Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 28.: a Szüzek pozitívan csalódnak valakiben, a Nyilasok kissé motiválatlanok

Napi horoszkóp november 28.: a Szüzek pozitívan csalódnak valakiben, a Nyilasok kissé motiválatlanok

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Ők a legönfejűbbek: 4 csillagjegy, aki soha nem köt kompromisszumot

Nem egyszerű velük az élet, persze a nap végén így fogadjuk el őket!

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A hét utolsó napján is érdemes néhány percet a horoszkópodra szánnod, hisz ismét izgalmas üzeneteket olvashatsz!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 28.

KOS (március 21-április 20)

Noha a hét utolsó napja van, mégis egyetlen napod a vasárnap, hogy behozz minden lemaradást. Addig-addig toltad ugyanis magad előtt a feladatokat, amíg a határidő utol nem ért, most azonban bele kell adnod apait-anyait, hogy legalább a feladatok egy részének pontot tehess a végére. Amennyiben rendszerbe foglalod a teendőket, úgy nagyobb esélyed lesz sikerrel abszolválni valamennyit. Koncentrálj arra, amit csinálsz, ne hagyj félbe semmilyen folyamatot, mert mire odáig jutsz, hogy befejezed, már azt sem fogod tudni, mit és hogyan kellett volna csinálnod. Amennyiben sikerül időben végezned, add át magad a pihenésnek és igyekezz feltöltődni, hisz holnap újabb kihívások várnak, amelyekhez kell bizony az energia!

BIKA (április 21-május 20)

Alapvetően kényelmes típus vagy, nem sürgeted a dolgokat, bármiféle feladatot kapsz, mindig szereted körbejárni néhányszor a dolgot, mielőtt nekilátsz. Ez azonban -nyugodtan bevallhatod- csupán csak időhúzás, a munkakerülés az, ami az egész dolog mögött rejtőzködik. Mielőtt tehát valaki kiszagolja, miként állsz a rád bízott feladatokhoz, érdemes egy kicsit átgondolnod, vajon megéri-e feleslegesen konfliktushelyzetbe sodornod magad, avagy veszel egy mély levegőt és elvégzed azt, amit rád bíznak. Hidd el, sokkal nyugodtabb napok várnak így rád!

IKREK (május 21-június 21)

Általában véve segítőszándékú, támogató emberként ismer a környezeted, ha valaki bajba kerül, képes vagy áldozatokat hozni azért, hogy kihúzd a másikat. Az utóbbi időben azonban sikerült belefutnod olyan helyzetekbe, amelyekben csupán kihasználni akartak, nem a segítségedet kérték, sokkal inkább azt, hogy vállalj fel valamit, amihez semmi közöd nincs. Ne szemérmeskedj, ne udvariaskodj, egyszerűen csak kerek-perec utasítsd vissza ezeket az embereket és határozottan tudasd a véleményed ezzel kapcsolatban!

RÁK (június 22-július 22)

Akad valaki a környezetedben, akinek rendkívül fontos vagy, aki számára minden körülmények között prioritást élvez a boldogságod, te pedig borzasztóan hálás vagy az illetőnek. Ne feledd azonban: egy kapcsolat két emberen múlik, épp ezért igyekezz te is mindent megtenni azért, hogy valamennyire viszonozd a törődést, hisz a másiknak is jól esik az, ha valaki érezteti vele, ő is fontos neked. Ez egy olyan kapcsolat közöttetek, amely hosszú távra szól és számtalan élményt tartogat, így mindenképp érdemes megbecsülnöd!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Egészen mostanáig igyekeztél udvariaskodó köröket futni azért, hogy ne bánts meg valakit, ám ma az illető -a saját szemében a szálkát nem találva- olyasmit vág a fejedhez, amely elég mellbevágóan hat rád. Az első pillanatban nem is igen tudod mire vélni ezt a fajta viselkedést, egyszerűen nem tudod, hol vett a közöttetek lévő kapcsolat is meredek fordulatot. Egész nyugodtan hangot is adhatsz a csalódottságodnak, hisz te mindeddig igyekeztél kínosan ügyelni arra, hogy ne bántsd meg az illetőt, ő pedig könyörtelenül gyalogolt át rajtad. Épp ezért ne titkold a véleményedet!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Úgy hozza a sors, hogy valakivel egy társaságba kerülsz, akivel köztudottan nem kedvelitek egymást. Neked eleinte minden porcikád tiltakozik, ám mivel nincsen más választásod, kénytelen vagy elfogadni a helyzetet. Ahogy azonban telik az idő, rájöhetsz, hogy nem is a Lochness-i szörnnyel kell szövetséget kötnöd és tulajdonképp rengeteg közös tulajdonságotok van. Íme egy újabb bizonyíték tehát arra, hogy nem mindenki az, aminek elsőre látszik!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

Nehezedre esik nekifutni egy feladatnak, de pontosan tudod, hogy bármit teszel, nem fogod megúszni és bizony előbb-utóbb bele kell állnod a dologba. Nem érdemes tehát sokáig halogatnod, egy nagyobb lélegzetvétellel fuss neki, hisz nem tudhatod, mi fog kisülni belőle. Még az is lehet, hogy olyasféle kalandba keveredsz, amelyről fogalmad sem volt azelőtt, hisz akkor biztosan nem húztad volna idáig. A mostani példa ékes bizonyíték tehát arra, hogy nem érdemes futni valami elől, jobban teszed, ha gőzerővel belevágsz, legfeljebb ha másra nem jó, tanulópénznek kiváló lesz!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Viszonylag hepehupás, kicsit bukdácsolós kezdet után kezdesz lelkesedni, hisz látod, hogy amennyiben motivált vagy, egészen kivételes teljesítményre is képes lehetsz. Most van lehetőséged arra, hogy szélsebesen végigfuss az akadálypályán különösebben nagy buktatók nélkül, így ne vesztegesd az idődet, indulj el és mutasd meg, mire vagy képes! A körülmények miatt ne aggódj, most csak arra összpontosíts, amit szeretnél elérni, majd a célvonalban ráérsz elemezni minden apró részletet!

NYILAS (november 23-december 21)

Megállás nélkül, jó, olajozott gépezetként teszed a dolgodat, berögzült mozdulatokkal dolgozol, mindenféle motiváció vagy sikeréhség nélkül. A külső szemlélő számára úgy tűnhet a dolog, hogy egyszerűen kiégtél és szinte a kötelezettség az, ami motivál, semmiféle örömet nem lelsz abban, amit csinálsz. Ezen a ponton érdemes feltenned magadnak a kérdést: vajon meddig lehet ilyenformán működni? Hisz neked is vannak érzéseid, te is vágysz az elismerésre, a boldogságra, a sikerre! Akkor pedig mire vársz?! Merj változtatni az életeden, hidd el, más nem fog jönni és helyetted kiteljesedni!

BAK (december 22-január 20)

Egészen idáig mindig úgy jött ki a lépés, hogy utolsó másodpercben sikerült pontot tenned valaminek a végére, amolyan mának élő-típus vagy, nem zavar, ha messzire kerülsz a megoldástól, az a legfőbb célod ugyanis általában, hogy élvezhető legyen, amit csinálsz, semmi más nem számít. Mivel azonban pontosan emiatt nem jutsz emiatt egyről a kettőre, eljött a pont, amikor el kell határoznod magad: elébe mész a dolgoknak, kellőképpen felkészülsz, ahogyan azt a helyzet megkívánja, avagy sodródsz tovább az árral, ez esetben viszont el kell fogadnod, hogy nem te alakítod a helyzetet, sokkal inkább az Élet lesz a forgatókönyvíró. Minden rajtad áll!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

Mindenáron szeretnél megmenteni valakit a csalódástól, úgy gondolod, hogy az illető észre sem veszi, hogy mennyire ingoványos a talaj és mekkorát eshet rajta, épp ezért nem is tudja mire vélni az általa “túlféltésnek” ítélt akciódat. A konfliktushelyzetet elkerülendő, semmiképp ne lépd át a kompetenciahatáraidat, igyekezz nyugodt maradni és higgadtan elmagyarázni, miért lehet nagy bukás az illető számára a helyzet. Amennyiben megérti, abban az esetben érdemes volt figyelmeztetni, ha viszont a mondanivalód süket fülekre talál, akkor egyszerűen engedd el és lépj tovább. Nem kell neked mindenki mindentől megmenteni!

HALAK (február 20-március 20)

Egy-egy helyzetben hosszasan képes vagy elmorfondírozni azon, hogy vajon miért alakult úgy, ahogy, mit kellett volna másképp csinálnod vagy mit tehettél volna hozzá. Sokszor emészted magad azon, ami nem a terveidnek megfelelően sült el, lelkiismeret furdalással küzdesz, hogy hol hibázhattál. Az örökös önvád azonban jelentősen meggátol abban, hogy boldogan, viszonylag felhőtlenül élhesd az életed, épp ezért válaszút elé kell állnod: vagy levetkőzöd az állandó önostorozást és elkezded a saját lelkedet feltölteni pozitívumokkal vagy örökre benne ragadsz az áldozat szerepébe. Ez a te döntésed, ám azt érdemes figyelembe venned, hogy a boldogság neked is alanyi jogon jár!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Mit veszítettél, Piqué? A bizonyíték, hogy Shakira évről évre egyre csak jobb nő lett - forró fotók

Shakira 46. születésnapja kapcsán egy szuperszexi válogatással készültünk!

Kép

A legijesztőbb dolog, amit a születésed ideje elárul rólad

Mindannyiunknak vannak furcsaságai... és soha nem állítanánk, hogy minden furcsaságért a szüleink a felelősek, de abban viszont valószínűleg mind egyetértünk, hogy a neveltetésünk befolyásolja azt, kivé válunk - beleértve a furcsa tulajdonságainkat is.

Kép

A net segítségével próbálják leleplezni Leonardo DiCaprio új barátnőjét

A Titanic és A Wall Street farkasa filmek sztárját egy rejtélyes nő társaságában szúrták ki a lesifotósok február elején, a média pedig arra biztat mindenkit, ha tudják ki ő, jelentkezzenek!

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!