Horoszkóp
Tudatos élet
Lélek
Divat
Szépség | Beauty Club
Sztárok

Napi horoszkóp november 28.: a Rákoknak különleges élményben lehet részük, a Vízöntők végre megízlelhetik a sikert

Napi horoszkóp november 28.: a Rákoknak különleges élményben lehet részük, a Vízöntők végre megízlelhetik a sikert

Ez is érdekelhet

Olvasd el!

Csodaszép születésnapi ajándékot kaptak Rúzsa Magdi hármasikrei

Hihetetlen, mennyire szalad az idő, egy évesek lettek Rúzsa Magdi hármasikrei.

Olvasd el!

Ez aztán a szerelem! A 48 éves Sarah Paulson és 80 éves barátnője a párizsi divathéten romantikáztak

Sarah Paulson és Holland Taylor le se tagadhatnák, hogy mennyire odavannak még mindig egymásért!

Facebook
Twitter
Pinterest
A csillagok a hét első napjára is számos izgalmat ígérnek, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

NAPI HOROSZKÓP NOVEMBER 28.

KOS (március 21-április 20)

Ugyan sokkal egyszerűbb folyamatra számítottál egy számodra fontos üggyel kapcsolatban, mégis úgy tűnik, hogy komolyabb a célhoz vezető akadálypálya, az eddig jól bevált taktikáid ugyanis nem nagyon akarnak működni. Ne ess azonban kétségbe, hisz korántsem biztos, hogy esélyed sincs a sikerre, keress inkább valakit a környezetedben, akire tudod, hogy mindig számíthatsz és aki még soha nem hagyott cserben. Érdemes tőle tanácsot kérned, hisz azért mert elakadtál, még nem kell hagynod, hogy vesszen az egész. Ma semmi másra ne koncentrálj, csak a megoldásra!

BIKA (április 21-május 20)

A hét első napján végre lehetőséged adódik arra, hogy egy régi tervedet üsd nyélbe, amely mások számára ugyan kissé extrémnek hangzik, neked mégis izgatja fantáziádat. Mivel a dolog rejt némi veszélyt is magában, ezért érdemes a legapróbb részletekig mindennel számolnod, mindenre felkészülnöd, hogy ne zöldfülűként ugorj fejest a sodrásba! Igyekezz megnyugtatni az érted aggódókat, hogy olyat úgysem csinálnál, ami jelentősen veszélyezteti a testi épségedet, végülis nem ment el a józan eszed, csupán csak kalandvágyó vagy!

IKREK (május 21-június 21)

Úgy érzed, felesleges köröket futsz egy bizonyos személlyel a környezetedben, az illető ugyanis abszolút nem enged a huszonegyből. Mivel így egy teljesen parttalan vitát folytattok, épp ezért nem érdemes a továbbiakban időt és energiát fektetned abba, hogy meggyőzd, engedd el tehát az egészet és foglalkozz a saját dolgaiddal. Nem kell mindig óceánokat átúsznod, időnként elég az is, ha három karcsapást teszel, ahelyett tehát hogy ilyesmikre fecséreld el az energiáidat, fektesd sokkal hasznosabb dolgokba!

RÁK (június 22-július 22)

A hét első napja egészen különleges számodra, hisz olyasmi történik, amely rendkívül nagy boldogsággal tölt el és ez bizony nem mindenkinek adatik meg. Egész évben fáradhatatlanul dolgozol azért, hogy gondtalanul élhess, gyakorlatilag litereket izzadsz a sikerért, ma pedig olyasmi történik veled, amely szinte már álomszerű. Minden pillanatát használd ki ennek a napnak, ünnepelj, halmozod az élvezeteket és hagyj hátra minden nyomasztó dolgot, ez a nap ugyanis csak a boldogságodról szól! Úgy szép az élet, ahogy van!

OROSZLÁN (július 23-augusztus 23)

Noha hatalmas lendülettel, abszolút céltudatosan törted az utat a kitűzött célod felé, mégis valahol porszem került a gépezetbe, emiatt akadozik a folyamat és egyre távolabb kerül a siker. Frusztrációd abszolút érthető, hisz nem haladnak úgy a dolgok, ahogyan eltervezted, emiatt a siker is késleltetve van. Amennyiben azonban ennyit dolgoztál az ügyön, abban az esetben igyekezz megrázni magad és minden idegszáladdal odakoncentrálni, hisz csak így lehet esélyed arra, hogy valaha felszabadulj a nyomás alól. Amennyiben sikerül időben pontot tenni a dolog végére, irány haza, ejtőzz a kanapén, nézz meg nyugodtan egy filmet, hangolódj a Karácsonyra!

SZŰZ (augusztus 24-szeptember 23)

Általában szereted magad kontrollálni az ügyeidet, nem igazán engeded, hogy bárki rajtad kívül vezető szerephez jusson a saját életedben. Ugyan bizonyos helyzetek időnként nem úgy sülnek el, ahogy előtte eltervezed őket, mégis nagyon nehezen ismered el, ha egy-egy kudarc neked köszönhető. Annak érdekében tehát, hogy könnyebb legyen az utad és kevesebb a kudarc, érdemes lenne tallonban tartanod egy hozzád közelálló személyt, akihez fordulhatsz, ha úgy adódik. Amennyiben van valaki, akinek a szava számodra is hitelt érdemlő, aki tapasztalt és nem csak a levegőbe beszél, érdemes hallgatnod rá, érdemes megfogadnod a tanácsait. Légy nyitottabb, hisz azzal még senki nem járt rosszul!

MÉRLEG (szeptember 24-október 23)

A hét első napján számodra teljesen érthetetlen módon valakinek a környezetedben egyszerűen hiába próbálod megmagyarázni, hogy a vesztébe rohan, gyakorlatilag lepereg róla minden veszélyforrás. Mivel ez téged roppant módon idegesít, ezért igyekszel minden energiáddal megóvni az illetőt a bajtól, minden percben felhívod a figyelmét a rá leselkedő veszélyekre, nagyon úgy tűnik azonban, hogy ez őt abszolút hidegen hagyja. Mivel tehát minden lepereg róla, ezért itt az ideje neked is leráznod ezt a terhet magadról, mostantól igyekezz kívülállóként tekinteni. a dologra, ne akarj mindenáron embereket megmenteni maguktól! Te csak magaddal foglalkozz és ne azzal, hogy hányan sorakoznak a szakadék szélén!

SKORPIÓ (október 24-november 22)

Úgy érzed, végre kezdesz révbe érni, a végtelennek tűnő bizonytalanság után ugyanis olyan lehetőségeket kapsz, amelyek végre meghozhatják számodra a sikert. Mindenképp érdemes tehát megragadnod az Élet kínálta alkalmat, hisz neked sem az a célod, hogy hosszú ideig vesztegelj egyhelyben. Hidd el, ha minden puzzle-darab a helyére kerül, az bizony hatalmas megnyugvással fog téged is eltölteni, addig pedig fel ne add a küzdelmet!

NYILAS (november 23-december 21)

Elengedhetetlenül fontos számodra az, hogy minden apró lépéseddel kapcsolatban pozitív visszaigazolást kapj a környezetedtől, ez az ami minden körülmények között motivál. A hét első napján is lehetőséget kapsz arra, hogy bizonyítsd a környezetednek, mennyire profin tudsz működni, ha arról van szó, hogy minőségi eredményt produkálj. Az elismerés ezúttal sem fog elmaradni, olyan pozitív véleményeket kaphatsz, amelyekre méltán lehetsz majd büszke. Arra azonban ügyelj, hogy ne a megfelelni akarás határozza meg a tetteidet, hanem az, hogy elsősorban te legyél elégedett!

BAK (december 22-január 20)

A hét első napja nem ígérkezik olyan zsúfoltnak, mint amilyenre számítottál, épp ezért munka után igyekezz a pároddal kettesben maradni, szánjátok az estét egymásra, beszélgessetek, egyetek-igyatok, töltsetek minőségi időt együtt. Ugyan a rohanó és zsúfolt hétköznapokban nem mindig van lehetőségetek arra, hogy a külvilágot kizárva csak egymásra koncentráljatok, ez az este azonban abszolút mértékben adott erre. Igyekezzetek egymásnak bizonyítani, hogy mennyire fontos egyikőtök a másiknak, fűzzétek szorosabbra a kapcsolatotokat, hisz hosszútávon csak így lehet működőképes a szerelmetek!

VÍZÖNTŐ (január 21-február 19)

A hét első napján a munkád gyümölcse végre beérik, olyasfajta pozitív visszaigazolást kapsz ugyanis, amely hatalmas lendületet ad ahhoz, hogy továbbmenj az úton. Hatalmas kitartásodról tettél tanúbizonyságot ezzel, hisz időnként legszívesebben szögre akasztottad volna a kulcsot, valami azonban azt súgta, hogy menned kell tovább. Az egész ügy a lehető legjobban alakult, abszolút van tehát okod az ünneplésre, hívd meg a barátaidat egy jó kis koktélra vagy keressetek egy hangulatos éttermet, egyetek finomakat, beszélgessetek, egyszóval jutalmazd meg magad, hisz ma minden bőven van rá okod!

HALAK (február 20-március 20)

Úgy tűnik, fogalmad sincs, hova tovább egy bizonyos helyzetben, épp ezért sürgősen szükséged van egy használható tanácsra olyasvalakitől, aki nem a levegőbe beszél, hanem tapasztaltnak számít. Mivel nincs nagyon vesztegetnivaló időd, épp ezért keress a környezetedben egy olyan személyt, akinek mind a diszkréciójára, mint pedig a segítségére számíthatsz. Kérj tőle tanácsot, hisz ez most nem az a helyzet, amikor el lehet lavírozni az akadályok között. Ne ess kétségbe, hallgass azokra, akik jártak már ezen az akadálypályán és akkor nem eshet nagyobb bajod!

Hogy tetszett a cikk?

Egynek jó.
Nice job!
Imádom!

Videók

Kép

Napi horoszkóp február 4.: a Kosok izgalmas kalandban próbálhatják ki magukat, a Rákok rástresszelnek egy bizonyos helyzetre

A csillagok hétvégére is tartogatnak izgalmakat, érdemes tehát elolvasnod a horoszkópodat!

Kép

Van, aki egyenesen felismerhetetlen: 7 híres ember, aki nem bírt leállni a plasztikával

Ezek a sztárok gyönyörűek voltak és idős korukban is azok lettek volna, ha nem válnak a plasztika rabjává.

Kép

Júlia, Iluska, Margarita: kik az irodalom emlékezetes szerelmespárjai?

Közeledik a Valentin nap, ennek ürügyén sorozatunkban valós és fiktív szerelmespárokat veszünk górcső alá. Az Évamagazin.hu cikke.

Kép

Kellemetlen! Az ok, amiért Madonna lányát nem engedték be Marc Jacobs bemutatójára

Úgy tűnik, hogy a divathét szabályai alól Madonna lánya sem kivétel.

Mi vár rád ma?

Tudd meg a napi horoszkópodból!

A feliratkozást nem sikerült rögzíteni, kérjük próbáld újra!
Köszönjük, sikeresen feliratkoztál!