Horoszkóp
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 28.: az Ikrek ragaszkodnak eredeti tervükhöz, a Nyilasok a célegyenesbe érkeznek

Napi horoszkóp november 28.: az Ikrek ragaszkodnak eredeti tervükhöz, a Nyilasok a célegyenesbe érkeznek
A nap cikke

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Olvasd el!

Rossz dolgok történnek veled? 6 jel, hogy valaki elátkozott téged

Sokszor csak azt hisszük, hogy pusztán balszerencsések vagyunk, pedig könnyen lehet, hogy egy ártó személynek "köszönhetjük" mindezt. Íme a jelek!

Olvasd el!

10 színész, akinek a valódi magassága az ellentetje annak, ahogyan a filmekben ábrázolják

A hölgyek közt akadnak igazi égi meszelők, a férfiak viszont sokszor nagyon alacsonyak, így szükség van némi trükközésre a forgatásokon.

Olvasd el!

4 csillagjegy, akinek egy sorsfordító esemény fogja megváltoztatni az egész életét a közeljövőben

Vajon te is rajta vagy a listán?

Olvasd el!

Napi horoszkóp április 18.: az Ikreknek nagyszabású terveik vannak, a Szüzeknek érdemes a saját érdekeikért kiállniuk

A hét második felében is izgalmak várnak az egyes csillagjegyekre, érdemes tehát, hogy mit üzennek a csillagok!

Facebook
Twitter
Pinterest
Ma is érdemes néhány percet szánnod a horoszkópodra, hisz a csillagok ismét üzentek!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 28.

KOS (március 21.–április 20.)

Segítőkészségedről vagy híres a környezetedben, bárki bármivel bármikor felkeres, azonnal eldobsz mindent és rohansz, hogy rendelkezésre állhass. Ez mind szép és jó, de egy idő után rá kell jönnöd, hogy sajnálatos módon akadnak körülötted olyan személyek is, akik lustaságuk okán csupán kihasználni szeretnének. Rajtad múlik azonban, hogy észre tudod-e venni ezeket az embereket és időben le tudod-e állítani őket, különben a nemtörődömségüknek te iszod meg végül a levét. Légy résen, mert ha nem figyelsz eléggé és hagyod magad átverni, könnyen ráfázhatsz!

BIKA (április 21.-május 21.)

Most valamennyi társaddal mindannyian egy célért küzdötök, mindenkinek egyetlen egy dolog lebeg a szeme előtt, s ezért hajlandók vagytok áldozatot is hozni. Nagy csalódással konstatálod azonban, hogy akadnak olyanok is, akik érdekében lelkiismeret-furdalás nélkül taposnak át másokon csak azért, hogy elsőként fussanak át a célvonalon. Mivel neked van egy szilárd értékrended, amit nem adnál fel még versenyhelyzetben sem, épp ezért csak addig vállalj közösséget a többiekkel, amíg nem kényszerülsz átlépni a saját határaidon. Hidd el, ha mégis úgy döntesz, hogy belemégy egy tisztességtelen üzdelembe, nagyon keserű szájízzel állsz majd fel a dobogó legfelső fokára. Soha ne felejts el embernek maradni!

IKREK (május 22.–június 21.)

Elterveztél valamit, amit eltökélt szándékod meg is valósítani, ennek elérése érdekében kötöd az ebet a karóhoz, és semmiképp nem vagy hajlandó felülvizsgálni a korábbi elképzeléseidet. Miközben látnod kellene, hogy ez így nem fog menni, hiszen a feltételek állandóan változnak, s egy idő után egyszerűen nem tudsz a saját magadtól elvárt szinten teljesíteni. Ezen a ponton érdemes tehát megállni, s mérlegelni, hogy szeretnél-e minden körülmények között az eredeti tervhez ragaszkodni, vagy inkább tanúsítasz némi rugalmasságot, és hajlandó vagy aszerint cselekedni, ahogyan az az adott helyzetben a lehető legjobb, s nem csak arra figyelsz, hogy neked személy szerint mi a legkedvezőbb!

RÁK (június 22.–július 22.)

Egy vitás helyzetet túlreagálsz, és hirtelen felindulásból olyasmit mondasz valakinek – aki fontos számodra –, amit az első pillanatban azonnal meg is bánsz. Igyekezz gyorsan megmagyarázni a szavaidat, kérj elnézést az illetőtől és biztosítsd róla, hogy pontosan tudod, ezúttal elvetetted a sulykot. Amennyiben legközelebb hasonló szituáció adódik, érdemes kétszer végiggondolnod, hogy mit mondasz ki. Soha nem feledkezhetsz meg róla, hogy a szavaidnak súlya van, ahogyan azt a mellékelt ábra mutatja. Éppen ezért a jövőben légy óvatosabb, hogy többé feleslegesen ne bánts meg senkit!

OROSZLÁN (július 23.–augusztus 23.)

Nem érzed magad biztonságban egy bizonyos helyzetben, emiatt a környezeted számára is jól látható, mennyire feszült vagy. Egyelőre nem tudod ugyanis, hogy a körülötted zajló eseményektől tartanod kellene – vagy el kell fogadnod mindent úgy, ahogyan van. Könnyűszerrel meggyőződhetsz azonban arról, hogy félelmed megalapozott-e, esetleg csak vizionálsz bizonyos dolgokat, ne habozz tehát utánajárni, már csak a saját nyugalmad érdekében is. Amennyiben úgy találod, hogy neked itt most semmi keresnivalód sincs, nyugodtan lépj tovább. Semmi nem kötelez arra, hogy akaratod és elveid ellenére vegyél részt bármiben is, ami ellenedre van!

SZŰZ (augusztus 24.–szeptember 23.)

Mihamarabb szeretnél lezárni egy számodra igen kényelmetlen helyzetet, rosszul viseled ugyanis a vele járó kellemetlenségeket. Egyelőre úgy tűnik azonban, hogy várat magára a kedvező lehetőség, hiszen a körülmények nem teszik lehetővé, hogy végre pontot tehess a dolog végére. Ne kapkodj, érdemes türelmesen kivárni a megfelelő pillanatot, amikor a dolgok szerencsésen egybeesnek ahhoz, hogy különösebb megpróbáltatások nélkül túlléphess az egészen. Hidd el, eljön ez a pillanat is, ám addig inkább erőltess semmit, mert annál messzebb kerülsz a megoldástól! A türelem meghozza a majd a maga eredményét, éppen ezért érdemes egyelőre várnod!

MÉRLEG (szeptember 24.–október 23.)

Hosszú ideje vívódsz egy bizonyos dolgon, fogalmad sincs, hogyan kellene döntened, hisz nyilvánvalóan tartasz a következményektől. Mivel nem mered kimondani a végső szót, ezért folyamatosan megpróbálod elterelni a figyelmedet és elodázod a döntést, így azonban soha nem fogsz egyről a kettőre jutni. Amennyiben tényleg annyira bizonytalan vagy és nem tudod, hogy merre is kellene indulnod, kérj tanácsot egy olyan embertől, aki járt már hasonló cipőben és nem csak beszélni tud róla. Fontos, hogy legyen az illetőnek megfelelő tapasztalata, mert használható tanáccsal csakis akkor tud szolgálni! Jó, ha tudod, nem vagy egyedül, bátran támaszkodj másokra!

SKORPIÓ (október 24.–november 22.)

Olyan szituáció adódik, amelyben sarokba szorítva érzed magad, hiszen olyan döntést kell meghoznod, amelyen szíved szerint hosszabb ideig meditáltál volna. Így azonban nincs más választásod, mint gyorsan mondani valamit és vállalni a kockázatot. Időnként sokkal jobb bevállalni egy ilyen helyzetet, mint sokáig hezitálni, mert csak magadat idegesíted vele, s a saját életedet fogod túlbonyolítani. Örülj neki, hogy túlvagy az egészen. Ne bánd, hogy így alakultak a dolgok, indulj ki abból, hogy bizonyára jól döntöttél!

NYILAS (november 23.–december 21.)

Régóta dolgoztál valamin, s most úgy tűnik, a célegyenesbe érkeztél, és már a zsebedben érzed a sikert. Most kell azonban nagyon koncentrálnod, ne engedd, hogy kizökkentsen bármi, mihamarabb tedd meg az utolsó métereket, hogy aztán nyugodtan adhasd át magad az ünneplésnek. Ha mégis bármi nehézség akadna, ne veszítsd el a fejed, higgadtan gondold végig, hogy az adott helyzetben mit kell tenned. Amennyiben minden a helyére kerül, semmi nem állhat az utadba, s te állhatsz a dobogó legfelső fokán! Ha végre sikerrel teljesíted a küldetést, méltóképp ünnepeld meg a győzelmet, engedd el magad és csapj a barátaiddal egy borozgatós, beszélgetős estét!

BAK (december 22.–január 20.)

Elégedetlen vagy a jelenlegi teljesítményeddel, úgy érzed, többet is ki tudnál hozni magadból, de annyira fáradtnak érzed magad, hogy nem tudsz továbbmenni. Semmi baj, erre a jelre érdemes hallgatnod és kicsit félretenni azt, amin egyfolytában kattog az agyad. Vonatkoztass el tőle, összpontosíts teljesen más dolgokra és meglátod, ha újult erővel veszed elő ismét ezt a problémát, amit meg kell oldanod, sokkal hatékonyabban fogsz majd dolgozni rajta! Egy biztos: nem érdemes görcsölnöd a helyzeten, mert annál nehezebb lesz meglelni a helyes utat, amerre érdemes menned!

VÍZÖNTŐ (január 21.–február 19.)

Túl magasra tetted a mércét magaddal szemben, emiatt folyamatos kudarcokba futsz bele, ami nagy csalódással tölt el. Eljött tehát a pillanat, amikor mérlegelned kell, hogy sikerélményeket akarsz-e, amelyek a továbbiakban lendületet adnak, vagy ragaszkodsz a sok-sok megugorhatatlan akadályhoz, ám akkor számolnod kell azzal, hogy maradnak a csúfos bukások. Amennyiben ki vagy éhezve a sikerre, nem érdemes felesleges vesszőfutást folytatnod, keres inkább olyan célokat, amelyek elérése hosszú távon elégedetté és boldoggá tehet! Miért lennél saját magad ellensége?!

HALAK (február 20.–március 20.)

Hosszú ideje görcsösen dolgozol valamin, s attól rettegsz minden pillanatban, hogy mi történik, ha véletlenül hibázol, ha megbotlasz. A folyamatos félelem miatt azonban elfelejted élvezni azt, amit csinálsz, ezért csak keserves kínlódás az egész. Nem érdemes ennyire görcsölni, mert így tényleg sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy melléfogsz. És ha hibázol? Szerinted minden ember tökéletes?! Na ugye, hogy nem! Lazíts, élvezd az életet és a lehető legtöbbet hozd ki magadból, így akár sikerül valami, akár nem, neked mindenképpen nyugodt lesz a lelkiismereted!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Életmód

5 tipp a helyiektől, hogy a legjobb élményeket szerezd Horvátországban 2024-ben

Promóciók

A hónap akciója: a legjobb ránctalanító krém

Promóciók

Hollywood fénykorát idézi a CCC legújabb kapszulakollekciója - a főszerepben Marilyn Monroe és Gino Rossi

Promóciók

Táplál, feszesít, regenerál: ebben rejlik a fátyolmaszk szuperereje

Promóciók

Ismerd meg a Nothing Phone (2a) sokoldalú, világító hátlapját!

Promóciók

Egy szelet Olaszország a GOBUDA Mall-ban

Promóciók

A Hotel Divinus***** Superior Debrecen zöld szívében, a mindenki által kedvelt Nagyerdőn várja a kikapcsolódni vágyókat.

Promóciók

Ha te is imádod a csillogást, akkor ezt látnod kell!

Kép

3 tavaszi ruha, ami a pasik szerint nagyon vonzó egy nőn - És 3, ami szerintük egyáltalán nem néz ki jól

Tudtad, hogy a férfiaknak is megvan a véleményük a tavaszi szettekről, amelyeket a nők viselnek? Íme a kedvenceik és egyúttal felfedjük azokat is, amelyekért nem rajonganak.

Kép

Eláll a lélegzet! Ebben a meseszép villában él Palvin Barbi és Dylan Sprouse - fotók

Palvin Barbi és Dylan Sprouse sajátkezűleg végzik a felújítást, hogy beköltözhessenek mesebeli otthonukba! Az alapok tökéletesek, de van min dolgozni.

Kép

Kezdőknek ajánlott sminktermékek: A tökéletes megjelenés elérésének első lépései

Szeretnéd elkezdeni felfedezni a smink világát, de nem tudod, hogy hol kezdj? Ha kezdő vagy a sminkelésben, ne aggódj! A kezdőknek javasolt termékekkel könnyen megtalálhatod a számodra legmegfelelőbbeket.

Kép

4 csillagjegy, akinek teljesül élete legnagyobb álma április 20-án: 14 évente egyszer történik ilyen az asztrológiában

Egészen elképesztő kozmikus energetika jön a Jupiter és Uránusz viszonyának köszönhetően.

Kép

Hatalmas az öröm: A Next Top Model Hungary sztárja, Axente Vanessa kisbabát vár!

A gyönyörű magyar modell az Instagramján jelentette be a hatalmas hírt a rajongóinak!

Kép

Napi horoszkóp április 19.: a Bikák próbálnak urai lenni egy bizonyos helyzetnek, a Rákoknak kellemes meglepetésben lehet részük

A hét utolsó napja is tartogat izgalmakat az egyes csillagjegyek számára, érdemes tehát néhány percet a horoszkópodra szánnod!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!