnak a helyzetet. Nekik ugyanis kénytelen-kelletlen mélyvízbe kellett ugraniuk, neked viszont van időd bemelegíteni. A mások által igazságtalannak vélt szituációt azonban nem te alakítod, hisz valaki neked is megmondja, merre kell menned. Tisztázd a konfliktust, mielőtt elmérgesedne közöttetek, hisz nem ér annyit az egész, hogy megromoljanak a munkahelyi kapcsolataid emiatt. Talán ha a te szemszögedből vizsgálják a dolgot, megértőbbek lesznek!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

A szemsmink, amit a szakértők szerint 30 felett nagy ívben kerülj el - éveket öregíthet rajtad!

Úgy érzed már a kisujjadban van a sminkelés? Nos, az idő múlásával nem árt egy pár dologra kicsit jobban figyelned!

Kép

5 film, amely igencsak problémás lenne 2023-ban

Az elmúlt években elképesztő módon változott meg az emberek gondolkodása, legyen szó a nemek közötti egyenlőségről, az elfogadásról vagy éppen a testpozitivitásról.

Kép

Akkor és most fotók Madonnáról - félelmetes, hogyan tették felismerhetetlenné arcával a plasztikai sebészek

Madonna hihetetlen átalakulását már a legnagyobb rajongói sem tudják szívből jövő lelkesedéssel fogadni.

Kép

A Vámpírnaplók színésze ismét szerelmes: fiatal barátnője 8 éves volt, amikor a sorozat elkezdődött

Paul Wesley ismét szerelmes, méghozzá egy nála jóval fiatalabb nő mellett találta meg a boldogságot.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!